Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1121 Useril este offline   natasha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 21 February 2010 - 11:17 AM

unul pt o nunta, doua blaturi obisnuite insiropate,doua bezea crema cioco cu visine
Imagine atasata: monthly_02_2010/post-230-126674366985.jpg
Imagine atasata: monthly_02_2010/post-230-126674368958.jpg
unul diplomat
Imagine atasata: monthly_02_2010/post-230-126674376962.jpg
Imagine atasata: monthly_02_2010/post-230-126674378692.jpg
Imagine atasata: monthly_02_2010/post-230-126674380625.jpg

#1122 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 21 February 2010 - 11:41 AM

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-594-126674521782.jpgImagine atasata: monthly_02_2010/post-594-126674524746.jpgImagine atasata: monthly_02_2010/post-594-126674526196.jpgImagine atasata: monthly_02_2010/post-594-126674529048.jpg

Astazi un tort pentru botezul unei fetite.Tortul a avut 7 kg

#1123 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 21 February 2010 - 01:55 PM

Natasa woooow! Deci cel rosu cu alb m-a facut sa imi iasa ochii din cap ca si la melc. Superbe toate! Dantela pe cel rosu cu alb e din frisca sau royal?

Marinaemy ce imi place bebelusul! Si sticla si suzeta, sunt facute de tine? Ce ascunde tortuletul in interior? Super super! :floare:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1124 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2010 - 02:15 PM

Eu pentru azi un tortulet simplu pentru un baiat ce lucreaza la aeroport... :floare:
Blat negressa, crema de iaurt cu piersici. Glazurat cu cioco asa cum v-am obisnuit. Ornamente din pasta de zahar :floare:

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-20-126675449903.jpg
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1125 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 21 February 2010 - 02:26 PM

Vezi postareanatasha, la 21 February 2010 - 11:17 AM, a spus:

unul pt o nunta, doua blaturi obisnuite insiropate,doua bezea crema cioco cu visine

unul diplomat

natasha ne omori cu zile!!! noroc ca vii rar pe aici(glumesc-as privi torturile tale zile in sir). cum ai facut plasa aceea ?direct pe tort? hai vinde secretul

Vezi postareamarinaemy, la 21 February 2010 - 11:41 AM, a spus:

fain,hai mai zi...ce ai pus in el ? ca sa pot sa mor de pofta pe aici

Vezi postareagloxinia, la 21 February 2010 - 02:15 PM, a spus:

Eu pentru azi un tortulet simplu pentru un baiat ce lucreaza la aeroport... :floare:
Blat negressa, crema de iaurt cu piersici. Glazurat cu cioco asa cum v-am obisnuit. Ornamente din pasta de zahar :floare:

oti ce faine sunt avioanele...sunt de la low cost? ca dupa cum arata nu prea cred

#1126 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 21 February 2010 - 05:23 PM

Anca, super. si felicitari pentru ca ai bibilit si tortul pt voi, arata de milioane
si sa va faceti bine si sa dati party'u ala:)

Natasha, sunt superbe! nu ai putut sa vii mai repede cu cel cu tren sa ma inspir si eu? :pupic:
felicitari, sunt foarte faine

Oti
, ce faine's avioanele!!!
si nah...de ciocolata aia nu mai zic nimic :pupic:
Raluca

#1127 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationArad

Postat 21 February 2010 - 05:26 PM

un tort pt o intalnire cu prietenii, dupa cum se vede nu am bibilit la el mai nimic,mi'a parut rau dupa aia ca au venit mai multi decat ma asteptam si mi'am cam facut reclama proasta, dar asta e...
aceeasi compozitie cu care v'ati obisnuit, doar ca in mousse'u de cioco neagra am pus menta.

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-360-126676598521.jpg
Raluca

#1128 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationArad

Postat 21 February 2010 - 05:28 PM

marinaemy, bine ai revenit si tu, vreau si eu sa stiu cum ai facut accesoriile si cu ce e inauntru:D
Raluca

#1129 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • LocationOradea

Postat 21 February 2010 - 05:34 PM

Vezi postareaNico-Vya, la 20 February 2010 - 04:49 PM, a spus:

am facut si eu un tort pentru o ruda draga mie,

Foarte frumos , cred ca a fost incantat sarbatoritul de asa inaintasi .

Vezi postareagloxinia, la 20 February 2010 - 10:11 PM, a spus:

Vezi postareataylor, la 20 February 2010 - 09:38 PM, a spus:

gloxinia
imi plac torturile tale!toata ziua faci torturi!?brava!

Pardon, nu toata ziua... ci toata noaptea. Ziua am un puiut dependent de tztza mamasii :pupic:

Merci

Si eu lucrez mai bine noaptea , dar eu din alte motive , de cucuiete care vor si ele sa faca ce fac eu ... si de multe ori nu am nervi dupa ele ...

Vezi postareamamistef, la 19 February 2010 - 04:05 PM, a spus:

Va pup!!!mi-a revenit buna-dispozitie, diseara predau tortul de azi-tort pentru o fetita care a implinit 1 an

E foarte reusit tortul .

Vezi postareaOana-Cristina, la 20 February 2010 - 10:34 AM, a spus:

Salutare tuturor.Felicitari pentru torturile frumoase pe care le-ati facut .Chiar daca nu am postat de mult v-am urmarit in putinul timp liber pe care il am (din pacate) si m-am minunat de realizarile voastre.Vin si eu pe fuga cu doua tortulete unul pentru o fetita si celalalt l-am facut cu o mamica pentru ziua baietelului ei.Ea cu facutul si dat forma avionului iar eu cu acoperitul si ornatul impreuna.Papusa este pandispan cu mousse de cioco cu lapte si migdale,alba cu stafide si mousse de alune pralinate iar celalalt pandispan cu crema de unt.Ambele acoperite cu pasta de zahar.Acum sa vad daca reusesc sa postez cu noul format :) .

Doua totruri super , numa` bune pentru inpiratie . Felicitari .

Vezi postareaAnca_B, la 20 February 2010 - 10:51 PM, a spus:

Pt. azi aveam programate 2 torturi pt. copilasii mei,care saptamana asta au implinit 1 an respectiv 2 ani.Dar...din motive "tehnice"...adica suntem toti mucosi :) , am amanat party-ul de pici.

Tort,de care is tare mandra . La tortul acesta am experimentat "decupatorul diamant".Pe aceasta cale,vroiam sa va intreb:cand se imprima modelul,inainte de a se pune pasta pe tort, sau dupa?

Va doresc insanatosire grabnica . Ai si de ce sa fii mandra , e foarte elegant .

Vezi postareaAnca_B, la 20 February 2010 - 10:31 PM, a spus:

Doriana, te rog sa ma inscrii la cursuri de "ciupituri".Am incercat aeara,dar...ori nu-i buna penseta ori inca nu am prins smecheria.Mai detaliezi te rog, cum ciupesti?Multumesc.Pai,si io as fi mandra de un tort care imi place!Cam ce spun musafirii despre pasta de zahar?o mananca?

Cine a gustat pana acum , n-a zis nimeni ca n-ar fi buna . Se mai gaseste cate cineva sa lase putin in farfurie , dar asa putin , deci o mananca .
Cat despre cursuri de ciupituri , nu e asa greu , trebuie doar sa prinzi putina pasta , si sa nu strangi tare , cat sa ramana doar urma . Urmatoarea mea comanda de ustensile va contine crimpere adevarate , ca acum ma descurc cu o pensa simpla .

Waw , Natasa , esti adevarata profesionista . Felicitari , nu am cuvinte sa spun cat te admir pentru ceea ce faci . :pupic:

Marinaemy , frumos tortul .

