Mutti, la 24 March 2011 - 11:22 AM, a spus:
Daniella , te-am auzit ca-i dai parmezan pt bebi sau am visat eu? Este special pt bebi??? Si daca da , cum arata? Eu n-am vazut niciodata sau nu m-am uitat pana acum cum trebuia.
Eu cred ca o sa ma apuc sa-i fac iaurt fetii. Sa vedem daca papa. Ca ieri m-am uitat iar la borcane in magazin si cele de la 7 luni erau aproape toate in amestec cu iaurt.
Eu am amestecat iute avocado cu mar si suc de porto, dar tot isi schimba culoarea mai ales deasupra, in cateva minutele. Am pus si samburele de avocado in el, degeaba ... nu stiu ...
Am luat ieri alt lapte la fata ca n-am gasit de care luam de obicei. Cand am golit din sticla sa-l fierb avea bucatzi de smantana , ca atunci cand eram copil

Laptele era de la Demeter . ( nush ce inseamna asta in romaneste , aici Demeter-ul e un tzaran care care creste legume si animale bio-dinamic)
Da, ii dau parmezan special pt bebi (zice ca nu are lactoza si conservanti). L-am cumparat din Italia.
La noi se da branza de vaci facuta in casa de la 4-5 luni se poate incepe si dupa o luna de la itnroducerea branzicii de vaci se poate da iaurt. Eu nu am inceput inca.