Sissi, eu am patit-o rau cu mastita... am facut si temperatura, ma durea ingrozitor un san, chiar si cand faceam miscari bruste, si toate astea pentru ca am dormit pe burta mult timp. La cat de obosita eram cine s-a gandit ca trebuie goliti

Am fost la doctor si mi-a dat tratament cu antibiotice, insa bebe avea nici 3 luni si nu vroia nicicum sticla cu lapte praf, asa ca am renuntat la atibiotice si mi-am pus foi de varza reci, cartof ras, gheata si masam in permanenta cu crema de galbenele. Cand ii dadeam sa manance, il puneam sa-l goleasca pe cel afectat si il goleam eu pe celalalt daca se satura... aaa, bea lichide cat mai multe si golseste sanul in permanenta. In cateva zile mi-a trecut, slava Domnului

Vad ca tot la uleiul de masline v-ati hotarat. Eu l-am tratat si il tratez in continuare pt iritatii la fundulet, zgarieturi etc cu ulei de masline si crema de galbenele cu miere.
Daniella, daca zici ca a plans atat de mult, e posibil sa fi fost colici. Si noi i-am dat un sirop, dar doar la nevoie..daca nu-l durea am preferat sa-i lasam si organismul sa lupte... prea multe siropuri, risti ca organismul sa se invete sa elimine gazele doar cu ajutorul siropului. E drept ca noi am avut doar o criza de colici, in rest mai scancea doar candnu elimina aerul cum trebuie