Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2201 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 01 May 2010 - 09:54 PM

Vezi postareaSapaceanu Simona, la 01 May 2010 - 09:41 PM, a spus:

Multumesc mult Gloxia, i-am zapacit in noaptea aia saracii trandafiri :biggrin:

Ha, ha! Mi-ar place sa ii stiu zapaci asa si eu :biggrin:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2202 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 02 May 2010 - 09:11 AM

Vezi postareaRamo, la 01 May 2010 - 11:48 AM, a spus:

torturile mele de w-e

Fulger McQueen cu crema de vanilie si crema de ciocolata, l-am cioplit cu cutitu si sper daca mai am cerere sa imi amintesc ce si cum am facut ca nu m-am gandit sa-mi fotografiez pasii

Atasament fulger Mcqueen copy.jpg

Atasament Mcqueen copy.jpg

Tort chitara imbracat in cioco plastica, crema de iaurt a lui Oti cu visine :biggrin: bratul din pasta de zahar, corzile din ata :floare:

Atasament chitara in piele de ciocolata copy.jpg

Tort Hello Kitty,fara mustati :biggrin: crema de cioco cu migdale, insiropat cu sirop de migdale imbracat in pasta de zahar, decoratiile la fel

Atasament hello kitty copy.jpg

Deci, declar: cel mai tare Fulger McQueen pe care l-am vazut. Mare greseala ca nu ai poze pas cu pas... Super-super. E pictat?

Chitara este si ea cea mai tare si perfecta pe care am vazut-o.

Vezi postareagloxinia, la 01 May 2010 - 01:39 PM, a spus:

Si acum tortul de ziua mamei mele. Implineste o varsta rotunda si m-am tot sucit si rasucit ce model sa ii fac. Cand m-am apucat de decor habar nu aveam ce va iesi. In final am facut asta:

Atasament P1060451.JPG

Apoi asta:

Atasament P1060446.JPG

Pentru ca apoi sa iau din decoratii si sa ramana asta:

Atasament P1060463.JPG

Acum spuneti si voi daca ati vazut o persoana mai nehotarata ca mine.
Interior blat negressa, crema de lapte din tortul Musette al Dorei cu staciatela, invelit in cioco plastica (ah o adevarata aventura) ornamente din pasta de marrsmalow.

Deci, care varianta va place?

Mie imi plac toate variantele, super elegant ti-a iesit. Imi placeau si boboceii aia... de ce i-ai scos? S-a notat, nu de alta, dar vine ziua soacra-mii... Ia spune cu cioco plastica: de ce-i asa o aventura?

#2203 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 May 2010 - 12:28 PM

Lumi o sa pun pozele sa vorbeasca ele.

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-20-127279570582.jpg

Aici am taiat bucata a doua zi in 3 si una era deja framantata:

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-20-127279575408.jpg

Uite cand ma apuc de framantat cum arata:

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-20-127279579574.jpg

se sfarma toata. Apoi cand am incercat sa o intind:

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-20-127279584357.jpg

si cand sa o iau de pe masa:

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-20-127279587627.jpg

Am pus-o in punga vreo 2 zile la frigider. Cine se crede ea? :) I-am venit eu de hac. Cred ca ciocolata nu a fost cea mai grozava ca am patit asa ceva cu ea, am mai facut o data cioco plastica cu galactic si s-a lucrat f frumos. De data asta a fost o ciucalata cu multa grasime zic eu si de aia s-a intamplat ce s-a intamplat. Eniuei, am mai farmatat-o cu cacao si si-a revenit cat de cat. A mai avut mici fisuri insa am acoperit tortul dupa cum ati vazut. Poate de mai insistam cu cacaua o faceam mai frumoasa dar nu am avut nervi. Asadar, se poate repara daca vi se intampla. :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2204 Useril este offline   Simona25 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 27-March 10
  • LocationBucuresti

Postat 02 May 2010 - 12:31 PM

Aoileu cred ca ti-au trebuit nervi de otel, asa am patit si eu cu cea de zahar de 3 ori pana mi-a iesit, pe cea de ciocolata inca nu am incercat-o dar sigur voi avea surprize. Oricum a fost bine ca te-ai descurcat pana la urma si a avut textura f frumoasa

#2205 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 07-December 09

Postat 02 May 2010 - 04:44 PM

Vezi postareaStefana, la 30 April 2010 - 08:15 PM, a spus:

Sunt foarte suparata,Tudor are varsat de vint,tocmai de ziua lui va sta inchis in casa, adio petrecere cu copii,adio tort la gradi,adio iesiri in parc...in plus,probabil si Maria va face varsat de vint :-* stiam ca au facut varsat de vint citiva copilasi de la gradinita,si uite ca nu a scapat.No,asta e.Daqm cu pasta mentolata, Panadol inainte de culcare si multa rabdare timp de vreo zece zile.

Gata si tortul cu betivan :) ,asta e:

Blat alb,insiropat fara alcool,crema de frisca(un fel de diplomat cu multa frisca) si fructe de padure si crema de ciocolata.

Stefana -felicitari ti-a iesit super tortul ai scapat,sa vad eu ce oi face cu cainele ca pe 11trebuie sa-l fac am emotii.

Vezi postareacellya, la 01 May 2010 - 10:33 AM, a spus:

Hello, hello !!!

Cel cu margarete e facut pt casa si are blat alb, pufos, insiropat cu cafea si scotch whisky, crema de cafea si mousse de cioco alba cu bucatele de visine(din compotul facut de mine asta vara :) ) si aschii de cioco neagra; imbracat in crema de cafea si deasupra cioco scursa.

cellya-frumoase torturile, pe zi ce trece urci,urci bravoo fata tine-o tot asa.

torturile mele de w-e

Fulger McQueen cu crema de vanilie si crema de ciocolata, l-am cioplit cu cutitu si sper daca mai am cerere sa imi amintesc ce si cum am facut ca nu m-am gandit sa-mi fotografiez pasii

Tort chitara imbracat in cioco plastica, crema de iaurt a lui Oti cu visine :) bratul din pasta de zahar, corzile din ata :)

Atasament chitara in piele de ciocolata copy.jpg

Tort Hello Kitty,fara mustati :pupic: crema de cioco cu migdale, insiropat cu sirop de migdale imbracat in pasta de zahar, decoratiile la fel

Ramona-torturile tale sunt superbe,i-mi plac toatee, i-mi place tare mult ca sunt ingrijit lucrate,felicitari.

Vezi postareavrabiuta, la 01 May 2010 - 12:48 PM, a spus:

Sanatate multa copilor si tie multa rabdare ! Las ca-i mai bine sa le faca acu decit cind snt mai mari ! Super tortul cu betivanu ! Ma fac ca uit pentru cine e ! :pupic:

Frumos tortu cu margarete ! E primavara ! Si cel cu orga e reusit, felicitari !

Ca-ntotdeauna apari cu super torturi ,felicitari! Cel cu masina e foarte vesel,cel cu chitara e foarte dragut, mi se pare foarte elaborat, pisicuta e foarte jucausa ! Deci... imi plac toate !

Nici eu n-am venit cu mina goala ! de 3 zile tot tortalesc ! Alaltaieri am facut un tort micut,cu crema de ciocolata si capsuni, glazurat cu ciocolata, blat negresa fara cacao, fara poze,trimis pachet la fiica-mea !
ieri, comanda, tort cu blat negresa fara cacao,crema de capsuni,ornat tot cu frisca, cu care am avut mari batai de cap!
Mimisor (doar de tine-mi amintesc acum ,ca tu ai postat acu citeva zile) ia iesi tu frumos la tabla si spune lectia : FRISCA, SFATURI SI TRUCURI ! Da spune tot ! N-am lucrat de multisor cu frisca , la decorat, nu mi-a iesit neam ! S-a inmuiat (probabil de la caldura miini) am pus mai putin in pos, sa ziceam c-a fost mai bine, da multumita n-am fost deloc!
Acu la modul cel mai serios, nu dai afara din casa ceva , legat de subiect ?
Si tortu cu pricina :

Si ultimu, e tortu casei ! Pai am zis, ce puii mei, toata lumea maninca tort cu capsuni si io nu ? pai cine-i sefu ? Io ! Si-am executat! Blat negresa cu cacao, crema capsuni ,glazura de ciocolata!

Vrabiuto-lucrezi frumos cu ciocolata si tortul cu capsuni arata bine si apetisant,le ai si cu frisca,eu nu prea ma bag la frisca mi se pare greu de decorat cu frisca.

