Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1461 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 09 March 2010 - 08:04 AM

Vezi postareaRamo, la 08 March 2010 - 09:35 PM, a spus:

La multi ani tuturor si din partea mea, o primavara plina de soare si bucurii alaturi de cei dragi voua :occasion14:

Torturile mele de primavara, blat de ciocolata si crema de vanilie, imbracat in pasta de zahar, florile la fel :pupic:

Atasament ghiveci cu flori copy.jpg

Atasament detaliu copy.jpg

Atasament ghiveci cu flori1 copy.jpg

Atasament 2 in 1 copy.jpg

sunt superbe florile,esti o artista in ale torturilor,felicitari

#1462 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 09 March 2010 - 08:08 AM

Vezi postareaAnca_B, la 08 March 2010 - 11:57 PM, a spus:

Mamamiiiiiaaaaa, ce de torturi pe aici!Fetelor, dar vad ca n-ati stat degeaba1sau, se vede ca vine primavara si avem mai mare spor!Bun,rapid s ane facem temele:

Ramooooo.... :occasion14: care tort ii mai aratos?pt care sa-ti dau FB*?da,stiu,pt toate!numa' ca mi-i se epuizeaza *!!! :-* Imi place si "geanta",si "biblia" iar "torturile de primavaraaaaa".
da,eu mi-s musai matinala,ca altfel se trezesc piticii ...si nu mai am nici un spor.Nu stiu daca ti-am spus ,piticiii mei au 1 an(Matei),2 ani(Rebeca) si cel mai mare are 3ani jumate(Fineas)!Deci,am niste "ajutoare de nadejde".De aia prefer sa lucrez cand dorm ei!

Elida imi plac torturile tale!la ultimul,cel cu funda,cum ai imprimat funda,cu ceva special?

Vrabiuta si mie imi plac garoafele tale,dar am o nelamurire:cum ti-au iesit frunzele de la ele asa?!cu ceva dui?

Dani-ela iti place galbioru' meu?stai sa ti-o prezint pe "sora-sa" :pupic: Felicitari pt. tortul cu frezii,te asteptam si cu unul cu ghiocei!Thomas-ul un FB*!

MIMISORam tras o culoare la 5 Am...cred ca inca nu eram bine treaza, ca mie nu mi-i s-o parut prea galben,dar acum cand ma uit la pozee...;ce sa fac?!fac torturi ,pt. ca imi place ma deconecteaza de rutina zilnica:scutece,bibici,primii dintisori,zile de gradinita,zile cu raceli....,si atunci ma scol la 5 daca trebe sa fac torturi ,in tihna!
Martisoarelor tale le dau FB cu *,iar " martisorului ciocolatos" ii dam FB**!dar...numai daca imi spui cum ai facut glazura de cioco'!Multumesc!

Taylor iti multumesc de aprecieri!

Luminis ce-mi place tortul tau "diplomat"!dar ce dui ,ai folosit la impletitura?pare imens!

Bbenyci sa-ti traiasca fetita mare si sanatoasa.Cred ca s-a bucurat de tort!

Gloxinia galbenul ,l-am obtinut ,inlocuind 2 linguri jumate de lichid,cu colorant in pdz.Colorant de la Kaufland!La ora aia matinala ,mie imi parea "galben pai" :pupic: .Acum cand vad pozele...imi dau seama de ce era asa lumina in bucatarie!
Parerea mea ,referitor la torturile tale :comanda ii comanda,nu se discuta ...se executa! :pupic: Intradevar printesele se puteau "bucura" de un alt peisaj,dra....In schimb,HM si "tortul carte" primesc FB**!colorantu' auriu, e de la Wilton?cu ce ai scrijelit foile?

Ralu' pe unde esti?!ce "coci"?!

Doriana multumim de flori!is minunate!In fiecare zi o sa-mi aleg un alt buchet!

Gabrenia multumim de urarile frumoase!Sa-ti dea Dumnezeu si tie ,numai bine si sanatate multa,alturi de cei dragi!

Foxy draga asta e deja "lovitura sub centura"!Adica...noi iti tot laudam torturile,cat de simplu si totusi de efect sunt,si tu...ce faci?ne pui la poze cu sectiuni de ne "dai in boali"!Musai ,sa-ti incerc tortu' asta cu nuci1Nu puteai venii cu reteta mai repede!"Galbioru'" meu de saptamana trecuta s-o cerut cu nuca!

Natasha felicitari ff frumos ai lucrat la tortul acesta!

Si,acum pot sa va prezint si eu 2 torturi de week-end!Tort "cosulet" pt. bunica mea ,care are 87 de ani ;tort diplomat(reteta mea :pupic: )deco' din frisca,"puncte din royal moale :blink: ) si bilute ornamentale.Papusica e "sora galbiorului" :pupic: (cum imi ramasese pasta galbena,mi-am zis sa fac o "papusica" ,sa-mi mai sterg din lista de "mici obligatii") Bunica-mea are o vecina care tare o mai ajuta,cand nu putem ajunge noi la ea;si vecina are 2 fetite,care tare s-au mai bucurta de tortul surpriza!Bunica-mea si-o facut "cruce" cand o vazut torturile!o zis ca n-o mai vazut asa ceva! :D.Tortul "papusica" e tot diplomat,imbracat in pdz si deco' din royal,si margelute!

multumesc ,daca te referi la ce-l cu trandafir mov,am folosit un rulou cu model se gaseste la lumea basmelor

#1463 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 09 March 2010 - 09:13 AM

ramo- hai nu ne mai fierbe! cum ai facut ghiveciul? chiar intr-un ghiveci real, asa cum am mai citit nu stiu pe unde?
te rog zi-mi si cum faci crinii?sigur nu cu forma aceea de plastic verde, ca ies mai mici. is ca ai natashei,imi spui? :occasion14: :pupic:

anca- la multi ani bunicii tale ,sa fie sanatoasa si sa aiba batraneti linistite(bunicuta mea va implini peste o luna 83 de ani,abia astept sa-i mai fac un tort).cosul este impecabil!!

natasha -sublim!!!! ce mai, crinii aia ma omoara :pupic:

#1464 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 09 March 2010 - 11:30 AM

Gloxinia galbenul ,l-am obtinut ,inlocuind 2 linguri jumate de lichid,cu colorant in pdz.Colorant de la Kaufland!La ora aia matinala ,mie imi parea "galben pai" .Acum cand vad pozele...imi dau seama de ce era asa lumina in bucatarie!
Parerea mea ,referitor la torturile tale :comanda ii comanda,nu se discuta ...se executa! Intradevar printesele se puteau "bucura" de un alt peisaj,dra....In schimb,HM si "tortul carte" primesc FB**!colorantu' auriu, e de la Wilton?cu ce ai scrijelit foile?

Si,acum pot sa va prezint si eu 2 torturi de week-end!Tort "cosulet" pt. bunica mea ,care are 87 de ani ;tort diplomat(reteta mea )deco' din frisca,"puncte din royal moale ) si bilute ornamentale.Papusica e "sora galbiorului" :occasion14: (cum imi ramasese pasta galbena,mi-am zis sa fac o "papusica" ,sa-mi mai sterg din lista de "mici obligatii") Bunica-mea are o vecina care tare o mai ajuta,cand nu putem ajunge noi la ea;si vecina are 2 fetite,care tare s-au mai bucurta de tortul surpriza!Bunica-mea si-o facut "cruce" cand o vazut torturile!o zis ca n-o mai vazut asa ceva! :pupic:.Tortul "papusica" e tot diplomat,imbracat in pdz si deco' din royal,si margelute!

Anca sa iti traiasca bunica sanatoasa! Sa o strangi in brate din partea mea si sa ii dai un pupic maaare! Doamne ce as mai strange-o si eu pe a mea, insa nu mai pot! :pupic:

Auriul e de la lumeabasmelor. De scrijelit am scrijelit cu capatul unei spatule! :pupic:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1465 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 09 March 2010 - 12:49 PM

Vezi postareanatasha, la 09 March 2010 - 12:28 AM, a spus:

gabrenia foarte finut martisorul tau,i-mi place
nelly_th2001 ciocolata alba o poti colora cu coloranti pe baza de ulei ca alfel se imbrinzeste
si tortul nu este rau deloc :floare:
La multi ani! (cam cu intirziere)
vrabiuta foarte frumoase torturile mai ales ultimele doua,si garoafele sint frumoase felicitari :floare:
Foxyy pai tu te tii serios de treaba
ba portocale ba nuci, bravo super arata :floare:
mamistef pisicuta este asa dulce...
Mimi f frumos Thomasul de cele cu frisca nu mai zic nimic :pupic:
Anca_B ce galben misto
foarte frumos
elida-silvia foarte frumoase torturile tale
dani_ela tare i-mi place tortul tau si culorile
Ramo torturile tale sint perfecte stii nu?
si ghivecele sint moooortale :pupic:
bbenyci frumos tort si cred f gustos
La multi ani fetitei tale si sa va bucuratii mereu de ea
gloxinia mammmma ce torturi
cartea si Hanna Montanta sint superbe :pupic:
vaza arata super super
Luminis :pupic:
Anca_B foarte faine torturi
cred ca bunica a fost incintata :pupic:
va pup si spor la treaba

multumesc ptr aprecieri :occasion14:

#1466 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 09 March 2010 - 01:33 PM

Waw, :occasion14: , e tot ce pot spune, toate torturile sunt superbe. Va arat si eu unul pe care l-am facut pentru mama de 8 martie.
Tin sa va multumesc tuturor ca mi-ati dat ocazia sa ma inspir in realizarea lui.
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-418-12681339802.jpg
Va rog sa ma scuzati dar nu stiu sa pun poza mai mica , daca se poate sa mi-o micsoreze cineva va raman datoare.

#1467 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 09 March 2010 - 02:06 PM

miny imi place la maxim tortul tau. de flori ce sa ma zic... :occasion14:

#1468 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 09 March 2010 - 02:23 PM

Foxyy pai tu te tii serios de treaba
ba portocale ba nuci, bravo super arata :floare:
va pup si spor la treaba

Io-s mai rusinoasa din fire si, vazand ce opere de arta ati postat, m-am cam ferit sa pun turtele mele, da' am zis halt, ca nu se mai poate, tre' sa-mi iau inima-n dinti si sa postez si io, ca doar n-o fi chiar asa rau! :floare: Si vad ca merge... :occasion14:

#1469 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 09 March 2010 - 03:15 PM

Vezi postareadani_ela, la 09 March 2010 - 02:06 PM, a spus:

miny imi place la maxim tortul tau. de flori ce sa ma zic... :floare:

Multumesc :occasion14:

#1470 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 09 March 2010 - 03:16 PM

Oti e tare faina vaza ta, de frezii ce sa mai zic, sunt superbe, imi pare tare rau de Alexu tau, sper sa fie cat mai repede bine si imi pare rau ca nu ai reusit sa-i faci mamei tale tortul pe care il planuiesti de mult. oricum cred ca gestul tau a impresionat-o, mai ales cu asa o vaza superba. Ce nu inteleg eu e cum truda sta in picioare fiind inalta si cu freziile infipte in ea?

Mersi de aprecieri :occasion14:

Vezi postareaLuminis, la 08 March 2010 - 09:59 PM, a spus:

Nu, acum e clar: azi cineva are chef de glume cu mine. Astea-s torturi? Facute de mana de om? Mare om, pe bune!
Nu-mi ramane decat sa ma duc la culcare... poate ma trezesc si eu maine asa talentata. Cand oi face eu asa ceva sa stiti ca sigur s-a descoperit viata pe Marte .
La multi ani si tie, Ramo, sa fi sanatoasa si iubita. Si sa ne mai incanti cu minunile tale... [/center]

Edit: te rog muuult sa ne spui cum ai facut ghiveciul? Ai sculptat tortul? Zi ca nu, pt ca mi se pare tare complicat, nu cred ca as reusi sa cioplesc un tort si sa-mi mai si iasa ceva...

:floare: ce draguta esti Luminita, of course ca sunt torturi facute de om si inca de oama din mine :floare: Eu sunt sigura ca daca ai sa incerci ai sa vezi ca esti super talentata, totul e sa incerci, sincer nici eu nu credeam ca o sa-mi iasa florile asa dragute!

Blatul l-am decupat da, dar nu e greu, ca trebuie decupat doar un cilindru sau cum s-o numi, ca sa ai forma de ghiveci dupa ce il imbraci ii pui o banda de pasta sus, pe care ii faci un model dinainte,simplu :pupic:

Vezi postareaOana-Cristina, la 08 March 2010 - 10:45 PM, a spus:

La multi ani va doresc tuturor,o primavara frumoasa cu multa lumina in suflete si zambete din belsug, putere de munca si multa sanatate A-ti facut torturi minunate .

Multumim la fel Oana

Vezi postareaFoxyy, la 08 March 2010 - 11:10 PM, a spus:

Vezi postareaRamo, la 08 March 2010 - 09:26 PM, a spus:

Foxyy, tare bine arata ciocolatosul tau, iar sectiunea aia cu visine e ... yummy

Multumesc frumos pentru aprecieri! Venite de la o persoana care face niste torturi de raman ochi-holbati la monitor, inseamna mare lucru!

:pupic: cu multa placere. le meriti

Vezi postareaFoxyy, la 08 March 2010 - 11:13 PM, a spus:

No, exact ce ziceam mai sus... Si cica visinile mele i-au facut pofta!
Nici nu stiu ce-as mai putea comenta, am stat mult si m-am gandit daca n-ai gresit topicul - sigur n-ai vrut sa postezi la Florile mele???

Multumesc frumos Foxyy, sa stii ca vorbele tale m-au uns pe suflet
Cat despre visine oricand le prefer in schimbul a orice, as manca si 5 kg odata :pupic:

Vezi postareadora, la 08 March 2010 - 11:38 PM, a spus:

LA MULTI ANI dragelor!!!! ...sa fiti fericite si iubite asa cum meritati,s-aveti o primavara frumoasa si senina si sa tineti toate
grijile deoparte iar binele sa va inconjoare de pretutindeni!!!
Felicitarile mele din suflet tuturor pt minunatiile de torturi ce ies din manutele voastre!!!
Va felicit in grup pt ca nu reusesc sa tin pasul cu voi!!
Sunteti fantastice!!!

Multumim mult Dora asemenea si tie :floare:

Mamamiiiiiaaaaa, ce de torturi pe aici!Fetelor, dar vad ca n-ati stat degeaba1sau, se vede ca vine primavara si avem mai mare spor!Bun,rapid s ane facem temele:

Ramooooo.... care tort ii mai aratos?pt care sa-ti dau FB*?da,stiu,pt toate!numa' ca mi-i se epuizeaza *!!! Imi place si "geanta",si "biblia" iar "torturile de primavaraaaaa".
da,eu mi-s musai matinala,ca altfel se trezesc piticii ...si nu mai am nici un spor.Nu stiu daca ti-am spus ,piticiii mei au 1 an(Matei),2 ani(Rebeca) si cel mai mare are 3ani jumate(Fineas)!Deci,am niste "ajutoare de nadejde".De aia prefer sa lucrez cand dorm ei!

Si,acum pot sa va prezint si eu 2 torturi de week-end!Tort "cosulet" pt. bunica mea ,care are 87 de ani ;tort diplomat(reteta mea )deco' din frisca,"puncte din royal moale ) si bilute ornamentale.Papusica e "sora galbiorului" (cum imi ramasese pasta galbena,mi-am zis sa fac o "papusica" ,sa-mi mai sterg din lista de "mici obligatii") Bunica-mea are o vecina care tare o mai ajuta,cand nu putem ajunge noi la ea;si vecina are 2 fetite,care tare s-au mai bucurta de tortul surpriza!Bunica-mea si-o facut "cruce" cand o vazut torturile!o zis ca n-o mai vazut asa ceva! .Tortul "papusica" e tot diplomat,imbracat in pdz si deco' din royal,si margelute!

Multumesc mult Anca, stiu cum e sa nu te lase piticii sa lucrezi, putem da mana :pupic: , mersi mult de aprecieri, nici torturile tale nu sunt mai prejos, imi place si cosuletul dar papusa mi tare draga, im place galbenu ala de numa ...
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1471 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 09 March 2010 - 03:18 PM

Ramo torturile tale sint perfecte stii nu?
si ghivecele sint moooortale

Oh Natasa, vorbele tale ma magulesc, pana la perfecte mai am eu cale lunga, dar incerc sa merg pe cale :pupic: Multumesc mult de aprecieri :floare:

Vezi postareaelida-silvia, la 09 March 2010 - 08:04 AM, a spus:

sunt superbe florile,esti o artista in ale torturilor,felicitari

Multumesc frumos Elida :floare:

Vezi postareadani_ela, la 09 March 2010 - 09:13 AM, a spus:

ramo- hai nu ne mai fierbe! cum ai facut ghiveciul? chiar intr-un ghiveci real, asa cum am mai citit nu stiu pe unde?
te rog zi-mi si cum faci crinii?sigur nu cu forma aceea de plastic verde, ca ies mai mici. is ca ai natashei,imi spui?

Daniela draga era buna ideea cu ghiveciul, dar ma intreb daca nu risti sa se crape in cuptor si apoi ai ce spala :floare: E usor de facut.Dintr-un blat rotund decupezi inclinat, te prinzi tu la ce ma refer, doar esti buna decupatoare si tu :pupic: forma de ghiveci io dai la final cu o banda de pasta pe care o aplici dupa ce ai imbracat tortul :pupic:

Forma crinilor e fix cea de la setul verde, eu cu aia am facut, dar cand am "incretit" petala s-a mai lungit, iara pana la ai natasei e cale luuunga

Vezi postareaMiny, la 09 March 2010 - 01:33 PM, a spus:

Waw, , e tot ce pot spune, toate torturile sunt superbe. Va arat si eu unul pe care l-am facut pentru mama de 8 martie.
Tin sa va multumesc tuturor ca mi-ati dat ocazia sa ma inspir in realizarea lui.
Va rog sa ma scuzati dar nu stiu sa pun poza mai mica , daca se poate sa mi-o micsoreze cineva va raman datoare.

Ce frumoase sunt florile Miny, imi place si snurul e tare finut si mi drag si tortul per ansamblu, felicitari!

Vezi postareaFoxyy, la 09 March 2010 - 02:23 PM, a spus:

Io-s mai rusinoasa din fire si, vazand ce opere de arta ati postat, m-am cam ferit sa pun turtele mele, da' am zis halt, ca nu se mai poate, tre' sa-mi iau inima-n dinti si sa postez si io, ca doar n-o fi chiar asa rau! Si vad ca merge...

Auzi draga mea da tu crezi ca noi de la inceput am facut torturi in pasta de zahar?ca sa fim serioase, de aia par wow ca is in pasta sau in plastelina,. dar la un tort nu conteaza doar aspectul ci si gustul si daca nu veneai tu aci sa ne arati ce minunatii faci mai stiam noi ca ai pus tu reteta asta pe forum? Vezi tu ca noi ne invartim mai mult p-aci pe la tehnici :pupic: Mie tare mult imi place si cum le ornezi nu numai ce pui in ele, asta cu visine e perfect ca decor, iti face o pofta cand il vezi de iti vine sa te infigi in el. Eu zic "multumesc" ca te-ai decis sa postezi si aici la noi si ca esti dintre noi acum. Abia astept sa vad ce mai postezi :occasion14:

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1472 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 09 March 2010 - 03:50 PM

Vezi postareaRamo, la 09 March 2010 - 03:18 PM, a spus:

Forma crinilor e fix cea de la setul verde, eu cu aia am facut, dar cand am "incretit" petala s-a mai lungit, iara pana la ai natasei e cale luuunga

Si mai ziceai ca tu nu le ai cu florile?!! :occasion14:
Uite ce minunatii ti-au iesit :floare: :floare:

#1473 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 09 March 2010 - 03:53 PM

Vezi postareaFoxyy, la 08 March 2010 - 05:01 PM, a spus:

Si sectiune:

Vulpito tortul tau de besti de BESTI!!!
n-arunci o felie si pana la mine?!! :occasion14:

#1474 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 09 March 2010 - 04:23 PM

Vezi postareaRamo, la 09 March 2010 - 03:16 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 08 March 2010 - 11:10 PM, a spus:

Vezi postareaRamo, la 08 March 2010 - 09:26 PM, a spus:

Foxyy, tare bine arata ciocolatosul tau, iar sectiunea aia cu visine e ... yummy

Multumesc frumos pentru aprecieri! Venite de la o persoana care face niste torturi de raman ochi-holbati la monitor, inseamna mare lucru!

:D cu multa placere. le meriti

Vezi postareaFoxyy, la 08 March 2010 - 11:13 PM, a spus:

No, exact ce ziceam mai sus... Si cica visinile mele i-au facut pofta!
Nici nu stiu ce-as mai putea comenta, am stat mult si m-am gandit daca n-ai gresit topicul - sigur n-ai vrut sa postezi la Florile mele???

Multumesc frumos Foxyy, sa stii ca vorbele tale m-au uns pe suflet
Cat despre visine oricand le prefer in schimbul a orice, as manca si 5 kg odata :D

Cu placere! :D dar tu meriti mult mai multe laude!
Si mie-mi plac mult de tot visinile! De fapt, imi plac fructele mai acrisoare la nebunie. As manca non-stop! :D

#1475 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 09 March 2010 - 04:25 PM

Vezi postareaRamo, la 09 March 2010 - 03:18 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 09 March 2010 - 02:23 PM, a spus:

Io-s mai rusinoasa din fire si, vazand ce opere de arta ati postat, m-am cam ferit sa pun turtele mele, da' am zis halt, ca nu se mai poate, tre' sa-mi iau inima-n dinti si sa postez si io, ca doar n-o fi chiar asa rau! Si vad ca merge...

Auzi draga mea da tu crezi ca noi de la inceput am facut torturi in pasta de zahar?ca sa fim serioase, de aia par wow ca is in pasta sau in plastelina,. dar la un tort nu conteaza doar aspectul ci si gustul si daca nu veneai tu aci sa ne arati ce minunatii faci mai stiam noi ca ai pus tu reteta asta pe forum? Vezi tu ca noi ne invartim mai mult p-aci pe la tehnici :D Mie tare mult imi place si cum le ornezi nu numai ce pui in ele, asta cu visine e perfect ca decor, iti face o pofta cand il vezi de iti vine sa te infigi in el. Eu zic "multumesc" ca te-ai decis sa postezi si aici la noi si ca esti dintre noi acum. Abia astept sa vad ce mai postezi :D

Multumesc, multumesc! :D Atunci, o sa mai vin pe aici din cand in cand, daca tot va bucurati sa ma vedeti! :D

#1476 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 09 March 2010 - 04:25 PM

Vezi postareadora, la 09 March 2010 - 03:53 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 08 March 2010 - 05:01 PM, a spus:

Si sectiune:

Vulpito tortul tau de besti de BESTI!!!
n-arunci o felie si pana la mine?!! :D

Dora, vai de mine, dar numai o felie? Pai se poate??? :D Daca vii incoace, iti dau un tort intreg! :D

#1477 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 09 March 2010 - 04:26 PM

Vezi postareanatasha, la 08 March 2010 - 07:35 PM, a spus:

Si un tort complect ciocolatos inauntru
pe margini cioco.plastica

Draga mea Natasha ca faci opere de arta nu e nevoie sa ti-o mai spun...
o stii deja..lucru pt care te felicit :D
Esti atat de draguta incat sa explici cum ai facut modelul lateral al tortului si
cum ai reusit o asa ondulatie de vis a ciocolatei plastice?

#1478 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 09 March 2010 - 05:47 PM

Vezi postareadora, la 09 March 2010 - 03:50 PM, a spus:

Si mai ziceai ca tu nu le ai cu florile?!! ;)
Uite ce minunatii ti-au iesit :D :D

Poi nu ma am ca si alte fete, eu le fac doar sa semene cu florile pe cand voi le faceti reale :D dar sper sa fac si eu intr-o zi flori reale :D
Multumesc de aprecieri ;)

Vezi postareaFoxyy, la 09 March 2010 - 04:23 PM, a spus:

Cu placere! ;) dar tu meriti mult mai multe laude!
Si mie-mi plac mult de tot visinile! De fapt, imi plac fructele mai acrisoare la nebunie. As manca non-stop!

Ok, inseamna ca am fi prietene bune, si eu ador fructele acrisoare :P

Vezi postareaFoxyy, la 09 March 2010 - 04:25 PM, a spus:

Multumesc, multumesc! Atunci, o sa mai vin pe aici din cand in cand, daca tot va bucurati sa ma vedeti!

Ma tot gandesc cum te-ai gandi ca nu ne-am bucura!!! E o placere sa te avem prin preajma, eu te mai citesc cateodata si pe alte topice si tare imi place despre tine :D

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1479 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 09 March 2010 - 06:03 PM

Vezi postareaRamo, la 09 March 2010 - 05:47 PM, a spus:

Ma tot gandesc cum te-ai gandi ca nu ne-am bucura!!! E o placere sa te avem prin preajma, eu te mai citesc cateodata si pe alte topice si tare imi place despre tine :D

Si mie!!!!..si mie!!! :D :D

#1480 Useril este offline   Oana-Cristina 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationSuceava

Postat 09 March 2010 - 08:04 PM

Buna seara tuturor.Sa va arat cu ce m-am jucat la sfarsit de saptamana :pupic: .Tort diplomat cu piersici,ornat cu cioco si frisca.Imagine atasata: monthly_03_2010/post-370-126815618774.jpgImagine atasata: monthly_03_2010/post-370-126815616041.jpgPoate va era dor de un mousse.Va ofera fiica mea unul ca nu am putut scapa de ea daca nu se poza cu tortul .Florile sunt din marshmallow cu gust de portocale.Imagine atasata: monthly_03_2010/post-370-126815638537.jpgImagine atasata: monthly_03_2010/post-370-126815641529.jpgSi un tort de care sunt foarte mandra (zice modestia din mine), este primul cu 3 etaje in care am folosit betisoare si a fost foarte bine,pandispan cu mousse de cioco cu lapte si migdale si crema de fructe a Gloxiniei cu piersici numai ca eu le-am pasat si nu le-am pus bucati.Ornat cu pasta de zahar si flori din marsmallow.Jos trebuia sa mai pun o floricica sa maschez spatiul gol de la cordon dar era ora 1 cand l-am terminat si am uitat si dimineata m-am grabit sa-l duc si iar am uitat deabia cand am descarcat pozele am observat :pupic: Imagine atasata: monthly_03_2010/post-370-126815684877.jpgImagine atasata: monthly_03_2010/post-370-126815690539.jpg

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul