Citeaza
astia cica inchid termoelectrica , si eu cu barbat cu tot acolo lucram

nu stiu ce ne asteapta...dar nimic bun

Dani_ela, aceeasi situatie e la mine si la sot (lucram in acelasi loc) numai ca nu stim exact cand se va intampla.
Citeaza
cellya, yammiii ce-as manca si eu o feliuta din tortul tau, iar cel pt rares a iesit f finut intr-adevar s-a meritat munca
cec, din pacate, tortul ala s-a terminat demult. a fost micut.
mersi pentru aprecieri !
La multi ani, fetitei tale ! ce tortulet fain are !!!!
Citeaza
Cellya, frumos tortul, si imi place cum ti'au iesit literele! s'a meritat chinuiala

Raluca, mersi . sa stii ca s-a meritat !
Citeaza
Livia, imi pare rau, te dezamagesc, dar nu am facut nici un tort de ziua mea...nu am avut timp si starea necesara, am refuzat multe comenzi in ultima perioada
si eu am fost nevoita sa refuz o comanda fiindca m-a sunat tarziu si s-a suprapus peste tortul Spider ..nu stiu cum reusiti voi sa faceti 2-3 torturi/zi. EU NU POT !!!nici daca ma dau de-a dura . oricat mi-as dori, nu pot sa fac atata din cauza ca fetita sta NUMAI PE MINE! decat sa umblu val-vartej si sa nu stiu pe ce lume sunt, mai bine fac putin, atat cat cred ca rezist.
ma gandeam ca voi fi in criza de timp ... nu vreau sa dezamagesc pe nimeni ...mai bine sa refuz decat sa dezamagesc!!! parerea mea.
Stefana, ambele sunt frumoase, dar ciuperca ma atrage mai mult . am ce am cu ciupercile
Citeaza
Uite,eu nu-mi permit sa refuz ,pentru simbata am 4 torturi de facut,o sa stau cred noaptea sa le imbrac si sa le aranjez,insa pe de o parte am nevoie de bani, am nevoie sa ma recomande clientii multumiti mai departe si imi doresc sa stie lumea ca sunt draguta si ca incerc sa ajut oamenii chiar si intr-un timp scurt,daca imi sta in putere
spor la treaba !
eu ma consider o persoana draguta si incerc sa ajut omul, dar de frica(nu era timp suficient!), atunci am refuzat!( mai ales ca sunt la primele comenzi imi place sa am mai mult timp la dispozitie, daca gresesc ceva, sa am timp sa corectez !!!n-as vrea sa fac treaba de mantuiala, sub nicio forma ! - aici vorbeam doar de mine ! ca eu sunt incepatoarea si ma misc ceva mai anevoie fata de voi care aveti experienta).
apropo de frigider, al meu e in ....hol
o zi faina va doresc !!