Si acum tortul de ziua mamei mele. Implineste o varsta rotunda si m-am tot sucit si rasucit ce model sa ii fac. Cand m-am apucat de decor habar nu aveam ce va iesi. In final am facut asta:

Apoi asta:

Pentru ca apoi sa iau din decoratii si sa ramana asta:

Acum spuneti si voi daca ati vazut o persoana mai nehotarata ca mine.
Interior blat negressa, crema de lapte din tortul Musette al Dorei cu staciatela, invelit in cioco plastica (ah o adevarata aventura) ornamente din pasta de marrsmalow.

Deci, care varianta va place?

Gloxi-mie i-mi place si prima varianta si ultima,vreau si eu sa lucrez cu cioco plastica dar i-mi este teama eu vreau sa arate perfect fara crapaturi,a ta arata neteda ce reteta ai folosit?"La multi ani, cu sanatate mamei tale!"

Vezi postareaSapaceanu Simona, la 01 May 2010 - 09:32 PM, a spus:

Buna fetelor, eu sunt noua pe aici, cunosc o parte din fete de pe C.....
Vroiam sa atasez si eu ultimul meu tort, l-am facut pentru noi cei din casa, a fost diplomat cu ananas, l-am imbracat in pasta de zahar, trandafirasii i-am facut tot din pasta de zahar si fusese prima oara cand foloseam aceasta tehnica (mii de pupici Ramoi ca ea a postat pas cu pas cum se fac) mi-au luat cateva ore bune. Sper sa va placa

Scuze am editat din cauza ca erau ff mari pozele

Simona -frumos lucrat.

#2206 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 07-December 09

Postat 02 May 2010 - 04:58 PM

Acum sa va mai arat ce am mai lucrat.Am facut doua torturi pentru o fetiza de 3ani, care a mi-a zis scurt, vreau doua torturi unul cu Bloom Winx,altul barbi.Mama ei spune stai sa vedem daca reuseste,tot ii dadea ideei si ea nuu am spus ce vreau,m-a mirat cat de hotarata era la 3 ani.Si am inceput sa ma agit sa caut barbi,Bloom,pana la urma asta a iesti.Am gresit scrisul la ce-l cu Bloom,am mancat un ndar pana a venit sa le ia am remediat greseala (off ma dispera italieni astia cu doppio). Imagine atasata: monthly_05_2010/post-395-127281206652.jpg Imagine atasata: monthly_05_2010/post-395-127281209596.jpg Imagine atasata: monthly_05_2010/post-395-127281218405.jpg Imagine atasata: monthly_05_2010/post-395-127281225222.jpg

#2207 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 May 2010 - 06:57 PM

Nuzi felicitari ti-au iesit foarte frumoase. Poate detaliezi cum ai pictat fetele, nu par a fi facute separat pe pasta lasata la uscat, sau ma insel?
Si asteptam catelul cu nerabdare :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2208 Useril este offline   tot_eu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 24-March 10

Postat 02 May 2010 - 08:20 PM

Citeaza

Cellya super torturile tale, mi-e ciuda acuma ca am facut si eu un hello Kytti si vazand-o pe a ta mi-am dat seama ca eu nu i-am facut mustatile, offf :hungry: dar nici clienta nu a zis nimic ca i le faceam pe lo cu carioci alimentare :(
Foarte fain ti-au iesit toate, cel cu orga imi place tare muuult

Ramo, mersi! :thumleft:
Kitty a ta e super chiar daca nu are mustati! e super tortuletul ! de chitara ce sa mai vorbim????arata de milioane !!

Citeaza

Frumos tortu cu margarete ! E primavara ! Si cel cu orga e reusit, felicitari !

Vrabiuta, multumesc! eu am remarcat la tine tortuletele cu Royal..atat de finute ...felicitari!

Citeaza

Celya, la cat mai multe! Imi place glazura ta ca oglinda sunt chiar invidioasa ca mie nu mi-a iesit si nu am mai incercat-o :(

sper sa fie asa ! deocamdata somez ..astept ...dar nu disper si nici multe nu as vrea :D pt ca nu m-as descurca cu mandra mea .
as vrea sa fie atat cat sa nu imi ies din mana. eu nu fac torturi cu pasta pt familie ca nu le place !!!!! la mine veti vedea mereu cu glazura sau frisca, altfel nu mananca.
la ziua nepotului am facut o exceptie, sa arate ...cum imi doream :drool:
n-ai de ce sa fii invidioasa pe glazura mea lucioasa. se face atat de simplu........
nu stiu ce reteta ai incercat, dar daca te intereseaza, iti pot spune cum am procedat.
apropo de tortul mamei, sa stii ca imi plac ambele variante ! La multi ani mamei tale ! sa fie sanatoasa si sa aiba parte de cat mai multe bucurii !

Citeaza

Sablon? Ce fel de sablon? Si cum ai bagat acolo crema de unt? Hai zi tot nu ma freca

hehe, ce bine imi prindea sablonul asta . acum e prea tarziu :) sau poate ca nu ....
nu se stie cand o sa mai am nevoie ...

Simona, trandafirasii tai sunt superbi !!!! am incercat o singura data sa fac, dar nu mi-au iesit creti. de atunci nu am mai facut.

Citeaza

cellya-frumoase torturile, pe zi ce trece urci,urci bravoo fata tine-o tot asa.

multumesc ! daca aprecierile vin din partea ta( sa stii ca te admir cat de frumos lucrezi!)nu pot decat sa ma bucur .
si da...sper sa urc, sa tot urc...asta imi doresc ! :)

felicitari pt ultimele 2 torturi. mai ales al doilea imi place !!!!
sunt convinsa ca va iesi bine si catelul .
Gloxinia, eu zic ca e placa de pdz, intinsa fff bine si e subtire de nu se observa. sa vedem ce va zice ea .

#2209 Useril este offline   tot_eu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 24-March 10

Postat 02 May 2010 - 08:27 PM

am uitat ceva.am o intrebare.
sunt tare necajita ca abia mi-am cumparat carioci ( si alte chestii), am inceput sa folosesc carioca neagra la placa de pdz cu Hello Kitty si la partitura de al tortul cu orga, cand sa fac notele muzicale pe tort ...pauza .....carioca mea neagra dadea semne de " oboseala". abia zgaria :hungry::drool:
am folosit albastru si pana la urma a fost mai bine asa, era o pata de culoare pe tort .

dar ce ma fac cu carioca neagra ????
vi s-a intamplat sa se "blocheze" ???? si ce as putea sa-i fac ?? help . :thumleft:

#2210 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 02 May 2010 - 10:18 PM

Cec - "La multi ani!". Felicitari pentru ceea ce ai realizat cu acest tort sau ce vei realiza!

Lissa buburuza ta e bestiala, culoarea aia asa lucioasa si perfect intinsa tind sa cred ca ai pus colorant lichid in pasta si capul ala negru..............impecabila.Cel cu motoare de il vede sotul la tine vine in max 1 ora, hobby-ul ca sa-i faci :drool:.Cel cu trandafiri e tare finutz si imi place cum ai facut florile in degrade.Impecabile toate!

Delioara foarte ingrijit lucrat tortul tau de cununie. Felicitari!

Doriana felicitari pt finetzea tortului si pentru simplitate. In ultima perioada ai facut tot torturi unu si unu.Bravo tine-o tot asa!

Gloxinia ma dai pe spate cu ce sexoase faci!!!!!!!!Eu am zis odata ca chiar si de la gel wilton se sfaramitzeaza. Sincer cu cel lichid iese cel mai bine. Probabil astea wilton sunt facute pt pastele lor :hungry: artificiale.

Stefana imi pare tare rau pentru ceea ce ai patzit cu bobocii tai. E foarte frumos tortul cu adolescentul alcoolic si dezordonat :), felicitari pt ceea ce ai facut, desi cum ziceau fetele nu e pt 13 ani, dar clientul nostru stapanu nostru :thumleft: !

Cellya bravo pt torturile executate.Tine-o tot asa!

Ramo....fantasticccccccc.Ma da pe spate tot!Masinutza e sucara rau!Chitaraaaaaaaaa e imitatie perfecta de pus pe perete.

#2211 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 02 May 2010 - 10:27 PM

[quote name='Stefana' date='22 April 2010 - 12:32 AM' timestamp='1271914328' post='33512']
Vin si eu cu tortuletele mele zapacite, tot ce vedeti e cerut de clienta(sora tinerei sarbatorite,de-acum imi este clienta fidela).Ciuperca mare e diplomat cu coctail de fructe in blat alb-carapace,iar ciuperca mica e cumva o amandina,numai ca nu am facut crema cu oua si unt,ci am pus mousse de cioco neagra cu visine din visinata,si blatul e insiropat tot cu sirop alcoolizat.
[/quote]

Ce frumos si colorat este!!!...Cred ca a placut mult sarbatoritei

[quote name='MIMI' date='22 April 2010 - 02:03 AM' timestamp='1271919794' post='33526']
Tortul meu de ieri,a fost o adevarata provocare-mie nu-mi plac SF-urile.
[/quote]

Eu zic ca ti-a iesit foarte bine..chiar daca nu-ti plac SF-urile

[quote name='vrabiuta' date='22 April 2010 - 01:11 PM' timestamp='1271959875' post='33659'
Tortul meu facut aseara-azi noapte,pentru azi, o matusa a implinit frumoasa virsta de ...80 de ani! Blat cu cacao,crema de vanilie si crema de nuci pralinate,invelit in pasta de zahar, decor pasta de zahar si royal icing !
[/quote]

Ce tort finut ai facut Olguto!!

[quote name='Stefana' date='23 April 2010 - 05:39 AM' timestamp='1272019169' post='33735']
Tortul meu de azi e un tort de majorat pentru o fata care culmea,se numeste tot Stefana,adica nu sufar de vreo boala psihica,sa ma apuc sa-mi fac singura torturi, a fost f straniu sa lucrez la un tort pentru o tiza de-a mea :thumleft:
[/quote]

Cat de bine reusesti sa pui in practica doleantele clientilor...brava Stefana

#2212 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 02 May 2010 - 10:34 PM

Vezi postareaStefana, la 25 April 2010 - 10:12 AM, a spus:

si ,cu mari emotii,a iesit asa:

Cat de fidel l-ai reprodus!

Vezi postareaLuminis, la 25 April 2010 - 05:38 PM, a spus:

Saptamana asta a fost ziua (de nastere si onomastica) a prietenei mele, Georgiana, mare amatoare de moda si brand-uri. M-am gandit sa-i fac un tort cadou, care sa o reprezinte cat mai mult; iata ce-a iesit:

Très chic! :thumleft:

Vezi postareaOana-Cristina, la 25 April 2010 - 06:13 PM, a spus:

Am facut si eu un tort pentru un domn,pandispan cu mousse de cioco alba si cu lapte.

Ce-mi plac torturile tale Oana!

Vezi postareacec, la 26 April 2010 - 12:30 PM, a spus:

tortul facut de ziua mea, dar facut cadou
blat pufos
crema mascarpone cu visine
am facut ceva impresie cu tortul acesta si e posibil sa primesc o comanda pt o nunta
a fost f pozat si cu greu s-au indurat sa bage cutitul (cel putin asa mi s-a spus

La multi ani Ceci draga!...Sa fie de bun augur acest tort!!!

#2213 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 02 May 2010 - 10:39 PM

Vezi postareaMIMI, la 26 April 2010 - 03:37 PM, a spus:

Un tort simplu cu crema ciocolata si ornat cu frisca

Cat de bine lucrezi frisca Mimisorule!!

Vezi postareaLissa, la 27 April 2010 - 09:03 AM, a spus:

-o buburuza de ciocolata cu visine
-un tort pt un majorat ,cu ciocolata si capuccino...asa a vrut baiatul cu motociclete si mi-a adus doua moto din plastic ,dar pana la urma a iesit destul de frumos .
-si pt o doamna ,un tort simplu cu crema acrisoara de lamaie si cu fructe.
Va pup si va doresc spor la treaba...eu sunt in pana de idei si trebuie sa fac de ziua surorii mele un tort si chiar nu-mi trece nimic prin cap ,vreau sa fie ceva elegant :drool:

Absolut superbe draga mea!

Vezi postareadelioara, la 27 April 2010 - 09:56 AM, a spus:

Am trudit si eu saptamana ce-a trecut, un tort pentru cununie, dar parca au fost trei-patru.
Parterul are blat mud chocolate cake, usor insiropat cu rom, mousse de caramel si mousse de cioco alba, iar etajul are blat chec insiropat cu lamaie, crema de lamaie a Lissei :hungry:, popularizata aici de Stefana, coaja confiata de lamaie, jeleu de capsuni si crema de frisca cu dulceata de soc. Am imbracat lateralele cu blaturi de pandispan din comert.
Imbracat si decorat cu pasta de zahar, plus panglica textila la baza (care nu prea a stat intinsa cum as fi vrut eu).
Am incercat pentru prima oara sa fac tort cu etaj, eu zic ca a iesit bine.

