[quote name='nelly_th2001' date='03 March 2010 - 07:35 PM' timestamp='1267637722' post='24261']
inainte de a va arata "capodopera "mea vreau sa va felicit pe toate, si sa va dau cate o

sunteti foarte harnicute ,va felicit in grup pentru ca sunteti multe, iar eu nu am mai intrat de ... mult ,am tot stat pe ganduri sa pun poza cu tortul de ziua mea sau nu ;pana la urma mi-am luat inima in dinti si am s-o postez pentru ca vreau sa va cer ajutorul in cazul in care mi se mai intampla asa ceva ;blat cu gem de prune (iami),crema ganache cu alune de padure, jeleu de portocalesi crema de limette a lui
gabi cara si glazura A drianei ,alceva nu vrem pe tort(pentru noi)
acum intebarile:1-cum sa colorez ciocolata alba ,pentru ca la mine cand am pus colorant s-a facut aproape ca si plastelina de cioco (scuzati banda de ciocolata inestetica)
2- am vrut sa fac trandafirii de plastelina de ciocolata si nu am putut lucra deloc cu ea era moale (cantitatile le-am respectat ,in energizant am pus colorantul cam vreo 2 picaturi )
[/quote]
Nely pana la urma tortul a iesit OK. Desper ciocolata colorata nu pot yice nimic ca nu am facut... Trandafirii albastrii sunt mai mult decat frumosi, din ce sunt facuti?
[quote name='vrabiuta' date='03 March 2010 - 10:07 PM' timestamp='1267646847' post='24301']
Delioara,nu ma supar, doar am spus !Da sa vedeti chestie interesanta ! Cica adultii prezenti la petrecere au fost insotiti de 11 copii ! Tortul era la vedere, motiv pentru care a fost....dezbracat rapid ! Fiecare a vrut cite ceva ! Au fost foarte incintati ! Mamica, s-a straduit sa pastreze cubuletele cu literele din numele fetitei pentru momentul ...tortului dar, si de-acolo careva a sutit o litera ! Ca sa nu se vada golurile de pe tort, respectiv locul unde a fost ceva, a luat floricele de margine si le-a pus pe-acolo !Deci pina la urma a fost... bine !
Felicitari harnicutelor tortalese pentru frumoasele torturi prestate!
Eu am facut pentru miine 2 torturi, pentru fiii unei prietene,care amindoi isi serbeaza miine ziua de nastere (cu vre-o diferenta de 6 ani !).Cel mare, e olimpic la fizica,la info a ratat la mustata si isi doreste sa ajunga sa lucreze la Nasa ! Iata ! Nu dati cu pietre ca alt albastru nu mi-a iesit, ca n-aveam din ce !
Cel mic,e abia cl.II-a si-a dorit de sarbatorile de iarna o minge ,dar fiind bolnavior n-a putut s-o primeasca ca nu avea voie sa faca miscare prea multa! Si acum restrictia e valabila, drept pentru care i-am facut ... o minge! Nu-i asa frumoasa ca ale voastre,dar sunt sigura ca,copilul se va bucura !
Nici mama lor nu stie inca de ele,vreau sa le fac o supriza ! [/quote]
Deci cel cu NASA e tare! Superbe ambele. Felicitari!
[quote name='Foxyy' date='04 March 2010 - 03:06 PM' timestamp='1267707974' post='24454']
Am facut si eu un tortulet - [url="http://artaculinara.com/forums/index.php?/topic/984-tort-de-portocale/"]Tort de portocale[/url]. Este foarte bun - parfumat si gustos!
/quote]
Ce bine arata. As manca si eu o felie!
[quote name='mamistef' date='05 March 2010 - 08:58 AM' timestamp='1267772283' post='24568']
Buna dimineata!
ce sa mai zic,ca nu am timp sa stau cit as vrea pe net,sa iau la admirat fiecare tort si fiecare poza in parte
Vin si eu cu tortuletul de azi, facut pentru o fetita alintata Ilinca-Pisilinca. mamica ei mi-a trimis pe mess o poza cu o pisica haioasa pe care am reprodus-o,a vrut si ea buline si bilutze colorate

iarasi intr-o combinatie haioasa....mov,roz si verde. Adineauri a vazut tortul pe blog si e f incintata,deci sunt si eu incintata
Tortul are blat alb f pufos(am pus mai multe albusuri decit galbenusuri si mi-a iesit figura)insiropat cu suc de ananas, crema clasica de vanilie(pasticcera) amestecata cu frisca si bucatele de ananas.Combinatia e ff usoara si gustoasa,buna pentru copii,o s-o repet.(Am vazut ca Dora a numit aceasta combinatie de vanilie si frisca "Chantilly",insa la mine a fost mai multa frisca decit crema de vanilie,de aceea nu-mi permit s-o numesc crema Chantilly.
pup fetele talentate si harnicute!!!

[/quote]
Superb tort, minunata pisicuta! Iar culorile se imbina foarte bine! Tine-o tot asa!