Ce retete de peste ati gatit azi?
				
						#662
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 10 October 2012 - 10:22 PM
ultimele 2 ori l-am pus cu putin suc de rosii in tigaie
 se coace repede si se scoate repede de pe os, asta ramine

carnea ramine compacta si absolut fara un fir de alt os, excelent pentru cei carore le e frica de oasele din peste, si e si bunut
						
						
				
						#663
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 11 October 2012 - 12:55 PM

				
						#664
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 11 October 2012 - 01:08 PM
Vad ca eel google mi-l traduce in anguilla, nu e el,se pare ca e din familia rechinilor.
				
						#665
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 11 October 2012 - 01:37 PM
Arata ca cel din poza ta, doar cu sira spinarii si nici un os.
Tipari de-aia mici am vazut si eu acasa, am si pus unul in formol pentru biologie.

				
						#666
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 11 October 2012 - 03:22 PM
				
						#667
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 11 October 2012 - 03:51 PM
oricum s-ar numi, daca il gasiti e bun tare, mai ales Petunie ca zicea ca ii trebuia asa ceva pentru copii, pacat ca nu reusim sa gasim un site ceva de incredere care sa ne ajute sa intelegem cum le zice pestilor astora pe toate limbile noastre
				
						#668
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 12 October 2012 - 06:29 PM
A mai fost peste spada la cuptor, icre de peste pe paine (da, mi-am adus din Ro icre
						
						
				
						#669
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 13 October 2012 - 12:28 AM
Arata splendid goanjele tale.
				
						#671
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 14 October 2012 - 07:25 PM
Mi-am luat juma de chilogram de gamberoni, 10 €, mi i-am curatat si copt in tigaie rapid cu putina champagne, usturoi si patrunjel, atita a ramas din toata afacerea

Lili am facut chiftelutele tale de peste, am pus un file mare de persico, pesmet, 2 oua, 2 catei mici de usturoi si patrunjel, am amestecat tot in Thermomix dar se vede ca era amestecul prea uscat si nu mi-a maruntit bine pestele dar n-a fost o problema, dupa fiert nu se simte nici o diferenta si sunt foarte foarte bune
						
						
				
						#673
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 16 October 2012 - 04:43 AM
						
						
				
						#674
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 16 October 2012 - 09:13 AM
alpha, la 11 October 2012 - 12:55 PM, a spus: 
Si eu cred la fel ca este tzipar da.......... ala nu este un serpisor? eu asa l`am vazut la apa ca un serpisor. Nu am indraznit sa il maninc niciodata , dc? nustiu (cred ca de frica) si am inteles ca este ff gustos.Nu are dc sa nu fie bun, ptr ca este musculos ca si sarpele.
Poate ca nustiu eu asa de bine cand zic ca l am vazut serpisor pe d`nul tipar.
				
						#675
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 16 October 2012 - 10:00 AM
si ar trebui sa arate asa "imbracat"
						
						
				
						#676
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 16 October 2012 - 11:31 AM
Dexter are dreptate nocciolino e dogfish, spiny dogfish
Intr-adevar ar fi tare bun un site cu traduceri pe care sa te poti baza. Dogfish n-am mancat. Pescarii (la undita) de-aici il prind si-l arunca inapoi, n-am inteles niciodata de ce.

				
						#677
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 16 October 2012 - 11:38 AM

				
						#678
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 16 October 2012 - 02:37 PM
alpha, la 16 October 2012 - 11:38 AM, a spus: 
Poate de aceea imi este frica sa incerc sa maninc tocmai ca arata ca si un serpisor
				
						#679
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 18 October 2012 - 07:32 PM
Daaaaaaaaaaar mancat in ograda mea la mare asta vara


						
						
 Ajutor
			
		








