Eu ,m-am suparat putin pt. ca in luna mai am facut 8 torturi,din care doar 2 mi-au fost platite
Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 05 July 2010 - 01:45 PM
Eu ,m-am suparat putin pt. ca in luna mai am facut 8 torturi,din care doar 2 mi-au fost platite
Postat 05 July 2010 - 03:54 PM
Foxyy, la 04 July 2010 - 08:55 PM, a spus:
Si eu.. Sincere felicitari!!
Pe saptamana viitoare o sa vin si eu cu tortul feciorului... in premiera o sa-l imbrac in pasta de zahar.. sper sa-mi iasa. Tin degetele incrucisate
Dora, vreau sa fac crema ta de orez cu cocos si un mousse de caramel, crezi ca merg impreuna ca mie papila imi zice ca da
Postat 05 July 2010 - 04:24 PM
gloxinia, la 05 July 2010 - 08:33 AM, a spus:
Sunt facute pe ascuns cand au dormit ele, asa ca va rog clementa ca nu am fost la mine in bucatarie
Cel negru e cu 3 cioco iar alalalt cu crema de iaurt si caise. Ala de cioco l-am dus de acasa inghetat (300 km
ce faine sunt amandoua ! nu se cunoaste ca ai `jucat in deplasare` ! m-ati innebunit cu `chelea` asta de ciocolata , hai zi cum o faci tu ca sa incerc si eu . imi place si reteta dorei , dar imi lipsesc multe ingrediente ...
MIMI, la 05 July 2010 - 09:50 AM, a spus:
-unul diplomat,facut in fuga mare dar sarbatorita a fost fff incantata
-o masinuta-blat pandispan si crema de lamaie
of , cand va aud ca tot faceti diplomat si mai e si bun-bun , mor de ciuda
Yours4ever, la 05 July 2010 - 10:08 AM, a spus:
Eu nu am cu ce sa vin pe aici ca sunt ocupata cu lucru', nu am timp de torturi in perioada asta.
Ieri m'a rugat mami sa'i ornez un tort pe care il facuse pt prietena ei, asa ca dupa 2 nunti sambata , duminica am aruncat niste frisca pe un tort, si pt ca era tare subtirel m'am incumetat sa incerc si eu impletitura .
ce-as baga lingura in frisca aia
cec, la 05 July 2010 - 01:28 PM, a spus:
blat un fel de chec cu nectar de piersici, crema piersici
ps scuzati-mi scrisul, dupa ce ca abia iesea frisca (am batut-o cam tare) pe duiul cu nr 2 mai imi si tremura mana (probabil si din cauza stresului ca nu il voi ternmina la timp)deci pe scurt a fost un chin sa scriu aceste cuvinte, m-a durut mna de parca cine stie ce am facut
imi place cartea , e reusita , dar ar fi trebuit sa scrii cu o pensula inmuiata in colorant. sigur nu te chinuiai atat.
Postat 05 July 2010 - 05:46 PM
Ceci, nu e asa greu, daca ai rabdare:D nu prea e cazu' meu
Olgutza, si eu am facut combinatia asta, crema Dorei si mousse de caramel si am fost asa de incantata! a iesit super. merg tare bine.
Daniela,sa'ti spun ceva, un loc mai interesant de bagat lingura
Postat 06 July 2010 - 10:24 AM
gloxinia, la 05 July 2010 - 08:33 AM, a spus:
Sunt facute pe ascuns cand au dormit ele, asa ca va rog clementa ca nu am fost la mine in bucatarie
Cel negru e cu 3 cioco iar alalalt cu crema de iaurt si caise. Ala de cioco l-am dus de acasa inghetat (300 km ) pe cand am ajuns era numa bune de ornat , alalalt l-am facut acolo nu m-am riscat , am dus blatul facut de acasa. Si bineinteles pasta si pielea de cioco la pachet
Caleasca nu a mai avut loc decat aici din lipsa de tava mare
Wai Oti, ce bine ti-au iesit, amandoua sunt frumoase dar pe mine cel cu printesele m-a atins rau, ce faina ii si caleasca ...
-unul diplomat,facut in fuga mare dar sarbatorita a fost fff incantata
-o masinuta-blat pandispan si crema de lamaie
Tu MIMI, ale tale si in fuga sunt reusite
Eu nu am cu ce sa vin pe aici ca sunt ocupata cu lucru', nu am timp de torturi in perioada asta.
Ieri m'a rugat mami sa'i ornez un tort pe care il facuse pt prietena ei, asa ca dupa 2 nunti sambata , duminica am aruncat niste frisca pe un tort, si pt ca era tare subtirel m'am incumetat sa incerc si eu impletitura .
Hey Ralu, vad ca te descurci si in frisca
cec, la 05 July 2010 - 01:28 PM, a spus:
blat un fel de chec cu nectar de piersici, crema piersici
ps scuzati-mi scrisul, dupa ce ca abia iesea frisca (am batut-o cam tare) pe duiul cu nr 2 mai imi si tremura mana (probabil si din cauza stresului ca nu il voi ternmina la timp)deci pe scurt a fost un chin sa scriu aceste cuvinte, m-a durut mna de parca cine stie ce am facut
Nu stiu daca ati reusit sa-l faceti sa indrageasca cuvantul din biblie, dar sunt sigura ca o indragit tortu
Anca_B, la 05 July 2010 - 01:45 PM, a spus:
Eu ,m-am suparat putin pt. ca in luna mai am facut 8 torturi,din care doar 2 mi-au fost platite ; celelalte...au ramas pe "multam fain".Apai...de "multam " mi-i plin podu'!Tre' sa schimb atitudinea,si sa am curajul sa-mi cer pretul inainte de o comanda.Altfel...cu ce ma aleg?!Imi sacrific munca si timpul si familia, si pt. ce..!!!?Intradevar nu-s acreditata pt. meseria asta ,dar...totusi!In fine...eu sunt de vina!Sa speram ca pe data viitoare am sa vin cu ganduri mai...dulci !
Anca, trebuie sa schimbi si tu atitudinea sau mai simplu, pt prieteni si neamuri iti faci alt pret care sa-ti acopere macar ingredientele si un mic castig al tau
Olgutza, la 05 July 2010 - 03:54 PM, a spus:
Foxyy, la 04 July 2010 - 08:55 PM, a spus:
Si eu.. Sincere felicitari!!
Pe saptamana viitoare o sa vin si eu cu tortul feciorului... in premiera o sa-l imbrac in pasta de zahar.. sper sa-mi iasa. Tin degetele incrucisate si sper sa nu ma duc la traume
Dora, vreau sa fac crema ta de orez cu cocos si un mousse de caramel, crezi ca merg impreuna ca mie papila imi zice ca da
Eu abia astept sa vad tortul tau, sunt sigura ca o sa iasa foarte fain si o sa transmita multa dragoste
Postat 06 July 2010 - 10:29 AM
Acesta a avut blat negresa si crema de iaurt a lui Oti una cu caspsuni si una fructe de padure

Si cel nereusit
Postat 06 July 2010 - 10:31 AM
Postat 06 July 2010 - 10:55 AM
gloxinia, la 05 July 2010 - 08:19 AM, a spus:
Exact!
Superbe tizo
Hei Ralu...cred ca Dorina a fost foarte incantata...
cec, la 05 July 2010 - 01:21 PM, a spus:
cat de delicat si superb poate fi, wow
Thanks Ceci darling...btw tortuletul tau e asa delicat....
Anca_B, la 05 July 2010 - 01:45 PM, a spus:
Multumiri Anca...fii atenta si apreciaza-ti munca...daca tu n-o faci cu siguranta n-o va face nimeni...
Olgutza, la 05 July 2010 - 03:54 PM, a spus:
Olgutza draga combinatia este una foarte reusita si delicata...am incercat-o si eu de multe ori...
te astept cu tortuletul...
Ramo, la 06 July 2010 - 10:31 AM, a spus:
Uufff Ramo cara...tocmai ce-am primit un tel de la clienta ce voia 2torturi pt duminica la un botez...si-mi spune ca nu mai vrea 2 ci 4
Cand i-am spus ca nu asa se face ca trebuia sa-mi spuna din timp (de comanda stiam de acum o luna) si-a cerut scuse si m-a rugat frumos sa fie totul ok...Cand am intrebat-o de ce vrea 4 torturi mi-a spus ca surioara bebelinei ce va fi botezata vrea si ea torturile ei...ca e tare geloasa...natie mai ciudata ca italianii astia nici c-am vazut!!!!...si uite asa pe langa tema de botez am si tema cu printesa si Winx...Asa ca draga mea daca imi va fi posibil voi posta reteta sapt asta...daca nu te rog mult sa nu te superi...cu siguranta sapt viitoare o voi posta...
Btw ceva idei de tort cu Winx aveti?...nu intra in discutie modelare in 3D din lipsa de timp....voi lucra tot "placile" mele
Postat 06 July 2010 - 11:07 AM
Nu ma supar Dora, doar ca vroiam sa fac un tort special
Postat 06 July 2010 - 11:58 AM
Intre timp, cu mult drag si admiratie,pentru voi toate....
Postat 06 July 2010 - 06:40 PM
va daruiesc cate o
Postat 06 July 2010 - 06:40 PM
Ramo, la 06 July 2010 - 10:29 AM, a spus:
Acesta a avut blat negresa si crema de iaurt a lui Oti una cu caspsuni si una fructe de padure
Si cel nereusit
Ramo , mie mi se par tare reusite amandoua , e drept ca primul e mai simpatic , dar nereusit ...de ce ti se pare ???
Postat 06 July 2010 - 06:44 PM
Postat 07 July 2010 - 07:06 AM
MINI07, la 06 July 2010 - 06:44 PM, a spus:
Poate modifici putin mesajul de pe tortul wc?
Ramo se cere un nou control ofta la tine

si
Postat 07 July 2010 - 07:08 AM
Ralu, te-ai bagat la frisca?
Ceci foarte reusita cartea ta!

si
Postat 07 July 2010 - 09:00 AM
Cel cu papusa,e chiar in graba facut,tinand cont ca am primit comanda sambata la ora 16 si duminica la ora 12 l-am predat,ca sa nu mai spun ca,la mine in sufragerie erau prietenii care-mi spuneam "la multi ani",iar eu ornam tortul
Ramo,fata,vorba Otiliei,iti trebuie musai un control la oftalmologie.
Postat 07 July 2010 - 09:14 AM
Ambele au blat pandispan si crema de lamaie.

Al doilea s-a vrut un tort mult mai "tare",dar totusi a placut si asa
Postat 07 July 2010 - 10:07 AM
Si ce muschi are!!!
Iar cel cu strumf e super!

si
Postat 07 July 2010 - 10:37 AM
MIMI, la 07 July 2010 - 09:14 AM, a spus:
Ambele au blat pandispan si crema de lamaie.
Al doilea s-a vrut un tort mult mai "tare",dar totusi a placut si asa
Si mie imi place musculosu'!!!!
Postat 07 July 2010 - 11:46 AM
Blat de cacao iar crema de ciocolata cu aroma de portocale si este imbracat in piele de ciocolata alba a Dorei careia ii multumesc foarte mult de reteta restul sunt decoratiuni de pasta de zahar.

Ajutor