O intreb ieri pe Dana : bai, ce mai face Gabi ( adica Sorin, da?) Da' ea: Care Gabi? Ala asa si pe dincolo, avea un semn de buna purtare la coltul ochiului, cu parul asa, cu ochii asa, cu vocea asa. Da' ea: Bai...ce memorie ai , eu nu mai stiu nica! Il suna pe Cata, frac-su, dupa cateva ore: Ai dreptate, a fost si Sorin cu noi

Daca ii mai vad vreodata pe Sorin si Bella in viata asta, sigur ii scot la o cafea buna. Ah, amintiri, aventuri...am stat p gramada de vorba cu Dana ieri: Lori, tu-ti dai seama ca nu aveam nici aparate foto nici telefoane la noi? Ai nostri nu au stiut de noi o saptamana. De fapt, s-au dus o singura data Cata si Sorin la posta sa de telefon acasa si dupa aia au aflat toti parintii ca suntem bine, sanatsi, voiosi. Si , mai ales, supli
Ok, am investigat in grupa WA din facultate: Nup, nup...guvizi nu am (mai) mancat, am mancat ciorba marinareasca de sturion pe un vas maritim tras in port la Sulina. In care baietii au gasit o zoaie de spalator. Tre sa sap sa vad cine mai are pozele cu spalatorul din ciorba

Bine, atunci am fost mai mult noi mancati. De catre täte lighioanele zburatoare ale Delteti. Plecam cu salupele dimineata la 7, reveneam pe la 5 dupa amiaza lihniti, cu burta lichita de schinare. Ah, viata!