Lissa, la 11 February 2010 - 06:44 PM, a spus:
Nelly ,sablonul dupa care am facut balerina...am scos la imprimanta marimea ce am avut nevoie.
Foarte frumos Lissa si mereu o draguta, care imparti ce ai si cu altii ! Pupici Karinei pentru talent si indeminare !
Ramo, la 13 February 2010 - 08:55 PM, a spus:
Vrabiuta, foarte dragut romanticosu tau, imi place muuuult nuanta, superba. La multi ani finului si sa sarbatoriti frumos

Multumesc frumos ! As fi vrut sa fie un rosu aprins ca cele ale Ortansei, da cu ce... ca din ce am avut mai mult de-atit nu a iesit ..
Ramo, la 13 February 2010 - 09:54 PM, a spus:
2 din a mele torturi din saptamana asta, unul pentru o fetita de 2 ani care o iubeste pe Minnie Mouse:
si al doilea pe care l-am facut cu mare, mare drag pentru mami mea. Modelul l-am gasit pe net si pe margine era piscat cu crimpers, dar cum eu nu am inca asa ceva, am folosit scobitoarea, doar ca in loc sa pun o bucata de pasta sub flori, am folosit royal icing. Florile le-am decupat cu cutitul exceptandu-le pe cele albastre. Nu sunt ele ca si decupate cu decupator, dar mie imi plac tare mult, is tare vesele
[
Foarte frumose ambele torturi ! Cel al mamei tale, deosebit si emotionant! La multi ani cu mult drag !
Am niste rudenii la Oradea si le-am spus ca daca au vre-o ocazie si vor un tort deosebit, eu stiu pe cineva foarte talentat !
ortansa, la 13 February 2010 - 10:32 PM, a spus:
torturile mele de Valentine:
[
Precum ne-ai obisn uit, torturile tale mereu deosebite si spectaculoase ! Felicitari ! Rosu tau ma innebuneste ! Oare cind o sa am si eu culorile pe care le doresc ?
gloxinia, la 13 February 2010 - 11:36 PM, a spus:
Deci sa incep felicitarile: Vrabiuta sa iti traiasca finul si tu pe langa el

Sa ii mai faci astfel de torturi.

Si tortul pentru copilasi e super da nu ai zis ce e inauntru. Ne lasi sa ghicim?
Multumesc frumos ! Intr-adevar, desi am obiceiul sa pun si ce este,de data asta mi-a scapat ! Deci, tortul cu ingeras, pentru ca tortul ce i l-am facut o vreme inainte la majorat a fost cu mousse de caramel si vanilie, a vrut la fel,ca a fost "cel mai bun tort ce l-a mincat in viata lui" ! Am incercat sa-l conving pentru altceva , n-a fost chip... Pina la urma, clientul nostru , stapinul nostru...

Deci blat simplu, cu cele 2 mousse-uri enumerate mai sus.
Tortul inimioara, a fost blat simplu,mousse de alune pralinate si mousse de ciocolata neagra.
gloxinia, la 13 February 2010 - 11:49 PM, a spus:
Si acum a va arat ce am muncit eu zilele astea. E tortul pentru botezul nepoticii mele, fata varului meu. Deoarece aveam o vaga impresie cam unde as pune figurinele si nu vedeam ansamblul tortului am cerut sfatul Dorei, careia ii multumesc foarte mult pentru ajutorul dat si pentru clarificarea imaginii mele

Deci Dora un mare

si un mare buchet de

din partea mea.
Asta e impricinatul: (decoratiile le-ati vazut la topicul specific)
Deci blat negresa si crema cu 3 cioco.
Foarte frumos tortul felicitari ! Imi plac mult motivele de decor,cum le-ai realizat,cum le-ai asezat, ma rog, Totul !
Am incercat sa raspund la mai multe mesaje odata, sa vad ce-am reusit !