Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2361 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 11 May 2010 - 09:20 PM

Vezi postareanuzi, la 11 May 2010 - 02:33 PM, a spus:

Buna ziua!-fetelor va multumesc la toate, pentru cuvintele frumoase, pe care mi le-ati adresat.Va felicit si eu pe cele care ati postat in ultimele zile,le-am vazut un pic in graba dar o sa le reiau.Am promis cand fac catelul, care mi-a dat bataie de cap,(nu stiu daca si voi faceti asa,dar eu cand fac cate un tort sunt in stare, sa-mi pun si sufletul in el,eu vad asta ca pe un defect nu cred ca e bine sa te consumi asa,mai ales ca uni care vad tortul zic, bine da e frumos dar cu asa o voce de-ti crapa inima in tine cand stii cat ai muncit la el).Gata ca va-am zapacit cu atata vb. pe cuvantul meu ca nu l-am copiat de la nimeni, am cautat imagini cu catei pe net, dar nu am gasit ceva sa-mi placa.Aaaa era sa uit stiti ca v-am zis ca-l vrea din frisca pana la urma am mai negociat sa-l fac cum cred eu ca-i mai bine.O sa postez 4 poze sper ca nu mi-o iau pe cocoasa ca sunt prea multe. :happy2: Atasament P1020668.JPG Atasament P1020673.JPG Atasament P1020670.JPG Atasament P1020676.JPG

Extraordinar de frumos! Superb! Te felicit din suflet! Sa inteleg ca l-ai acoperit cu MM fondant? Mi-ar placea sa te copiez de 1 iunie, dar nu stiu daca voi reusi... Cam cat de mare e catelul? E modelat dintr-o bucata sau capul, corpul etc separat?
Nu vrei TU sa mai faci unul si sa faci un tutorial, sa invatam si noi? ;)

#2362 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 11 May 2010 - 09:22 PM

Vezi postareavrabiuta, la 11 May 2010 - 05:48 PM, a spus:

Si acu , ca era sa uit , pun si eu tortul meu de simbata, pentru casa, facut cu o ocazia anume, va las sa ghiciti ! Fiind doar pentru noi, am mai exersat cu ciocolata pusa pe hirtie de copt si de data asta s-a desprins ! Si stiu si de ce : hirtia de copt acu e din cea buna !
Blat simplu, crema de capsuni (gloxi - iaurt,smintina si fructe ) si mousse de ciocolata,care din lipsa de gelatina suficienta, putin cam moale ! Suuuuuuuuuper bun !
Apropo, pe la voi se gaseste gelatina dr.O ? Eu la 2 hipermarketuri am cautat si nu aveau si de acolo imi luam mereu ? Ce sa fie, ce sa fie ? :happy2:

La multi ani! vrabiuta draga... Sa fiti fericiti multi ani de aici inainte!

#2363 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 12 May 2010 - 07:11 AM

Vezi postareaLivia, la 09 May 2010 - 09:27 PM, a spus:

Cecilia imi plac mult florile, te admir pt ca poti lucra asa frumos cu 4 pitici.

multumesc, si mi-e imi plac......asta pana intru aici si vad ca se poate si mai bine si frumos

Vezi postareadelioara, la 10 May 2010 - 08:11 AM, a spus:

Cecilia, nu dispera, ti-a iesit ok masa de biliard, a doua oara o sa iasa perfect, o sa stii ce ai de facut, si mie mi se intampla la fel, la fiecare model nou. Tortul bleu cu flori e f reusit, ai devenit artista la facut flori, bravo!

multumesc pt aprecieri, dar pana la "artista" e cale lunga

Vezi postareaDoriana, la 10 May 2010 - 08:50 AM, a spus:

Cecilia , te-ai chinuit ceva cu pasta de cioco , da` masa de biliard a iesit super , pentru prima incercare eu spun ca e bine . Doar asa invatam ... daca ne-ar iesi din prima , ar fi prea usor , nu ? :happy2: Multe peripetii am si eu legate de cate ceva ce incerc prima data ...
Tortul cu flori e finut tare . Crema suna bine , as vrea sa o incerc si eu .

multumesc
crema e chiar buna (a fost apreciata de copii, asta cat au apucat sa guste)

Vezi postareagloxinia, la 10 May 2010 - 10:00 AM, a spus:

[b]Ceci
felicitari pentru tortul inflorat, deci ai pus orhideea roz ;) Se fac greu? De cand ma pregatesc sa fac si eu una...

multumesc
da, am pus-o ca doar am muncit si la ea
de facut nu mi se pare greu, am urmat exact instructiunile si a iesit destul de repede si usor
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#2364 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 12 May 2010 - 07:17 AM

Vezi postareagabrenia, la 11 May 2010 - 05:55 PM, a spus:

Vrabiuta arata tare apetisant tortul !Cumva cu ocazia a 20 ani de casnicie? Sper sa nu te fac asa da in varsta dar zau ca altceva nu-mi treca prin cap.Vad inimi,doua verighete...Ce poate fi daca nu asta?La multi ani!!! ;) ;)

Multumesc frumos !

Vezi postareaLuminis, la 11 May 2010 - 09:22 PM, a spus:

Vezi postareavrabiuta, la 11 May 2010 - 05:48 PM, a spus:

Si acu , ca era sa uit , pun si eu tortul meu de simbata,
Apropo, pe la voi se gaseste gelatina dr.O ? Eu la 2 hipermarketuri am cautat si nu aveau si de acolo imi luam mereu ? Ce sa fie, ce sa fie ? :happy2:

La multi ani! vrabiuta draga... Sa fiti fericiti multi ani de aici inainte!

Multumesc frumos !

#2365 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 May 2010 - 07:20 AM

dani_ela, dora, gabrenia, cellya va multumesc mult pt apreciri :happy2:

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

#2366 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 May 2010 - 09:49 AM

Mimi superbe torturi, imi place mult cel cu ciocolata

Dorina au iesit finute torturile tale iar la cel cu floricele suntv de acord cu celelalte fete, e destul atat nu trebuiau mai multe flori

Delioara cred ca s-a meritat munca, a iesit fff fain

Dani_ela chiar si cu frisca ti-a iesit dragut, felicitari

marinaemy imi place mult tortul cu cartea

cellya, yammiii ce-as manca si eu o feliuta din tortul tau, iar cel pt rares a iesit f finut intr-adevar s-a meritat munca

elida-silvia ce mult imi place cum ti-a iesit tortul cu winnie, il salvez ca sursa de inspiratie

nuzi a iesit super fain catelusul, as fi si eu interesata de tutorial pt el daca mai il faci vreodata

vrabiuta la multi ani, f apetisant tort

#2367 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 May 2010 - 09:58 AM

Azi e ziua fetei mele (Estera a 2 a din toti)si am vrut sa-i fac un tort cu o poveste (nu stiu cat de mult am reusit asta) dar a fost ff incantata si ea si fratii ei
am facut un blat cu cocos si piersici din compot
si din lipsa de altceva am facut o crema cu ciocolata de la dr. outker
si a iesit asta (cine stie ce poveste am ales?)

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-91-127365106557.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-91-127365108261.jpg

#2368 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • LocationArad

Postat 12 May 2010 - 11:11 AM

Delioara, timbrul cu posta e super! parca ma uit la o poza!

Daniela, ai dreptate, ar fi avut o alta tinuta in pasta, dar ti'a iesit si asa.

Marinaemy, cum ti'a iesit modelul asa de pronuntat si fain? si culoarea...ce e?

Cellya, frumos tortul, si imi place cum ti'au iesit literele! s'a meritat chinuiala :happy2:

Elida-silvia, e tare dragalas tortul pt Elias, spune'mi cum ai obtinut negru? pictat sau colorant in pasta?

Nuzi, catelusu' e superb! parca e real:D

Vrabiutzo, ce fain ti'a iesit, te invidiez ca mie nu mi'a iesit bordura asta de cioco ;)

Ceci, sa fie Frumoasa din Padurea Adormita?
oricum ideea e foarte faina

Livia, imi pare rau, te dezamagesc, dar nu am facut nici un tort de ziua mea...nu am avut timp si starea necesara, am refuzat multe comenzi in ultima perioada
Raluca

#2369 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 12 May 2010 - 11:41 AM

Minunat tortul-catel.Nuzi!!! Mi-nu-nat!!!Forma de cosulet o vazusem si eu la lumeabasmelor.ro,dar zau ca nu am crezut ca poate sa arate atit de bine!felicitari de o mie de ori!

Vrabiutzo, sa traiti inca 20 de ani fericiti,si apoi inca 20!!! ;)

Tortuletele mele de azi sunt simple,pentru o fetita ce implineste 9 ani,unul e pentru acasa si unul pentru azi la scoala dupa ore.
Au blat negru de amandina, crema de lamiie si crema de ciocolata, eterna combinatie :happy2:

Imagine postata
Imagine postata

despre situatia din tara nu-mi vine sa mai zic nimic ;)

Acum am dat vizualizare mesaj...Ralu,eu nu cred ca e intelept sa refuzi comenzi B) Uite,eu nu-mi permit sa refuz ,pentru simbata am 4 torturi de facut,o sa stau cred noaptea sa le imbrac si sa le aranjez,insa pe de o parte am nevoie de bani, am nevoie sa ma recomande clientii multumiti mai departe si imi doresc sa stie lumea ca sunt draguta si ca incerc sa ajut oamenii chiar si intr-un timp scurt,daca imi sta in putere.Ma gindesc ca daca eu ii spun omului ca nu pot,nu am timp sau nu am dispozitia necesara pt a-i face un tort,respectivul va fi dezamagit si a doua oara va apela la altcineva. Sfatul meu prietenesc este sa ai incredere in tine,sa te gindesti ca poti sa stai doua ore intr-o noapte ca sa-l aranjezi cum poti tu mai bine,dar nu mai refuza comenzi,pentru ca la un moment dat lumea o sa inceteze sa mai apeleze la tine tocmai din motivul asta,si e mare pacat!

cec,la multi ani fericiti fetitei tale!Tortul este tare dragut!

#2370 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 12 May 2010 - 12:50 PM

Vrabiuto-Olguto va doresc LA MULTI ANI fericiti impreuna!!! si sa dea Domnul
sa sarbatoriti inca 20+20+20....:happy2:

Cecilia sa-ti traiasca fetita..sa creasca mare si sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!!!
Imi inchipui ce s-a bucurat cand a vazut Frumoasa din Padurea Adormita B);)

Stefana asa cum ne-ai obisnuit in ultimul timp faci niste torturi super...brava...

Cat despre comenzi...ce n-as da sa zbarnaie telefonul si la mine si sa ajung in situatia de a refuza comenzi...desi, cum bine zici, e pacat sa le refuzi...eu oricum stau noaptea sa le bibilesc cand vad ca timpul nu-mi va fi prieten pt a termina tortul la ora stabilita...numai ca un exemplu: la rochita papusii Barbie de pe ultimul tort am lucrat 4ore...de la 2 noaptea la 6 dimineata....tipa venea la ora 12 ziua sa-l ia...dar am preferat sa-l termin cu cateva ore inainte ca sa nu stau stresata, sa fac ordine in bucatarie (vor sa vada cand scoti tortul de la frigi si ca-l depozitezi in conditii igienice) si sa am timp si pentru sedinta foto ;)

#2371 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 12 May 2010 - 12:58 PM

Vezi postareadora, la 12 May 2010 - 12:50 PM, a spus:

am preferat sa-l termin cu cateva ore inainte ca sa nu stau stresata, sa fac ordine in bucatarie (vor sa vada cand scoti tortul de la frigi si ca-l depozitezi in conditii igienice) si sa am timp si pentru sedinta foto:)

...exact! :)

#2372 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 May 2010 - 01:25 PM

Vezi postareaYours4ever, la 12 May 2010 - 11:11 AM, a spus:

Ceci, sa fie Frumoasa din Padurea Adormita?
oricum ideea e foarte faina

cam asta a vrut sa fie dar numai frumoasa nu a iesit
ma bucur ca-ti place ideea si mie mi-a placut

Vezi postareaStefana, la 12 May 2010 - 11:41 AM, a spus:

cec,la multi ani fericiti fetitei tale!Tortul este tare dragut!

multumesc

Vezi postareadora, la 12 May 2010 - 12:50 PM, a spus:

Cecilia sa-ti traiasca fetita..sa creasca mare si sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!!!
Imi inchipui ce s-a bucurat cand a vazut Frumoasa din Padurea Adormita ;):)

multumesc
da, a fost ff incantata atat ea cat si ceilalti

#2373 Useril este offline   tot_eu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 24-March 10

Postat 12 May 2010 - 02:18 PM

Citeaza

am vazut si ultimul tort ce fain arataaaaaaaaaa! Si ce ingenios sa decupezi o floare in litere. Si eu ma chinui sa fac cerc

mersi, Gloxinia! :) ideea mi-a venit pe loc, atunci cand pasta imi "fugea"in toate partile(literele sunt taiate cu un cutit de bucatarie). ma bucur ca ti-am dat o idee cat de mica, in rest, voi sunteti profesoarele mele si eu tot iau notite ;)
Elida, e super tortuletul !! sigur va fi multumita si mamica .

Citeaza

Multumesc cellya draga pt aprecieri...primeste felicitarile mele pt ultimele torturi prestate

iti multumesc, Dora. nu stiu unde sa scriu...voi scrie aici ..am incercat blatul cu cioco si mere. Doamne cat am mai lins inainte sa fie copt ;))))multumesc pt reteta! :)

Citeaza

Bunica mea a cunoscut odata un pustnic care avea premonitii...si zicea: "Vor veni timpuri cand vom fi socati de ceea ce ni se intampla...de ceea ce vom vedea in jurul nostru...pe strada si altundeva...incat vom dori sa scoatem mortii afara din groapa si sa intram noi in locul lor pentru a scapa de grozaviile vazute si traite!!!"...nu-mi doresc sa ajung acea zi :(...inalt ruga mea Cerului sa ne ocroteasca si sa ne vegheze pe TOTI!!

aceleasi vorbe le-am auzit la bunica mea(Dumnezeu sa o odihneasca!) si vorbele astea nu le-am uitat !!!
nu stiu unde vom ajunge ....
e greu. din ce in ce mai greu ...
Nuzi, fata draga, eu nu ating catelusul asta de teama...sa nu fiu muscata !!! e REAL! e perfect si dulce!!! FE-LI-CI-TA-RI ! imi poti spune ce dimensiuni are forma aceea de cos(zid) ?

Citeaza

Cellya, m-am scurs de pe scaun la vederea feliei cele ciocolatoase, si imi place ca l-ai decorat si pe cel pentru acasa, bravo! Spiderica e f fain pictat, si literele sunt mai mult decat reusite. Tine-o tot asa! ;)

data viitoare te invit sa iei trenul ca sa gusti dintr-un tort ciocolatos :)
mersi de aprecieri, Delioara! sper sa ma fac "mare"... :D
Vrabiuta, la multi, multi ani! Sa fiti sanatosi si fericiti !

#2374 Useril este offline   tot_eu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 24-March 10

Postat 12 May 2010 - 02:20 PM

Citeaza

astia cica inchid termoelectrica , si eu cu barbat cu tot acolo lucram ;) nu stiu ce ne asteapta...dar nimic bun ;)

Dani_ela, aceeasi situatie e la mine si la sot (lucram in acelasi loc) numai ca nu stim exact cand se va intampla.

Citeaza

cellya, yammiii ce-as manca si eu o feliuta din tortul tau, iar cel pt rares a iesit f finut intr-adevar s-a meritat munca

cec, din pacate, tortul ala s-a terminat demult. a fost micut.
mersi pentru aprecieri ! :)
La multi ani, fetitei tale ! ce tortulet fain are !!!!

Citeaza

Cellya, frumos tortul, si imi place cum ti'au iesit literele! s'a meritat chinuiala ;)

Raluca, mersi . sa stii ca s-a meritat ! :)

Citeaza

Livia, imi pare rau, te dezamagesc, dar nu am facut nici un tort de ziua mea...nu am avut timp si starea necesara, am refuzat multe comenzi in ultima perioada

si eu am fost nevoita sa refuz o comanda fiindca m-a sunat tarziu si s-a suprapus peste tortul Spider ..nu stiu cum reusiti voi sa faceti 2-3 torturi/zi. EU NU POT !!!nici daca ma dau de-a dura . oricat mi-as dori, nu pot sa fac atata din cauza ca fetita sta NUMAI PE MINE! decat sa umblu val-vartej si sa nu stiu pe ce lume sunt, mai bine fac putin, atat cat cred ca rezist.
ma gandeam ca voi fi in criza de timp ... nu vreau sa dezamagesc pe nimeni ...mai bine sa refuz decat sa dezamagesc!!! parerea mea.
Stefana, ambele sunt frumoase, dar ciuperca ma atrage mai mult . am ce am cu ciupercile :D

Citeaza

Uite,eu nu-mi permit sa refuz ,pentru simbata am 4 torturi de facut,o sa stau cred noaptea sa le imbrac si sa le aranjez,insa pe de o parte am nevoie de bani, am nevoie sa ma recomande clientii multumiti mai departe si imi doresc sa stie lumea ca sunt draguta si ca incerc sa ajut oamenii chiar si intr-un timp scurt,daca imi sta in putere

spor la treaba !
eu ma consider o persoana draguta si incerc sa ajut omul, dar de frica(nu era timp suficient!), atunci am refuzat!( mai ales ca sunt la primele comenzi imi place sa am mai mult timp la dispozitie, daca gresesc ceva, sa am timp sa corectez !!!n-as vrea sa fac treaba de mantuiala, sub nicio forma ! - aici vorbeam doar de mine ! ca eu sunt incepatoarea si ma misc ceva mai anevoie fata de voi care aveti experienta).

apropo de frigider, al meu e in ....hol :(

o zi faina va doresc !! :)

#2375 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 07-December 09

Postat 12 May 2010 - 04:29 PM

[quote name='Oana-Cristina' date='11 May 2010 - 08:51 PM' timestamp='1273600264' post='36864']
Nuzi supeeerb catelul,felicitari .Cred ca e cel mai dulce catel vazut pana acum.
[/quote]
Oana-multumesc ;)

[/quote]

Extraordinar de frumos! Superb! Te felicit din suflet! Sa inteleg ca l-ai acoperit cu MM fondant? Mi-ar placea sa te copiez de 1 iunie, dar nu stiu daca voi reusi... Cam cat de mare e catelul? E modelat dintr-o bucata sau capul, corpul etc separat?
Nu vrei TU sa mai faci unul si sa faci un tutorial, sa invatam si noi? :)

[/quote]
Luminis-multumes esti o dulce.Da ai ghicit l-am acoperit MM fondant,fai o clona ca nu-i greu deloc sunt sigura ca vei reusi,am vazut ca esti talentata,hai curaj.Catelul avea 400g inainte sa pun pasta pe el,dupa aia nu l-am mai cantarit,sotul meu chiar radea de mine, ca mereu, ba il cantaream ba mai adaugam ceva...Este dintr-o bucata incepi cu corpul cand il construesti, apoi faci o minge din salam de biscuiti( asta fiind capul) ii adaugi apoi piciorusele, dar faci in asa fel, ca la urma sa fie intreg nu bucati,off nu stiu daca ma fac inteleasa.Tutorial as putea sa fac daca mai fac vreo unul, dar asta ar insemna sa fac o groaza de poze, ca eu l-am bibilit oreee intregi, pana l-am facut sa arate asa.Dar o sa incerc sa fac macar etapele esentiale.Sincer nici eu nu m-am crezut in stare ca o sa pot sa-l fac asa ca incercarea moarte nu are.Te pup si astept catelul.

[quote name='cec' date='12 May 2010 - 10:49 AM' timestamp='1273650545' post='36909']

nuzi a iesit super fain catelusul, as fi si eu interesata de tutorial pt el daca mai il faci vreodata

[/quote]
cec-multumesc,daca o sa mai am in plan un catel,o sa-l trag in poza.

[quote name='Yours4ever' date='12 May 2010 - 12:11 PM' timestamp='1273655496' post='36911']

Nuzi, catelusu' e superb! parca e real:D

[/quote]
Yours4ever-multumesc ma bucur ca-ti place.

#2376 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 12 May 2010 - 04:39 PM

Vezi postareaStefana, la 12 May 2010 - 11:41 AM, a spus:

Minunat tortul-catel.Nuzi!!! Mi-nu-nat!!!Forma de cosulet o vazusem si eu la lumeabasmelor.ro,dar zau ca nu am crezut ca poate sa arate atit de bine!felicitari de o mie de ori!

Stefana- ;) esti tare draguta,forma o am si eu de vara trecuta si am mai folosito doar odata cand am facut acoperisul la biserica,eu zic ca-i de efect.

Vezi postareacellya, la 12 May 2010 - 02:18 PM, a spus:

Nuzi, fata draga, eu nu ating catelusul asta de teama...sa nu fiu muscata !!! e REAL! e perfect si dulce!!! FE-LI-CI-TA-RI ! imi poti spune ce dimensiuni are forma aceea de cos(zid) ?

cellya-atingel ca nu te musca ca-i dresat cata bibileala i-am tras :) ,forma are aprox.12/8cm,multumesc pentru felicitari.

#2377 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 12 May 2010 - 04:43 PM

Stefana-te felicit pentru tortulete sunt foarte frumoase,ce bine ca ai comenzi tine-o tot asa. cec-"La multi ani!" fetitei tale sa fie sanatoasa si sa va bucurati de tot ceea ce face.Tortuletul este simpatic important este ca,copiii s-au bucurat.

#2378 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • LocationArad

Postat 13 May 2010 - 08:44 AM

Stefana,ce faine sunt torturile tale, vesele, ca intotdeauna, si se vede in ele acea pasiune a la Stefana:)
cat despre torturile mele...stiu , ai dreptate,insa pentru mine e doar o pasiune si cred ca va ramane doar asa, dupa 8 ore de munca si 4 de scoala nu mai sunt in stare sa fac un tort intr'o noapte:) si'mi incepe sezonul de nunti deci o sa lucrez si mai mult, asa ca o sa vin pe aici ocazional cu cate un tort, dar o sa va urmaresc pe voi cu mare drag. Te pup
Raluca

#2379 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 13 May 2010 - 03:20 PM

salutare fetelor :hello: ,in sfarsit va pot scrie (calculator stricat,reparat, iar stricat ... laptopul e vechi antic si de demult ,face intrecere cu melcul si mereu iese pe ultimul loc :lol: ), am ramas muuuuult in urma, dar astazi fiind si sarbatoare, ce puteam face? sa dau inapoi vreo 10-12 pagini :floare: ,sunteti minunate,extraordinare
oti chiar daca este fooarte tarziu vreau sa ii urez si eu La Multi Ani mamei tale,sa te felicit pentru tortul foarte frumos facut si cu multa dragoste depusa ,ce bine e ca o ai aproape de tine pe mama ta, sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa o tina inca pe atata langa tine ca intotdeauna avem nevoie de mamele noastre ,indiferenta de varsta noastra,(of scuze iar am cazut in butoiul cu melancolie ,eu nu am pe nimeni aproape de mine, sa fac si eu torturi asa din toata inima -nu ca nu as pune suflet la comenzi dar e o mica -mare diferenta -),binenteles ca si celelate sunt frumoase mai ales ala etajat :thumleft:
dorala tine toate torturile au o poveste , la fiecare tort m-ai lasat cu gura cascata si nu numai pe mine , am avut si eu socuri mai ales la ultimele 2 torturi :pupic: :floare:
nuzicand am vazut catelul am zis ca asa ceva nu se poate,am vrut sa te intreb si eu cam aceleasi lucruri care te-a intrebat dora ,deci am aflat ce ma interesa si iti multumesc pentru explicatii :floare:
nelly_th2001

#2380 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 13 May 2010 - 03:29 PM

[quote name='delioara' date='10 May 2010 - 10:40 AM' timestamp='1273477209' post='36653'
[/quote]
frumos executat si la mine in calculator salvat :thumleft:

[quote name='elida-silvia' date='11 May 2010 - 11:30 AM' timestamp='1273566615' post='36782']
[/quote]
vai imi place de mor ,cat de jucaus e, cateii sunt frumosi ,frumosi ,frumosi :floare:
nelly_th2001

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic