
Ce retete de peste ati gatit azi?
#801
Postat 20 February 2013 - 10:43 PM
Lasa tu problemele, eu vreau sa vad ce ai facut cu pestii aia!!!

Nu trezi niciodata un tigru care doarme!
#803
Postat 21 February 2013 - 10:11 PM
Offf, sa stii ca nu stau chiar departe de tine.....
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!
#804
Postat 23 February 2013 - 09:50 PM
cod din alaska, creveţi, tava de ceramică, cuptor, mujdei cam pe la jumătate şi pătrunjel la final. nu vă povestesc cum a fost sosuleţul, l-am mâncat cu lingura ...

#806
Postat 23 February 2013 - 11:51 PM
File de pastrav salmonat (?) cu creveti, pe file am pus doar sare si marar uscat, inchid in aluminiu si copt la cuptor

Calamari umpluti cu tentacule, pesmet, usturoi, patrunjel, ulei si sos de soya in loc de sare, fierti in sos de rosii home made

Calamari umpluti cu tentacule, pesmet, usturoi, patrunjel, ulei si sos de soya in loc de sare, fierti in sos de rosii home made

#809
Postat 24 February 2013 - 09:30 PM
Crap prajit in wokul delimano cu garnitura de mazare, amaranth si apio, condimentata cu piper, turmeric si curry,pudra de chimen, acompaniate de o salata de rucola, cherry, ulei si zeama de lamaie.

#811
Postat 02 March 2013 - 08:51 AM
Superb Aura!! Nu mai pot de ciuda ca niciodata n-am facut asa ceva!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!
#812
Postat 02 March 2013 - 04:51 PM
Zerda, trebuie neaparat sa-l faci, e foarte bun.

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)
#813
Postat 03 March 2013 - 10:34 PM
Foarte apetisante retetele voastre, toate imi plac!
Eu azi la pranz, scoici St-Jacques .... pregatite sa intre la cuptor

si gata de servit

Eu azi la pranz, scoici St-Jacques .... pregatite sa intre la cuptor

si gata de servit


Minds are like parachutes ... They only function when open!
#816
Postat 11 March 2013 - 08:46 PM
Ria, super apetisant!
Eu, nu chiar de azi, dorade cu cartofi, ceapa rosie si rosii seci, la cuptor
Eu, nu chiar de azi, dorade cu cartofi, ceapa rosie si rosii seci, la cuptor

#817 Guest_Gelutza_*
Postat 12 March 2013 - 07:31 PM
Noi mancaram ca pescarii; o ciorba de capatani de ciortan( pui de crap)si peste de toate neamurile(mici, nu de-alea imparatatesti)prajit, cu sos de usturoi, hrean si rosii coapte.
Nimic mai bun pentru gustul nostru de moment!

Nimic mai bun pentru gustul nostru de moment!


#818
Postat 12 March 2013 - 07:53 PM
Gela, fara cuvinte...exact pe gustul meu, numai ca eu ciorba de peste n-am facut niciodata.
#819
Postat 12 March 2013 - 07:59 PM
woaw! Dex, ce bine arata!
Gelutza si direct pe gustul meu: peste proaspat, captura de Dunare!!! te rog spune-mi cum faci cu pestii astia cu oase multe si mici, ca sa ii mancati? ai un secret care topeste oasele la prajit (am aflat de o anumita taietura)? sau pt ca sunteti de langa Dunare, aveti tehnica de ales oasele rapid? mare pofta mi-ai facut cu ambele!
Imi place tot ce e pe pagina asta, yammmyyyyyy
Gelutza si direct pe gustul meu: peste proaspat, captura de Dunare!!! te rog spune-mi cum faci cu pestii astia cu oase multe si mici, ca sa ii mancati? ai un secret care topeste oasele la prajit (am aflat de o anumita taietura)? sau pt ca sunteti de langa Dunare, aveti tehnica de ales oasele rapid? mare pofta mi-ai facut cu ambele!
Imi place tot ce e pe pagina asta, yammmyyyyyy
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!