In sfarsit, merge reply-ul...
Am admirat in fiecare zi torturile voastre, nu pot sa zic decat ca sunteti minunate.
Lissa, m-au innebunit dansatoarele tale exotice, in special politista imi place, iar tortul cu tigari si cafea e superb.. cu ce ai facut romburile alea asa de perfecte pe margini?
Vrabiuta, frumos rau tortul inima, si imi place tare si cel pentru copii, chiar daca facut in graba, ingerasul e foarte bine incadrat acolo...
Ramo, Minnie e frumoasa rau, iar tortul cu flori e demential, nu stiu cum reusesti sa gasesti tehnici noi de fiecare data. Cu permisiunea ta, cred ca o sa copiez tortul cu flori, cu speranta sa iasa pe jumatate asa de frumos ca al tau

.
Ortansa, bestiale torturile inima si culoarea e wow. Am doua intrebari la tine: vad ca folosesti suporturi aurii de diferite forme, de unde? Iar a doua e legata de forma inimilor, observ ca sunt diferite, ai mai multe forme sau tavi inima?
Gloxinia, e ff fin si elegant tortul alb, de o puritate... Se vede ca ai pus mult suflet acolo, felicitari!
Doriana, ti-a iesit masinuta!

, iar ciupitura si bordura imi plac de mor.
Mimi, imi pare tare rau ca te-ai accidentat, o sa o scoti tu cumva la capat, n-am nicio indoiala.. Imi place siliconata de pe tortul pentru majorat. Cu trandafirii nu mai zic nimic, am zis data trecuta, sunt fff frumosi (iata ca tot am zis!).
Dora, iata un tort fff frumos, desi diferit de cele cu care ne-ai obisnuit (scuzati cacofonia), e ff elegant, foarte faine lacatelul cu cheia, iar mesajul nu mai zic

.
Nelly, frumoasa isprava au facut copiii, banuiesc ca a fost o distractie acolo... Si locomotiva e f reusita. Numai ca nu stiu de ce pozele tale la mine depasesc cu mult ecranul, dar am scroluit si tot am vazut!
Gabrenia, foarte frumos ai aranjat freziile alea care par atat de reale pe tort, maimutoiul e belea, si bordura imi place mult, esti o inspiratie pentru mine, felicitari!
Mona, bestial tort, bestiala sticla, luceste atat de frumos... si mesajul e f inspirat

.
Taylor, simplu si foarte fin, bravo! Observ si la tine platoul auriu, intru in fibrilatii cat de curand..