Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#3021 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 05 July 2010 - 01:45 PM

Dragele mele,Ramo,Mona,Mimi,Stefana,Oti,Dani_ela,Dora,Doriana,Ralu,Ceci,Luminis,Foxyy,Simo,Gabrenia,Delioara,Lissa,Ortansa,Nelly,Olgutza,Nutzi,Rozi,, bine v-am regasit!De fapt,v-am urmarit "din umbra",pe toata perioada asta,si pot sa spun ca sunt placut impresionata de torturile voastre ; pot sa va felicit pt. ca fiecare dintre voi,ati ridicat stacheta!Pt. fiecare cate o :love7: .
Eu ,m-am suparat putin pt. ca in luna mai am facut 8 torturi,din care doar 2 mi-au fost platite :P ; celelalte...au ramas pe "multam fain".Apai...de "multam " mi-i plin podu'!Tre' sa schimb atitudinea,si sa am curajul sa-mi cer pretul inainte de o comanda.Altfel...cu ce ma aleg?!Imi sacrific munca si timpul si familia, si pt. ce..!!!?Intradevar nu-s acreditata pt. meseria asta ,dar...totusi!In fine...eu sunt de vina!Sa speram ca pe data viitoare am sa vin cu ganduri mai...dulci :) !

#3022 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 05 July 2010 - 03:54 PM

Vezi postareaFoxyy, la 04 July 2010 - 08:55 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 04 July 2010 - 08:45 PM, a spus:

fetelor, eu n-am sa prestez veci-de-veci asa ceva, dar nu pot sa nu va admir talentul si rezultatele. felicitari sincere tuturor!

Si io, si io!!! :lol: :lol:

Si eu.. Sincere felicitari!!

Pe saptamana viitoare o sa vin si eu cu tortul feciorului... in premiera o sa-l imbrac in pasta de zahar.. sper sa-mi iasa. Tin degetele incrucisate =)) si sper sa nu ma duc la traume =)))

Dora, vreau sa fac crema ta de orez cu cocos si un mousse de caramel, crezi ca merg impreuna ca mie papila imi zice ca da :D
Imagine postata

#3023 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 05 July 2010 - 04:24 PM

Vezi postareagloxinia, la 05 July 2010 - 08:33 AM, a spus:

Am facut si eu 2 torturi pt fetele nasilor din Tg Mures. Una a vrut mire si mireasa si biserica, alta printese, caleasca, cai si castel :D
Sunt facute pe ascuns cand au dormit ele, asa ca va rog clementa ca nu am fost la mine in bucatarie :D
Cel negru e cu 3 cioco iar alalalt cu crema de iaurt si caise. Ala de cioco l-am dus de acasa inghetat (300 km :lol: ) pe cand am ajuns era numa bune de ornat :D, alalalt l-am facut acolo nu m-am riscat , am dus blatul facut de acasa. Si bineinteles pasta si pielea de cioco la pachet :D

ce faine sunt amandoua ! nu se cunoaste ca ai `jucat in deplasare` ! m-ati innebunit cu `chelea` asta de ciocolata , hai zi cum o faci tu ca sa incerc si eu . imi place si reteta dorei , dar imi lipsesc multe ingrediente ...

Vezi postareaMIMI, la 05 July 2010 - 09:50 AM, a spus:

Vin si eu cu doua torturi
-unul diplomat,facut in fuga mare dar sarbatorita a fost fff incantata

-o masinuta-blat pandispan si crema de lamaie

of , cand va aud ca tot faceti diplomat si mai e si bun-bun , mor de ciuda =)) eu am incercat toate retetele , dar serios nu imi prea place ce imi iese- mi se par cam `gumoase` , sa pun gelatina mai putina decat este in reteta , parca nu as risca...vreau si eu o reteta buuunaaa =))

Vezi postareaYours4ever, la 05 July 2010 - 10:08 AM, a spus:

