Forum Culinar: Ce retete de peste ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete de peste ati gatit azi?

#1521 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 27 November 2019 - 06:16 PM

Ce avem noi aicija?
Imagine atasata: monthly_11_2019/post-12-0-99957000-1574871323.jpg
Imagine atasata: monthly_11_2019/post-12-0-28818600-1574871332.jpg
Prima oara cand fac eu personal carasul atlfel decat prajit si cu mamaligusion ...prima data l-a facut sor la cuptor si a iesit mortal.

Ia, sa vedem care isi recunoaste reteta Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1522 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,986
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 27 November 2019 - 07:15 PM

Ditamai carasul! Nu stiu a cui e reteta dar arata misto tare!

#1523 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 27 November 2019 - 07:23 PM

Mama, stii cum miroase in bucatarie?!?!?! Si deja am baut un pa'arel de Sauvignon...desi is pe antibiotic. Sa le ia naiba de pastici! Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1524 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 27 November 2019 - 07:52 PM

Deci, girl cu reteta: tareeeeeee! E pe meniul casei! Oficial! Multumesc, e foarte foarte misto! Imagine postata Atata doar ca eu nu am prajit nimic, ci am pus deodata la cuptor pestele cu foarte putin ulei si Sauvignon, patrunjel, coaja de lamaie si patrunjel, In peste am pus patrunjel tocat si doua felii de lamaie si un catel de usturoi zdrobit. Cu cartofi natur eu, dar cred ca merge cu foarte multe garnituri. Lasati-va imaginatia libera. Multumesc mult, Adriana!

Imagine atasata: monthly_11_2019/post-12-0-34135400-1574876901.jpgImagine atasata: monthly_11_2019/post-12-0-87181700-1574876915.jpg
Am lasat pestele la 150 ° C cu folie de aluminiu si apoi, pe ultima 100 de metri am luat folia. Carnea este foarte moale si frageda si plina de arome. Pestele cu carne alba se preteaza magnific la reteta asta. Vinurile pot fi Sauvignon dar si un Riesling sau Pinot Grigio :)


Ups, wrong picture...am vrut sa pun asta:
Imagine atasata: monthly_11_2019/post-12-0-73784800-1574877116.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1525 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,986
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 27 November 2019 - 08:23 PM

Sa ai pofta la el! Arată super!

#1526 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 27 November 2019 - 08:48 PM

Vezi postareamino, la 27 November 2019 - 08:23 PM, a spus:

Sa ai pofta la el! Arată super!


L-am infulecat mai dihai ca ursul din povestea Ursu' pacalit de vulpe Imagine postata Trebuia sa ii pun eu toti carasii, ca nu prea ne-am saturat Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1527 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,986
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 27 November 2019 - 09:07 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 November 2019 - 08:48 PM, a spus:

Vezi postareamino, la 27 November 2019 - 08:23 PM, a spus:

Sa ai pofta la el! Arată super!


L-am infulecat mai dihai ca ursul din povestea Ursu' pacalit de vulpe Imagine postata Trebuia sa ii pun eu toti carasii, ca nu prea ne-am saturat Imagine postata


Bunica mea spunea cand manca pește....scuipă oase si mananca mamaliga si tot flamanda esti!

#1528 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 27 November 2019 - 10:03 PM

Pai, in cazul carasului cam asa e...mai multe oase decat carne...dar gustul - unic! Cred ca ma duc sa mai cumpar vreo doi si fac un repetir.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1529 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 November 2019 - 10:15 PM

Lori sa-ti fie de bine!

#1530 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,986
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 27 November 2019 - 10:22 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 November 2019 - 10:03 PM, a spus:

Pai, in cazul carasului cam asa e...mai multe oase decat carne...dar gustul - unic! Cred ca ma duc sa mai cumpar vreo doi si fac un repetir.


Carasul mi se pare cel mai bun, mai ales aia mici prajiti bine, facuti crocanti si mancati ca pe cipsuri! =)) :) :hug:

#1531 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 November 2019 - 11:35 PM

Arata f. bine Laponel,eu mereu doar asa ii faceam pestele doamnei mele in Italia,ca asa ii placea cu patrunjel si usturoi dar la tigaie ca e mai rapid ,fix asa ca aici https://foodadvisori...o-e-prezzemolo/ dar fara faina,si cu putin vin si lamaie

Aceasta postare a fost editata de Geany: 27 November 2019 - 11:36 PM


#1532 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 28 November 2019 - 11:40 AM

Vezi postareamino, la 27 November 2019 - 10:22 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 November 2019 - 10:03 PM, a spus:

Pai, in cazul carasului cam asa e...mai multe oase decat carne...dar gustul - unic! Cred ca ma duc sa mai cumpar vreo doi si fac un repetir.


Carasul mi se pare cel mai bun, mai ales aia mici prajiti bine, facuti crocanti si mancati ca pe cipsuri! =)) :) :hug:


I know!!! Si mai saratei asa...mananci si plangi, maica! Imagine postata Dar eu fug din aia ca de dracu! Cine sta sa ii curete pe aia? Imagine postata
In copilarie se duceau baietii din sat la pescuit si veneau cu cate doua galeti de platici, oglinzi, carasei si ii aduceau la mamaia. Daca aveau chef (adica nu aveau prea multa bere la bord) ii despicau ei pe balta si mamaia doar ii clatea bine, ii dadea prin faina si zbang in tigaile cu ulei bine incins de pe plita, un ceaunoi de mamaliga, un castronoi de usturoi ...au viata!

Vezi postareaGeany, la 27 November 2019 - 11:35 PM, a spus:

Arata f. bine Laponel,eu mereu doar asa ii faceam pestele doamnei mele in Italia,ca asa ii placea cu patrunjel si usturoi dar la tigaie ca e mai rapid ,fix asa ca aici https://foodadvisori...o-e-prezzemolo/ dar fara faina,si cu putin vin si lamaie


Geany, ma duc sa mai iau cand am ocazia si o sa il fac à la carte, mersi pentru link Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1533 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,986
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 28 November 2019 - 11:48 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 28 November 2019 - 11:40 AM, a spus:

Vezi postareamino, la 27 November 2019 - 10:22 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 November 2019 - 10:03 PM, a spus:

Pai, in cazul carasului cam asa e...mai multe oase decat carne...dar gustul - unic! Cred ca ma duc sa mai cumpar vreo doi si fac un repetir.


Carasul mi se pare cel mai bun, mai ales aia mici prajiti bine, facuti crocanti si mancati ca pe cipsuri! :crying: :drool: :drool:


I know!!! Si mai saratei asa...mananci si plangi, maica! Imagine postata Dar eu fug din aia ca de dracu! Cine sta sa ii curete pe aia?

img]https://www.artaculi...ault/mellow.gif[/img]
In copilarie se duceau baietii din sat la pescuit si veneau cu cate doua galeti de platici, oglinzi, carasei si ii aduceau la mamaia. Daca aveau chef (adica nu aveau prea multa bere la bord) ii despicau ei pe balta si mamaia doar ii clatea bine, ii dadea prin faina si zbang in tigaile cu ulei bine incins de pe plita, un ceaunoi de mamaliga, un castronoi de usturoi ...au viața!



Eu curat odata la doi ani cate 2-3 kg impart ce iese in doua pungi si prajesc sa ma satur! :bounce:

#1534 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 28 November 2019 - 12:09 PM

Ma bucur ca ti-a placut Laponel',e f. usor si rapid de facut ,ingrediente putine ,simplu si f. gustos! :bounce:

#1535 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,434
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 November 2019 - 03:18 PM

olàalala ce ma astepta aici si nu stiam
e un mod foarte simplu si bun plus rapid
bravo
si pentru alegerea vinurilor :bounce:

#1536 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 29 November 2019 - 05:15 PM

Oups...we did it again :bounce: Foarte, foarte faina reteta asta! Sorry, dar nu am mai apucat sa pozez produsul finit...
Nici de data asta nu am reusit sa prajesc pestele intai, l-am dat prin semola di grano duro (sper sa fi scris corect) si pus asa la cuptor. Bun, excelent!

Imagine atasata: monthly_11_2019/post-12-0-67646300-1575040465.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1537 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 02 December 2019 - 01:24 PM

Dupa aceeasi reteta, facut bucati de crap de Amur, doar ca l-am pus in pachetele. De foame si pofta am facut aiurea poza, ca am bagat obiectivul in aburul mancarii :71:) dar ce mai conteaza.

Adriana Imagine postata Am mai spus, stiu, dar repet: ramane reteta a casei!
Imagine atasata: monthly_12_2019/post-12-0-50756800-1575285768.jpgImagine atasata: monthly_12_2019/post-12-0-60997700-1575285822.jpg
Ultimele 10 minute am deschis pachetelul si am dat putin mai tare focul, ca sa se rumeneasca dihania.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1538 Useril este offline   Cristinica 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 21-December 09
  • LocationTorino

Postat 27 December 2019 - 09:30 PM

In seara asta, am mancat... pietre!
Stridiile nu-mi plac. Adica imi place gustul, nu-mi place pretul! Nu cred ca mai cumpar pietre de-astea foarte scumpe, decat daca-s diamante!

Imagine atasata: monthly_12_2019/post-477-0-79162500-1577474907.jpeg

Scoicile au fost mai bune...

Imagine atasata: monthly_12_2019/post-477-0-97018700-1577474954.jpeg

#1539 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 28 December 2019 - 12:19 AM

Loooooove. Doamne, daca as putea, in ocean as trai Imagine postata Oama amfibie Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1540 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 29 December 2019 - 08:56 PM

Icre de pastrav... fb!

Cica sunt guvizi in congelator. Habar n-am cum se fac si mai sunt si raspunzator cu facutul mancarii :floare:)
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

Arata acest topic


  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi