Dana_Fratila, la 05 December 2011 - 10:15 PM, a spus:
buna fetelor....eu vin azi la voi ... trista si nu stiu ce sa mai cred...
L-am sunat azi pe dr si i-am zis ca nu are rost sa ma duc acum sa imi scot furtunul si ca vreau sa imi trimita sau sa imi zica de unde pot face rost de un ac de plastic ptr a ma putea recalibra, ptr ca am mai bine de 3 saptm de cand nu am mai slabit deloc. Dansul mi-a zis ca imi va trimite el 2 ace de plastic, ca sa am 1 buc de rezerva...si mi-a mai zis ca el daca imi va scoate furtunul va trebui sa scoata si inelul, ca asa scrie la carte, ca asa se practica peste tot etc...m-a lasat cam in ceatza, se grabea si am zis sa nu il retin acum, dar eu vreau mai mlte explicatii...eu stiam ca pot ramane cu inelul...cum adica tre' sa scot si inelul?!!! pai eu am dat atatia bani ca sa il scot dupa nici un an? si daca eu ajung la target..si dupa aceea imi scoate inelul....de unde am eu certitudinea ca nu voi ajunge din nou la 120 kg? adica acum imi vin multe intrebari in minte si nu mai stiu ce sa cred...sunt varza...
Buna
STAI CA NU INTELEG......ce ne jucam cu sanatatea oamenilor???
Respectele mele DOCTOR PUIA dar sa inteleg acum ca a ti mai rasfoit intre timp nu?
Adica acum s a schimbat sistemul si nu se mai poate scoate furtunul fara a se scoate si inelul.....Bravos!
Vai si amar de medicina romaneasca dar si de noi!!
Iti amintesti Dana ca am intrebat pe dr MUNTEANU de asta si ca mi a spus ca DACA SE SCOATE FURTUNUL SE SCOATE SI INELUL???
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Te inteleg ca esti catranita e normal ....o caruta de bani aruncati....plus necazuri cu sanatatea....
Danuta daca te hotaresti mergi cu mine la Munteanu caci dupa capul meu trebuie asanat acolo, vindecata infectia si MUTAT LOCUL FURTUNULUI....asta daca nu hotaresti tu altceva
Raminem in contact ....de luni dimineata ....n meu de mobil Vodafon va fi functionabil!!
Mai zi mi te rog ce se intimpla la locul 'faptei'.
Nici eu nu am mai slabit si parca acum intra cam mult....aseara nu am mincat nimic pt ca de la conopida lui G mi a fost rau....rigaiaam intr una...am luat un bilicol si s a oprit(altceva nu am aici)
Te pup si scrie aici orice probleme ai ...nu e cazul sa fi trista dar prioritatea ta acum cind nu mai ai obezitate morbida e sa termini cu infectia .... Cind schimba locul furtunului poate in acelasi timp sa te si recalibreze! Nu i capat de EU...!!!
pup!!!
ps Eu vad ca ai mai slabit....te ai cintarit bine??
Si nu mai fi tristuneaca draga mea....uite ia un pupic

poate mai trece!!