Gloxinia , tare imi place tortuletul tau simplu . E foarte frumos , si mor cand vad ciocolata aia scursa asa fain pe margini .
mama de fete cucuiete Imagine postata

#1130 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • LocationOradea

Postat 21 February 2010 - 05:36 PM

Dupa minunile postate de Natasha , mai ca-mi vine sa ma ascund , dar am promis ca vin cu Hanna Montana , care mi-a facut o groaza de nervi .:pupic: Ori is eu batuta in cap si nu pricep cum e cu gelatina pensulata pe vafa , ori chiar am ghinion ... Vafa mea , desi de data asta a fost mult mai de calitate decat cea cu Spiderman , acum s-a incretit toata pe margini . :pupic: Noah , in orice caz , Teodora a fost incantata de chitara ei cu HM , invitatii au cerut portii duble , deci a fost ok . Blat negresa si ganache de ciocolata cu lapte .

Imagine postata

Si asta-s eu si cucuietele mele .
Imagine postata

Va doresc o seara placuta tuturor . :)
mama de fete cucuiete Imagine postata

#1131 Useril este offline   Nico 

• bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 21 February 2010 - 06:31 PM

,

Vezi postareaDoriana, la 21 February 2010 - 05:36 PM, a spus:

Dupa minunile postate de Natasha , mai ca-mi vine sa ma ascund , dar am promis ca vin cu Hanna Montana , care mi-a facut o groaza de nervi .:pupic: Ori is eu batuta in cap si nu pricep cum e cu gelatina pensulata pe vafa , ori chiar am ghinion ... Vafa mea , desi de data asta a fost mult mai de calitate decat cea cu Spiderman , acum s-a incretit toata pe margini . :pupic: Noah , in orice caz , Teodora a fost incantata de chitara ei cu HM , invitatii au cerut portii duble , deci a fost ok . Blat negresa si ganache de ciocolata cu lapte .

Imagine postata

Imagine postata

sunteti frumoase foc,! :) :P parca sunteti surori.sa fiti sanatosi si fericiti,tortul e foarte, foarte frumos!

#1132 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 21 February 2010 - 06:41 PM

Vezi postareaNico-Vya, la 20 February 2010 - 04:49 PM, a spus:

am facut si eu un tort pentru o ruda draga mie, :) initial as fi vrut sa fac un tanc deoarece personajul e in armata,dar rudele au zis ca mai bine niste inaintasi

Mamaaaa,da'ce inaintasi!!!!

Vezi postareaAnca_B, la 20 February 2010 - 10:51 PM, a spus:

Pt. azi aveam programate 2 torturi pt. copilasii mei,care saptamana asta au implinit 1 an respectiv 2 ani.Dar...din motive "tehnice"...adica suntem toti mucosi :) , am amanat party-ul de pici.In schimb,am facut un tort pt. un bun prieten de familie,care serbeaza 30 de ani;si pt. ca nu se putea week-end fara ceva dulce,am facut un tort si pt. noi pt. care am (si) bibilit!Pt. ca sa nu mai fie reclamatii de la sotu' ca torturile pt. noi nu sunt bibilite.

ffff frumoase!

Vezi postareanatasha, la 21 February 2010 - 11:12 AM, a spus:

Nu prea am mai facut poze in ultimul timp aparatul face ceva figuri dar si sincer nu prea am avut chef :P totusi pun citeva poze nu prea reusite

Natashaaaaa,ce frumuseti!

Vezi postareagloxinia, la 21 February 2010 - 02:15 PM, a spus:

Eu pentru azi un tortulet simplu pentru un baiat ce lucreaza la aeroport... :P

Ce-mi plac avioaneleeee!

Vezi postareaYours4ever, la 21 February 2010 - 05:26 PM, a spus:

un tort pt o intalnire cu prietenii, dupa cum se vede nu am bibilit la el mai nimic,mi'a parut rau dupa aia ca au venit mai multi decat ma asteptam si mi'am cam facut reclama proasta, dar asta e...

fataa,da' multe ai mai facut saptamana asta!

Mami de fate cucuiete,sa-ti traiasca Teodora!
Tortul frumos,voi frumoase!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#1133 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 21 February 2010 - 06:42 PM

Vezi postareamarinaemy, la 21 February 2010 - 11:41 AM, a spus:

felicitari!fff frumoase ornamentele!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#1134 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2010 - 06:46 PM

Vezi postareaYours4ever, la 21 February 2010 - 05:26 PM, a spus:

aceeasi compozitie cu care v'ati obisnuit, doar ca in mousse'u de cioco neagra am pus menta.

Pai unde e reclama proasta, ca l-au halit inteleg? Oricum suna tare bine ce ai pus in el, cine mai sta sa il analizeze la microscop?
Ce nu inteleg eu cum de e asa mata plastelina ta de cioco. A mea era lucioasa rau fara sa ii fac vreo magie.
A, ba da : am lucrat-o pe masa unsa cu ulei :P Acu imi amintesc. Asta sa fie? Tu cum o intinzi?

La multi ani! Teodorei, tortul arata bine, nu vad ce nu iti place la el. Bine ca a fost sarbatorita incantata de el. :P
Si voi parca sunteti surori, intr-adevar :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1135 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBUCURESTI

Postat 21 February 2010 - 07:42 PM

Bine v-am gasit fetelor!

Este primul tort pentru botez pe care il fac
Jucaria,biberonul,suzeta,floricelele, frunzele si placuta cu numele sunt facute de mine din pasta de lapte praf(lily :floare: )unele inspiratie Lissa :pupic: restul de la lumea basmelor,din lipsa de timp dar cat de curand o sa imi fac si eu matrita pentru bebe si alte figurine.Pozele sunt facute cu telefonul si nu sunt prea reusite ,una din culori era galgen dar nu se vede prea bine.
Blat cu cacao,crema ganache de cioco alba cu menta,blat crocant,si mousse de visine imbracat cu frisca cu aroma de menta,a iesit super la gust,sectiune nu am.
Multumesc fetelor! Si in primul rand lui Cris 69 pentru ajutor:floare:
Foarte frumoase si torturile voastre,absolut toate.
Gloxinia foarte reusite torturile tale,au ceva special se vede ca sunt facute de tine si ciupitura ti-a iesit super :thumleft:

#1136 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBUCURESTI

Postat 21 February 2010 - 09:09 PM

Pe tort ar fi trebuit sa pun acesti botosei numai ca am bagat in interior servetele sa se mentina forma si s-a lipit,arata foarte urat si nu i-am mai folosit desi imi pare forte rau.
Acest iepuras e facut de fetita mea,se pare ca se pricepe mai bine ca mine :thumleft: desi are doar 6 ani

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_02_2010/post-594-126677926266.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-594-126677930791.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-594-12667793723.jpg

#1137 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 21 February 2010 - 09:15 PM

frumoase torturi natasha,felicitari :thumleft:

#1138 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationArad

Postat 21 February 2010 - 09:42 PM

Doriana, la multi ani Teodorei, fain tortu' cu Hannah Montana,si pe mine ma asteapta unu' si tare nu'mi place personaju':D

Oti, clar ca l'au halit ca de cand il tot asteapta si eu nu mai veneam cu el:D
si eu tot cu ulei o intind, probabil nu e lucioasa pt ca marginea a fost fff groasa ca nu am avut nervi sa o intind :(
pt funda am intins'o mai mult , nu mi'a ramas f mult ulei pe ea, incerc sa nu folosesc prea mult si ma ajuta si sucitoru' antic a lu' mama care e lucios :)
Raluca

#1139 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 22 February 2010 - 11:41 AM

Torturile din saptamana ce a trecut
-ambele blat pandispan si crema vanilie

Tort bust