Te-ai descurcat foarte bine pt primul tort etajat...brava!

Vezi postareaDoriana, la 27 April 2010 - 02:24 PM, a spus:

Vin si eu cu un tort pentru o doamna , tort surpriza , clienta a lasat la alegerea mea decorul . Eu sunt multumita , a iesit destul de frumos ... (blat negresa , crema ganache de ciocolata cu lapte)
Va doresc o zi frumoasa in continuare !

Ce finut este!

Vezi postareagloxinia, la 30 April 2010 - 01:02 AM, a spus:

Amu gatai tortu de majorat. Nu ma intrebati cae kile are ca io nu pot cantari pe cantarul meu numai 11 kile. Si asta trece. Probabil din cauza platoului care bate spre 2 kg. O sa vad maine cu cel de baie.
Interior blat negressa, crema de cioco.

Ce bust...bengos!!! :thumleft:

#2214 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 02 May 2010 - 10:51 PM

Gata si tortul cu betivan,asta e:
Blat alb,insiropat fara alcool,crema de frisca(un fel de diplomat cu multa frisca) si fructe de padure si crema de ciocolata.

Cat de bine ai realizat scenariul...chiar daca cerinta a fost putin...ciudata!

Sa va arat ce am mai facut :

Cellya se pare ca ai revenit in forta...la cat mai multe!!!

torturile mele de w-e

Ca de obicei, brand-ul Ramo nu mai are nevoie de comentarii...
doar de admiratie si contemplare!

Un tort minunat pentru o doamna la fel de minunata!!! La multi ani fericiti mamei!!!

Vezi postareaSapaceanu Simona, la 01 May 2010 - 09:32 PM, a spus:

Buna fetelor, eu sunt noua pe aici, cunosc o parte din fete de pe C.....

Bun venit Simona...ti-au reusit bine trandafirasii!

Vezi postareanuzi, la 02 May 2010 - 04:58 PM, a spus:

Acum sa va mai arat ce am mai lucrat.Am facut doua torturi pentru o fetiza de 3ani, care a mi-a zis scurt, vreau doua torturi unul cu Bloom Winx,altul barbi.Mama ei spune stai sa vedem daca reuseste,tot ii dadea ideei si ea nuu am spus ce vreau,m-a mirat cat de hotarata era la 3 ani.Si am inceput sa ma agit sa caut barbi,Bloom,pana la urma asta a iesti.Am gresit scrisul la ce-l cu Bloom,am mancat un ndar pana a venit sa le ia am remediat greseala (off ma dispera italieni astia cu doppio).

Cat de finut le-ai lucrat...brava fata!!!

#2215 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 02 May 2010 - 11:34 PM

Dragele mele voiam sa va arat si eu ultimul meu tort...
Dar nu reusesc sa incarc fotografiile...
Ciudat este ca nu le pot incarca nici pe blog
Oare ce se intampla? :thumleft:

#2216 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 03 May 2010 - 07:32 AM

Gloxi,foarte frumos tortul mamei tale ! La multi ani!

Nuzi,foarte frumos ai pictat ! Daca ai facut cu mina libera, esti foarte buna ! Felicitari !

Am o problemă foarte mare si va cer urgent ajutorul ! trebuie sa fac un tort televizor (e pentru o prezentatoare TV) ! Da mi se pare pare ca nu-i i dee foarte buna, si atunci m-am gindit sa fac laptop,iar pagina deschisa sa fie chiar pagina cu reclama la emisiunea ei ! Intrebare -intrebatoare : um fac sa stea pagina dreapta in sus ?????? Eu m-am gindit s-o fac din pasta de zahar, mai grosuta,s-o las la uscat citeva zile,in pozitia curbat la 90 grade si apoi sa incep s-o pictez ! Da oare nu mi se va rupe cind mi-o fi lumea mai draga ?????? Astept sugestii ! :thumleft:

#2217 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 03 May 2010 - 08:06 AM

Buna dimineata,fete dragi!! Va multumesc tuturor pentru aprecieri, si va :hungry: pe toate pentru minunatiile realizate!
Eu tot inchisa in casa sunt,cu Tudorelu'-varicelu',trebuie sa-si faca boala tot mersul.

Voiam doar sa va spun ca cineva de la Evenimentul zilei(editia online,nu stiu daca a aparut si in editia printata) ma cautase saptamina trecuta,vineri au trecut pe la mine,fix cind aflasem eu ca are Tudor varsat de vint si nu aveam nici un chef de nimic.Am fost socata sa vad aseara ca a aparut un articolas despre mine in editia online. Pentru mine e ceva foarte important,vreau sa impart cu voi bucuria si sa spun ca acest articol,aceasta recunoastere a muncii ar trebui sa o primiti toate,la mine a fost o intimplare ca m-au placut de pe internet, fiecare din voi ar merita o asemenea promovare.Eu va imbratisez si va dedic voua acest moment de bucurie si de recunoastere a muncii si a talentului.
Oricum,au exagerat tare.,au scris ca am facut sute de torturi si nu e asa,stiti bine.Au fost si citeva inexactitati in legatura cu destinatarii torturilor,insa ma asteptam oarecum la exagerari jurnalistice :thumleft:

http://www.evz.ro/de...cat-893793.html

Ma intorc la "bubosul" meu mic si va urmaresc cu mare drag

#2218 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 03 May 2010 - 09:24 AM

Vezi postareaStefana, la 03 May 2010 - 08:06 AM, a spus:

Buna dimineata,fete dragi!! Va multumesc tuturor pentru aprecieri, si va :pupic: pe toate pentru minunatiile realizate!
Eu tot inchisa in casa sunt,cu Tudorelu'-varicelu',trebuie sa-si faca boala tot mersul.

Voiam doar sa va spun ca cineva de la Evenimentul zilei(editia online,nu stiu daca a aparut si in editia printata) ma cautase saptamina trecuta,vineri au trecut pe la mine,fix cind aflasem eu ca are Tudor varsat de vint si nu aveam nici un chef de nimic.Am fost socata sa vad aseara ca a aparut un articolas despre mine in editia online. Pentru mine e ceva foarte important,vreau sa impart cu voi bucuria si sa spun ca acest articol,aceasta recunoastere a muncii ar trebui sa o primiti toate,la mine a fost o intimplare ca m-au placut de pe internet, fiecare din voi ar merita o asemenea promovare.Eu va imbratisez si va dedic voua acest moment de bucurie si de recunoastere a muncii si a talentului.
Oricum,au exagerat tare.,au scris ca am facut sute de torturi si nu e asa,stiti bine.Au fost si citeva inexactitati in legatura cu destinatarii torturilor,insa ma asteptam oarecum la exagerari jurnalistice :)

Stefana draga mea...te felicit din suflet pt incununarea succesului tau!!! o meriti din plin! Sunt sigura ca de acum inainte va trebui sa-ti iei bona la copii ca sa poti face fata comenzilor! Mult succes in continuare si-ti multumesc pt momentul de bucurie si emotie impartasit cu noi!!! Atat de mult m-am bucurat si mi s-a umplut sufletul de emotie cand am citit articolul...simteam ca sunt acolo langa tine si savuram starea de bine in compania ta! Brava fata draga te puuup cu drag ;) :pupic: :pupic:

#2219 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 03 May 2010 - 10:14 AM

te imbratisez Dora,iti multumesc din suflet,stii bine ca tu meriti mult mai multa promovare si recunoastere a talentului!!!:pupic: :) ;)

#2220 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 03 May 2010 - 01:35 PM

Vezi postareayoyo, la 02 May 2010 - 10:18 PM, a spus:

Cec - "La multi ani!". Felicitari pentru ceea ce ai realizat cu acest tort sau ce vei realiza!

multumesc, vom trai si vom vedea ce voi mai realiza datorita acestui tort

Vezi postareadora, la 02 May 2010 - 10:34 PM, a spus:

La multi ani Ceci draga!...Sa fie de bun augur acest tort!!!

multumesc mult

abia astept sa vad ce ai mai "creat"

Vezi postareaStefana, la 03 May 2010 - 08:06 AM, a spus:

Buna dimineata,fete dragi!! Va multumesc tuturor pentru aprecieri, si va :floare: pe toate pentru minunatiile realizate!

Oricum,au exagerat tare.,au scris ca am facut sute de torturi si nu e asa,stiti bine.Au fost si citeva inexactitati in legatura cu destinatarii torturilor,insa ma asteptam oarecum la exagerari jurnalistice :toothy9;

Felicitari Stefana
Ma bucur mult pt tine. Se pare ca nu numai in torturi si decoratii esti talentata, ci si in muzica. Felicitari inca odata :hungry: :scratch:
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic