Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1941 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 07 April 2010 - 11:15 AM

Felicit toate fetele care au tortalit pentru ca ati facut torturi superbe!

Mi-ar lua o zi intreaga sa felicit fiecare fata in parte.

Doriana sa stii ca cu lingura nu merge la torturi mai ales la pasta, parerea mea. Un cantar din acela care iti sterge greutatea paharului si e de la gram la gram vreau sa zic cu cristale lichide (nu stiu denumirea cantarului) e suficient de ieftin poate la noi nu e insa in Ungaria eu am luat la aprox 50 ron (depinde la ce au si ei oferte). Nu stiu daca tu mergi in Ungaria insa daca vrei imi dai bani si-ti iau eu pentru ca merg destul de des si sigur merg pana la sfarsitul acestei saptamani.

Uite poti incerca odata de proba ca sa vezi diferenta intre o pasta si alta. Eu fac reteta lui Adriana de pasta si intotdeauna mi-a iesit, mie mi-e mai usor sa o fac atunci cand o pun pe tort (nu murdaresc masa si bucataria de 2 ori cu amidon si cu pasta si etc :occasion14:). Si pentru ca ai de unde lua din piata Rogerius cumpara gelatina foi...incearca odata cu aia asa sa vezi consistenta pastei (doua foi si jumate iti trebuie pt o portie). Zahar pudra din Ungaria vezi ca gasesti in spate la Diego din Episcopia la ceva depozit cu 2.4 ron e pretul ca si a celui din Ungaria.

Important e la pasta sa folosesti amidonul doar cand o intinzi pentru a o pune pe tort.

#1942 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 07 April 2010 - 11:19 AM

Eeeei si cum tocmai am implinit venerabila varsta de 1 an al blogului...
si tot n-aveam in plan vreun tort de Paste...
am mesterit totusi unul pt a aniversa evenimentul ;)
O aniversare speciala cere un tort deosebit..si mai ales o reteta noua...
Asa s-a ivit Snickers Cake...
Este un tort fin (mai ales pt iubitorii ciocolatei si in special al Snickers-ului) invelit in piele de ciocolata
pe care am aplicat brush embroidery si maci din pdz

Asa a fost cererea...clientului ;) :occasion14:

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-17-127063026124.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-17-127063027624.jpg

#1943 Useril este offline   delioara 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 158
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 07 April 2010 - 01:12 PM

Raluca, multumesc de aprecieri.
Dora, multumiri, inseamna f mult pentru mine. Pentru retete nu ramane decat sa multumesc inca odata fetelor, au fff mare succes, aproape ca nu mai pot incerca retete noi... Bestiali macii si brush embroidery... cum vine asta? :occasion14:
Ioana, multumesc de precizari, am sa fac si eu asa de acum incolo, cantar de care zici se gaseste si prin bucuresti, eu mi-am luat unul din hipermarket cu 35 lei.
www.cristal-furnicutza.blogspot.com

#1944 Useril este offline   tot_eu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 24-March 10

Postat 07 April 2010 - 01:27 PM

salutare !
n-am intrat de vreo 2 zile si acum sunt pe fuga ...
va multumesc tuturor pentru aprecieri ! sunteti dragute si ....blande cu mine ;) :D
vreau sa va felicit PE TOATE pt minunatiile astea de torturi la care ati pus atata suflet, dragoste . :occasion14:

Gloxinia, iti multumesc aici pt linkul trimis . saru'mana ..si ...iti spun ca mi-a placut enorm de mult tortuletul pt botez(in iunie naste cumnatica mea, asa ca ma pregatesc temeinic, tot fur cate o idee de ici colo ).
Si al Stefanei imi place muuuult( cel cu curcubeul), dar eu voi avea nepotel si ma orientez la torturi pt baietei.
Dora, mai e nevoie sa-ti spun ca e SUPERB acest tort?? felicitari maxime!si la cat mai multi ani in blogosfera, cu cat mai multe comenzi !

Citeaza

Cellya , e frumos tortul tau de Paste , spune-mi cu ce ai imbracat tortul inainte de ai pune glazura de ciocolata ? Decoratiunile de pasta ti-au iesit bine

imi ramasese mousse de cioco, am mai adaugat frisca batuta si esenta de rom ....cu asta l-am imbracat. pot spune ca a fost ffff bun !!!
decoratiunile le-am facut inainte sa ma internez, caci operata de 1 saptamana nu aveam sanse sa stau prea multe ore in picioare.
ma bucur ca iti(va) plac. dupa ce le-am facut, nu mai eram incantata de ele ;) stiti ca asa se intampla ;))

Citeaza

Sa-ti traiasca minunea carliontata , sa fie sanatoasa , sa creasca mare , sa-ti aduca multe bucurii , am admirat-o si la ziua de nastere , de anul trecut .

saru'mana . minunea noastra e ....intr-adevar o MINUNE PT NOI. am patimit destul...tu stii povestea mea ....

multumim frumos pt urarile de bine, asemenea va dorim si noi!!!!

numai bine tuturor ! va pup

PS. am lipsit zilele astea pt ca mi-a "traznit" mie sa imi fac blog ( curaj?? nebunie ??? cred ca mai multa nebunie ;)) si am hotarat sa incep, timid, sa prestez torturi la comanda . sunt tare curioasa ce va iesi.

#1945 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 07 April 2010 - 01:34 PM

Vezi postareadora, la 07 April 2010 - 11:19 AM, a spus:

Eeeei si cum tocmai am implinit venerabila varsta de 1 an al blogului...
si tot n-aveam in plan vreun tort de Pasti...
am mesterit totusi unul pt a aniversa evenimentul ;)
Este un tort fin (mai ales pt iubitorii ciocolatei si in special al Snickers-ului) invelit in piele de ciocolata

Asa a fost cererea...clientului ;) :occasion14:

Dora, ce fain e ....
cum va iese voua "pielea de cioco" asa fain? eu nu ma descurc la intins
Raluca

#1946 Useril este offline   tot_eu 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 07 April 2010 - 01:36 PM

Vezi postareaYours4ever, la 07 April 2010 - 01:34 PM, a spus:

cum va iese voua "pielea de cioco" asa fain? eu nu ma descurc la intins

nici mie nu-mi iese. inca nu m-am prins care-i smecheria :occasion14: mi se lipeste toata de degete ...

#1947 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 07 April 2010 - 01:43 PM

torturile mele din weekend

mousse de cioco alba si neagra, decorat cu o tentativa de cioco plastica alba.
Imagine atasata: monthly_04_2010/post-360-127064014125.jpg

asta e chocolate mud cake cu crema suhaida , decor pasta de zahar
Imagine atasata: monthly_04_2010/post-360-127064015035.jpg

si asta e chocolate mud cake cu mousse de cioco, decor frisca si cioco
Imagine atasata: monthly_04_2010/post-360-127064015848.jpg
Raluca

#1948 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 07-December 09

Postat 07 April 2010 - 03:46 PM

HRISTOS A INVIAT!Fetelor felicitari, pentru torturile prestate, :-* .Eu vin cu, un tort,facut pentru un stelist. Imagine atasata: monthly_04_2010/post-395-127064797605.jpgImagine atasata: monthly_04_2010/post-395-12706479884.jpg

#1949 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 07 April 2010 - 04:51 PM

Vezi postareayoyo, la 07 April 2010 - 11:15 AM, a spus:

Doriana sa stii ca cu lingura nu merge la torturi mai ales la pasta, parerea mea. Un cantar din acela care iti sterge greutatea paharului si e de la gram la gram vreau sa zic cu cristale lichide (nu stiu denumirea cantarului) e suficient de ieftin poate la noi nu e insa in Ungaria eu am luat la aprox 50 ron (depinde la ce au si ei oferte). Nu stiu daca tu mergi in Ungaria insa daca vrei imi dai bani si-ti iau eu pentru ca merg destul de des si sigur merg pana la sfarsitul acestei saptamani.

Uite poti incerca odata de proba ca sa vezi diferenta intre o pasta si alta. Eu fac reteta lui Adriana de pasta si intotdeauna mi-a iesit, mie mi-e mai usor sa o fac atunci cand o pun pe tort (nu murdaresc masa si bucataria de 2 ori cu amidon si cu pasta si etc :-*). Si pentru ca ai de unde lua din piata Rogerius cumpara gelatina foi...incearca odata cu aia asa sa vezi consistenta pastei (doua foi si jumate iti trebuie pt o portie). Zahar pudra din Ungaria vezi ca gasesti in spate la Diego din Episcopia la ceva depozit cu 2.4 ron e pretul ca si a celui din Ungaria.

Important e la pasta sa folosesti amidonul doar cand o intinzi pentru a o pune pe tort.

Ioana
, iti multumesc pentru oferta , poate voi apela la tine pentru alte cuparaturi din Ungaria , eu nu prea merg ... Cantar de-ala smecher am si eu , sa stii , doar ca e mai comod cu lingura probabil , si eu reteta o aveam de pe blogul Lissei , cu linguri , si mi-a iesit si asa , doar ca am mai patit sa nu-mi iasa pasta cum voiam ... uneori imi iese asa fain , o pot intinde cum vreau , nu se rupe e elastica , asa cum tre` sa fie , alteori ... imi vine sa fug , sa n-o vad ... O sa incerc s-o fac pe cantar , sa vedem daca mai apar probleme . Mai am o intrebare , voi la pasta puneti ceva grasime ? (margarina pun eu )

Cellya =)) ma bucur ca acum sunteti ok !

Raluca ce de torturi faine ai facut ! =)) Si vad eu bine , ti-ai luat folie de imprimat pasta ! S-o folosesti sanatoasa !

Nuzi , cred ca stelistul tau a fost foarte incantat de un asa tort frumos . Si ce fain ti-a iesit pasta , neteda , intinsa perfect . :-*
mama de fete cucuiete Imagine postata

#1950 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 07 April 2010 - 04:52 PM

Vezi postareadelioara, la 07 April 2010 - 09:09 AM, a spus:

Asa, acum ca am ajuns la zi, o sa pun si eu torturile cu tema Pasti.
Primele doua sunt cu blatul exotic al Lissei, si crema din frisca si diverse gemuri de casa (afine, caise, zmeura),iar al treilea e cel cu trei feluri de ciocolata si blatul chocolate mud cake al Ralucai.
Ouale sunt din pasta de zahar.

ce de-a iepuri! faine toate

Vezi postareaDoriana, la 07 April 2010 - 09:51 AM, a spus:

Daniela , super ambele torturi , ti-au iesit foarte frumoase . Ai crimpere ... :-* De unde le-ai luat , si cat au costat?

am crimpere...le-am luat de la cast , si nu stiu exact cat au costat ca am luat mai multe chestiute atunci. dar merg in curand acolo si spun aici exact pretul

#1951 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 April 2010 - 04:57 PM

Vezi postareadora, la 07 April 2010 - 11:19 AM, a spus:

[center][color="#808000"]Eeeei si cum tocmai am implinit venerabila varsta de 1 an al blogului...
si tot n-aveam in plan vreun tort de Pasti...
am mesterit totusi unul pt a aniversa evenimentul :-*

ce bine arata, hai zi-ne cum faci ciucalata aia sexoasa?! =))

Vezi postareaYours4ever, la 07 April 2010 - 01:43 PM, a spus:

torturile mele din weekend

mousse de cioco alba si neagra, decorat cu o tentativa de cioco plastica alba.

asta e chocolate mud cake cu crema suhaida , decor pasta de zahar

si asta e chocolate mud cake cu mousse de cioco, decor frisca si cioco

foarte misto raluca, dar cel cu ciupercute e favoritul...

Vezi postareanuzi, la 07 April 2010 - 03:46 PM, a spus:

HRISTOS A INVIAT![b]Fetelor felicitari, pentru torturile prestate, =)) .Eu vin cu, un tort,facut pentru un stelist.

ADEVARAT A-NVIAT! ce tare e ....sa nu-mi zici ca tu ai facut perfectiunea aia de minge , ca nu mai dorm la noapte de ciuda :-* :-*

#1952 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 07 April 2010 - 07:35 PM

Vezi postareadelioara, la 07 April 2010 - 09:04 AM, a spus:

Stefana, ai muncit, nu gluma, toate sunt superbe, dar ala cu soare si curcubeu m-a topit. Salvat modelul!

:pupic:multumesc,Delioaro! Amindoi "urecheatii" imi plac tare de tot!!

Vezi postareaDoriana, la 07 April 2010 - 09:51 AM, a spus:

Stefana !!! Super torturi ai facut ! Halba e adevarata . Royalul asta , poate dai mai multe detalii la subiectul lui , eu inca n-am curaj sa-l incerc . :D Tortul pentru finut e frumos , simplu dar de efect , iar cel mov , mi-a mers direct la suflet ... cu ce ai abtinut nuanta asta de mov ?
Tortul cu soare si curcubeu e de nota 10 cu steluta ! :D Superb , cred ca esti indragostita de el , ca si eu sunt . Spune-mi te rog , iarba cum ai facut-o ?

:-*
Reteta de royal e cea pusa de Dora pe culinar, am pus zahar pudra pina s-a ingrosat tare de tot si am incercat sa pun "spuma" cu un dui foarte larg,insa pina la urma am asezat-o cu degetele umezite f putin in apa.
iar iarba e din gumpaste(deci pasta de zahar cu gumtex-ul acela adus din afara, gumpaste-ul il folosesc doar la decoratii mai bibilte.iarba e facuta fir cu fir,am facut snururi f subtiri si lungi,am rupt cu degetele,faceam odata cite vreo 20 de fire de iarba,apoi le lipeam pe tortul uns cu un pic de sirop la baza.Nu a durat mult,in jur de 30 min,habar n-am.Oricum,m-am distrat,eram incintata de ce iese:blush:
Ah,uitam sa zic despre mov....e banalul mov de la wilton,pus cu scobitoarea din belsug intr-o bucatica de gumpaste =))

Mie imi place foarte tare tortul tau, pe bune ca nu ar trebui sa iti faci autocritica ,daca tot repeti ca nu-ti place o sa-ti bagi singura in cap ideea ca nu e ok aia sau cealalta....nu zic sa nu-ti vezi greselile,dar nici sa fii asa de dura cu tine insati,mai ales cind nu e cazul!

Eu pasta de zahar intotdeauna am facut-o cu lingura ca unitate de masura, am inceput cu pasta Adrianei apoi m-am orientat catre reteta Lissei.Nu am cintar de bucatarie:tongue3:

Vezi postareaYours4ever, la 07 April 2010 - 10:05 AM, a spus:

Stefana, toate sunt faine. dar cel cu soare mi'o intrat la inima. Felicitari, e superb!
Si halba ti'a iesit tare bine.

Multumesc,Raluca!:pupic:Si mie imi plac torturile tale!!!

Vezi postareayoyo, la 07 April 2010 - 11:15 AM, a spus:

Felicit toate fetele care au tortalit pentru ca ati facut torturi superbe!

Mi-ar lua o zi intreaga sa felicit fiecare fata in parte.

=))

Vezi postareacellya, la 07 April 2010 - 01:27 PM, a spus:

am lipsit zilele astea pt ca mi-a "traznit" mie sa imi fac blog ( curaj?? nebunie ??? cred ca mai multa nebunie :D) si am hotarat sa incep, timid, sa prestez torturi la comanda . sunt tare curioasa ce va iesi.

Am vazut,am vazut blogul!!!bafta cu el si Doamne ajuta!!:-*

Vezi postareanuzi, la 07 April 2010 - 03:46 PM, a spus:

HRISTOS A INVIAT!Fetelor felicitari, pentru torturile prestate, :-* .Eu vin cu, un tort,facut pentru un stelist. Atasament P1020552.jpgAtasament P1020558.jpg

Desi sunt nevasta(sau ...nefasta) de dinamovist, aplaud la scena deschisa tortul tau stelist! E foarte,foarte frumos!!Mingea imi place la nebunie!

#1953 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 07 April 2010 - 07:35 PM

Dora,tortul cu maci e mi-nu-nat!!!:-*

#1954 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 07 April 2010 - 07:41 PM

Am mai facut doua torturi azi,un tort de majorat pt un baiat de la liceul de muzica,si o casca de pompier pentru tatal unei prietene.
Cere lumea in disperare crema de lamiie a Lissei,e minunata!!! asa ca tortul de majorat are blat amandina fara cacao ff insiropat,crema de lamiie si crema de ciocolata,iar casca de pompier are blat la fel,crema de lamiie la fel si am pus si fructe de padure in crema de cioco.

Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

#1955 Useril este offline   tot_eu 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 07 April 2010 - 11:33 PM

Raluca, foarte frumoase toate 3, dar pt cel cu ciuperci am asa o atractie mai mare :lol:
nuzi, cu un asa tort, nu poate fi decat un stelist ..fericit ! :lol:

Citeaza

Am vazut,am vazut blogul!!!bafta cu el si Doamne ajuta!!:pupic:

Saru'mana !
Cred ca m-am intrebat de 1000 de ori pana acum, cand ai timp sa faci atatea torturi, cu 2 copii mici pe cap?? parca le faci pe banda rulanta !!!!!! draga mea, felicitarile mele sincere !!!!!
sunt zile cand nu pot face nimic :D ;) :P :(
chiar de-ar curge comenzile, n-as putea sa le accept fiindca stiu ca n-as putea sa le onorez . de aceea, la inceput, m-as multumi cu putin...foarte putin.
am luat decizia sa incep sa lucrez pt altii(cine stie daca o iesi ceva din asta ?!? dar incercarea moarte n-are:D) caci nu am cum sa exersez/evoluez daca n-am pentru cine sa fac torturi!!!!

royal n-am incercat pana acum . tot zic sa fac de proba, dar inca n-a venit randul lui :)
Stefana, am vazut la tine tortul acela cu vioara si vreau sa te intreb cum ai facut partitura pe marginile tortului ?? e cumva royal ?? dar notele muzicale pe acest superb tort albastru?
casca de pompier e prea adevarata !:) foarte reusita !

Citeaza

Cere lumea in disperare crema de lamiie a Lissei,e minunata!!!

nu-i asa ???????
la tortuletul de Paste am folosit crema de lamaie ( coincidenta :tot in combinatie cu mousse de cioco:D ) . m-am indragostit pe loc de ea... i-am dat putina si Dariei . normal ca-si lingea buzele :D))

#1956 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 08 April 2010 - 06:18 AM

Buna dimineata!

Multumesc mult,Cellya! ce sa zic, nu pot a spun ca am cei mai cuminti copii din lume(cred ca ar fi si plictisitor :) ),insa sunt intelegatori,ii iau cu mine in bucatarie si fac treaba cu ei.saptamina trecuta a fost un pic mai greu,pt ca a stat Tudor acasa citeva zile inainte de Paste si atunci au fost mai nazdravani amindoi.In rest,cind el e la gradinita pina la ora 4 si ceva,ma misc mai bine.
Cred ca e vorba si de organizare.Nu as putea face nimic fara sa-mi planific tot ce tine de torturi.Cum primesc comanda,scriu imediat pe carnet toate datele, stiu cind trebuie sa fie gata ca sa nu intru in criza de timp.Si atunci chiar daca se aduna mai multe torturi intr-o zi sau cite un tort pe zi in citeva zile consecutive am citeva ore ca sa coc citeva blaturi,seara umplu torturile cu crema si le fau la frigider...habar n-am ce sa-ti zic, eu de felul meu nu-s o persoana foarte organizata,insa in privinta torturilor sunt si ...prinde bine. :lol:

Asa....despre tortul cu vioara.Marginea este o banda tot din pasta de zahar,aplicata peste tortul acoperit tot cu pasta alba.Am pictat portativul si cintecelul cu wilton negru diluat in alcool cu un penson subtire.As fi putut si as fi vrut sa folosesc carioca alimentara neagra,insa....m-am zgircit :pupic: ...punctuletele rosii snt cu carioca alimentara rosie.
Notele muzicale de pe tortul de majorat de aseara sunt tot cu carioca neagra facute.Imi plac tare mult cariocile astea,insa nu stiu cit tin, daca as gasi undeva sa cumpar doar carioci negre as fi tare multumita, sa am asa,vreo 3-4 in casa :) ,sa desenez si sa scriu relaxata pe torturi.astea pe care e am sunt de la lumeabasmelor.ro,la sectiunea "coloranti alimentari".

Crema de lamiie a Lissei e fantastica, toti cei care au gustat din ea numai asta comanda,parca ar fi fermecata,si exact asa,in combinatie cu crema sau mousse de cioco.

Cit despre blog, mie mi-a purtat noroc si e o metoda f buna de publicitate,asa ca te felicit!! :lol:

va pup,fete harnicute,spor la treaba!

#1957 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2010 - 06:26 AM

stefana fata harnica!!!! (ti-am mai zis ca pe fi-mea o cheama la fel;de cand visez sa ii spun asa :lol: )ma uimesti cu multimea de torturi!!!! si toate foarte reusite- deci practica e mama invataturii-e clar! dar casca aia de pompieri este adevarata...cum ai reusit soro sa o faci ??????????? deja e prea mult pt mine :lol: :hug:

#1958 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 08 April 2010 - 06:35 AM

:lol: Daniela,norocul meu este ca Tudor are o casca neagra de pompier american, o sa-i fac o poza sa o vedeti.M-am uitat la ea,a fost simplu cu modelul in fatza :lol: Si oricum, pun pariu ca pompierii romani nu au casti ca asta facuta de mine,eu ce am gasit cu google cind am cautat poze cu pompierii romani erau ori niste casti kaki,ori niste casti galbene,cele rosii sunt folosite doar de cei de la Smurd,insa fata a vrut sa fie o casca rosie,asa ca nu m-am stresat.

ce-mi place cind aud ca mai sunt fetite cu numele meu! "Pe vremea mea" era fff rar numele,si de la educatoare pina la functionarii de la buletine si pasapoarte imi greseau numele si-mi ziceau Stefania :hug:
sa-ti creasca mare fetita!!!

#1959 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2010 - 07:06 AM

Vezi postareamamistef, la 08 April 2010 - 06:35 AM, a spus:

:lol: Daniela,norocul meu este ca Tudor are o casca neagra de pompier american, o sa-i fac o poza sa o vedeti.M-am uitat la ea,a fost simplu cu modelul in fatza :lol: Si oricum, pun pariu ca pompierii romani nu au casti ca asta facuta de mine,eu ce am gasit cu google cind am cautat poze cu pompierii romani erau ori niste casti kaki,ori niste casti galbene,cele rosii sunt folosite doar de cei de la Smurd,insa fata a vrut sa fie o casca rosie,asa ca nu m-am stresat.

ce-mi place cind aud ca mai sunt fetite cu numele meu! "Pe vremea mea" era fff rar numele,si de la educatoare pina la functionarii de la buletine si pasapoarte imi greseau numele si-mi ziceau Stefania :hug:
sa-ti creasca mare fetita!!!

deci si eu si stefana facem alergie la numele stefania- pe care il auzim des la cei care se adreseaza fetii mele.pupici (scuze de off)

#1960 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 07-December 09

Postat 08 April 2010 - 09:05 AM

Doriana-stelistul a fost superincantat,ia placut foarte mult,pasta mea este asa neteda, de la zaharul foarte fin.Multumesc. dani_ela-sper sa dormi la noapte,eu am facut mingea :lol: ,felicitari pentru tortuletul de pasti foarte dragalas. mamistef-multumesc si da-mi voie sa te felicit pentru torturile minunate pe care le faci,bravooo :hug:

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul