iar al doilea imi face o pofta nebuna de ciocolata!
Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 06 May 2010 - 12:30 PM
iar al doilea imi face o pofta nebuna de ciocolata!
Postat 06 May 2010 - 01:40 PM
Ortansa deja imi imaginez sectiunea...
Iar cel inimos e... super!

si
Postat 06 May 2010 - 05:07 PM
Stefana, la 06 May 2010 - 07:38 AM, a spus:
Gloxi,oricum pieptoasa ta e din alta patura sociala cu lady de pe tortul Dorei
Nu am pistol, firele le-am facut in palme. adica am subtiat pasta in palme. Sper ca intelegi ce vreau sa zic. Nu sunt la fel, am incercat cat am putut sa nu le fac unele mai groase si altele mai subtiri...
Stefana, la 06 May 2010 - 07:52 AM, a spus:
Vin si eu cu al treilea peste,modelul e cel vechi,asa cere lumea.Are blat alb insiropat fara alcool,crema de portocale si crema stracciatella inversata
Foarte fain, eu cred ca as face cu nervii sa decupez atatea dicuri si sa le lipesc

si
Postat 06 May 2010 - 05:50 PM
gloxinia, la 06 May 2010 - 05:07 PM, a spus:
Nu am pistol, firele le-am facut in palme. adica am subtiat pasta in palme. Sper ca intelegi ce vreau sa zic. Nu sunt la fel, am incercat cat am putut sa nu le fac unele mai groase si altele mai subtiri...
da....deci la fel cum fac eu iarba
Postat 06 May 2010 - 08:35 PM
Postat 06 May 2010 - 08:42 PM
Merci,Simona
Postat 06 May 2010 - 10:19 PM
gloxinia, la 06 May 2010 - 05:07 PM, a spus:
Stefana, la 06 May 2010 - 07:52 AM, a spus:
Fetele, daca ma platiti bine, va vand un pont (pe care il stiu si eu de la Ramo, mi l-a dat gratis, ca ea e o draguta): ca sa faceti firicele din astea mai scurte, ca pentru par sau iarba, bagati un guguloi de pasta in
Postat 07 May 2010 - 01:32 AM
Imbracat in plastilina de ciocolata (iar decizie proasta)
Mi-a facut niste nervi pana sa-l aduc la forma asta, ca mi-a parut rau ca m-am apucat
Mi s-a parut ca am ales sa fac ceva usor dar m-am invartit vreo 4 ore pe langa el si tot nu-mi place cum a iesit (faceam pe o parte, se strica pe alta)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
Postat 07 May 2010 - 07:34 AM
Si hai spune tot, de ce te-a enervat plastilina? Ai patit-o si tu ca mine?
Eu ieri am facut un tort c 3 cioco pentru o familie de medici. Cerinta a fos cat mai simplu ca nu serbeaza nimic, vor doa sa il manance

Acuma cred ca mai mergea deasupra si o cutie din care sa cada pastilele alea, dar nu a mai fost cine

si
Postat 07 May 2010 - 08:19 AM
gloxinia, la 07 May 2010 - 07:34 AM, a spus:
Si hai spune tot, de ce te-a enervat plastilina? Ai patit-o si tu ca mine?
Eu ieri am facut un tort c 3 cioco pentru o familie de medici. Cerinta a fos cat mai simplu ca nu serbeaza nimic, vor doa sa il manance
Acuma cred ca mai mergea deasupra si o cutie din care sa cada pastilele alea, dar nu a mai fost cine
multumesc, dar e diferenta mare intre ce am vrut sa fac si ce a iesit
iti pun poza cu modelul de inspiratie sa vezi despre ce vorbesc

plastelina de ciocolata neagra a iesit si nu prea, am facut-o "ochiometric" si a iesit moale , am mai dres-o un pic cu cacao de am putut sa fac ceva cu ea (cu chiu cu vai am imbracat marginile cu ea
am avut un pic de pasta ramasa si am vrut sa fac la gauri cu negru deci am pus niste colorant negru si-am inegrit-o dar s-a sfarmitat de nu am mai putut face treaba cum trebuie
deasupra e tot plastelina de ciocolata dar alba colorata cu colorant verde, asta a iesit mai bine, dar se tot pata cu marou de la cealalta
in fine dupa multe batai de cap am scos ceva sa arate cat de cat acceptabil
chiar daca e simplu imi place cum ti-a iesit tortul
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
Postat 07 May 2010 - 08:21 AM
dora, la 05 May 2010 - 09:14 PM, a spus:
Asa ca acum pot sa va arat ultimul meu tort...s-a vrut a fi copie a tortului meu mai vechi Tort Barbie à la Dora...
postat de mine prin septembrie anul trecut pe C....
Dar cum mi s-a lasat mana libera (si nu cred ca reuseam sa ma copiez
wow, ce doamna eleganta ai scos dintr-o papusa
Postat 07 May 2010 - 09:22 AM
Oti, ce de torturi ai facut!!! imi place faza cu doctorii, nu sarbatoresc nimic, vor doar sa il manance
Ceci, e faina masa ta de biliard, si te apreciez pentru ca ai avut nervi sa lucrezi cu plastelina de cioco
Dora....m'a marcat tortu' tau.... mi'o ramas in minte imaginea, pt mult timp de'acuma
Stefana, pestele tau e tare reusit, si'mi plac culorile:D
Postat 07 May 2010 - 01:05 PM
Postat 08 May 2010 - 08:36 AM
ortansa, la 06 May 2010 - 12:03 PM, a spus:
Gloxi-brava,la cat de solicitata ai fost si la timpul scurt pe care l-ai avut la dispozitie eu zic cc ca meriti felicitari. pt ceea ce ai facut!
Stefana-de data aceasta pestele tau e mai reusit,imi place textura si culoarea pastei de zahar.
Am si meu un tort din seria "cat ai bate din palme":-) comandat la ora 9 seara si ridicat a doua zi la ora 1(ziua)":
nu-s prea mandra de el,dar vi-l arat.initial facusem alte flori mult mai aschilambice,dar cum mai aveam putin timp la dispozitie le-am schimbat cu astea.blat pandispan cu cacao,crema de ciocolata(cea cu unt si oua)
si un tort ciocolatos pt. o buna prietena:este tort cu pandispan cu cacao,crema suhaida si asamblat pe verticala(adica o rulada imensa,asezata in picioare-nah,nush' cum sa explic:-D).iniante de servire am presarat deaspura si alune de padure pralinate.
foarte frumoase si finute,la cat sunt de bune....nu ma mai gandesc ca o sa salivez
Postat 08 May 2010 - 11:34 AM
Foxyy, la 05 May 2010 - 09:19 PM, a spus:
Hai vino...te astept:D...uite asa n-o sa mai pierd eu timpul cu interiorul torturilor...
ca la ce minunatii faci tu
Luminis, la 05 May 2010 - 09:35 PM, a spus:
BTW: tortul asta pt cine l-ai facut? E din cele pt comunione? Chiar, ce inseamna comunione?
Multumesc draga mea
Torturile pentru comunione urmeaza de saptamana viitoare...
Comunione inseamna prima impartasanie...la noi la ortodocsi cele trei taine (botezul, prima impartasanie si mirul) se fac toate odata cu ocazia botezului...la catolici aceste taine se fac ...sa zicem...constientizate...adica daca vrei sa ai prima impartasanie te duci sa ti-o dea preotul...daca nu, nu...
la fel e si cu mirul si cu ulterioarele impartasanii...
yoyo, la 05 May 2010 - 09:37 PM, a spus:
Fataaaaaaa nu prea inteleg ce-ai vrut sa zici...cum adica le-am asezat sub rochia fetei?
gloxinia, la 05 May 2010 - 11:15 PM, a spus:
Amu cum sa postez eu uraciunea mea dupa Dora?
Fataaaa nu ti-l da de pereti capsorul ala...ca uite ce frumuseti de torturi gandeste
elida-silvia, la 06 May 2010 - 05:45 AM, a spus:
Ma bucur ca-ti place draga Silvia...si treci la treaba...fetita ta merita tot ce-i mai bun...si mamica ei se pricepe la torturi frumoase
vrabiuta, la 06 May 2010 - 07:11 AM, a spus:
Vrabiuto multumesc draga mea...ai dreptate...dar sper sa se destepte...si sa aprecieze munca mea:)
Stefana, la 06 May 2010 - 07:38 AM, a spus:
Multumesc Stefana draga mea....Nici eu nu-i inteleg...desi traiesc printrei ei
ortansa, la 06 May 2010 - 12:03 PM, a spus:
Multumesc Ortansa draga...in ce priveste viitorul...voi vedea ce imi rezerva
Super ti-au iesit torturile din seria "cat ai bate din palme"
Postat 08 May 2010 - 12:16 PM
cec, la 07 May 2010 - 01:32 AM, a spus:
Imbracat in plastilina de ciocolata (iar decizie proasta)
Mi-a facut niste nervi pana sa-l aduc la forma asta, ca mi-a parut rau ca m-am apucat
Mi s-a parut ca am ales sa fac ceva usor dar m-am invartit vreo 4 ore pe langa el si tot nu-mi place cum a iesit (faceam pe o parte, se strica pe alta)
Ceci iti apreciez "incapatinarea" de a imblanzi plastellina de cioco...
Nu fi necajita...data viitoare sigur iti va iesi mult mai bine...
gloxinia, la 07 May 2010 - 07:34 AM, a spus:
Ce-mi place fataaa
cec, la 07 May 2010 - 08:21 AM, a spus:
Nu-i asa?!!!??
Yours4ever, la 07 May 2010 - 09:22 AM, a spus:
Ralu
Oana-Cristina, la 07 May 2010 - 01:05 PM, a spus:
Multumesc Oana draga...
Postat 08 May 2010 - 12:22 PM
De data asta a vrut o printesa cu rochie bleu...si uite asa am incercat sa transpun
povestea Cenusaresei pe tort...sper sa fi reusit ceva, ceva

Postat 08 May 2010 - 12:25 PM
Postat 08 May 2010 - 12:45 PM
dora, la 08 May 2010 - 12:22 PM, a spus:
De data asta a vrut o printesa cu rochie bleu...si uite asa am incercat sa transpun
povestea Cenusaresei pe tort...sper sa fi reusit ceva, ceva
Postat 08 May 2010 - 12:47 PM
dora, la 08 May 2010 - 12:22 PM, a spus:
Asta-i tort ????????? NU.............. E fila de poveste ! E un tablou care asteapsa sa fie expus intr-o galerie .... E......... un vis frumos ...ceva ce-mi doresc sa pot realiza si eu intr-o zi !

Ajutor