Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2381 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 13 May 2010 - 04:14 PM

Vezi postareacec, la 12 May 2010 - 09:58 AM, a spus:

La Multi Ani fetitei tale sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii pe langa ceilalti 3 tortul da pare dintr-o poveste :thumleft:
nelly_th2001

#2382 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 13 May 2010 - 04:18 PM

Vezi postareaStefana, la 12 May 2010 - 11:41 AM, a spus:

Stefana imi place cum executi tu totul ca la carte, si imi plac bordurile facute ,si imi mai place si cum scrii dar asta ti-am mai zis ,si cum pictezi tu iarba ,intr-un cuvant imi place tot,brava felicitari :thumleft:
nelly_th2001

#2383 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 13 May 2010 - 04:21 PM

Vezi postareacec, la 12 May 2010 - 09:49 AM, a spus:

vrabiuta la multi ani, f apetisant tort

Multumesc frumos !

Azi e ziua fetei mele (Estera a 2 a din toti)si am vrut sa-i fac un tort cu o poveste (nu

La multi ani micii printese ! E foarte frumos tortul !
Ca fila de poveste,ar semana cu Alba a zapada cind dormea, otravita de mar, in asteptarea printului, da-i blonda !

Vezi postareaYours4ever, la 12 May 2010 - 11:11 AM, a spus:

[
Vrabiutzo, ce fain ti'a iesit, te invidiez ca mie nu mi'a iesit bordura asta de cioco :pupic:

Si mi-e acu e prima data ca mi-a iesit ! Iti spun eu, daca hirtia de copt nu e buna, ciocolata nu se ia ! Am intins cu spatula frumos ciocolata, am lasat putin sa se racoreasca,ca era calduta si am pus-o in jurul tortului,ocazia cu care am constatat ca n-am masurat bine hirtia ! :thumleft: Am lasat putin (ca n-aveam rabdare,ca tot ziceam ,se ia -nu se ia !)si am inceput sa dezlipesc hirtia ! Minune ! S-a luat ! Asa ca voi mai incerca, cu chestii mai elaborate ! Inainte de Craciun , am facut un tort,am muncit pe desenul de pe hirtie o gramada,am pus ciocolata, am infasurat tortul si .... nu s-a luat ! Era seara,trebuia sa vina dupa el si eu....... in plop! Prin ce-am trecut nici nu-i bine sa-mi amintesc !

Vrabiutzo, sa traiti inca 20 de ani fericiti,si apoi inca 20!!! :floare:

Multumesc frumos !

Vezi postareadora, la 12 May 2010 - 12:50 PM, a spus:

Vrabiuto-Olguto va doresc LA MULTI ANI fericiti impreuna!!! si sa dea Domnul
sa sarbatoriti inca 20+20+20....:floare:

[

Multumesc frumos !

Vezi postareacellya, la 12 May 2010 - 02:18 PM, a spus:

Vrabiuta, la multi, multi ani! Sa fiti sanatosi si fericiti !

Multumesc frumos !
Si pentru c anu pot sa pun emoticoane la fiecare raspuns , PENTRU TOATE :floare: CU MULT DRAG !

Si acu, sa pun si tortul pentru care m-am agitat atit ! Este pentru o nepoata,restul.. vorbeste de la sine ... Asta si era ideea ... Nu-i mare lucru, dar mi-a fost teama, teama rau, ca nu va ajunge intreg, tinind cont si de drumurile din oras ! E blat simplu, crema de ciocolata cu capsuni,acoperit cu pasta de zahar si royal icing !

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_05_2010/post-366-127376048485.jpg

#2384 Useril este offline   bbenyci 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 125
  • Locationarad

Postat 13 May 2010 - 05:12 PM

Vezi postareavrabiuta, la 13 May 2010 - 04:21 PM, a spus:

Vezi postareacec, la 12 May 2010 - 09:49 AM, a spus:

vrabiuta la multi ani, f apetisant tort

Multumesc frumos !

