Mama, asa demult nu am mai scris? S-au adunat n-spe pagini. M-am tinut la curent cu noutatile de aici, dar n-am mai avut timp sa comentez. Acum sunt f happy, de joi incep noul job, unde toate se anunta roz, chiar mai roz decat la cel vechi. Sper sa mearga bine.
Ok, acum la oile.... asta... torturile noastre.
Vrabiuta, arata foarte yami tortul de acasa, cel cu fructe si cu banda de cioco.

La multi ani! (cu multa intarziere). Ti-a iesit f bine laptopul, stiu cate emotii ai avut, bravo.
Cecilia, frumoasa poveste ti-a iesit acolo pentru Estera; la multi ani fetitei si felicitari tie!
Stefana, la tine sunt multe torturi de comentat. Le iau pe rand, cum le-ai postat. Cel cu margarete si cel ciuperca: foarte vesele, copilaresti, culorile bestiale. Acelasi lucru si despre cele doua cu animalute (barza si ursuleti). Cartea e la fel ff reusita, deja ai experienta! Cat despre torturile pentru acasa sau pentru cei ff apropiati, nu pot sa-ti spun decat un lucru: eu le las cam chele, f rar pun un mot de frisca sau vreo floare mai nereusita ramasa de la alte torturi pe post de decoratii; pur si simplu nu-mi vine sa le dichisesc la fel ca pe cele comandate, si nu e nicio problema. Nu mai pune la suflet toate rautatile de pe lumea asta, chiar nu merita.
Am ajuns la tortul pentru dansatori, e superb, si multe multumiri pentru ca ne impartasesti toate tehnicile tale, inventate sau nu

. Bestiali trandafirii pictati, eu nu cred ca as avea atata rabdare, chiar daca rezultatul arata ca al tau. Imi place mult si inima verde cu floricele, iar bustul e ff elegant si decent, nu credeam sa vad o asemenea abordare a lui. Fluturele, grabit sau nu, e f reusit, iar tortul pentru sotul tau (La multi ani!) e de inundat tastatura.
Blanka, vad cai reusit sa imblanzesti frisca, frumoase creatii. Felicitari pentru tortul de botez, ti-a iesit ff bine, nu ai zice ca e prima ta realizare in pasta de zahar.
Oana-Cristina, e f tare tirul, si cel cu Steaua e impecabil. As avea o intrebare la tine, si eu fac de f multe ori cele trei feluri de ciocolata, dar se umezeste pasta in care imbrac tortul din cauza lor. Cumva le imbraci in blat, inainte de a acoperi cu pasta? Eu la unele asa fac, am vazut ca are o tinuta mai buna pasta.
Elida, reusit tortul pentru frate. Imi plac tare trandafirii si plicul.
Luminita, e o nebunie tortul pentru sotul tau, trebuie sa fie f fericit ca are o asemenea sotie. Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti! Ce faina e si barca, imi plac siliconatele.
Gloxinia, vad ca se mareste vertiginos parcul auto de pe topic, ai facut o camioneta de nota 10, pe un tort asemenea. Originala ideea ai avut, sa pui o carte de identitate pe tort, s-a retinut! Tortul alb cu accente aurii e de asemenea f reusit. Am ajuns si la biblie, e wow, pare adevarata. La multi ani si matusii, arata tare apetisant frisco-ciocolatosul.
Cellya, f faina inima de ciocolata cu violete, cred ca ai facut-o bucuroasa pe batranica ciocolatoasa, bravo. Spider2 e de asemenea f reusit.
Ioana, cat de clar se vede progresul de la primul tort la celalalt! Felicitari! Am incercat si eu sa fac o cescuta de cafea, si nu e chiar asa de usor pe cat ar parea, a ta e impecabila iar culorile ma innebunesc. F frumoasa ti-a iesit pictura, esti talentata, ce sa mai. As vrea si eu sa stiu cum sta in picioare cladirea aia in flacari, pe tortul ala nemaipomenit cu ambulanta si smurdu'.
Nuzi, wow, ce funda ti-a iesit! F elegant tortul.
Daniela, elegant tortul cu volanase dantelate, ai avut ceva rabdare sa le faci. Si la printesa acelasi lucru, f faine dantelele.
Mimi, impecabil, ca de obicei! Imi place cum ai impartit tortul pentru cei trei prieteni.
Raluca, frumosi porumbei ai mesterit tu acolo, Faine si 'valizele', dar mirii sunt de tot hazul, f haioase figurinele. Sa le fie intr-un ceas bun (mirilor reali, nu figurinelor)!
Anka, bine ai venit. Lucrezi f ingrijit si curat deja, decoratiile sunt f reusite, stai prin preajma si o sa progresezi mult, ai sa vezi.
Doriana, ce fain e ciocolatosul tau!
Mini, frumoase si f interesante torturile tale, sa mai vii cu asemenea creatii.
Dora, superbe! Vad ca incet-incet vin si la tine comenzile, iti tin pumnii sa o tii tot asa!