Forum Culinar: LAP BAND - Inel gastric reglabil - Forum Culinar

Salt la continut

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

LAP BAND - Inel gastric reglabil parerea, experienta dvoastra.

Poll: LAP BAND - Inel gastric reglabil (9 membri au votat)

Daca ati avea nevoie sa recurgeti la ajutor bariatric ati alege acest tip de operatie?

1. Da (6 voturi [66.67%] - Vede)

Procentaj din vot: 66.67%

2. Nu (2 voturi [22.22%] - Vede)

Procentaj din vot: 22.22%

3. De ce? (1 voturi [11.11%] - Vede)

Procentaj din vot: 11.11%

Cunoasteti pe cineva care s-a operat prin aceasta metoda? Daca DA ce rezultate a avut?

1. Deloc (1 voturi [11.11%] - Vede)

Procentaj din vot: 11.11%

2. Instabile (4 voturi [44.44%] - Vede)

Procentaj din vot: 44.44%

3. Permanente (4 voturi [44.44%] - Vede)

Procentaj din vot: 44.44%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#101 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 03 December 2011 - 06:54 AM

Vezi postareamoatza, la 02 December 2011 - 10:51 PM, a spus:

Carmen, mai ai un pic si vii la Romanica, asa-i?

Da Moatza ...cu ajutorul lui Dumnezeu dupa o noapte in cabina vaporului si 2 zile de condus vom ajunge pe inserat in BUC(dormim la matusica caci nu mai am domiciliu...)
Deci ma gindesc cum sa fac pt a alege o zi sa ma intilnesc cu fetele poate o duminica.
Da noi mai vorbim!
à propos ziceti mi va rog mult si mie numele unui med contra rigiielilor caci luni dimineata in Buc primul drum va fi la farmacie
S'il vous plait.
:rolleyes: :D

#102 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 60
  • Inregistrat: 11-November 11
  • LocationConstanta, Romania

Postat 03 December 2011 - 03:56 PM

buna ziua tuturor! :rolleyes: :D
nu stiam ca exista medic si contra ragaielilor! oare ce iti face un asemenea dr?!
eu..sunt binisor...dar acum a inceput fii-miu..a facut otita la urechea stanga si aseara la 10 noaptea noi eram pe holurile urgentei. in 3 ani de zile nu a avut niciodata Mario otita...si m-am speriat ptr ca nu stiam de la ce a facut-o, ce sa ii fac sa il ajut sa nu il mai doara urechea etc.
acum e mai bine, e pe antibiotic si va fi ok, sa speram. cand am ajuns acasa aseara, ma durea atat de tare incizia ca incepusera lacrimile sa curga. nu stiu de ce...dar de obicei seara ma apuca durerea in zona gaurii, iau tador si ma mai lasa.

Carmen ma bucur mult ptr tine cu asig medicala in Franta.
vezi cum faci sa dai o fuga si prin Cta sa iesim la o apa plata cu lamaie!! :)

#103 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 03 December 2011 - 04:17 PM

Vezi postareaDana_Fratila, la 03 December 2011 - 03:56 PM, a spus:

buna ziua tuturor! :rolleyes: :D
nu stiam ca exista medic si contra ragaielilor! oare ce iti face un asemenea dr?!

Cred ca se refera la un medicament.

#104 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 03 December 2011 - 04:47 PM

Vezi postareaDana_Fratila, la 03 December 2011 - 03:56 PM, a spus:

buna ziua tuturor! :D :D
eu..sunt binisor...dar acum a inceput fii-miu..a facut otita la urechea stanga si aseara la 10 noaptea noi eram pe holurile urgentei. in 3 ani de zile nu a avut niciodata Mario otita...si m-am speriat ptr ca nu stiam de la ce a facut-o, ce sa ii fac sa il ajut sa nu il mai doara urechea etc.
acum e mai bine, e pe antibiotic si va fi ok, sa speram. cand am ajuns acasa aseara, ma durea atat de tare incizia ca incepusera lacrimile sa curga. nu stiu de ce...dar de obicei seara ma apuca durerea in zona gaurii, iau tador si ma mai lasa.

Carmen ma bucur mult ptr tine cu asig medicala in Franta.
vezi cum faci sa dai o fuga si prin Cta sa iesim la o apa plata cu lamaie!! :D

Mai ,mai,mai bataita tie ca te amuzi si mie ca scriu intr un limbaj cunoscut doar de FOXY
Sa recapitulam:)))) resto egal restaurant, taverna
med egal medicament
Sarut mina Foxy si mercic de interventie!!
Nasol cu Mario...saracutu'...da pe bune Danuto ce MEDICAMENT e contra rigiielilor.....tu ce ei?
Sau nu practici sportul??
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Va pup acum am venit din vagabondeala!!!
:rolleyes: :D :)

#105 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 03 December 2011 - 07:03 PM

foxy io-s mai blonda de felul meu :occasion14:))) ma prind mai greu uneori.

Carmen eu nu am asemenea probleme....nu stiu de vreun medicament ptr asa ceva, dar daca intrebi la farmacie e imposibil sa nu aiba ceva sa iti recomande. pupicei...fug acasa ...iar ma doare bubaaaa

#106 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 03 December 2011 - 08:14 PM

Vezi postareacarmaw, la 03 December 2011 - 06:54 AM, a spus:

à propos ziceti mi va rog mult si mie numele unui med contra rigiielilor caci luni dimineata in Buc primul drum va fi la farmacie
S'il vous plait.
:occasion14: :105:

triferment, iar din generatia mai noua simeticona, sab simplex, espumisan. se iau in timpul mesei sau dupa indicatia medicului. citeste si prospectul.

Dana, presimt eu ca anul viitor va fi mult mai bun ptr tine, trebuie!

#107 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 04 December 2011 - 07:04 PM

moatza :) :D , multumesc mult! si eu sper ca anul viitor sa fie mai bun, si pe plan profi ma voi trece pe partea virtuala, am de gand sa merg la Cluj si sa imi scot furtunul (si asta cat mai repede, poate chiar luna asta pana de Craciun)...deci cateva schimbari f importante se vor petrece in viata mea....acum sa vedem si daca vor fi unele benefice!!!

va doresc tuturor o seara de Duminica placuta....eu ma intorc la munci!
pupicei tuturor

#108 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 04 December 2011 - 07:36 PM

Vezi postareaDana_Fratila, la 04 December 2011 - 07:04 PM, a spus:

va doresc tuturor o seara de Duminica placuta....eu ma intorc la munci!

Serviciu usor!

#109 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 05 December 2011 - 06:39 AM

Vezi postareamoatza, la 03 December 2011 - 08:14 PM, a spus:

Vezi postareacarmaw, la 03 December 2011 - 06:54 AM, a spus:

S'il vous plait.
:thumleft: :)

triferment, iar din generatia mai noua simeticona, sab simplex, espumisan. se iau in timpul mesei sau dupa indicatia medicului. citeste si prospectul.

Dana, presimt eu ca anul viitor va fi mult mai bun ptr tine, trebuie!

Multumesc mult! :P

#110 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 05 December 2011 - 10:15 PM

buna fetelor....eu vin azi la voi ... trista si nu stiu ce sa mai cred...
L-am sunat azi pe dr si i-am zis ca nu are rost sa ma duc acum sa imi scot furtunul si ca vreau sa imi trimita sau sa imi zica de unde pot face rost de un ac de plastic ptr a ma putea recalibra, ptr ca am mai bine de 3 saptm de cand nu am mai slabit deloc. Dansul mi-a zis ca imi va trimite el 2 ace de plastic, ca sa am 1 buc de rezerva...si mi-a mai zis ca el daca imi va scoate furtunul va trebui sa scoata si inelul, ca asa scrie la carte, ca asa se practica peste tot etc...m-a lasat cam in ceatza, se grabea si am zis sa nu il retin acum, dar eu vreau mai mlte explicatii...eu stiam ca pot ramane cu inelul...cum adica tre' sa scot si inelul?!!! pai eu am dat atatia bani ca sa il scot dupa nici un an? si daca eu ajung la target..si dupa aceea imi scoate inelul....de unde am eu certitudinea ca nu voi ajunge din nou la 120 kg? adica acum imi vin multe intrebari in minte si nu mai stiu ce sa cred...sunt varza...

#111 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 05 December 2011 - 10:40 PM

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-1345-13231175919108.jpg
just me

#112 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 06 December 2011 - 02:34 AM

Vezi postareaDana_Fratila, la 05 December 2011 - 10:15 PM, a spus:

buna fetelor....eu vin azi la voi ... trista si nu stiu ce sa mai cred...
L-am sunat azi pe dr si i-am zis ca nu are rost sa ma duc acum sa imi scot furtunul si ca vreau sa imi trimita sau sa imi zica de unde pot face rost de un ac de plastic ptr a ma putea recalibra, ptr ca am mai bine de 3 saptm de cand nu am mai slabit deloc. Dansul mi-a zis ca imi va trimite el 2 ace de plastic, ca sa am 1 buc de rezerva...si mi-a mai zis ca el daca imi va scoate furtunul va trebui sa scoata si inelul, ca asa scrie la carte, ca asa se practica peste tot etc...m-a lasat cam in ceatza, se grabea si am zis sa nu il retin acum, dar eu vreau mai mlte explicatii...eu stiam ca pot ramane cu inelul...cum adica tre' sa scot si inelul?!!! pai eu am dat atatia bani ca sa il scot dupa nici un an? si daca eu ajung la target..si dupa aceea imi scoate inelul....de unde am eu certitudinea ca nu voi ajunge din nou la 120 kg? adica acum imi vin multe intrebari in minte si nu mai stiu ce sa cred...sunt varza...

Buna
STAI CA NU INTELEG......ce ne jucam cu sanatatea oamenilor???
Respectele mele DOCTOR PUIA dar sa inteleg acum ca a ti mai rasfoit intre timp nu?
Adica acum s a schimbat sistemul si nu se mai poate scoate furtunul fara a se scoate si inelul.....Bravos!
Vai si amar de medicina romaneasca dar si de noi!!
Iti amintesti Dana ca am intrebat pe dr MUNTEANU de asta si ca mi a spus ca DACA SE SCOATE FURTUNUL SE SCOATE SI INELUL???
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Te inteleg ca esti catranita e normal ....o caruta de bani aruncati....plus necazuri cu sanatatea....
Danuta daca te hotaresti mergi cu mine la Munteanu caci dupa capul meu trebuie asanat acolo, vindecata infectia si MUTAT LOCUL FURTUNULUI....asta daca nu hotaresti tu altceva :)
Raminem in contact ....de luni dimineata ....n meu de mobil Vodafon va fi functionabil!!
Mai zi mi te rog ce se intimpla la locul 'faptei'.
Nici eu nu am mai slabit si parca acum intra cam mult....aseara nu am mincat nimic pt ca de la conopida lui G mi a fost rau....rigaiaam intr una...am luat un bilicol si s a oprit(altceva nu am aici)
Te pup si scrie aici orice probleme ai ...nu e cazul sa fi trista dar prioritatea ta acum cind nu mai ai obezitate morbida e sa termini cu infectia .... Cind schimba locul furtunului poate in acelasi timp sa te si recalibreze! Nu i capat de EU...!!!
pup!!!
ps Eu vad ca ai mai slabit....te ai cintarit bine??
Si nu mai fi tristuneaca draga mea....uite ia un pupic ;) poate mai trece!!

#113 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 06 December 2011 - 09:09 AM

Dana, si mie mi se pare buna ideaa lui Carmen. Ce-ar fi sa mergi si la Munteanu? E mai aproape, o a doua opinie nu strica. E-adevarat ca tu ai niste complicatii si doctorii nu prea se baga pe terenul altuia, dar eu cred ca macar o parere daca-si da si tot ar fi un castig ptr tine. Sunt niste cheltuieli, dar nu mai e cale de-ntoarcere, tb sa te faci bine si sa termini cu infectia. Eu zic sa-i scrii pe privat Elinei si sa-i spui ce te doare, ca ea conlucreaza cu dr Munteanu si, eventual, ti-ar putea spune mai multe. Sanatate, noroc si ganduri bune iti doresc!

#114 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 06 December 2011 - 10:45 AM

Vezi postareamoatza, la 06 December 2011 - 09:09 AM, a spus:

Dana, si mie mi se pare buna ideaa lui Carmen. Ce-ar fi sa mergi si la Munteanu? E mai aproape, o a doua opinie nu strica. E-adevarat ca tu ai niste complicatii si doctorii nu prea se baga pe terenul altuia, dar eu cred ca macar o parere daca-si da si tot ar fi un castig ptr tine. Sunt niste cheltuieli, dar nu mai e cale de-ntoarcere, tb sa te faci bine si sa termini cu infectia. Eu zic sa-i scrii pe privat Elinei si sa-i spui ce te doare, ca ea conlucreaza cu dr Munteanu si, eventual, ti-ar putea spune mai multe. Sanatate, noroc si ganduri bune iti doresc!

Nu elina se ocupa ci raluca.
Daca vrea o sa i dau n ei de tel sau adresa email
Doctorul e simbata la cab de pe golescu e usor de ajuns sau de la gara cfr sau de la autobuze
Cum vrea ea!

#115 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 06 December 2011 - 11:12 PM

buna fetelor, hai ca la mine se tin lant problemele cu inelul asta. ieri la tel mi-a zis dr ca acum nu mai are cum sa mi se inchida gaurica...si mereu cand zice dr ceva ca nu are cum sa se intampla (parca are gura aurita sau spurcata...) azi .... uite ca s-a inchis iar incizia...deci simt ca mor..... azi mi-am schimbat pansamentul, am si scos nitel furtunelul afara ca sa ia si el o gura de aer si ca sa mai largesc gaurica...apoi am pus pansament si gata...acum pe seara...ca-s la servici...am simtit o intepatura puternica si o durere in zona inciziei...am simtit o intepatura in inima din cauza durerii ... am fugit repede la baie sa vad de ce ma doare atat de tare..si ce sa vezi...pansamentul meu era curat si gaura aproape s-a inchis de tot. deci pe bune ca deja simt ca nu mai pot, Carmen hai sa facem altfel...tu imi stii cel mai bine situatia...mergi tu la Munteanu..ptr ca banuiesc ca oricum tu vei merge la el la consultatie...si spune-i si despre mine, spune-i ca-s din Constanta si ca as bate atat drum pana la el...daca as fi sigura ca vrea sa ma ajute in vreun fel...ori sa mute furtunul, ori sa faca ceva....

si ma anunti dupa ce discuti cu el si vezi ce-ti zice....daca nu vrea sa ma ajute...cred ca ma urc in tren si plec la Cluj...ori scot furtunul ori ii zic sa il mute in zona abdominala si sa stau cu el acolo macar pana ajung la target...deja nu mai stiu ce sa cred si ce sa fac.

cu slabitul....la cantar tot 94 kg imi arata...doar sa nu cumva sa se mai fi dus din centimetri.

#116 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 06 December 2011 - 11:33 PM

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-1345-13232070353168.jpg
Imagine atasata: monthly_12_2011/post-1345-13232070573788.jpg
Imagine atasata: monthly_12_2011/post-1345-13232070732236.jpg

asa aratam eu inainte de op, aveam 120 kg in pozele alea, in prima poza, eu sunt cea cu blugi si bluza cu dungi gri si negre, iar in cea de-a 2-a poza eu sunt prima din dreapta, cu bluza neagra.
acum cand ma uit la aceste poze...vad si eu diferenta.
Caarmen...da-mi luni un sms de pe nr tau de vdf ca nu cred ca il mai am. pupicei tuturor

#117 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 07 December 2011 - 12:05 AM

am trimis un mail dr-lui Boru, am dat pe net de site-ul dansului si am simtit nevoia sa ii trimit un e-mail si sa ii cer o a doua parere, m-am milogit si am implorat sa nu ma ignore si sa imi raspunda la e-mail desi nu sunt pacienta dansului. sper sa primesc un raspuns....
si daca in cateva zile nu imi raspunde la e-mail...cred ca ii voi trimite un e-mail si dr-lui Munteanu. va tin la curent.

#118 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 07 December 2011 - 04:10 AM

Vezi postareaDana_Fratila, la 07 December 2011 - 12:05 AM, a spus:

am trimis un mail dr-lui Boru, am dat pe net de site-ul dansului si am simtit nevoia sa ii trimit un e-mail si sa ii cer o a doua parere, m-am milogit si am implorat sa nu ma ignore si sa imi raspunda la e-mail desi nu sunt pacienta dansului. sper sa primesc un raspuns....
si daca in cateva zile nu imi raspunde la e-mail...cred ca ii voi trimite un e-mail si dr-lui Munteanu. va tin la curent.

Ouff Danuta da eu nu ma duc la Munteanu decit atunci cind revin din B....
Sa vad ce o sa fac ca acum am capul vraistie....in orice caz nu mi se pare normal ca un doctor sa ti spuna ca poti sta fara furtun si apoi sa schimbe macazul!!
Uite iti retrimit un pm cu n meu si ai grija ce sa mai zic??
Si de ce esti cu copilul in brate??? Cite kilograme are??
De ce nu eviti cit de cit asta?
Crezi ca ti face bine sa cari 15 kile minim??
Pina nu ti rezolvi situatia te rog imbratiseaza l pe Mario (lasindu l pe pamint)...ce naiba chiar vrei sa ai probleme mari draga mea?
:lol: :71:

#119 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 07 December 2011 - 11:42 AM

dana, scrie-i lui munteanu, ca nu gresesti. spune-i exact situatia ta, ca nu vrei sa bati drum degeaba daca nu te poate ajuta. dar eu cred ca te ajuta si-ti raspunde si la mail. fii increzatoare!
in plus, eu cred ca si daca nu te ajuta faptic, faptul ca mai ai si alta opinie te-ajuta pe tine la moral.
sunt cu gandul la tine, sanatate multa!

dana, dau edit ca am uitat ceva: mare pacoste e obezitatea asta, vad ca si sotul tau are pb. iti zic din experienta si durerea mea personala, sigur copiii sunt si ei predispusi. al tau e mic si poti sa-l ajuti sa nu treaca si el prin acest calvar. voi sunteti majori, treaba voastra, dar ptr copil ai o mare responsabilitate, fii f atenta cu alimentatia lui. sa nu zici ca acum e copil, nu pot sa-l pedepsesc cu diete si refuzuri. fii ferma ca altfel nu se poate. oricum va face ce va dori el cand va fi mai mare, dar macar acum, cand e la mana ta, incearca sa-l ordonezi. te pup si nu te supara ptr acest edit.

#120 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 07 December 2011 - 07:52 PM

buna fetelor,
Carmen ultimele 3 poze sunt din-ainte de operatie, Mario are acum la 3 ani 15 kg. Nu prea il iau in brate ptr ca stie ca mami are buba si ma ocroteste.
Moatza nu ma supar, da si sotul e obez....stiu ca si Mario e predispus la obezitate si crede-ma ca am mare grija cu alimentatia lui, pana acum totul e ok, dulciuri nu mananca decat fffff rar adica 1 data la cateva luni, in rest mananca ciorba de rupe, si mancare gatita in general. va pup ca nu mai am baterie la laptop, ciao

Arata acest topic

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul