nuzi, la 16 May 2010 - 02:04 PM, a spus:
Acum sa va arat tortul facut pentru soacra mea care ieri a implinit o frumoasa varsta,noi am vrut sa o sarbatorim, chiar daca ea din pacate este in Romania.Noi ii transmitem"La multi ani!"si ca o iubim mult fiindca este un om extraordinar.
E minunat,minunat tortul!!! felicitari din suflet si pentru funda superba,si pentru gest! Ma bucur ca exista femei care au parte de soacre bune,a mea a fost si ea un om minunat dar s-a stins la 52 de ani,era o femeie exceptionala si tare mi-as fi dorit sa am sansa sa-i fac si eu asa cite o bucurie,cum faci tu!! sa-ti fie sanatoasa si sa va intelegeti tot atit de bine si in continuare!
dora, la 16 May 2010 - 02:36 PM, a spus:
er elegant...si bine executat...dar asa cum zicea Blanka as fi ales un alt platou de prezentare ...asta pt ca tot s-a deschis canalul...sinceritatii!!!
multumesc mult Dora

,am raspuns mai sus in legatura cu tava buclucasa
gloxinia, la 16 May 2010 - 07:15 PM, a spus:
Wooow Stefana ce fain ti-a iesit! Si rosul ala ma baga in boala. Ha, ha cand am vazut tortul si mie mi-a sarit platoul in oki. Chiar voiam sa iti spun ca eu mi-am facut la comanda la un atelier de mobila 2 platouri, Unul rotund si unul dreptunghiular. Am masurat frigiderul si le-am facut cat am putut de mari. Asa ca la ocazii festive am pe ce sa le pun fie ca e tort rotund fie dreptunghiular
Gloxi, o sa vorbesc si eu cu George sa-mi mestereasca doua platouri din pal, sa fie maaari si sa nu mai am grija platourilor,chit ca trebuie sa ma intorc dupa platouri la sala! Numai de-ar da Dumnezeu sa am parte de comenzi asa de mari!
Rosul e pictat cu mari emotii,sa nu se pateze albul tortului...observati probabilca "mari emotii" e leit motivul tortului,daaa?
Luminis, la 16 May 2010 - 07:17 PM, a spus:
Merci, Stefana! 13 kile? Nu a avut atat de mult, nu stiu cat exact, dar in niciun caz nu 13 kg.
M-am uitat si eu in urma....habar n-am cum de-am retinut eu ca tortul tau a avut in jur de 13 kile....oboseala,maica,oboseala
Superrr tare tortul-barcuta!!! foarte,foarte fain!! Salvat/retinut modelul!
dani_ela, la 16 May 2010 - 08:06 PM, a spus:
am facut si io un tort aseara, cu crema de portocale si crema caramel.mie mi-a fost tare drag...
Foarte frumos,foarte frumos,imi place buchetelul de trandafiri atit de mult!!!
yoyo, la 16 May 2010 - 11:40 PM, a spus:
Stefana nu am de ce sa ma supar eram doar socata ca doar prin ceea ce scriu se observa ca sunt cam directa.....desi mi-am muscat de n ori limba poate in ideea de a nu leza persoana.Nu reformula nimic, e foarte bine asa cum ai scris.Avem tendinta de a despica firul in n ori eu cred ca ar fi mult mai bine sa fim mai subiectivi si sa nu stam la despicat. Vin cu o sugestie la torturi cand le pui pe material incearca sa iei un material mai deschis si mai vioi pentru ca griul acela putin schimba intensitatea culorilor si a tortului.
Tortul cu dansatori e de o finetzeeeeee din calea afara.Felicitari pentruu ceea ce ai facut! Stiu si eu am patit cu funda ca tot pica insa eu lateralele adica buclele le pensulez si alea apoi imi bag degetele in interior putin si apas si stau asa putin ca sa prinda pe pasta funda. Multumesc de apreciere a sinceritatii !
Yoyo

Am un material,un portocaliu stins,piersica ii zice cred,o sa-l folosesc pe ala,si eu cred ca e cam stins griul folosit ,insa pina sa zici asta nu imi amintisem de materialul acela ,iar chef si timp sa umblu prin magazine sa caut un material mai viu colorat nu gasisem si nici nu cred ca o sa gasesc prea curind,cu prichindeii dupa mine.La urmatorul tort o sa probez materialul respectiv,sa vedem diferenta!
Asa procedasem si eu cu fundele,insa cred sincer ca erau un pic cam mari pentru a se usca si lipi in timp util,am fost un pic in criza de timp si nu am apucat sa le fac pe toate in tihna,ca de obicei,si s-a cunoscut! Tare inteleapta as fi fost sa fac fundele cu o zi inainte si sa le usuc in picioare,sa nu mai am grija lor! Eh,next time de-acuma...bine ca au stat in picioare la poza festiva
va pup,va multumesc foarte mult pentru aprecieri,pentru sugestii si pentru sfaturi,va doresc o saptamina minunata si plina de torturi frumoase!!
<br style=""> <br style="">
<br style=""> <br style="">
Nu stiu de ce nu mi-a luat mesajul mare din prima,l-am salvat in word apoi l-am pus pe bucati aici,s-au pierdut niste emoticoane,sper sa nu fi facut vreo bulibaseala