Bine v-am regasit! Ma bucur ca se anima subiectul si se stofoseaza informatia. Multumesc fetelor pentru rabdare si explicatii.
Petunela felicitari pentru rezultat si mai ales pt determinare! Sunt curioasa si eu cum te vei descurca. Si eu cui spun ca nu pot sa mananc aia si ailalta casca ochii mari si ma privesc ciudat. Mamaie m-a intrebat pana cand, i-am raspus ca toata viata. Acum cand mi-a adus chiftele si snitele i-am zis ca nu am voie si m-a intrebat: tot nu ai voie?

Mi-a pus radacinoase si cartof (pe care eu il dispretuiesc, vorba lui MM) in ciorba de zarzavat, desi i-am spus sa nu o faca, a zis sa le ocolesc ca nu-s multe. La fel ma indemna la sarmale ca "am pus doar o lingura de orez". Chiar sunt curioasa. Grija mare aici la branzeturi si lactate ca au porcarii in ele (amidon, lapte praf).
Sorina

esti un exemplu de urmat!
Sissi bravo ca te-ai apucat!
Bun venit noilor montignace!
Armina, bravo pt perseverenta din delegatie.
Eu m-am abtinut de la: pizza, paine, foccacia, grisini, marmelade, briose/croissant (desi erau unele cu faina de kamut si cu fainuri integrale sau de secara ...am zis ca oricum cine stie ce-i in ele...), dulciuri/ciocolate (cu exceptia a doua inghetate in toata saptamana). Am luat gratar mixt de peste si de 2 ori mi s-a intamplat sa mi-l aduca cu toate preparatele gratinate cu pesmet

Am gresit in plus cu: prosciuto si alte mezeluri, paste cu fructe de mare (zilnic), cate un pahar de vin, cate o bere, dimineata nu am reusit sa astept 1h intre fructe si MD proteino-lipidic (de aia de mai multe ori am renuntat sa mai mananc fructele). Am sarit pranzul. . Rezultat nemodificat pe cantar. Ajunsa acasa m-au asteptat calde snitele si chiftele (clasice) si nu m-am putut abtine. Mi-am cumparat mezeluri (filone staggionato, coppa, salam) pt acasa si au dextrozio, lactozio, saccarosio

(nu am avut timp sa citesc etichete ca eram in goana calului, pierdeam avionul, am luat si parmezanuri, brazeturi etc). Asa ca pe moment ... tac ...
Carmella mi-a placut tricksul cu migdalele dupa greseluta ... mai vreau tipsuri si tricksuri in afara de salata verde (Asta o spune MM) si migdalele de care ai pomenit, ce mai putem face la o eventuala greseala pt a diminua efectele

?
Am gasit si mi-am cumparat o cioco Lindt cu 99%. Am o gramada de cioco acum, dar eu inteleg din carte ca in F1 sun tde evitat dulciurile

. Deocamdata am invatat sa ma opresc la 30g ciocolata, in loc de 100g care era portia mea inainte. Mai am sa avansez ceva sa ma pot opri la o patratica.
Am mare admiratie pt toate fetele Monti de aici

! Toate meritati aplauze! Trebuie sa ma mobilizez si eu, nu ma mai incape nimic, adica ma incap dar imi stau ca naiba pe sunci si nu-s obisnuita ...imi vine sa ma imbrac intr-un sac!
Carmella, bravo pt descoperirea de la MegaImage. Avea si pastele acelea cu IG 10, care merg cu lipide ? Scrie IG pe fiecare produs?