Ce de torturi faine am ratat iar! Felicitari, va pup pe toate!
Eu nu am cu ce sa vin pe aici ca sunt ocupata cu lucru', nu am timp de torturi in perioada asta.
Ieri m'a rugat mami sa'i ornez un tort pe care il facuse pt prietena ei, asa ca dupa 2 nunti sambata , duminica am aruncat niste frisca pe un tort, si pt ca era tare subtirel m'am incumetat sa incerc si eu impletitura .

ce-as baga lingura in frisca aia :lol:

Vezi postareacec, la 05 July 2010 - 01:28 PM, a spus:

am facut si eu ieri un tortulet pe fuga (deci nu e asa "bibilit" cum ar fi trebuit), dar cel care l-a primit a fost fff incantat de el (ideea era sa facem ceva sa-l motiveze sa indrageasca Biblia)

blat un fel de chec cu nectar de piersici, crema piersici

ps scuzati-mi scrisul, dupa ce ca abia iesea frisca (am batut-o cam tare) pe duiul cu nr 2 mai imi si tremura mana (probabil si din cauza stresului ca nu il voi ternmina la timp)deci pe scurt a fost un chin sa scriu aceste cuvinte, m-a durut mna de parca cine stie ce am facut

imi place cartea , e reusita , dar ar fi trebuit sa scrii cu o pensula inmuiata in colorant. sigur nu te chinuiai atat. :D

#3024 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 05 July 2010 - 05:46 PM

Ceci
, nu e asa greu, daca ai rabdare:D nu prea e cazu' meu :boohoo: Ti'a iesit fain Biblia!

Olgutza, si eu am facut combinatia asta, crema Dorei si mousse de caramel si am fost asa de incantata! a iesit super. merg tare bine.

Daniela,sa'ti spun ceva, un loc mai interesant de bagat lingura :) cu frisca ce o ramas, am facut inghetata homemade...o iesit asa de buna :boohoo:
Raluca

#3025 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 06 July 2010 - 10:24 AM

Vezi postareagloxinia, la 05 July 2010 - 08:33 AM, a spus:

Am facut si eu 2 torturi pt fetele nasilor din Tg Mures. Una a vrut mire si mireasa si biserica, alta printese, caleasca, cai si castel
Sunt facute pe ascuns cand au dormit ele, asa ca va rog clementa ca nu am fost la mine in bucatarie
Cel negru e cu 3 cioco iar alalalt cu crema de iaurt si caise. Ala de cioco l-am dus de acasa inghetat (300 km ) pe cand am ajuns era numa bune de ornat , alalalt l-am facut acolo nu m-am riscat , am dus blatul facut de acasa. Si bineinteles pasta si pielea de cioco la pachet

Caleasca nu a mai avut loc decat aici din lipsa de tava mare

Wai Oti, ce bine ti-au iesit, amandoua sunt frumoase dar pe mine cel cu printesele m-a atins rau, ce faina ii si caleasca ...

-unul diplomat,facut in fuga mare dar sarbatorita a fost fff incantata

-o masinuta-blat pandispan si crema de lamaie

Tu MIMI, ale tale si in fuga sunt reusite :headbang: Masina aia iti fura ochii rau de tot.

Eu nu am cu ce sa vin pe aici ca sunt ocupata cu lucru', nu am timp de torturi in perioada asta.
Ieri m'a rugat mami sa'i ornez un tort pe care il facuse pt prietena ei, asa ca dupa 2 nunti sambata , duminica am aruncat niste frisca pe un tort, si pt ca era tare subtirel m'am incumetat sa incerc si eu impletitura .

Hey Ralu, vad ca te descurci si in frisca :floare:

Vezi postareacec, la 05 July 2010 - 01:28 PM, a spus:

am facut si eu ieri un tortulet pe fuga (deci nu e asa "bibilit" cum ar fi trebuit), dar cel care l-a primit a fost fff incantat de el (ideea era sa facem ceva sa-l motiveze sa indrageasca Biblia)

blat un fel de chec cu nectar de piersici, crema piersici

ps scuzati-mi scrisul, dupa ce ca abia iesea frisca (am batut-o cam tare) pe duiul cu nr 2 mai imi si tremura mana (probabil si din cauza stresului ca nu il voi ternmina la timp)deci pe scurt a fost un chin sa scriu aceste cuvinte, m-a durut mna de parca cine stie ce am facut

Nu stiu daca ati reusit sa-l faceti sa indrageasca cuvantul din biblie, dar sunt sigura ca o indragit tortu :D Va doresc din tot sufletu sa puteti sa-i insuflati dragoste pentru Cuvant, ceea ce o sa fie o calatorie frumoasa in mult mai multi pasi :pupic:

Vezi postareaAnca_B, la 05 July 2010 - 01:45 PM, a spus:

Dragele mele,Ramo,Mona,Mimi,Stefana,Oti,Dani_ela,Dora,Doriana,Ralu,Ceci,Luminis,Foxyy,Simo,Gabrenia,Delioara,Lissa,Ortansa,Nelly,Olgutza,Nutzi,Rozi,, bine v-am regasit!De fapt,v-am urmarit "din umbra",pe toata perioada asta,si pot sa spun ca sunt placut impresionata de torturile voastre ; pot sa va felicit pt. ca fiecare dintre voi,ati ridicat stacheta!Pt. fiecare cate o .
Eu ,m-am suparat putin pt. ca in luna mai am facut 8 torturi,din care doar 2 mi-au fost platite ; celelalte...au ramas pe "multam fain".Apai...de "multam " mi-i plin podu'!Tre' sa schimb atitudinea,si sa am curajul sa-mi cer pretul inainte de o comanda.Altfel...cu ce ma aleg?!Imi sacrific munca si timpul si familia, si pt. ce..!!!?Intradevar nu-s acreditata pt. meseria asta ,dar...totusi!In fine...eu sunt de vina!Sa speram ca pe data viitoare am sa vin cu ganduri mai...dulci !

Anca, trebuie sa schimbi si tu atitudinea sau mai simplu, pt prieteni si neamuri iti faci alt pret care sa-ti acopere macar ingredientele si un mic castig al tau :P

Vezi postareaOlgutza, la 05 July 2010 - 03:54 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 04 July 2010 - 08:55 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 04 July 2010 - 08:45 PM, a spus:

fetelor, eu n-am sa prestez veci-de-veci asa ceva, dar nu pot sa nu va admir talentul si rezultatele. felicitari sincere tuturor!

Si io, si io!!!

Si eu.. Sincere felicitari!!

Pe saptamana viitoare o sa vin si eu cu tortul feciorului... in premiera o sa-l imbrac in pasta de zahar.. sper sa-mi iasa. Tin degetele incrucisate si sper sa nu ma duc la traume

Dora, vreau sa fac crema ta de orez cu cocos si un mousse de caramel, crezi ca merg impreuna ca mie papila imi zice ca da

Eu abia astept sa vad tortul tau, sunt sigura ca o sa iasa foarte fain si o sa transmita multa dragoste :D
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3026 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 06 July 2010 - 10:29 AM

Pun inca 2 torturi, unul reusit, unu :headbang:

Acesta a avut blat negresa si crema de iaurt a lui Oti una cu caspsuni si una fructe de padure

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-160-127840483287.jpg

Si cel nereusit :floare: a avut crema de cioco si vanilie

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-160-127840492375.jpg

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3027 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 06 July 2010 - 10:31 AM

Dora, eu te astept cuminte cu reteta, vreau sa o fac pe vineri sau duminica daca o pui la timp :headbang:

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3028 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 06 July 2010 - 10:55 AM

Vezi postareagloxinia, la 05 July 2010 - 08:19 AM, a spus:

Dora, no coment. Ma inebunesti cu literele tale din RI. Si eu care ma plang ca n-am decupator. cred ca nici nu ar trebui sa am nevoie, nu?

Exact! :headbang:...nici eu n-am decupatoare...si iata ca ma descurc :P

Superbe tizo :P...ca de fiecare data de altfel :D

Hei Ralu...cred ca Dorina a fost foarte incantata...:D

Vezi postareacec, la 05 July 2010 - 01:21 PM, a spus:

Dora la torturile tale raman fara cuvinte
cat de delicat si superb poate fi, wow

Thanks Ceci darling...btw tortuletul tau e asa delicat....

Vezi postareaAnca_B, la 05 July 2010 - 01:45 PM, a spus:

Dragele mele,Ramo,Mona,Mimi,Stefana,Oti,Dani_ela,Dora,Doriana,Ralu,Ceci,Luminis,Foxyy,Simo,Gabrenia,Delioara,Lissa,Ortansa,Nelly,Olgutza,Nutzi,Rozi,, bine v-am regasit!De fapt,v-am urmarit "din umbra",pe toata perioada asta,si pot sa spun ca sunt placut impresionata de torturile voastre ; pot sa va felicit pt. ca fiecare dintre voi,ati ridicat stacheta!Pt. fiecare cate o .

Multumiri Anca...fii atenta si apreciaza-ti munca...daca tu n-o faci cu siguranta n-o va face nimeni...

Vezi postareaOlgutza, la 05 July 2010 - 03:54 PM, a spus:

Dora, vreau sa fac crema ta de orez cu cocos si un mousse de caramel, crezi ca merg impreuna ca mie papila imi zice ca da

Olgutza draga combinatia este una foarte reusita si delicata...am incercat-o si eu de multe ori...
te astept cu tortuletul...:pupic:

Vezi postareaRamo, la 06 July 2010 - 10:31 AM, a spus:

Dora, eu te astept cuminte cu reteta, vreau sa o fac pe vineri sau duminica daca o pui la timp

Uufff Ramo cara...tocmai ce-am primit un tel de la clienta ce voia 2torturi pt duminica la un botez...si-mi spune ca nu mai vrea 2 ci 4 :floare:...si in loc de 50 de persoane vor fi 100pers...si sunt cu timpul in pioneze...presimt ca iar o sa slabesc vreo 3kg sapt asta...ca n-am timp sa mananc si fac nopti albe...
Cand i-am spus ca nu asa se face ca trebuia sa-mi spuna din timp (de comanda stiam de acum o luna) si-a cerut scuse si m-a rugat frumos sa fie totul ok...Cand am intrebat-o de ce vrea 4 torturi mi-a spus ca surioara bebelinei ce va fi botezata vrea si ea torturile ei...ca e tare geloasa...natie mai ciudata ca italianii astia nici c-am vazut!!!!...si uite asa pe langa tema de botez am si tema cu printesa si Winx...Asa ca draga mea daca imi va fi posibil voi posta reteta sapt asta...daca nu te rog mult sa nu te superi...cu siguranta sapt viitoare o voi posta...

Btw ceva idei de tort cu Winx aveti?...nu intra in discutie modelare in 3D din lipsa de timp....voi lucra tot "placile" mele :P:P

#3029 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 06 July 2010 - 11:07 AM

Ce o fi si Winx asta???
Nu ma supar Dora, doar ca vroiam sa fac un tort special :headbang:

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3030 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 06 July 2010 - 11:58 AM

Fete dragi si talentate,abia acum am reusit si eu sa parcurg pagina cu pagina si sa vad ce minunatii ati mai facut!! Sunteti admirabile, va felicit din suflet pe toate!In sfirsit am terminat si eu cu nunta,a iesit totul bine,finii nostri sunt multumiti, asa ca ma pot reapuca linistita de tortulete. Sper sa revin si eu curind aici la topic.

Intre timp, cu mult drag si admiratie,pentru voi toate....

Imagine postata

#3031 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 06 July 2010 - 06:40 PM

Nu am mai intrat de mult ,felicitari fetelor ptr frumoasele torturi!
va daruiesc cate o :tongue3: si un =))

#3032 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 06 July 2010 - 06:40 PM

Vezi postareaRamo, la 06 July 2010 - 10:29 AM, a spus:

Pun inca 2 torturi, unul reusit, unu :tongue3:

Acesta a avut blat negresa si crema de iaurt a lui Oti una cu caspsuni si una fructe de padure

Si cel nereusit =)) a avut crema de cioco si vanilie

Ramo , mie mi se par tare reusite amandoua , e drept ca primul e mai simpatic , dar nereusit ...de ce ti se pare ???

#3033 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 06 July 2010 - 06:44 PM

Fetelor , va rog mult de tot , spuneti-mi si mie ce mesaj sa scriu pe tortul unui barbat care implineste 50 de ani ? As vrea ceva haios ...Tortul va avea pe el o tipa care se vrea sexi , dar nu prea mi-a iesit =)) Macar mesajul sa fie haios , ca tipa parca e sperietoare :tongue3:

#3034 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 07 July 2010 - 07:06 AM

Vezi postareaMINI07, la 06 July 2010 - 06:44 PM, a spus:

Fetelor , va rog mult de tot , spuneti-mi si mie ce mesaj sa scriu pe tortul unui barbat care implineste 50 de ani ? As vrea ceva haios ...Tortul va avea pe el o tipa care se vrea sexi , dar nu prea mi-a iesit :beer2: Macar mesajul sa fie haios , ca tipa parca e sperietoare :headbang:

Poate modifici putin mesajul de pe tortul wc? :P

Ramo se cere un nou control ofta la tine :P Daca Alex a spus cand l-a vazut: tactoiu! tactoiu! ce mai vrei? Copii nu mint stii tu asta. :P
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3035 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 July 2010 - 07:08 AM

Mimi, daca ala e facut in graba, atunci vreau si eu sa lucrez mereu asa. Papusica e superba, iar rochita impecabila.

Ralu, te-ai bagat la frisca? :beer2:

Ceci foarte reusita cartea ta! :headbang:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3036 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 07 July 2010 - 09:00 AM

Fetelor,multumesc mult,ma bucur ca v-au placut torturile mele!
Cel cu papusa,e chiar in graba facut,tinand cont ca am primit comanda sambata la ora 16 si duminica la ora 12 l-am predat,ca sa nu mai spun ca,la mine in sufragerie erau prietenii care-mi spuneam "la multi ani",iar eu ornam tortul :lovestory:
Ramo,fata,vorba Otiliei,iti trebuie musai un control la oftalmologie.
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#3037 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 07 July 2010 - 09:14 AM

Am facut doua torturi,unul pentru un pusti,celalalt pentru o domnisoara.
Ambele au blat pandispan si crema de lamaie.

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-139-12784864864.jpg

Al doilea s-a vrut un tort mult mai "tare",dar totusi a placut si asa

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-139-127848655093.jpg
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#3038 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 July 2010 - 10:07 AM

Mimi ce tare e cel sexosssssssss! Moamaaaaaa!
Si ce muschi are!!! :lovestory: Precis don' soara a fost incantata!

Iar cel cu strumf e super!
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3039 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 07 July 2010 - 10:37 AM

Vezi postareaMIMI, la 07 July 2010 - 09:14 AM, a spus:

Am facut doua torturi,unul pentru un pusti,celalalt pentru o domnisoara.
Ambele au blat pandispan si crema de lamaie.
Al doilea s-a vrut un tort mult mai "tare",dar totusi a placut si asa

Si mie imi place musculosu'!!!! :D...esti tare tizooo!! ti-am mai spus-o? :lovestory::D

#3040 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 07 July 2010 - 11:46 AM

Sa va arat si eu un tort pe care l-am facut pentru astazi (ieri la pranza m-a rugat sa-l fac asa ca nu e chiar cum mi-am dorit) Sper sa recunoasteti personajul :)
Blat de cacao iar crema de ciocolata cu aroma de portocale si este imbracat in piele de ciocolata alba a Dorei careia ii multumesc foarte mult de reteta restul sunt decoratiuni de pasta de zahar.Imagine atasata: monthly_07_2010/post-418-127849574509.jpg

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul