delioara, la 07 April 2010 - 09:04 AM, a spus:
Stefana, ai muncit, nu gluma, toate sunt superbe, dar ala cu soare si curcubeu m-a topit. Salvat modelul!
:pupic:multumesc,Delioaro! Amindoi "urecheatii" imi plac tare de tot!!
Doriana, la 07 April 2010 - 09:51 AM, a spus:
Stefana !!! Super torturi ai facut ! Halba e adevarata . Royalul asta , poate dai mai multe detalii la subiectul lui , eu inca n-am curaj sa-l incerc .

Tortul pentru finut e frumos , simplu dar de efect , iar cel mov , mi-a mers direct la suflet ... cu ce ai abtinut nuanta asta de mov ?
Tortul cu soare si curcubeu e de nota 10 cu steluta !

Superb , cred ca esti indragostita de el , ca si eu sunt . Spune-mi te rog , iarba cum ai facut-o ?

Reteta de royal e cea pusa de Dora pe culinar, am pus zahar pudra pina s-a ingrosat tare de tot si am incercat sa pun "spuma" cu un dui foarte larg,insa pina la urma am asezat-o cu degetele umezite f putin in apa.
iar iarba e din gumpaste(deci pasta de zahar cu gumtex-ul acela adus din afara, gumpaste-ul il folosesc doar la decoratii mai bibilte.iarba e facuta fir cu fir,am facut snururi f subtiri si lungi,am rupt cu degetele,faceam odata cite vreo 20 de fire de iarba,apoi le lipeam pe tortul uns cu un pic de sirop la baza.Nu a durat mult,in jur de 30 min,habar n-am.Oricum,m-am distrat,eram incintata de ce iese:blush:
Ah,uitam sa zic despre mov....e banalul mov de la wilton,pus cu scobitoarea din belsug intr-o bucatica de gumpaste
Mie imi place foarte tare tortul tau, pe bune ca nu ar trebui sa iti faci autocritica ,daca tot repeti ca nu-ti place o sa-ti bagi singura in cap ideea ca nu e ok aia sau cealalta....nu zic sa nu-ti vezi greselile,dar nici sa fii asa de dura cu tine insati,mai ales cind nu e cazul!
Eu pasta de zahar intotdeauna am facut-o cu lingura ca unitate de masura, am inceput cu pasta Adrianei apoi m-am orientat catre reteta Lissei.Nu am cintar de bucatarie:tongue3:
Yours4ever, la 07 April 2010 - 10:05 AM, a spus:
Stefana, toate sunt faine. dar cel cu soare mi'o intrat la inima. Felicitari, e superb!
Si halba ti'a iesit tare bine.
Multumesc,Raluca!:pupic:Si mie imi plac torturile tale!!!
yoyo, la 07 April 2010 - 11:15 AM, a spus:
Felicit toate fetele care au tortalit pentru ca ati facut torturi superbe!
Mi-ar lua o zi intreaga sa felicit fiecare fata in parte.
cellya, la 07 April 2010 - 01:27 PM, a spus:
am lipsit zilele astea pt ca mi-a "traznit" mie sa imi fac blog ( curaj?? nebunie ??? cred ca mai multa nebunie

) si am hotarat sa incep, timid, sa prestez torturi la comanda . sunt tare curioasa ce va iesi.
Am vazut,am vazut blogul!!!bafta cu el si Doamne ajuta!!
nuzi, la 07 April 2010 - 03:46 PM, a spus:
HRISTOS A INVIAT!Fetelor felicitari, pentru torturile prestate,

.Eu vin cu, un tort,facut pentru un stelist.
P1020552.jpg
P1020558.jpg
Desi sunt nevasta(sau ...nefasta) de dinamovist, aplaud la scena deschisa tortul tau stelist! E foarte,foarte frumos!!Mingea imi place la nebunie!