Anca_B, la 15 March 2010 - 04:57 PM, a spus:
Ramo foarte frumoase torturi...ca de obicei!
Mersi Anca
vrabiuta, la 15 March 2010 - 05:16 PM, a spus:
Toate sunt frumoase, da pisica m-a dat pe spate ! E super ! asta de ce a-i facut-o la viteza !

Mersi draga mea, tot cei-i posibil ca de aia sa fi iesit bine, dar nu e greu de facut, e pictura:P
mamistef, la 15 March 2010 - 05:21 PM, a spus:
Vai,Ramo.....nu am cuvinte....absolut minunate toate torturile!!!!!!!!!!!
Multumesc Stefana
nelly_th2001, la 15 March 2010 - 08:23 PM, a spus:
ciao,deci nu ma mai joc iar am ramas in urma cu paginile
Ramo suuuuuppeerrr

,la primul imi inchipuiam deja cum o sa arate si stiam ca o sa fie perfect,dar celelalte doua ,cum ai facut fundita culoarea nu mai zic, iar de pisica ce sa zic sunt alergica dar la a ta cu siguranta nu cum ai reusit sa-i faci aspectul de blana?
Mersi Nelly, culoarea la cel cu funda a fost superba, mi-o iesit un mov atata de fain, pacat ca nu a iesit si in poza
La pisica a fost usor, am zgarita bine pasta pe urma am inceput la desen
nelly_th2001, la 15 March 2010 - 08:47 PM, a spus:
uitai sa va arat ultimul meu tort la care am experimentat impletitura ,pe marginea de sus nu am putut sa pun alt model ca nu imi mai incapea scrisul
Ti-a iesit bine impletitura
cec, la 15 March 2010 - 08:50 PM, a spus:
wow, ce mult imi plac
nu pot sa mai zic altceva decat ca esti binecuvantata cu niste maini fff talentate
Multumesc Cecilia, multumesc si eu lui Dumnezeu pentru talentul care l-am primit
nelly_th2001, la 15 March 2010 - 09:02 PM, a spus:
si tot mai uitai ceva :am o comanda de un avion de vreo 6 kg dar vrea numai avionul credeti ca e posibil sa il pot face asa mare ,adica io ma gandeam sa fac baza dreptunghiulara si pe baza un avion, "idei" am dar ce am vazut nu sunt asa mari

Mie nu mi se pare chiar asa mare de 6 kg

Acuma depinde si ce crema trebuie sa pui in el ca sa-ti faci idee de marimea lui.