Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#3781 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 27 September 2010 - 06:22 PM

Snej torturile tale sunt minunate!Nici nu stiu care dintre ele imi place mai mult!Felicitari!Dora draga mea,ma flatezi!Multumesc frumos!Vrabiuto multumesc frumos!habar nu aveam nici eu despre acest personaj dar m-am documentat.Pupici!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#3782 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 27 September 2010 - 06:40 PM

Vezi postareasnej, la 27 September 2010 - 12:36 PM, a spus:

Merci merci :floare:

Nu folosesc nimic program pentru poze, Dora, am o caramida de aparat cu care trebuie neaparat sa fac poza cu blitz ca altfel se vede cu pixeli. Cred ca e setat pe automat ca eu nu ma pricep sa fac cu manual.

Ce se vede in spatele tortului e o foaie mai grosuta, gen cartonata, dar nu e asa teapana. O pun pe birou si o ridic si pe monitor ca sa am background-ul. Pe partea de jos vine tortul si partea care acopera monitorul mi se vede de fapt in poze. Nu pot face poze din prea multe unghiuri ca hartia nu e asa de lata si atunci ies in decor si mi se vede peretele.
Cand ma grabesc nu mai insir foaia si fac doar pe birou :D .
Sper ca am fost cat de cat coerenta :P .

Am inteles...cred ca stiu despre ce foaie vorbesti...:P
Multumesc pt raspuns

#3783 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 27 September 2010 - 07:22 PM

tortul meu de azi, il dau miine!
Este cadoul pentru prietenul fiicei mele, miine implineste 20 de ani!
Blat negresa, crema de iaurt cu struguri albi (asta-i plac lui cel mai mult!)
Nu stiu de ce nu se vede cum trebuie culoarea! Tortul e mov! :floare:

#3784 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 September 2010 - 07:24 PM

tortul meu de azi,il dau miine! Este pentru prietenul fiicei mele, miine implineste 20 de ani!
Nu stiu culoarea de ce se vede asa, e mov de fapt! :floare:

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_09_2010/post-366-12856082668.jpg

#3785 Useril este offline   МарусьяЯ 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 25-August 10
  • Locationbrasov, romania

Postat 27 September 2010 - 08:33 PM

Vezi postareasnej, la 27 September 2010 - 11:04 AM, a spus:

Pun ultimele mele distractii, majoritatea cu crema de iaurt si combinatii de fructe: fr de padure, afine, piersici, banane, visine. Am mai facut si 2 cu blaturi de bezea cu alune maruntite, unul cu crema de vanilie si frishca cu picaturi de caramel iar altul cu nesquik si frishca.Si cel albastru cu David pe el avea blaturi de cioco, crema de ciocolata, crema de caramel si crema de vanilie.

superbe torturile..minunate !. de unde luati fetelor acele farfurii aurite din carton?se pot comanda pe net in romania? merci mult.

#3786 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 27 September 2010 - 08:38 PM

[quote name='dani_ela' date='26 September 2010 - 09:29 PM' timestamp='1285525775' post='57868']
mini-ce de torturi frumoase ai facut ! explica-mi te rog cum ai pus floricele in pasta la ultimul tort cel de botez ? este tare deosebit
[/quote]
Multumesc!Am acoperit tortul cu pdz alba , apoi am pus o banda roz care era cam moale si m-am chinuit putin , dar am decupat cu forma de floare din setul verde Wilton direct pe tort , apoi am aplicat floricelele colorate in spatiul ramas

[quote name='gabrenia' date='26 September 2010 - 09:39 PM' timestamp='1285526363' post='57869']
MINI,mi-au placut foarte mult toate torturile dar in special cel de botez!E delicat,frumos si culorile sunt atat de bine imbinate!Te felicit![/color][/b][/left]
[/quote]
Multumesc frumos :floare:

[quote name='gabrenia' date='26 September 2010 - 09:49 PM' timestamp='1285526978' post='57870']
[b]Acum sa va arat tortul pe care l-am facut ieri pentru un baietel de 5 ani care este fan absolut Ben Ten.
[/quote]
Tortul tau este absolut superb , esti un adevarat talent ! Nu ma incumet inca sa fac asa ceva , ai mers tot pe blat sculptat si apoi acoperit ?

[quote name='Ramo' date='27 September 2010 - 08:55 AM' timestamp='1285566933' post='57882']
Toate torturile sunt superbe, dar cel de inspiratie Snej e deosebit, tu lucrezi cu pasta cumparata sau e asa lucioasa de la condens?
[/quote]
Multumesc Ramo , pasta de zahar e facuta de mine , nu luceste de la condens in cazul de fata , cred ca aparatul foto e de vina si lumina de afara care se reflecta(am facut pozele langa o fereastra si batea soarele in ea )

Mini07 foarte vesele torturile. Cel de botez mi-ar place si mie sa il fac, asa cu multe, multe floricele. La fel si cel in 2 culori, astept o ocazie pentru el. Cred ca e cazul sa ma apuc de facut floricele de pe acum la ce torturi mi-am ales :D
[/quote]
Te asteptam !!!

[quote name='Luminis' date='27 September 2010 - 09:22 AM' timestamp='1285568540' post='57888']
[/quote]

Foarte frumos, Min! Ti-a iesit!

[/quote]
Multumesc , sper sa imi mai iasa :P

#3787 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 27 September 2010 - 08:41 PM

Gabi-Gabrenia-tortul tau mi-aduce aminte de tortul baiatului meu de acum 2 ani-uuu,mi se pare ca am progresat o tzara de atunci...vi-l arat si voua si sa-mi spuneti ce credeti.

ps-e photoshopat nitzel ca era cam valurit saracul:-D
Imagine atasata: monthly_09_2010/post-301-128561280795.jpg

revin...

#3788 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 27 September 2010 - 08:44 PM

Vezi postareasnej, la 27 September 2010 - 09:44 AM, a spus:

Mini ti-a iesit suuuper :floare: Si eu l-am mai facut o data w-e asta pe varianta rotunda:

E superb si asa ...si ai folosit 2 nuante de roz , nu ?

Pun ultimele mele distractii, majoritatea cu crema de iaurt si combinatii de fructe: fr de padure, afine, piersici, banane, visine. Am mai facut si 2 cu blaturi de bezea cu alune maruntite, unul cu crema de vanilie si frishca cu picaturi de caramel iar altul cu nesquik si frishca.Si cel albastru cu David pe el avea blaturi de cioco, crema de ciocolata, crema de caramel si crema de vanilie.

Tare dragute sunt , toate imi plac , stiam eu de ce te-am ales ca ,,inspiratie'' :P

Vezi postareasnej, la 27 September 2010 - 11:09 AM, a spus:

Cel sub forma de inimioara e din salam de biscuiti :D si mi se intarise destul de tare la frigider ca nu am mai reusit sa ii rotunjesc bine muchiile de sus si pasta am intins-o mai subtire ca nu mi-am dat seama si apoi era prea tarziu. Data viitoare stiu ca nu mai fac asa.

Foarte frumoase ! Spune-mi , te rog , cum ai facut florile acelea din benzi sau nu stiu cum sa le spun ...ma tenteaza si pe mine de multa vreme , dar cred ca e foarte complicat , probabil se taie benzi de aceeasi latime care se ruleaza sau iau forma aceea ascutita la varf pana se usuca ??? Cum le-ai facut ? Cred ca neaparat trebuie sa stea la uscat ...sunt din pasta de zahar ???

#3789 Useril este offline   Livia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationTimisoara

Postat 27 September 2010 - 09:07 PM

Buna seara fetelor! Tin sa va felicit pe toate ati facut o treaba minunata, toate torturile sunt frumoase in felul lor!
Ramo felicitari ai facut niste torturi superbe si pline de culoare! La multi ani puiului tau!
Gabrenia suber ti-a iesit Ben, dar cred ca ai avut tare mult de lucru...
Snej foarte frumoase toate torturile tale, nu stiu care imi place cel mai mult!
Gloxinia imi plac la nebunie macii tai!
Vrabiuta, Oana -Cristina, Mini, Daniela, Hanny felicitari si va admir pe toate!

Va prezint si eu cele mai recente torturi, care nu seamana deloc cu ce-am facut pana acum, dar clientul nostru...
Imagine postata
blat negresa fara cacao, crema vanilie si caramel
Imagine postata
un tort cam repezit si asta se vede, negresa si caramel

#3790 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 27 September 2010 - 09:14 PM

Ramo-torturile de nunta,de majorat si cel cadou sunt superbe,mi se par perfecte.

Tot am vrut sa te intreb,de unde iti procuri cartoanele acelea groase pe care le infasori cu funda.Tot de pe situl de care zici?Sunt super.Cum platesti,cu visa card/paypal sau cum?(SORRY_acum am vazut ca ai raspuns)

Oana-Cristina-imi plac florile tale retro:-) si impletitura de pe margine.ai rabdare ,bravo!!

Daniela-pai e foare fain tortul de botez.frumos nivelat,margini frumoase si ingrijite,figurine dragute.cosuletul poate trebuia mai inalt ,ca sa incapa bebitza mai bine:-)Am recunoscut designul Marianei,bravo tie ca ai avut curaj sa-l faci.

Mini-si mie tot tortul de botez imi place cel mai mult.Imi place contrastul dintre culorile alese si mi se pare interesant cum ai "incastrat" florile albastre in pasta.amanunte plsss:-)

Gabrenia-reusit Ben10-stiu ca nu e usor asa cum pare.imi place placuta cu La multi ani,e pasta de zahar sau hartie?

Snej-waw,waw,waw-super extra torturile tale.aaaa,vad si la tine modelul de tort cu botosei si flori incastrate.ce super e.numai eu nu fac torturi de botez :floare: .imi place si cel cu funduletze:-) si florile alea fancy si tot.franghia/snurul imens ce semnficateie are,ca nu-mi dau seama?si eu sunt in cautare de cartoane colorate pt. a le folosi ca background.

Vrabiuta-frumoasa camasa,cu movul am si eu probleme.biig problems:-D

Livia-misto baloane :D .da si berea:-)

#3791 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 27 September 2010 - 09:25 PM

Vezi postareaMINI07, la 27 September 2010 - 08:44 PM, a spus:

Mini ti-a iesit suuuper :headbang: Si eu l-am mai facut o data w-e asta pe varianta rotunda:

E superb si asa ...si ai folosit 2 nuante de roz , nu ?

Tare dragute sunt , toate imi plac , stiam eu de ce te-am ales ca ,,inspiratie'' :P

Cel sub forma de inimioara e din salam de biscuiti :lol: si mi se intarise destul de tare la frigider ca nu am mai reusit sa ii rotunjesc bine muchiile de sus si pasta am intins-o mai subtire ca nu mi-am dat seama si apoi era prea tarziu. Data viitoare stiu ca nu mai fac asa.

Foarte frumoase ! Spune-mi , te rog , cum ai facut florile acelea din benzi sau nu stiu cum sa le spun ...ma tenteaza si pe mine de multa vreme , dar cred ca e foarte complicat , probabil se taie benzi de aceeasi latime care se ruleaza sau iau forma aceea ascutita la varf pana se usuca ??? Cum le-ai facut ? Cred ca neaparat trebuie sa stea la uscat ...sunt din pasta de zahar ???

Cand am primit poza m-am socat nitel ca nu stiam de unde sa incep dar apoi a fost usor.

Tai mai multe benzi cat poti de egale. Eu le-am taiat cu taieturul de pizza sau cum ii spune. Apoi am unit si lipit capetele formand o bucla. Faceam cate 5 si apoi le lipeam unele de altele ca sa fie o floare. Nu am avut betisoare atunci imediat si cand le-am pus floricelele erau deja uscate si a fost mai greu.
Le-am lasat la uscat peste noapte si apoi am pus acele bulinele sa mascheze locul unde se uneau buclele.
Daca nu am explicat destul de clar sa-mi spui. Nu e greu deloc.

La celalalt cu multe floricele am folosit 2 nuante de roz ca sa nu fie chiar identic cu cel patrat, sa mai schimb ceva :D .

#3792 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 27 September 2010 - 09:31 PM

Vezi postareaortansa, la 27 September 2010 - 09:14 PM, a spus:

Ramo-torturile de nunta,de majorat si cel cadou sunt superbe,mi se par perfecte.

Tot am vrut sa te intreb,de unde iti procuri cartoanele acelea groase pe care le infasori cu funda.Tot de pe situl de care zici?Sunt super.Cum platesti,cu visa card/paypal sau cum?(SORRY_acum am vazut ca ai raspuns)

Oana-Cristina-imi plac florile tale retro:-) si impletitura de pe margine.ai rabdare ,bravo!!

Daniela-pai e foare fain tortul de botez.frumos nivelat,margini frumoase si ingrijite,figurine dragute.cosuletul poate trebuia mai inalt ,ca sa incapa bebitza mai bine:-)Am recunoscut designul Marianei,bravo tie ca ai avut curaj sa-l faci.

Mini-si mie tot tortul de botez imi place cel mai mult.Imi place contrastul dintre culorile alese si mi se pare interesant cum ai "incastrat" florile albastre in pasta.amanunte plsss:-)

Gabrenia-reusit Ben10-stiu ca nu e usor asa cum pare.imi place placuta cu La multi ani,e pasta de zahar sau hartie?

Snej-waw,waw,waw-super extra torturile tale.aaaa,vad si la tine modelul de tort cu botosei si flori incastrate.ce super e.numai eu nu fac torturi de botez :lol: .imi place si cel cu funduletze:-) si florile alea fancy si tot.franghia/snurul imens ce semnficateie are,ca nu-mi dau seama?si eu sunt in cautare de cartoane colorate pt. a le folosi ca background.

Vrabiuta-frumoasa camasa,cu movul am si eu probleme.biig problems:-D

Livia-misto baloane :D .da si berea:-)

Merci merci :headbang: Cel cu franghia aceea era ceva tema marina. In poza ce o primisem erau si niste chestiute lipite pe tort stantzate cu o barcuta cu panze dar eu nu am avut cum sa le fac. Plus ca tortul era din 3 etaje eu a trebuit sa reduc totul la unul singur.

Nu sunt cartoane cartoane, sunt foi mai groase, gen cartonate.

#3793 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationmalul Dunarii

Postat 27 September 2010 - 09:34 PM

MINI multam fain de aprecieri!Am mers tot pe blat sculptat;vezi ca am postat la Decoratii tutorial cu Ben Ten .Pupici!Ortansa multumesc!ma bucur ca si tu l-ai facut pe Ben si sa stii ca imi place foarte mult!Referitor la placuta,da,e din carton.Cred ca pe viitor voi face pasta aceea a ta din cereale ca sa nu ma mai chinui cu sculptatul.Daca esti draguta sa-mi amintesti unde ai scris reteta,ca nu mai stiu.Multumesc anticipat!Livia multumesc frumos!sa stii ca adevarat am cam avut mult de munca dar a meritat efortul.Te pup!

#3794 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 27 September 2010 - 09:36 PM

Vezi postareamonicagurea, la 27 September 2010 - 08:33 PM, a spus:

superbe torturile..minunate !. de unde luati fetelor acele farfurii aurite din carton?se pot comanda pe net in romania? merci mult.

Merci :headbang: . Farfuriile le cumpar dintr-un magazin cu tot soiul de produse din carton, hartie, plastic, nu i-am intrebat daca au site dar nu pareau genul. Iti spun daca au si site si vand online.

#3795 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 27 September 2010 - 09:46 PM

Vezi postareaRamo, la 27 September 2010 - 09:58 AM, a spus:

Mini ti-a iesit suuuper :headbang: Si eu l-am mai facut o data w-e asta pe varianta rotunda:

Tortul tau de botez e minunat, botoseii aia ma termina!!!

Merci, esti draguta :P . Am incercat mai multe feluri de botosei dar astia mi-au ramas la suflet.

Vezi postareavrabiuta, la 27 September 2010 - 05:06 PM, a spus:

Mini ti-a iesit suuuper :D Si eu l-am mai facut o data w-e asta pe varianta rotunda:

Foarte elegant si finut, imi place mult de tot!

O adevarata expozitie ! Foarte frumoase, felicitari!

Multumesc frumos! :P

Vezi postareagabrenia, la 27 September 2010 - 06:22 PM, a spus:

Snej torturile tale sunt minunate!Nici nu stiu care dintre ele imi place mai mult!Felicitari!Dora draga mea,ma flatezi!Multumesc frumos!Vrabiuto multumesc frumos!habar nu aveam nici eu despre acest personaj dar m-am documentat.Pupici!

Multumesc frumos :lol: .

#3796 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 28 September 2010 - 07:43 PM

Distractiile tale draga mea sunt adevarate opere de expozitie, Super!!!

Vezi postareadora, la 27 September 2010 - 12:14 PM, a spus:

Oti, Ramo (sa-ti traiasca cel mic, La multi ani), Oana-Cristina (La multi ani pt cea mica), Mini, Daniela, Gabrenia, Vrabiuta, Tango, Hanny (Bun venit!) felicitari..ati facut niste torturi minunate
Snejana superbe toate creatiile tale!! :thumleft: ..vrei te rog sa spui ce program folosesti pt poze?..cum reusesti sa redai acel background professional din spatele torturilor?

Gabrenia talentul tau ma lasa mereu fara cuvinte!!!

Multumesc Dora :violent6:

Vezi postareavrabiuta, la 27 September 2010 - 07:24 PM, a spus:

tortul meu de azi,il dau miine! Este pentru prietenul fiicei mele, miine implineste 20 de ani!
Nu stiu culoarea de ce se vede asa, e mov de fapt!

Ce fain i-ai facut cravata, imi place cum ai prins-o de camasa, pare mai real. Cum e crema cu struguri???

Vezi postareaortansa, la 27 September 2010 - 08:41 PM, a spus:

Gabi-Gabrenia-tortul tau mi-aduce aminte de tortul baiatului meu de acum 2 ani-uuu,mi se pare ca am progresat o tzara de atunci...vi-l arat si voua si sa-mi spuneti ce credeti.

ps-e photoshopat nitzel ca era cam valurit saracul
revin...

wai cat e de fain, ce fain ti-a iesit omuletu si ce fain ii si autobusu

Vezi postareaLivia, la 27 September 2010 - 09:07 PM, a spus:

Buna seara fetelor! Tin sa va felicit pe toate ati facut o treaba minunata, toate torturile sunt frumoase in felul lor!
Ramo felicitari ai facut niste torturi superbe si pline de culoare! La multi ani puiului tau!
Gabrenia suber ti-a iesit Ben, dar cred ca ai avut tare mult de lucru...
Snej foarte frumoase toate torturile tale, nu stiu care imi place cel mai mult!
Gloxinia imi plac la nebunie macii tai!
Vrabiuta, Oana -Cristina, Mini, Daniela, Hanny felicitari si va admir pe toate!

Va prezint si eu cele mai recente torturi, care nu seamana deloc cu ce-am facut pana acum, dar clientul nostru...
un tort cam repezit si asta se vede, negresa si caramel

Multumesc frumos!
La halba nu se vede deloc ca e repezita, in schimb la dotari eu zic ca daca le montai in 2 boluri erau mai reale, faine si asa dar stiu ca tu poti mai mult. Felicitari pentru halba, ii chiar reusita :rolleyes:

Vezi postareaortansa, la 27 September 2010 - 09:14 PM, a spus:

Oana-Cristina-imi plac florile tale retro si impletitura de pe margine.ai rabdare ,bravo!!

Daniela-pai e foare fain tortul de botez.frumos nivelat,margini frumoase si ingrijite,figurine dragute.cosuletul poate trebuia mai inalt ,ca sa incapa bebitza mai bine)Am recunoscut designul Marianei,bravo tie ca ai avut curaj sa-l faci.

Mini-si mie tot tortul de botez imi place cel mai mult.Imi place contrastul dintre culorile alese si mi se pare interesant cum ai "incastrat" florile albastre in pasta.amanunte plsss

Snej-waw,waw,waw-super extra torturile tale.aaaa,vad si la tine modelul de tort cu botosei si flori incastrate.ce super e.numai eu nu fac torturi de botez .imi place si cel cu funduletze si florile alea fancy si tot.franghia/snurul imens ce semnficateie are,ca nu-mi dau seama?si eu sunt in cautare de cartoane colorate pt. a le folosi ca background.

Vrabiuta-frumoasa camasa,cu movul am si eu probleme.biig problems

Livia-misto baloane .da si berea

Multumesc Ortansa, eu platesc cu master card

Vezi postareasnej, la 27 September 2010 - 09:46 PM, a spus:

Vezi postareaRamo, la 27 September 2010 - 09:58 AM, a spus:

Tortul tau de botez e minunat, botoseii aia ma termina!!!

Merci, esti draguta . Am incercat mai multe feluri de botosei dar astia mi-au ramas la suflet.

De cand i-am vazut prima data la tine mi-au ramas si mie intipariti pe retina, sper sa am ocazia sa-i fac si sa-mi si reuseasca :tongue3:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3797 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 28 September 2010 - 09:33 PM

Va rog sa ma iertati pt. ca va raspund atat de tarziu!
[quote name='vrabiuta' date='21 September 2010 - 07:08 AM' timestamp='1285042080' post='57246']

[quote name='Anca_B' date='20 September 2010 - 05:59 PM' timestamp='1284994796' post='57185']

[/quote]

Foarte elegante torturile tale, felicitari! :appl:
[/quote]
Vrabiuto iti multumesc mult!Imi place ca ai prins curaj la ri.Dar la tortul "camasa" ce fel de mov ai folosit?de la Wilton?

[quote name='gloxinia' date='21 September 2010 - 08:10 AM' timestamp='1285045823' post='57248']

Anca draga esti deja profi! :hug: Fata draga ai talent cu carul. Eu recunosc ca nu am. Am reusit sa fac ceea ce fac prin multa, multa munca. Pai eu cu 200 de torturi ornate nu reusesc sa fac ce faci tu. (poate ai si tu 200 dar nu ni le-ai aratat :lol: ) Oricum primeste din partea mea cele mai sincere felicitari :hug: Le meriti din plin. :-*
[/quote]
Oti venind din partea ta aceste cuvinte...nu pot decat sa fiu mandra!Am incercat sa fac recensamantul torturilor :D si nu mi-i s-au strans decat vreo 30 deocamdata,dar sper sa iti calc pe urme.Inca odata ,multumesc mult pt. cuvintele frumoase,imi dai mai mare incredere !
Dar la capitolul "Flori de mac" ne-ai luat pe toate.Tare mi-s dragi.Si forma de diamant,iti iese tare bine,si crimper-ul il manuiesti frumos,iar "tortu' catel" ...e dulce foc!
Deci, am sa te urmaresc indeaproape :study: ,am ce invata!

[quote name='tango' date='21 September 2010 - 09:00 AM' timestamp='1285048832' post='57254']

Anca_B, imi place mult trenuletul. Este pictat, sau pasta colorata?

[/quote]

Tango si mie tare mi-a placut trenuletul!Da,trenuletul e pictat;din 2 motive:1. economie de colorant si 2.pt. ca pictat isi pastreaza luciul acela dragut.

[quote name='dora' date='21 September 2010 - 10:34 AM' timestamp='1285054483' post='57267']
[color="#000000"]Anca felicitari...ai facut niste torturi asa ingrijite si finute...imi place mult ultimul...pare ca ai fi dat cu lac figurinele si decoratiile...da chiar ce ai folosit de stralucesc asa?
[color="#000000"]

Dora :pupic: multumesc, inseamna mult pt. mine!Venin din partea dumneavoastra(da,stiu vb "per tu" dar numa' de data asta lasa-ti-ma va rog sa folosesc formula de adresare "dumneavoastra")ma fac sa "prind aripi".
Toate decoratiile din pdz au fost pictate,din motive economice dar si pt. luciul care si-l pastreaza.Iar "iazul" a fost ri.

[quote name='Livia' date='21 September 2010 - 02:08 PM' timestamp='1285067294' post='57302']

Anca foarte reusite torturi, imi place mult pescarul, am eu ceva cu pescarii astia!

[/quote]
Livia multumesc!Asa emotii am avut cu "pescaru'" pt. ca a fost prima figura pe care am modelat-o, a prut el mai ganditor dar...se concentra!

[quote name='dani_ela' date='21 September 2010 - 08:42 PM' timestamp='1285090957' post='57335']
vai ce de torturi , si toate superbe ! bravo fetele.

[/quote]
Dani_ela multumesc .

[quote name='Luminis' date='22 September 2010 - 08:02 PM' timestamp='1285174975' post='57396']
Salutare, fetelor! De mult nu v-am mai vazut... Ati fost foarte harnicute. Pentru ca nu vreau sa omit pe cineva, va felicit pe toate si va imbratisez in grup... si... va invidiez pentru torturile care mai de care mai superbe. In mod special vreau sa-i transmit si aici Dorei "La multi ani!" si sa-i spun ca inca astept tortul, si Otiliei, "La multi ani!" pentru Andrei, sa fie sanatos si sa va umple viata de bucurii. Oti, m-ai mai dat gata si cu ultimul tort, cel cu maci. In rest, numai minunatii... Ramo, Lissa, AncaB, DaniEla, OanaCristina, Tango, Mimi, Livia, Vrabiuta... si sigur am uitat pe cineva...
Eu, m-am plimbat la greu in ultimele saptamani si inca nu ne-am adunat definitiv la casa noastra, suntem tot pe fuga. Am fost in Delta, am fost prin tari vecine... tare mi-e dor sa fac un tort, dar nu prea am pentru cine...

[/quote]
Luminis multumesc.Sa vii si cu poze edificatoare de prin locurile vizitate!

[quote name='ortansa' date='24 September 2010 - 01:43 PM' timestamp='1285325027' post='57585']

Anca_B=cat de frumos si curat lucrezi...super torturile tale!@

[/quote]
[b]Ortansa
multumesc .Apreciez cuvintele dumneavoastra frumoase!

Inca odata imi cer scuze pt. ca nu am reusit sa raspund mai devreme mesajelor.Va urmaresc indeaproape,intru' in fiecare zi,cel putin o data,dar nu reusesc de fiecare data sa si scriu.Dar sunt la curent cu toate torturile!

#3798 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 28 September 2010 - 10:21 PM

Ramo ai facut niste torturi...wowwwww!Meriti toata lauda!Intrebari ar fi ,asa:
1. cum ai obtinut negrul acela perfect la tortul de majorat?
2. ce coloranti folosesti?de unde ti-i procuri?sunt mai buni decat cei Wilton!

Oana-Cristina foarte frumoase torturi!si cat te invidiez pt. decupatoarele de flori dar si cele de litere!si io vreau

Dani_ela ce-mi place tortu' de botez!Te rog, detaliezi putin cum ai facut rufele puse la uscat?

Monicagurea nastere usoara!Sa-ti ajute Dumnezeu!Te asteptam cu vesti...si pozeeee!

Mini07ce drqagute torturi!unele le-ai caoperit cu past ade lapte praf?de ex. cel mov"padurea neagra?"

Gabrenia draga mea!Te rog sa-l ascunzi pe Ben 10!Daca il vad clientele nostre si ni-l cer...am dat-o in bara!Ori le trimitem la tine! :appl:

Snej deci... :study: cuvintele sunt de prisos!.Eu sunt prezenta si gata sa :pupic:

Ortansa ce frumos e tortu' pt. Nicolas!Ce mutrita dragalasa!

Livia frumoase torturi si originale!

Am uitat sa pun si eu un tort cu peripetii,la care am lucrat doar la partea de ornat.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_09_2010/post-181-128570527119.jpg

#3799 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationmalul Dunarii

Postat 28 September 2010 - 11:16 PM

Vezi postareaAnca_B, la 28 September 2010 - 10:21 PM, a spus:

Gabrenia draga mea!Te rog sa-l ascunzi pe Ben 10!Daca il vad clientele nostre si ni-l cer...am dat-o in bara!Ori le trimitem la tine! :pupic:
Am uitat sa pun si eu un tort cu peripetii,la care am lucrat doar la partea de ornat.

Anca,pupici!Chiar ca m-ai facut sa rad !Multumesc frumos si...tortul cu peripetii il stiu dar iti spun din nou ca l-ai "scos " mai mult decat onorabil.mai vb.la "torturate"pa!

#3800 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 September 2010 - 06:12 AM

Vezi postareaRamo, la 28 September 2010 - 07:43 PM, a spus:

[
Ce fain i-ai facut cravata, imi place cum ai prins-o de camasa, pare mai real. Cum e crema cu struguri???

Multumesc frumos ! E buna crema sa stii ! Cu o zi inainte am fiert boabele de la un ciorchine de strugure, l-am strecurat (am eu o sita mai altfel) , iar in crema am pus si sucul rezultat apoi am taiat boabele in 4, crude ! Cum am taiat marginile ca sa-l indrept , l-am si gustat ! :pupic:
Oricum sarbatoritului i-a placut foarte mult si cum arata si gustul!

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul