Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2021 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 13 April 2010 - 06:08 PM

Fetelor sunteti mortale, s-au adunat prea multe pagini ca sa va iau pe rand, dar am vazut toate torturile voastre care mi-au placut tare mult, unele m-au tinut cu ochii lipiti de monitor. Va felicit pe toate si cum am dispozitia necesara vin si eu cu a mele torturi, dar asta mai incolo :toothy9; :sleepy1: :wasted: :D :D :D
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2022 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 14 April 2010 - 11:21 AM

Dragele mele nu pot tine pasul la cate pagini au aparut cu minunatele vostre torturi de la ultima mea vizita. Sunt unice si senzationale!

Aplauze la scena deschisa pentru Dora, Raluca, Nuzzi,Mamistef, Livia1981, Oana-Cristina, Lissa, Marinaemy, Vrabiutza, Danie_ela, Cec, Otilia, Mimi si Delioara pentru minunatele torturi executate. =)) :)

Ma tarziu vin si eu cu 2 torturi ca altfel mi-o primesc pe schinare de la prietena draga :lol:.

Uite am sosit si pot edita postarea!

Torturile sunt cu blat negresa cu crema de iaurt de mere si crema de branza Quark cu bucati de ciocolata dupa reteta lui Pitt4 de tort cu branza si frisca putin modificata.

Primul tort e cu personajele filmului Cars.
Imagine atasata: monthly_04_2010/post-64-127125344322.jpg

Al doilea este cu Donald baby decupat din pasta de zahar.
Imagine atasata: monthly_04_2010/post-64-127125346872.jpg

#2023 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 14 April 2010 - 05:07 PM

Vezi postareayoyo, la 14 April 2010 - 11:21 AM, a spus:

Torturile sunt cu blat negresa cu crema de iaurt de mere si crema de branza Quark cu bucati de ciocolata dupa reteta lui Pitt4 de tort cu branza si frisca putin modificata.

Ioana super finute amandoua...brava :notworthy:

#2024 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 14 April 2010 - 06:42 PM

Ioana imi plac muult! :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2025 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 14 April 2010 - 07:50 PM

Multe torturi au aparut de cand eu n-am mai scris nimic ... Toate superbe , postate de fete harnicute si talentate . Unul mai frumos ca si altul , unele va apropiati de perfectiune .
N-as putea sa felicit fiecare fata in parte ,imi cer scuze , ca mi-ar lua muuuuult timp , va dau fiecareia cate un :P si o :P , va spun ca va admir si va multumesc inca o data ca pot invata de la voi . :D

Ioana , frumoase amandoua , al doilea foarte finut .
Gloxi , da` ai avut rabdare , nu gluma , foarte reusit motorul tau .
Lissa , :D
Livia , inca o data , La multi ani !
Vrabiuta , tortul ou cu margarete imi place mult , foarte reusit .
Daniela , oita ti-a iesit tare faina , tortul arata bine , si imi place modelul de diamant de pe margine .
Cecilia , cutia de sah arata tare iammy interiorul , La multi ani tatalui tau , am facut si eu blatul exotic , doar ca mi-a iesit cam indesat , asa tre` sa iasa , sau am gresit eu ceva ?
Nuzi , hello kitty e :D
Gloxinia , imi place tare mult cum iti ies paginile cartii , tortul de botez e asa finut , :D , tricoul e impecabil . :P
Raluca , inima ta m-a lasat masca , imi place de numa` , si cum ai scris 16 cu floricele , super . :D
Dora , ai muncit nu gluma la tortul asta , sper ca d-na a fost incantata , si se vor reglementa treburile si pe strada ta . :D
Mimi , Roary e bun de curse .
Delioara , papusica e foarte foarte frumoasa . :D

Ultimul tort prestat , model vechi , dar daca asa e cerinta , eu ma conformez ...

Imagine postata

Imagine postata

Peripetii si la acest tort , ca nu se poate fara ... De data asta pasta a iesit super , acum am patit-o cu cremele ... blatul e negresa , crema ganache de ciocolata cu lapte si crema de mascarpone , in care de data asta am zis ca nu pun gelatina , si rau am facut ... ca s-a inmuiat , nu a stat teapana , si a iesit tortul putin bombat ...
mama de fete cucuiete Imagine postata

#2026 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 14 April 2010 - 07:53 PM

Ce de torturi superbe pe aici!!!!!!! :D Felicitari tuturor! Nu nominalizez pe nimeni, ca precis sar pe careva! In plus, as umple n-spe pagini scriind cate ceva pentru fiecare si ne-apuca 1 mai! Asa ca va felicit pe toate la gramada si va mai astept cu torturi interesante! :D

#2027 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 15 April 2010 - 01:50 PM

MIMI
, foarte faine si mingea si Roary

Delioara, felicitari. Dulceata de soc?? nu am mai auzit

Oti,ce tare e motocicleta ta!!! super tare, i'm in love :violent1:
cat despre rochie... am pus un carton sub :D

Ramo, hai cu torturile!

Yoyo, crema de iaurt de mere si branza suna asa de bine....
Ce tare e baby Donald :violent6:

Doriana, e frumos tortul tau! :director:
Raluca

#2028 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 15 April 2010 - 02:24 PM

Vezi postareaelida-silvia, la 12 April 2010 - 05:43 PM, a spus:

ce sa mai zic,stau si ma tot minunez ce torturi frumoase ies din mainile tale,felicitari si ;) din partea mea

multumesc mult!

Vezi postareadelioara, la 13 April 2010 - 08:55 AM, a spus:

Mimi, ti s-a mai spus asta, dar ai un stil foarte aparte, pe care l-as recunoaste dintr-o mie. Faine tare si mingea, si Roary. :violent6:

Mai am si eu doua bucati, micsorez pozele si le pun mintenas.

ff frumoase ambele :director:

Vezi postareagloxinia, la 13 April 2010 - 11:39 AM, a spus:

Deci nici nu stiu care imi place mai mult. Wooow! Roary e adorabil. Rotile sunt doar pasta sau e si blat? Cam cat cantareste o masinuta de asta?

Oti,rotile sunt doar din pasta.Pe asta nu am cantarit-o separat,dar cealalta avea 900g.

Vezi postareagloxinia, la 13 April 2010 - 11:46 AM, a spus:

M-a sunat cineva ca doreste un tort motocicleta. Mic de 2 kg. Asta e:

super fain!

Vezi postareacec, la 13 April 2010 - 12:43 PM, a spus:

mingea ca mingea, dar mie imi place mult cum ti-a iesit roary
e tort imbracai in pasta?

da,e tort imbracat in pasta.

Vezi postareanuzi, la 13 April 2010 - 03:24 PM, a spus:

MIMI Roary e tare de tot, :violent1:

saru'mana!

Aplauze la scena deschisa pentru Dora, Raluca, Nuzzi,Mamistef, Livia1981, Oana-Cristina, Lissa, Marinaemy, Vrabiutza, Danie_ela, Cec, Otilia, Mimi si Delioara pentru minunatele torturi executate.
Ma tarziu vin si eu cu 2 torturi ca altfel mi-o primesc pe schinare de la prietena draga

ambele sunt superbe,dar primul imi place maxim;am eu ceva cu masinile ;)

Vezi postareaDoriana, la 14 April 2010 - 07:50 PM, a spus:

Mimi , Roary e bun de curse .

Ultimul tort prestat , model vechi , dar daca asa e cerinta , eu ma conformez ...

e diafan!

Vezi postareaYours4ever, la 15 April 2010 - 01:50 PM, a spus:

MIMI
, foarte faine si mingea si Roary

:D multumesc!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#2029 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 15 April 2010 - 02:28 PM

Am ramas datoare cu torturile de saptamana trecuta -toate diplomat

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-139-127133435756.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-139-127133438296.jpg

Aici scuza-ti planul secund :violent6:

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-139-127133444718.jpg

#2030 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 15 April 2010 - 02:29 PM

si un tricou ca al lui Gloxi

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-139-12713345535.jpg

#2031 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 15 April 2010 - 11:03 PM

Mimisorule esti taaaare fata!!! ..dar tu o stii deja...ca ti-am mai spus-o! B)

#2032 Useril este offline   delioara 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 158
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 16 April 2010 - 09:39 AM

Vezi postareamamistef, la 13 April 2010 - 09:26 AM, a spus:

buna dimineata,fete dragi si harnicute!
(Eu am niste zile mai ciudatzele B)),v-am admirat toate torturile,sunteti minunate,va trimit tuturor B) si B)!!! Va urmaresc cu mare drag si va felicit pe toate pentru minunatiile create!

Multumim de flori, B) ca sa treaca mai repede zilele ciudatele.

Vezi postareagloxinia, la 13 April 2010 - 11:39 AM, a spus:

Ce faine sunt! Cel rotund e atat de finutz! B) Si papusica adorabila.

Multumesc din suflet. B)
Wow, e bestiala motocicleta, cata rabdare poti avea..jos palaria! B)

Vezi postareacec, la 13 April 2010 - 12:43 PM, a spus:

imi plac mult trandafirii tai, sunt f reusiti, ai folosit gum paste?
si papusa e fff reusita

Multumesc, nu am folosit gum paste, doar pasta de zahar a Adrianei. Gum paste este pana la urma comestibila sau nu? B)

Vezi postareanuzi, la 13 April 2010 - 03:22 PM, a spus:

Foarte frumoase, felicitari, papusa e tare reusita B)

Multumesc! B)
www.cristal-furnicutza.blogspot.com

#2033 Useril este offline   delioara 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 16 April 2010 - 09:48 AM

Vezi postareaRamo, la 13 April 2010 - 06:08 PM, a spus:

Fetelor sunteti mortale, s-au adunat prea multe pagini ca sa va iau pe rand, dar am vazut toate torturile voastre care mi-au placut tare mult, unele m-au tinut cu ochii lipiti de monitor. Va felicit pe toate si cum am dispozitia necesara vin si eu cu a mele torturi, dar asta mai incolo B)

Multumim de flori si felicitari! Te asteptam cu torturile! B)

Dragele mele nu pot tine pasul la cate pagini au aparut cu minunatele vostre torturi de la ultima mea vizita. Sunt unice si senzationale!

Aplauze la scena deschisa pentru Dora, Raluca, Nuzzi,Mamistef, Livia1981, Oana-Cristina, Lissa, Marinaemy, Vrabiutza, Danie_ela, Cec, Otilia, Mimi si Delioara pentru minunatele torturi executate. B) B)

In primul rand multumiri, si apoi da, dom'le, bine face prietena ca te ameninta cu luatul pe spinare, ne lasi fara asemenea frumuseti? Pai noi de unde ne mai inspiram?? B). Fff reusite masinile, iar Baby Donald e adorabil!

Delioara , papusica e foarte foarte frumoasa . B)

Multumesc pentru apreciere. B)
Tortul tau e ff dulce si fin, cu crema fara gelatina am patit-o si eu odata, am zis ca nu mai fac asa.

Vezi postareaFoxyy, la 14 April 2010 - 07:53 PM, a spus:

Ce de torturi superbe pe aici!!!!!!! B) Felicitari tuturor! Nu nominalizez pe nimeni, ca precis sar pe careva! In plus, as umple n-spe pagini scriind cate ceva pentru fiecare si ne-apuca 1 mai! Asa ca va felicit pe toate la gramada si va mai astept cu torturi interesante! B)

Multumim! B)

#2034 Useril este offline   delioara 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 16 April 2010 - 10:05 AM

Vezi postareaYours4ever, la 15 April 2010 - 01:50 PM, a spus:

Delioara, felicitari. Dulceata de soc?? nu am mai auzit

Da, floarea de soc face niste fructe asemanatoare cu afinele la aspect, iar dulceata seamana f bine cu cea de afine.
Multumesc pt felicitari. B)

Vezi postareaMIMI, la 15 April 2010 - 02:24 PM, a spus:

ff frumoase ambele B)

Multumesc! B)
Torturile tale diplomat sunt impecabile, ca de obicei. Elefantul e f dulce, si tricoul e perfect! Ma innebuniti fetelor cu mingile astea atat de rotunde si cu peticele alea asa de perfecte; au pana si modelul de cusatura pe ele!! B)
Off: In timp ce scriam raspunsul, am avut o dilema: diplomatii sau diplomaturile - care este pluralul? Am cautat: cica e substantiv neutru, deci pluralul ar fi diplomaturile.

#2035 Useril este offline   delioara 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 16 April 2010 - 10:15 AM

Asta a fost o comanda mai speciala: in primul rand data de la o zi la alta, in al doliea rand a plecat spre Germania; sper sa ajunga cu bine pana acolo.
Blat amandina bine insiropat, trei feluri de cioco, facut carapace in blaturi din acelea subtiri de pandispan din comert, in ideea sa-l sigilez cat mai bine. Mi s-a cerut scris in germana, ceea ce mi-a scos peri albi, si cum doamne in costum de baie n-am fost in stare sa fac (asa cum a sunat comanda initial), am copiat modelul picioarelor de balerina de la tortul lui Cali, picioare pe care le-am modelat din ciocolata plastica (m-am gandit ca daca le pictez cu ciocolata simpla cum a facut ea se topesc instant).

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_04_2010/post-171-127140562739.jpg

#2036 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 16 April 2010 - 12:26 PM

Aplauze la scena deschisa pentru Dora, Raluca, Nuzzi,Mamistef, Livia1981, Oana-Cristina, Lissa, Marinaemy, Vrabiutza, Danie_ela, Cec, Otilia, Mimi si Delioara pentru minunatele torturi executate. B) B)

Ma tarziu vin si eu cu 2 torturi ca altfel mi-o primesc pe schinare de la prietena draga B).

Atasament DSC08574 modified_resize.jpg

Atasament DSC08564 modified 800x600.jpg

multumim

woow ce faine sunt!

Cecilia , cutia de sah arata tare iammy interiorul , La multi ani tatalui tau , am facut si eu blatul exotic , doar ca mi-a iesit cam indesat , asa tre` sa iasa , sau am gresit eu ceva ?

Peripetii si la acest tort , ca nu se poate fara ... De data asta pasta a iesit super , acum am patit-o cu cremele ... blatul e negresa , crema ganache de ciocolata cu lapte si crema de mascarpone , in care de data asta am zis ca nu pun gelatina , si rau am facut ... ca s-a inmuiat , nu a stat teapana , si a iesit tortul putin bombat ...

multumesc
eu am facut de vreo 2 ori cu ananas si de vreo 2 ori cu mere, dar nu a iesit indesat, a iesit ca un chec
ff fain a iesit tortul
imi place mult si cum ti-a iesit nuanta de roz
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#2037 Useril este offline   tot_eu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 24-March 10

Postat 16 April 2010 - 02:27 PM

buna ziua tuturor !!!!

ce harnicute sunteti .......

nu reusesc nicicum sa tin pasul cu voi ...am mai citit cate putin, dar de scris nici vorba .
am avut o saptamana grea, agitata, incarcata, cu fel de fel de probleme (inclusiv sanatate)...
am reusit sa citesc, mai degraba sa vizualizez in viteza torturile muncite de voi . nu va felicit pe fiecare in parte de teama sa nu fac vreo prostie.
ca de obicei, ati facut niste torturi minunate!!!!! va felicit !!! si va ofer B)
sincera sa fiu, am vazut multe care-mi plac, dar nu pot spune c-as ramane la unul .
fiecare are cate ceva care te cheama sa-l privesti si.... sa vezi ce-i inauntru B)

Vezi postareadelioara, la 13 April 2010 - 08:55 AM, a spus:

Cellya, sa fie intr-un ceas bun blogul, sa ai parte de multi vizitatori si muuulte comenzi. O sugestie, daca nu te superi; am intrat acum pe el, e foarte frumos si colorat, dar scrisul e mult prea deschis, nu stiu daca de la setarile tale sau de la monitorul meu, cert e ca a trebuit sa ma chinuiesc ceva ca sa pot citi ce ai scris.

Delioara, multumesc !
stiam de problema asta, dar ...timpul nu mi-a permis sa ma ocup.
azi am modificat si sper ca acum se pot citi mesajele cu mai multa usurinta.

printre picaturi, am facut si eu 2 tortulete (cadouri ) in saptamana asta :

Imagine postata
primul e fff simplu, facut pt vecina mea, fara sa fie vreun eveniment
e diplomat cu multe stafide, kiwi, imbracat in crema de vanilie , iar trandafirasul si floricelele le-am facut din plastelina de ciocolata.

Imagine postata
Imagine postata
iar acesta e tot cadou pentru ziua de nastere a unei verisoare ( e surpriza . nu are habar. azi merg sa i-l duc !)

blat alb, pufos, crema de cafea si crema de lamaie, imbracat in pdz si decoratiuni din pdz, cu "praf de zane" deasupra .

weekend placut va doresc!!! B)

#2038 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 16 April 2010 - 04:48 PM

gramada de torturi frumoase,brava!

gloxi-te-ai specializat in torturi de botez,abia astept sa fac si eu un tort de botez,nu stiu cand,dar sper,someday:-)
Lissa-tortul de botez e extraordinar,ai rabdare de chinez,sunt sigura ca desenele de pe margine sunt facute de tine,un tort ca asta valoareaza multi verzisori in afara:-)

Nuzi-lucrezi atat de delicat.
Dora-e minunat tot ce faci,si macii sunt superbi-haioasa inovatie pielea de ciocolata,iar personajul e atat de reusit.imi imaginez cata munca e la un tort
cu atatea creme si in timp scurt.de ce nu faci tu niste cupcakes pe care sa trantesti un varf de crema pt. gustat?si te admir ca ai o paleta atat de larga
de feluri de creme si de blaturi pt. clienti,eu n-am reusit
sa fac un "meniu" prea variat.

Mimi,livia,cec,doriana,yoyo,yours4ever,celya,elida-silvia,daniela(ce oi misto faci:-)),marinaemy,Oana-Cristina-ce fain ai scris,le-ai decupat sau ai cuttere?,vrabiuta,
mamistef-waw!- :wub: :D :P

Ramo-unde esti?
eu am somat,dar mi-a prins bine pt. ca m-am mai odihnit si eu,am un somn in mine....am prestat un singur tortan pt. S.I.(abrev.sotul iubit:-D),ciocolatos rau si imens,
pt ca initial trebuia dus la firma sotului,dar pt ca nu pregatisem altceva pt acasa a trebuit sa-l taiem p-asta si sa infingem vreo cateva lumanarele in el,la insistentele plozilor:-)

o combinatie cam aiuristica,inspirata de gusturile S.I.:-D-blat amandina cu cacao Lissa,crema de ciocolata Carmen Spantu cu alune pralinate si,pt. ca mi s-a parut prea dulce
am facut si o crema de lamaie Lissa:-).insiropat bine cu cafea tare cu aroma de cardamom.

aaaa,poza mai tarziu,anyway,nu-i decat o felie ciocolatoasa,n-am decorat ca era pt papa repede cu pofta:-)

edit:gata,poza:
Imagine atasata: monthly_04_2010/post-301-127143227468.jpg

#2039 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 16 April 2010 - 06:27 PM

salutare,fete dragi!

V-am urmarit,v-am admirat, am mai torturit si eu nitel.
Primele sunt doua tortulete mai putin muncite,simple, unul dus la tzara la niste matusi si altul un tortulet pentru o colega de la opera,blat alb, crema de lamiie si crema de cioco cu cirese negre.

Imagine postata
Imagine postata

iar tortul de azi este o gradina vesela, dupa dorinta clientei-un copac,floricele,gardut, buburuze si albinute.Are blat normal de amandina,si iarasi crema de lamiie si crema de ciocolata,.cu fructe de padure de data asta.saptamina viitoare mai schimb si eu cremele,in sfirsit :wub:

Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

#2040 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 17 April 2010 - 06:19 AM

Vezi postareamamistef, la 16 April 2010 - 06:27 PM, a spus:

salutare,fete dragi!

V-am urmarit,v-am admirat, am mai torturit si eu nitel.
Primele sunt doua tortulete mai putin muncite,simple, unul dus la tzara la niste matusi si altul un tortulet pentru o colega de la opera,blat alb, crema de lamiie si crema de cioco cu cirese negre.

iar tortul de azi este o gradina vesela, dupa dorinta clientei-un copac,floricele,gardut, buburuze si albinute.Are blat normal de amandina,si iarasi crema de lamiie si crema de ciocolata,.cu fructe de padure de data asta.saptamina viitoare mai schimb si eu cremele,in sfirsit :appl:

frumoase torturi, vesele si cu o nuanta placuta, felicitari
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic