Daniella, la 08 January 2013 - 12:36 AM, a spus:
cerra, merci mult de explicatii o sa incerc si eu, ca arata splendid, sper sa mi se tina si mie felia sa de bine. La umplutura oi vedea ... de ce ai pus si amidon? se poate si fara?
Tinand cont ca sunt in majoritate vinete, oul nu lega suficient de bine. Pulpa a fost taiata caldutza, cat sa nu curga cascavalul. Se poate servii si caldutza cu ceva salata sau un sos linga sau rece.Tu alegi daca pui sau nu amidon. Eu asa am considerat ca trebuie sa pun.
In legatura cu vinetele,nustiu ce sa zic dar probabil ca se pot gasii si la noi. Eu si prietena mea, am cumparat un borcan de 3 kg si l`am imartit de la o tipa care aduce din Italia. Vinetele dupa cum le vad eu, sunt inainte de marinare uscate/dezhidratate nustiu exact, apoi marinate in ulei de masline, ardei iute, usturoi felii otet, si cred ca ierburi provence. Sunt foarte bune si eu le folosesc si la paste cand fac sau pur si simplu linga paine prajita.Am maia vut inainte d eastea tot asa uscate sia poi marinate, doar ca ewrau felii si facute rol umplut cu anchois si ceva legume. Foarte bune si alea dar cam scumpe si unele si altele (zic de pretul care l am platit noi. Cand mai merg la prietena mea, fac o poza la borcan ca ale ei au ramas in borcan.