Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1621 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 16 March 2010 - 10:22 AM

Vezi postareaAnca_B, la 15 March 2010 - 04:57 PM, a spus:

Ramo foarte frumoase torturi...ca de obicei!

Mersi Anca

Vezi postareavrabiuta, la 15 March 2010 - 05:16 PM, a spus:

Toate sunt frumoase, da pisica m-a dat pe spate ! E super ! asta de ce a-i facut-o la viteza ! :P

Mersi draga mea, tot cei-i posibil ca de aia sa fi iesit bine, dar nu e greu de facut, e pictura:P

Vezi postareamamistef, la 15 March 2010 - 05:21 PM, a spus:

Vai,Ramo.....nu am cuvinte....absolut minunate toate torturile!!!!!!!!!!!


Multumesc Stefana

Vezi postareanelly_th2001, la 15 March 2010 - 08:23 PM, a spus:

ciao,deci nu ma mai joc iar am ramas in urma cu paginile
Ramo suuuuuppeerrr :P ,la primul imi inchipuiam deja cum o sa arate si stiam ca o sa fie perfect,dar celelalte doua ,cum ai facut fundita culoarea nu mai zic, iar de pisica ce sa zic sunt alergica dar la a ta cu siguranta nu cum ai reusit sa-i faci aspectul de blana?


Mersi Nelly, culoarea la cel cu funda a fost superba, mi-o iesit un mov atata de fain, pacat ca nu a iesit si in poza :(
La pisica a fost usor, am zgarita bine pasta pe urma am inceput la desen :P

Vezi postareanelly_th2001, la 15 March 2010 - 08:47 PM, a spus:

uitai sa va arat ultimul meu tort la care am experimentat impletitura ,pe marginea de sus nu am putut sa pun alt model ca nu imi mai incapea scrisul

Ti-a iesit bine impletitura :P

Vezi postareacec, la 15 March 2010 - 08:50 PM, a spus:

wow, ce mult imi plac
nu pot sa mai zic altceva decat ca esti binecuvantata cu niste maini fff talentate

Multumesc Cecilia, multumesc si eu lui Dumnezeu pentru talentul care l-am primit :P

Vezi postareanelly_th2001, la 15 March 2010 - 09:02 PM, a spus:

si tot mai uitai ceva :am o comanda de un avion de vreo 6 kg dar vrea numai avionul credeti ca e posibil sa il pot face asa mare ,adica io ma gandeam sa fac baza dreptunghiulara si pe baza un avion, "idei" am dar ce am vazut nu sunt asa mari :floare:

Mie nu mi se pare chiar asa mare de 6 kg :P Acuma depinde si ce crema trebuie sa pui in el ca sa-ti faci idee de marimea lui.
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#1622 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 16 March 2010 - 10:23 AM

Vezi postareayoyo, la 16 March 2010 - 01:19 AM, a spus:


Ramo sunt bestiale torturile. Eu inca tot stau sa ma minunez pe soseaua ta :P pentru ca nu cred ca e pictata si tot ma intreb oare ai pus colorant in ea sau ce i-ai facut . Tortul funda e finutz finutz imi place tare mult. Cel cu pisica intra la genul torturilor "sper sa pot face si eu" inca sunt in faza de decupaj neinteles dar sper cand voi fi mare sa stiu decupa frumos ca tine macar o Minie .


:P Ioana draga mea tre sa-ti scimbi crezul :floare: soseaua mea e pictata 100% Am intins pasta foarte subtire din care am decupat soseaua in forma de "5" prelungit, am pictat-o si am pus-o pe tort : S-a uscat asa bine si asa uniform pentru ca am folosit un negru mai special, nu e de la wilton la care am adaugat si putin colorant praf cu sclipici, le-am diluat cu esenta de migdale si am pictat, pana sa o pun pe tort era deja uscata :P
Pisicuta nu a fost decupata, decat conturul, in rest a fost "desen pe asfalt" :P simplu, simplu

Vezi postareaelida-silvia, la 16 March 2010 - 07:06 AM, a spus:

ramo sunt superbe,sunt de o finete ,eleganta rara,felicitarile mele

Multumesc mult Elida

Vezi postareaanasia, la 16 March 2010 - 09:03 AM, a spus:

ramo, superbe torturi!

Mersi Anasia

Vezi postareaYours4ever, la 16 March 2010 - 09:33 AM, a spus:

Ramo... ce sa mai zic? :P imi place cel mai mult cel cu funda , imi place modelul de pe lateral tare mult. l'ai facut cu forma sau decupat cu mana libera?


Mersi Ralu, modelul e cu forma :P
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#1623 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 16 March 2010 - 11:59 AM

Vezi postareabristena, la 15 March 2010 - 01:40 PM, a spus:

inca doua

Merci Bristena, am furat vreo doua modele :P

Vezi postareaRamo, la 15 March 2010 - 04:26 PM, a spus:

Bristena, cred ca mergeau mai bine pozele tale la "Torturi de pe internet" e tot aici topicu' la Tehnici. Pozele ce le-ai pus sunt superbe si cred ca ai d-unde te inspra acuma Oti, cu siguranta ne vor fi si noua folositoare :P

Imi cer scuze ca nu am pus pana acum torturile din w-e dar nu am reusit sa le postez la mine, asta fuse motivu ...

Incep cu Cars pentru ca la asta i-ati vazut deja decoratiile. Mersi Anasia de poze A avut 2 randuri de crema de vanilei, in randul de jos am pus fructe, iar pe cel de sus l-am aromatizat cu portocale, a avut un gust superb, blat de cioco, insiropat cu sirop de zahar ars


La al doilea am facut ce am vrut eu, mi s-a cerut doar sa aiba funda pe el, nu a vrut sa-mi zica nici culoare, nici model, asa ca m-am jucat dupa bunul plac, asta e ce mi-a iesit. Blat cioco, crema de cioco cu visine si nuci


Iar al treilea a fost o comanda ad-hoc. M-au sunat vineri dupa-masa ca il vor pe sambata la amiaz, initial am vrut sa refuz comanda din cauza timpului atat de scurt, dar nu m-a lasat inima asa ca am onorat-o si spre surprinderea mea nici nu am stat toata noaptea sa il fac : Acesta a fost in totalitate un ciocolatos


Deci imi plac toate insa cel mov m-a dat pe spate.... Pune te rog poza cu decupatoarele sa le vad si eu, sunt o bijuterie, eu vedeam acolo deja niste frunze minunate facute cu ele :P

Vezi postareanelly_th2001, la 15 March 2010 - 08:23 PM, a spus:

ciao :floare: ,deci nu ma mai joc iar am ramas in urma cu paginile
gloxinia sanatate lu praslea, imi plac torturile de numa numa ,cum ai facut copacul si unde e tortul cu dalmatieni?


Merci frumos. Pai tortul cu dalmatieni nu l-am facut eu dar daca ma tot inebuniti l-am cerut si cu mentiunea ca eu am facut doar cainii si pasta :P am sa il pun. Prietena si colega mea Paula l-a facut, colorat pasta si intins la 30 de km de orasul meu :P Am facut 4 caini mari insa doar 2 au ajuns pe tort. 2 i-au tinut rezerva si bine au facut intrucat sarbatoritul nu a dat voie nimanui sa puna mana pe ei :( si verisorul sau care nu e cu mult mai mare ca el era cam suparat. Insa a avut rezerva :(
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-20-126873341845.jpg

Vezi postareanelly_th2001, la 15 March 2010 - 08:47 PM, a spus:

uitai sa va arat ultimul meu tort la care am experimentat impletitura ,pe marginea de sus nu am putut sa pun alt model ca nu imi mai incapea scrisul


Deci imi place si culoarea si modelul de impletitura. Cu ce ai colorat de a iesit asa un roz fain?

Vezi postareayoyo, la 16 March 2010 - 01:19 AM, a spus:

Oti deja transferi povestea pe pasta de zahar!!!! Eu i-as spune baietelului cantecelul "O latzusca sta pe lac mac mac mac!" (astfel ii explici ca si in cantec latzusca stau asa ca li cam greu sa stea in picoare din cauza penelor :P).


Tu Ioana, nu subestima inteligenta copiilor de 5 ani. Crezi ca ii mai poti fraieri cu latuste? :(
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1624 Useril este offline   dora 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 16 March 2010 - 12:04 PM

Vezi postareanatasha, la 14 March 2010 - 02:48 AM, a spus:

Doraaaa ce finut este
sint convinsa ca doamna va fi multumita
daca nu chiar trebuie luata de par :P
eu cele inalte le duc singura la sala
sau poti o cutie mai inalta imbracata in interior cu hirtie
chiar ca sint ciufuti
te pup si spor la treaba



Multumesc natasha...felicitari si tie pt tortul expus...te pup si eu


Vezi postareaOana-Cristina, la 14 March 2010 - 10:29 AM, a spus:

Dora tot raul spre bine cred ca doamna o sa fie foarte incantata si comenzile o sa curga garla.Ce nu poate sa-i placa decorul e de vis iar interiorul suna foarte apetisant.Din ce mi-a zis un prieten care a lucrat in italia la mutat mobila a zis ca sunt foarte mazace in bucatarie iar cand ies afara sunt elegante de zici ca merg la bal.Deci nu le bag pe toate intr-oala poate sunt si gospodine dar el a zis ca nu prea.



Oana draga multumesc pt aprecieri...sper sa curga comenzile...desi nu se anunta nimic la orizont...cat despre italiance...prietenul tau are dreptate...in mare parte


Vezi postareaCosmina N, la 14 March 2010 - 10:32 AM, a spus:

Dora, Natasha, mi-i s-a taiat respiratia cand am vazut torturile voastre :floare: Sunt incredibile, nu am cuvinte!



Cosmina draga mea te pup cu drag si-ti foarte multumesc


Vezi postareabbenyci, la 14 March 2010 - 12:29 PM, a spus:

Dora imi place foarte mult tortul balerina, sunt convinsa ca tortul pentru comuniune va fi o adevarata capodopera de arta si incet incet vor curge si comenzile.


Blanka draga iti multumesc...sa speram ca vor aparea la orizont ceva comenzi...

Vezi postareaDoriana, la 14 March 2010 - 01:03 PM, a spus:

Waw , Dora , te-ai intrecut pe tine . Tortul arata superb , sunt convinsa ca doamna va fi incantata si de gust , si vei avea comenzi de acum inainte . Nu se poate sa-ti scoti ceva autorizatie de mic meserias , parca este la noi , lucrezi acasa , cu materialele tale , la noi stiu ca este , ceva cu prestari servicii ... nu stiu exact , dar ar fi pacat ca un talent ca al tau sa nu fie folosit la maxim . :P Legat de ambalare , nu ar merge ambalat in ceva folie de celofan , din aia in care se impacheteaza unele flori ? Legat deasupra cu fundita ?



Doriana draga la celofan ma gandisem si eu...dar nu merge legarea cu fundita sus decat daca platoul este mult mai mare decat tortul...de nu risti sa-ti cada toate decoratiunile de pe margine...am incercat si-am vazut...
Sa speram ca vor mai aparea comenzi...cat despre autorizatie...voi incerca


Vezi postareaRamo, la 14 March 2010 - 01:30 PM, a spus:

O Dora ce bine-mi pare ca te-ai reactivat, eu sunt sigura ca asta e un nou inceput, iti doresc succes si Felicitari pentru acest tort, e impecabil.

Eu torturile mai mari le impachetez in folie de celofan, o cumpar de la florarie ca o vand la metru si o iau cat vreau eu de lunga.


As dori si eu sa fie un nou inceput draga Ramo...dar n-am inca de unde sti...
multumesc pt urare si pt felicitari...
eu aici celofan ca la noi nu gasesc...foarte rar am gasit si acela in bucati mici...


Vezi postareaMIMI, la 14 March 2010 - 01:30 PM, a spus:

am ramas fara cuvinte!


merci mimisorule :P

#1625 Useril este offline   Stefana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 16 March 2010 - 12:51 PM

Am facut si eu azi un tort pentru un coleg de la Opera.Inauntru este blat de amandina insiropat cu sirop de ciocolata imbogatit cu Alexandrion, crema de lamiie( te pup,Lissa,e minunata reteta!!!!) si crema de ciocolata cu cirese(am descoperit doua pungute in congelator hihihi)

Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

#1626 Useril este offline   dora 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 16 March 2010 - 01:13 PM

Fetelor ...dragelor...am nevoie de ajutorul vostru...
uitati aici despre ce este vorba


#1627 Useril este offline   bbenyci 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 125
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationarad

Postat 16 March 2010 - 01:36 PM

Buna fetelor, ma puteti ajuta careva cu reteta de glazura pentru torturi cred ca este a Adrianei? va multumesc frumos.
Imagine postata

Arienne Sophie

Imagine postata
Nicole Anamaria

http://bbenyci.blogspot.com/

#1628 Useril este offline   nelly_th2001 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 16 March 2010 - 02:43 PM

[quote name='yoyo' date='16 March 2010 - 01:19 AM' timestamp='1268695143' post='27106']
Nelly imi place impletitura ta.
[/quote]
multumesc :D


[quote name='Yours4ever' date='16 March 2010 - 09:33 AM' timestamp='1268724791' post='27141'
Nely, e vesel tortul tau!
si impletitura, felicitari. eu nu am curaj sa ma apuc de asa ceva :D
[/quote]
eu nu m-am mai gandit la curaj fiinda am uitat de el :D ,tot ce stiam era ca nu stiam ca model sa-i fac si atunci m-a traznit ceva in cap si am zis: sa fac impletitura ,oricum la mine toate torturile sunt in premiera pentru mine (in afara de cele cu pisoturi si fructe)asa ca musai tre sa incerc-acum am un avion maaaree de 6 kg :D
ps ai gasit topicul cu dezastre ? sa vezi acolo... :floare:
nelly_th2001

#1629 Useril este offline   nelly_th2001 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 16 March 2010 - 02:55 PM

ops nu stiu ce s-a intamplat :floare: se repeta "ps"
nelly_th2001

#1630 Useril este offline   nelly_th2001 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 16 March 2010 - 03:07 PM

[quote name='Ramo' date='16 March 2010 - 10:22 AM' timestamp='1268727751' post='27158'
[/quote]
Ti-a iesit bine impletitura :
[/quote]
Mie nu mi se pare chiar asa mare de 6 kg :D Acuma depinde si ce crema trebuie sa pui in el ca sa-ti faci idee de marimea lui.
[/quote]
ma bucur ca iti place impletitura :D dar stiu ca mai am de lucru la ea,fiind prima data cand am facut-o m-am apucat ca desteapta sa o fac din "fata"tortului si cand am ajuns de unde am pornit nu se potriveau imbinariele :floare:
in legatura cu avionul ,baiatul il vrea un [u]charter[/u],de aia am zis eu ca mi se pare cam mare pentru 6kg
nelly_th2001

#1631 Useril este offline   nelly_th2001 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 16 March 2010 - 03:16 PM

[quote name='gloxinia' date='16 March 2010 - 11:59 AM' timestamp='1268733547' post='27168']
Deci imi place si culoarea si modelul de impletitura. Cu ce ai colorat de a iesit asa un roz fain?
oti :D ,coloranti sunt din astia de-ai nostri am pus pic cu pic :D; nu stiu cand or veni si la mine Mosul ,Iepurasul,Zana maseluta... astia cu care ma mai cunosc eu ,sa-mi aduca si mie coloranti din aia buni ca ai vostri :D
imi place verdele de la tortul cu dalmatieni :floare:
nelly_th2001

#1632 Useril este offline   nelly_th2001 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 16 March 2010 - 03:19 PM

Vezi postareamamistef, la 16 March 2010 - 12:51 PM, a spus:

Am facut si eu azi un tort pentru un coleg de la Opera.Inauntru este blat de amandina insiropat cu sirop de ciocolata imbogatit cu Alexandrion, crema de lamiie( te pup,Lissa,e minunata reteta!!!!) si crema de ciocolata cu cirese(am descoperit doua pungute in congelator hihihi)

wooow ,deci vioara e adevaraciune :D detalii ceva despre ea :floare: imi place tare mult cum ti-ai iesit si la culori si la model
nelly_th2001

#1633 Useril este offline   Stefana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 16 March 2010 - 03:38 PM

Vezi postareanelly_th2001, la 16 March 2010 - 03:19 PM, a spus:


wooow ,deci vioara e adevaraciune :D detalii ceva despre ea :) imi place tare mult cum ti-ai iesit si la culori si la model

:) multumesc,Nelly!
Nu stiu ce detalii sa dau... am modelat-o din pasta de zahar,stiam cum vreau sa arate, eu de meserie sunt violonista si am modelat-o si pictat-o asa cum stiu ca arata vioara mea.... oricum nu-s pe deplin multumita fiindca gitul viorii de zahar e prea gros, corpul viorii nu e destul de suplu,dar dupa ce mi-am batut capul o gramada am zis singura sa ma relaxez,pt ca multi stiu,putini cunosc ;) si ca importanta e intentia si faptul ca lumea va recunoaste din prima instrumentul :)

Corzile viorii sunt facute din fir gros de pescuit :)

am folosit doar coloranti negru si maro,n-a fost nevoie de altceva.

Nu stiu ce sa mai spun :D

aaa,iar pe portativul desenat pe banda ce inconjoara tortul am scris linia melodica de la "Happy birthday to you".Cu banda respectiva m-am inspirat un picutz de la Gloxi ;) :D

#1634 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 16 March 2010 - 06:53 PM

Vezi postareagloxinia, la 16 March 2010 - 11:59 AM, a spus:


Deci imi plac toate insa cel mov m-a dat pe spate.... Pune te rog poza cu decupatoarele sa le vad si eu, sunt o bijuterie, eu vedeam acolo deja niste frunze minunate facute cu ele :D


Mersi Oti, mai tarziu sau maine, depinde cum vine al meu le fac poza cu super aparatu nostru (telefonul lui ) si le pun, ok?
Foarte bine i-a iesit tortul prietenei tale, aveam impresia ca is mai mari cateii, :floare: vai frumosi is ...

Vezi postareadora, la 16 March 2010 - 12:04 PM, a spus:


As dori si eu sa fie un nou inceput draga Ramo...dar n-am inca de unde sti...
multumesc pt urare si pt felicitari...
eu aici celofan ca la noi nu gasesc...foarte rar am gasit si acela in bucati mici...



O sa fie Dora lasa ca o sa vezi, am avut si eu o perioada de asta si stiu cum te simti, dar o sa vezi ca te ajuta Dumnezeu si o sa fie bine :floare:

Vezi postareamamistef, la 16 March 2010 - 12:51 PM, a spus:

Am facut si eu azi un tort pentru un coleg de la Opera.Inauntru este blat de amandina insiropat cu sirop de ciocolata imbogatit cu Alexandrion, crema de lamiie( te pup,Lissa,e minunata reteta!!!!) si crema de ciocolata cu cirese(am descoperit doua pungute in congelator hihihi)


Vai de mine si de mine, ce vioara perfecta. Karina mea e innebunita dupa vioara (face la gradi) ar fi o idee super de tort pentru ziua ei, dar ea vrea una reala ;)
Felicitari Stefana, cu tortul asta ai pus capac, de-acuma inainte astept sa vad la tine doar torturi impecabile :lol:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#1635 Useril este offline   Stefana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 16 March 2010 - 08:12 PM

Vezi postareaRamo, la 16 March 2010 - 06:53 PM, a spus:


Vai de mine si de mine, ce vioara perfecta. Karina mea e innebunita dupa vioara (face la gradi) ar fi o idee super de tort pentru ziua ei, dar ea vrea una reala ^_^
Felicitari Stefana, cu tortul asta ai pus capac, de-acuma inainte astept sa vad la tine doar torturi impecabile :salut:

:tongue3:
Ramo,multumesc din suflet pentru aprecieri!!!Sper si vreau sa ma ridic la inaltimea asteptarilor! :tongue3:

#1636 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 16 March 2010 - 08:44 PM

[/quote]
in legatura cu avionul ,baiatul il vrea un charter,de aia am zis eu ca mi se pare cam mare pentru 6kg
[/quote]


Nelly, du-te la torturi de pe internet ca am pus ceva acolo, poate te ajuta
fiica dacilor

#1637 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 16 March 2010 - 10:25 PM

Mamistef vioara e superba!!!!
Tot stau si ma gandesc si nu stiu de ce imi multumesti, cum ai luat modelul de la mine ;)

Deci m-am uitat mai bine, vazui ca panglica urca pe tort ;) Tu esti divina ca nu ai pozat tortu din unghiu care trebe ;)
Pupici. Deci mie puteai sa imi scrii si partitura partiturilor :D ca habar n-aveam ce scrie acolo :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1638 Useril este offline   dora 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 17 March 2010 - 12:25 AM

Vezi postareadani_ela, la 14 March 2010 - 02:08 PM, a spus:

dora- oaaauuu! pai n-a vazut neam de italian scortos asa tort-superb!



N-a vazut daniela...dar tot scortos ramane si nu vrea sa recunoasca :D


Vezi postareagloxinia, la 14 March 2010 - 03:32 PM, a spus:

mama mia! Deci daca duamna nu e multumita, zau ca nu stiu ce ar putea-o satisface! Asta nu e tort, e opera de arta!



Oti multumesc fata draga :scratch:



Vezi postareamamistef, la 14 March 2010 - 04:03 PM, a spus:

Dora,ma bucur din suflet ca ti-ar recapatat tonusul si ca ai spart ghinionul cu aceasta comanda!Tortul e superb,delicat si atit de curat, minunat!Tu nu esti facuta sa stai degeaba ,cind ai atita talent si asemenea miini fermecate!



Stefana draga cuvintele tale frumoase ma binedispun...
sa speram ca ghinionul a fost spart


Vezi postareayoyo, la 14 March 2010 - 06:41 PM, a spus:

Dora ma simt onorata ca la profa (adica tie) i-au placut din torturile mele
Tortul tau e de o finetzeeee neegalata!



Ioana esti o draguta :wacko:


Vezi postareaMIMI, la 14 March 2010 - 06:44 PM, a spus:

Si daca Gloxi a inceput cu povestile,eu continui :) cu
Alba ca zapada


E superba! :)

Vezi postareacec, la 15 March 2010 - 01:32 PM, a spus:

woowwww, am ramas fara cuvinte
cata finete, nici nu zici ca e tort



Cecilia iti multumesc frumos =))


#1639 Useril este offline   dora 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 17 March 2010 - 12:29 AM

Vezi postareanelly_th2001, la 15 March 2010 - 08:47 PM, a spus:

uitai sa va arat ultimul meu tort la care am experimentat impletitura ,pe marginea de sus nu am putut sa pun alt model ca nu imi mai incapea scrisul



Finut si cu o impletitura bine executata...brava nelly :scratch:


#1640 Useril este offline   dora 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 17 March 2010 - 12:33 AM

Vezi postareamamistef, la 16 March 2010 - 12:51 PM, a spus:

Am facut si eu azi un tort pentru un coleg de la Opera.Inauntru este blat de amandina insiropat cu sirop de ciocolata imbogatit cu Alexandrion, crema de lamiie( te pup,Lissa,e minunata reteta!!!!) si crema de ciocolata cu cirese(am descoperit doua pungute in congelator hihihi)


Stefana ai facut un tort minunat!...imi place mult tematica :scratch:

Arata acest topic


  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul
0 membri, 11 vizitatori, 0 utilizatori anonimi