gloxinia, la 05 July 2010 - 08:33 AM, a spus:
Am facut si eu 2 torturi pt fetele nasilor din Tg Mures. Una a vrut mire si mireasa si biserica, alta printese, caleasca, cai si castel
Sunt facute pe ascuns cand au dormit ele, asa ca va rog clementa ca nu am fost la mine in bucatarie
Cel negru e cu 3 cioco iar alalalt cu crema de iaurt si caise. Ala de cioco l-am dus de acasa inghetat (300 km ) pe cand am ajuns era numa bune de ornat , alalalt l-am facut acolo nu m-am riscat , am dus blatul facut de acasa. Si bineinteles pasta si pielea de cioco la pachet
Caleasca nu a mai avut loc decat aici din lipsa de tava mare
Wai Oti, ce bine ti-au iesit, amandoua sunt frumoase dar pe mine cel cu printesele m-a atins rau, ce faina ii si caleasca ...
MIMI, la 05 July 2010 - 09:50 AM, a spus:
Vin si eu cu doua torturi
-unul diplomat,facut in fuga mare dar sarbatorita a fost fff incantata
-o masinuta-blat pandispan si crema de lamaie
Tu MIMI, ale tale si in fuga sunt reusite

Masina aia iti fura ochii rau de tot.
Yours4ever, la 05 July 2010 - 10:08 AM, a spus:
Ce de torturi faine am ratat iar! Felicitari, va pup pe toate!
Eu nu am cu ce sa vin pe aici ca sunt ocupata cu lucru', nu am timp de torturi in perioada asta.
Ieri m'a rugat mami sa'i ornez un tort pe care il facuse pt prietena ei, asa ca dupa 2 nunti sambata , duminica am aruncat niste frisca pe un tort, si pt ca era tare subtirel m'am incumetat sa incerc si eu impletitura .
Hey Ralu, vad ca te descurci si in frisca
cec, la 05 July 2010 - 01:28 PM, a spus:
am facut si eu ieri un tortulet pe fuga (deci nu e asa "bibilit" cum ar fi trebuit), dar cel care l-a primit a fost fff incantat de el (ideea era sa facem ceva sa-l motiveze sa indrageasca Biblia)
blat un fel de chec cu nectar de piersici, crema piersici
ps scuzati-mi scrisul, dupa ce ca abia iesea frisca (am batut-o cam tare) pe duiul cu nr 2 mai imi si tremura mana (probabil si din cauza stresului ca nu il voi ternmina la timp)deci pe scurt a fost un chin sa scriu aceste cuvinte, m-a durut mna de parca cine stie ce am facut
Nu stiu daca ati reusit sa-l faceti sa indrageasca cuvantul din biblie, dar sunt sigura ca o indragit tortu

Va doresc din tot sufletu sa puteti sa-i insuflati dragoste pentru Cuvant, ceea ce o sa fie o calatorie frumoasa in mult mai multi pasi
Anca_B, la 05 July 2010 - 01:45 PM, a spus:
Dragele mele,Ramo,Mona,Mimi,Stefana,Oti,Dani_ela,Dora,Doriana,Ralu,Ceci,Luminis,Foxyy,Simo,Gabrenia,Delioara,Lissa,Ortansa,Nelly,Olgutza,Nutzi,Rozi,, bine v-am regasit!De fapt,v-am urmarit "din umbra",pe toata perioada asta,si pot sa spun ca sunt placut impresionata de torturile voastre ; pot sa va felicit pt. ca fiecare dintre voi,ati ridicat stacheta!Pt. fiecare cate o .
Eu ,m-am suparat putin pt. ca in luna mai am facut 8 torturi,din care doar 2 mi-au fost platite ; celelalte...au ramas pe "multam fain".Apai...de "multam " mi-i plin podu'!Tre' sa schimb atitudinea,si sa am curajul sa-mi cer pretul inainte de o comanda.Altfel...cu ce ma aleg?!Imi sacrific munca si timpul si familia, si pt. ce..!!!?Intradevar nu-s acreditata pt. meseria asta ,dar...totusi!In fine...eu sunt de vina!Sa speram ca pe data viitoare am sa vin cu ganduri mai...dulci !
Anca, trebuie sa schimbi si tu atitudinea sau mai simplu, pt prieteni si neamuri iti faci alt pret care sa-ti acopere macar ingredientele si un mic castig al tau
Olgutza, la 05 July 2010 - 03:54 PM, a spus:
Foxyy, la 04 July 2010 - 08:55 PM, a spus:
moatza, la 04 July 2010 - 08:45 PM, a spus:
fetelor, eu n-am sa prestez veci-de-veci asa ceva, dar nu pot sa nu va admir talentul si rezultatele. felicitari sincere tuturor!
Si io, si io!!!
Si eu.. Sincere felicitari!!
Pe saptamana viitoare o sa vin si eu cu tortul feciorului... in premiera o sa-l imbrac in pasta de zahar.. sper sa-mi iasa. Tin degetele incrucisate si sper sa nu ma duc la traume
Dora, vreau sa fac crema ta de orez cu cocos si un mousse de caramel, crezi ca merg impreuna ca mie papila imi zice ca da
Eu abia astept sa vad tortul tau, sunt sigura ca o sa iasa foarte fain si o sa transmita multa dragoste