Azi e ziua fetei mele (Estera a 2 a din toti)si am vrut sa-i fac un tort cu o poveste (nu

La multi ani micii printese ! E foarte frumos tortul !
Ca fila de poveste,ar semana cu Alba a zapada cind dormea, otravita de mar, in asteptarea printului, da-i blonda !

[
Vrabiutzo, ce fain ti'a iesit, te invidiez ca mie nu mi'a iesit bordura asta de cioco :pupic:

Si mi-e acu e prima data ca mi-a iesit ! Iti spun eu, daca hirtia de copt nu e buna, ciocolata nu se ia ! Am intins cu spatula frumos ciocolata, am lasat putin sa se racoreasca,ca era calduta si am pus-o in jurul tortului,ocazia cu care am constatat ca n-am masurat bine hirtia ! :thumleft: Am lasat putin (ca n-aveam rabdare,ca tot ziceam ,se ia -nu se ia !)si am inceput sa dezlipesc hirtia ! Minune ! S-a luat ! Asa ca voi mai incerca, cu chestii mai elaborate ! Inainte de Craciun , am facut un tort,am muncit pe desenul de pe hirtie o gramada,am pus ciocolata, am infasurat tortul si .... nu s-a luat ! Era seara,trebuia sa vina dupa el si eu....... in plop! Prin ce-am trecut nici nu-i bine sa-mi amintesc !

Vrabiutzo, sa traiti inca 20 de ani fericiti,si apoi inca 20!!! :floare:

Multumesc frumos !

Vezi postareadora, la 12 May 2010 - 12:50 PM, a spus:

Vrabiuto-Olguto va doresc LA MULTI ANI fericiti impreuna!!! si sa dea Domnul
sa sarbatoriti inca 20+20+20....:floare:

[

Multumesc frumos !

Vezi postareacellya, la 12 May 2010 - 02:18 PM, a spus:

Vrabiuta, la multi, multi ani! Sa fiti sanatosi si fericiti !

Multumesc frumos !
Si pentru c anu pot sa pun emoticoane la fiecare raspuns , PENTRU TOATE :floare: CU MULT DRAG !

Si acu, sa pun si tortul pentru care m-am agitat atit ! Este pentru o nepoata,restul.. vorbeste de la sine ... Asta si era ideea ... Nu-i mare lucru, dar mi-a fost teama, teama rau, ca nu va ajunge intreg, tinind cont si de drumurile din oras ! E blat simplu, crema de ciocolata cu capsuni,acoperit cu pasta de zahar si royal icing !

Wow fetelor, am admirat fiecare tort in parte dar nu pot sa va scriu pe rand, va felicit in grup si va doresc multa bafta si de acuma la cat mai multe torturi.
va trimit si eu ultimele creatii ca nu prea mai am timp sa stau pe net, sper sa va placa.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_05_2010/post-421-127376311277.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-421-127376315744.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-421-127376328033.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-421-127376342119.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-421-127376352193.jpg

Imagine postata

Arienne Sophie

Imagine postata
Nicole Anamaria

http://bbenyci.blogspot.com/

#2385 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 14 May 2010 - 07:30 PM

Delioara, timbrul cu posta e super! parca ma uit la o poza!

Daniela, ai dreptate, ar fi avut o alta tinuta in pasta, dar ti'a iesit si asa.

Marinaemy, cum ti'a iesit modelul asa de pronuntat si fain? si culoarea...ce e?

Cellya, frumos tortul, si imi place cum ti'au iesit literele! s'a meritat chinuiala :lol:

Elida-silvia, e tare dragalas tortul pt Elias, spune'mi cum ai obtinut negru? pictat sau colorant in pasta?

Nuzi, catelusu' e superb! parca e real:D

Vrabiutzo, ce fain ti'a iesit, te invidiez ca mie nu mi'a iesit bordura asta de cioco :D

Ceci, sa fie Frumoasa din Padurea Adormita?
oricum ideea e foarte faina

Livia, imi pare rau, te dezamagesc, dar nu am facut nici un tort de ziua mea...nu am avut timp si starea necesara, am refuzat multe comenzi in ultima perioada

este un planseu negru

#2386 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 15 May 2010 - 11:31 AM

Vezi postareanelly_th2001, la 13 May 2010 - 04:18 PM, a spus:

Stefana imi place cum executi tu totul ca la carte, si imi plac bordurile facute ,si imi mai place si cum scrii dar asta ti-am mai zis ,si cum pictezi tu iarba ,intr-un cuvant imi place tot,brava felicitari :tongue3:

:unsure: Multumesc mult de tot!

E foarte reusit tortul! Nu stiu cum sa zic....e un laptop delicat! felicitari,a meritat tot chinul,nu? :D

Vezi postareabbenyci, la 13 May 2010 - 05:12 PM, a spus:

Foarte faine torturile,dar al doilea m-a zapacit,mi-a facut o pofta nebuna de frisca!

#2387 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 15 May 2010 - 12:00 PM

Vin si eu cu ultimele torturi,am fost teribil de stresata(cind nu amcomenzi,nu am...dar si cind am,nu stiu cum de se nimeresc mai multe deodata,de ma imbolnavesc de nervi :tongue3: )

Primul e un tortulet facut cadou cumnatei mele,amvrut sa fac tubulete de cioco pe margine cum am vazut la Ralu,dar logic ca nu mi-au iesit :unsure: si a trebuit sa improzvizez.Cu ocazia asta o rog in special pe Yoyo,ca ea e cea mai directa,sa-mi zica si mie sincer daca tortul asta e chiar "oribil" si "naspa" cum am primit niste comentarii pe blog,de m-am enervat si am activat moderarea comentariilor.Eu stiu ca nu e vreo minunatie de tort,insa m-a durut sufletul cind tocmai un tort facut cu drag,care a vrut sa fie ceva diferit,a fost numit atit de urit de niste persoane rau-voitoare. Ideea e ca si sotului meu,si mai ales cumnatei si invitatilor le-a placut foarte mult,asa ca din punctul asta de vedere sunt linistita.Dar tot m-a durut ce s-a scris pe blog(si nu numai acolo) si vreau sa stiu daca-s eu vreo proasta si chiar o fi "naspa"si "oribil" tortul.
Are inauntru blat alb,crema de lamiie si crema de nuci (adica frisca batuta ,amestecata cu miez de nuca macinat si un pic de gelatina hidratata si dizolvata)

Imagine postata
Imagine postata

In continuare,trei dintre torturile de azi (ala mare il ac si il dau diseara la 22:30,asa ca pe miine o sa pun pozele).
Primul e un tort carte pentru o fata care implineste 20 de ani,are blat alb,crema de lamiie si crema de ciocolata cu bucatele de ananas.Al doilea e un tortulet comandat in graba,a mers la Vaslui,la un bebe de 2 luni,are blat alb,tot crema de lamiie si crema de ciocolata cu cirese,iar al treilea este tot pentru fetita Delia careia ii facusem si tortuletele de data trecuta,azi are petrecerea cu copiii acasa).Are compozitia de data trecuta,adica blat negru de amandina,crema de lamiie si crema de ciocolata.

Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

#2388 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 15 May 2010 - 12:14 PM

Vezi postareaStefana, la 15 May 2010 - 12:00 PM, a spus:

Vin si eu cu ultimele torturi,am fost teribil de stresata(cind nu amcomenzi,nu am...dar si cind am,nu stiu cum de se nimeresc mai multe deodata,de ma imbolnavesc de nervi )

Primul e un tortulet facut cadou cumnatei mele,amvrut sa fac tubulete de cioco pe margine cum am vazut la Ralu,dar logic ca nu mi-au iesit si a trebuit sa improzvizez.Cu ocazia asta o rog in special pe Yoyo,ca ea e cea mai directa,sa-mi zica si mie sincer daca tortul asta e chiar "oribil" si "naspa" cum am primit niste comentarii pe blog,de m-am enervat si am activat moderarea comentariilor.Eu stiu ca nu e vreo minunatie de tort,insa m-a durut sufletul cind tocmai un tort facut cu drag,care a vrut sa fie ceva diferit,a fost numit atit de urit de niste persoane rau-voitoare. Ideea e ca si sotului meu,si mai ales cumnatei si invitatilor le-a placut foarte mult,asa ca din punctul asta de vedere sunt linistita.Dar tot m-a durut ce s-a scris pe blog(si nu numai acolo) si vreau sa stiu daca-s eu vreo proasta si chiar o fi "naspa"si "oribil" tortul.
Are inauntru blat alb,crema de lamiie si crema de nuci (adica frisca batuta ,amestecata cu miez de nuca macinat si un pic de gelatina hidratata si dizolvata)
In continuare,trei dintre torturile de azi (ala mare il ac si il dau diseara la 22:30,asa ca pe miine o sa pun pozele).
Primul e un tort carte pentru o fata care implineste 20 de ani,are blat alb,crema de lamiie si crema de ciocolata cu bucatele de ananas.Al doilea e un tortulet comandat in graba,a mers la Vaslui,la un bebe de 2 luni,are blat alb,tot crema de lamiie si crema de ciocolata cu cirese,iar al treilea este tot pentru fetita Delia careia ii facusem si tortuletele de data trecuta,azi are petrecerea cu copiii acasa).Are compozitia de data trecuta,adica blat negru de amandina,crema de lamiie si crema de ciocolata.

Stefana draga mea...torturile tale au deja un nume consacrat!!! sunt super...stiu cat suflet si pasiune se pune in fiecare clipa la mesterirea unor altfel de torturi...

Cat despre primul tort...nu lua in seama rautatile oamenilor :tongue3:..invidia si rautatea nu vor disparea in veci...o parere sincera si din partea mea :unsure:...tortuletul e finut si chiar imi place jocul alb-negru...bineinteles ca e loc de mai bine, de perfectionare (de asta cred ca esti constienta si tu)...dar in nici un caz nu se poate vorbi ca este "nashpa" si "oribil"...
LA MULTI ANI cumnatei tale..sunt sigura ca pt tortuletul acesta te va iubi si pretui si mai mult :D

#2389 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 15 May 2010 - 12:24 PM

Vezi postareadora, la 15 May 2010 - 12:14 PM, a spus:

Stefana draga mea...torturile tale au deja un nume consacrat!!! sunt super...stiu cat suflet si pasiune se pune in fiecare clipa la mesterirea unor altfel de torturi...

Cat despre primul tort...nu lua in seama rautatile oamenilor :tongue3:..invidia si rautatea nu vor disparea in veci...o parere sincera si din partea mea :D...tortuletul e finut si chiar imi place jocul alb-negru...bineinteles ca e loc de mai bine, de perfectionare (de asta cred ca esti constienta si tu)...dar in nici un caz nu se poate vorbi ca este "nashpa" si oribil...
LA MULTI ANI cumnatei tale..sunt sigura ca pt tortuletul acesta te va iubi si pretui si mai mult :D

Multumesc mult de tot Dora pentru aprecieri,pentru sinceritate si pentru urari! :unsure:

Evident ca e loc de mai bine, eu cu ciocolata lucrez rar (ca sa nu zic chiar foarte rar! ) si nu am acea siguranta ca la pasta de zahar.Nu am pretins nici pe blog si nici in alta parte ca as fi facut vreo capodopera,dar de aici pina la "oribil" si"naspa"ma gindeam si eu ca e totusi cale lunga! :D

Multumesc !

#2390 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 15 May 2010 - 12:42 PM

Vin si eu cu ultimele torturi,am fost teribil de stresata(cind nu amcomenzi,nu am...dar si cind am,nu stiu cum de se nimeresc mai multe deodata,de ma imbolnavesc de nervi :tongue3: )
Primul e un tortulet facut cadou cumnatei mele,amvrut sa fac tubulete de cioco pe margine cum am vazut la Ralu,dar logic ca nu mi-au iesit :angry: si a trebuit sa improzvizez.Cu ocazia asta o rog in special pe Yoyo,ca ea e cea mai directa,sa-mi zica si mie sincer daca tortul asta e chiar "oribil" si "naspa" cum am primit niste comentarii pe blog,de m-am enervat si am activat moderarea comentariilor.Eu stiu ca nu e vreo minunatie de tort,insa m-a durut sufletul cind tocmai un tort facut cu drag,care a vrut sa fie ceva diferit,a fost numit atit de urit de niste persoane rau-voitoare. Ideea e ca si sotului meu,si mai ales cumnatei si invitatilor le-a placut foarte mult,asa ca din punctul asta de vedere sunt linistita.Dar tot m-a durut ce s-a scris pe blog(si nu numai acolo) si vreau sa stiu daca-s eu vreo proasta si chiar o fi "naspa"si "oribil" tortul.

Stafana, mie imi place tortul tau. De fapt, imi plac toate, sunt foarte frumos lucrate si n-ar trebui sa iei in seama nesimtitii ori invidiosii! Mie mi-au ramas ochisorii pironiti de monitor cand am vazut primul tort, pentru ca imi place modelul - de mult l-am vazut pe net si tot am zis ca o sa-l incerc, dar inca n-am apucat. Per total, e un tort placut ochiului si banuiesc eu ca gustul e minunat! Daca voua v-a placut, asta conteaza cel mai mult! Invidiosilor da-le cu flit si-or sa dispara! :thumleft:

#2391 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 15 May 2010 - 01:18 PM

Saru'mina,Foxxy!E prima oara cind fac si eu modelul asta cu scobitoarea.Oricum ciocolata sau frisca nu sunt punctul meu forte si nici nu depun eforturi sa ma perfectionez in directia asta,insa pentru familie fac cu drag torturi "neprofesioniste".

Tocmai mi-a crescut sufletul in mine cit un cozonac, au venit sa ia tortul cu ursuleti,si au venit parintii cu tot cu cele doua fetite,nu ma asteptam.Iar fetita Delia(sarbatorita) a avut o reactie absolut superba,mi-au dat lacrimile instantaneu de bucurie!!Reactia ei compenseaza insutit supararea produsa de comentariile urite facute pe blog sau prin alte parti.
Noi avem puterea sa facem copiii fericiti cu ceea ce ne iese din miini!Nu oricine poate face asta,iar reactia sincera a copiilor e cea mai mare rasplata,mai mare decit banii primiti pe tort,mai mare decit aprecierile adultilor!

Si in ce priveste comentariile nelalocul lor...o sa apelez mai des la"flit" :thumleft:

#2392 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 15 May 2010 - 01:31 PM

Vezi postareaStefana, la 15 May 2010 - 01:18 PM, a spus:

Saru'mina,Foxxy!E prima oara cind fac si eu modelul asta cu scobitoarea.Oricum ciocolata sau frisca nu sunt punctul meu forte si nici nu depun eforturi sa ma perfectionez in directia asta,insa pentru familie fac cu drag torturi "neprofesioniste".

Tocmai mi-a crescut sufletul in mine cit un cozonac, au venit sa ia tortul cu ursuleti,si au venit parintii cu tot cu cele doua fetite,nu ma asteptam.Iar fetita Delia(sarbatorita) a avut o reactie absolut superba,mi-au dat lacrimile instantaneu de bucurie!!Reactia ei compenseaza insutit supararea produsa de comentariile urite facute pe blog sau prin alte parti.
Noi avem puterea sa facem copiii fericiti cu ceea ce ne iese din miini!Nu oricine poate face asta,iar reactia sincera a copiilor e cea mai mare rasplata,mai mare decit banii primiti pe tort,mai mare decit aprecierile adultilor!

Si in ce priveste comentariile nelalocul lor...o sa apelez mai des la"flit" :tongue3:

Bravo! Capul sus si spor la treaba in continuare! :thumleft:

#2393 Useril este offline   Oana-Cristina 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • LocationSuceava

Postat 15 May 2010 - 05:22 PM

Buna seara tuturor.Vin si eu pe fuga cu cele 2 torturi facute azi . Sunt de noapte si se apropie ora plecarii :tongue3: si am un chef de servici :thumleft: plus ca sunt foarte obosita .Ambele pandispan cu cele 3 feluri de cioco acoperite cu pasta facuta din bomboane albe.Imagine atasata: monthly_05_2010/post-370-127393624991.jpgImagine atasata: monthly_05_2010/post-370-127393629042.jpgImagine atasata: monthly_05_2010/post-370-127393631717.jpgImagine atasata: monthly_05_2010/post-370-127393636931.jpg

#2394 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 15 May 2010 - 05:25 PM

Foarte frumoase toerturi,felicitari oana-cristina

#2395 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 15 May 2010 - 05:29 PM

Un tort pentru fratele meu

Imagine postata

Uploaded with ImageShack.us

#2396 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 15 May 2010 - 05:36 PM

Prajitura cu mouse de capsuni si ciocolata
Imagine postata

Uploaded with ImageShack.us

#2397 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 15 May 2010 - 06:44 PM

Vezi postareamarinaemy, la 10 May 2010 - 09:25 PM, a spus:

Am mai facut si eu un tort astazi, blat alb,crema ganache de cioco amaruie,ganache de cioco alba si jeleu de portocale.

Marina,felicitari!

Vezi postareacellya, la 10 May 2010 - 10:16 PM, a spus:

iar tortul pe care l-a vazut Doriana pe un forum(de copii) e acesta

super Spiderman-ul!

Vezi postareaelida-silvia, la 11 May 2010 - 10:30 AM, a spus:

Vin si eu cu un tort,o comanda ptr un baietel de 6 ani il duce la gradinita .

Elida,fffffffff frumoase torturile tale!
Sa-ti traiasca fratiorul!

Vezi postareanuzi, la 11 May 2010 - 02:33 PM, a spus:

Buna ziua!-fetelor va multumesc la toate, pentru cuvintele frumoase, pe care mi le-ati adresat.Va felicit si eu pe cele care ati postat in ultimele zile,le-am vazut un pic in graba dar o sa le reiau.

asa cum ne-ai obisnuit:PROFI

Azi e ziua fetei mele (Estera a 2 a din toti)si am vrut sa-i fac un tort cu o poveste (nu stiu cat de mult am reusit asta) dar a fost ff incantata si ea si fratii ei
am facut un blat cu cocos si piersici din compot
si din lipsa de altceva am facut o crema cu ciocolata de la dr. outker
si a iesit asta (cine stie ce poveste am ales?)

Cecilia,felicitari pt tort!
Sa-ti traiasca printesa,sa fie sanatoasa!

Tortuletele mele de azi

Stefana,torturile tale sunt unul si unul!Nu mai baga in seama comentariile rautacioase.
Sa-ti traiasca cumnatica!

Vrabiuto,fff frumos a iesit!

Vezi postareabbenyci, la 13 May 2010 - 05:12 PM, a spus:

Blanca,felicitari!

Vezi postareaOana-Cristina, la 15 May 2010 - 05:22 PM, a spus:

Buna seara tuturor.Vin si eu pe fuga cu cele 2 torturi facute azi . Sunt de noapte si se apropie ora plecarii :) si am un chef de servici :) plus ca sunt foarte obosita .Ambele pandispan cu cele 3 feluri de cioco acoperite cu pasta facuta din bomboane albe.

Oana,imi place tare mult cum ti-a iesit!Super!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#2398 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 15 May 2010 - 06:54 PM

Multumesc MIMI :)

#2399 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • LocationArad

Postat 15 May 2010 - 07:18 PM

Elida- Silvia, prajitura arata yammi de tot si tortul pt fratele tau e tare fain, Si mie imi place Isaia 43:1, de fapt tot 43' :)

Oana - Cristina
, iar vii cu Steaua, asa de bine iti iese stema :) si'mi place cum ti'a iesit albastru', e asa de placut!

Stefana, cum zicea si Dora, torturile tale au in ele dragostea si personalitatea ta! am vazut pe facebook tortu cu cioco nainte sa'l vad aici, si vreau sa iti spun ca m'a captat, mie sincer imi place tare mult , ca e altfel, si nu da senzatia de perfect sau de un anume tipar, ci imi inspira caldura si dragoste. Da'le'ncolo de comentarii rautacioase, oamenii sunt rai!

Blanka, ma bucur sa'ti mai vad torturile pe aici,cel pentru Sara mi'o atras atentia in mod deosebit, ca e simplu si finut tare!

Vrabiutzo, ti'a iesit laptopu' si nu numa ca ti'a iesit, dar a iesit tare bine! cata rabdare sa faci toate detaliile alea, te felicit!
Raluca

#2400 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 15 May 2010 - 07:44 PM

Vezi postareaStefana, la 15 May 2010 - 11:31 AM, a spus:

E foarte reusit tortul! Nu stiu cum sa zic....e un laptop delicat! felicitari,a meritat tot chinul,nu? :)

Multumesc frumos !Si sarbatorita a fost incintata,uimita ! Era comica cum privea tortul si descoperea cite ceva si tot exclama ! Da... daca am in vedere acest aspect .. a meritat dar... la ce emotii am avut cu el, nu mai fac in veci !
:)

Vin si eu cu ultimele torturi,am fost teribil de stresata(cind nu amcomenzi,nu am...dar si cind am,nu stiu cum de se nimeresc mai multe deodata,de ma imbolnavesc de nervi :) )

Mama draga da ai muncit nu gluma !Sunt frumoase torturile tale, ca de obicei si combinatii de creme super ! felicitari !

Vezi postareaStefana, la 15 May 2010 - 01:18 PM, a spus:

Si in ce priveste comentariile nelalocul lor...o sa apelez mai des la"flit" :D

In sfirsit o atitudine normala !Sunt in stare de mai mult ? Sa dovedeasca ! Nu-s in stare sa-si faca un ceai, da-s tari in clanta ! :)

Vezi postareaelida-silvia, la 15 May 2010 - 05:29 PM, a spus:

Un tort pentru fratele meu

Frumos tortul tau ! La multi ani fratelui tau!

Vezi postareaelida-silvia, la 15 May 2010 - 05:36 PM, a spus:

Super arata ! M-am gindit si eu la o combinatie asa, cu straturi de crema, ca vine curind ziua lui maica-mea !

Vezi postareaMIMI, la 15 May 2010 - 06:44 PM, a spus:

[

Vrabiuto,fff frumos a iesit!

Multumesc frumos ! Da eu tot astept de la tine sa-mi spui sfaturi si trucuri de lucrat cu frisca !

Vezi postareaYours4ever, la 15 May 2010 - 07:18 PM, a spus:

Vrabiutzo, ti'a iesit laptopu' si nu numa ca ti'a iesit, dar a iesit tare bine! cata rabdare sa faci toate detaliile alea, te felicit!

Multumesc frumos ! Crede-ma, totul a fost o nimica toata raportat la momentul in care am realizat ca partea de sus nu va tine, se va rupe , daca nu acasa , in timpul transportului, daca nu fac CEVA!

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul