Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2441 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 17 May 2010 - 07:07 AM

Doua din torturile de saptamana ce tocmai s-a incheiat-mai sunt 3,revin dupa ce micsorez pozele.
-un tort simplu,ornat cu frisca,blat pandispan si crema vanilie

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-139-127407271665.jpg

-un bust cu blat amandina si aceeasi crema de vanilie

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-139-127407281698.jpg
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#2442 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 17 May 2010 - 07:51 AM

Vezi postareaAnca_B, la 16 May 2010 - 01:35 PM, a spus:

Dau "edit" , vad ca Stefana mi-a luat-o inainte cu mesajele,deci tortul imi place foarte mult!Te felicit ,si am sa te rog sa detaliezi un pic si, cum ai pictat dansatorii si scrisul,ai avut sablon...ceva?Iar,acum ca tot suntem la momentul sinceritatii,o mica remarca am de facut:PLATOUL!Te rog sa nu te superi,dar avand in vedere evenimentul ,as fi preferat un alt platou de prezenatre!Pupic si...trimite-mi si mie o felie din tort,sa vad cum e cu cirese negre!

Multumesc :biggrin: si pentru aprecieri,si pentru sinceritate!Pentru dansatori am avut o foaie scoasa la imprimanta cu acele siluete negre,insa era in marime A4 si am facut mai multe schite,incercind sa le reproduc la o scara mai mica.Apoi pe tort aveam mina cit de cit sigura si am desenat din ochi,cu modelul in fata,pentru ca sablonul facut de mine din carton tot era prea mare pentru spatiul disponibil pe tort si a trebuit sa ma descurc la fata locului.Am desenat conturul cu carioca neagra si am umplut cu Wilton diluat cu putina tuica.
Cu scrisul am procedat la fel,am primit foaia cu sigla clubului pe un A4,am mai facut o schita atunci cind am primit-o ca sa vad daca am priceput cum merg literele si am vazut ca e ok.Pe tort tot direct am desenat,cu mare grija,fara sa ma grabesc.Am avut foarte mari emotii pentru ca eram foarte obosita, simbata a fost o zi foarte incarcata si ma lasau ochii de-acuma.Nu-s grafician,nici macar nu am facut ceva cursuri,de asta nu am o tehnica speciala care ar putea sa ma ajute la o adica si am emotii de fiecare data.

Asa,mai multe fete mi-ati atras atentia asupra tavii.Va dau intru totul dreptate!! Of,de-ati sti cite-am tras si cu tava asta! De cind am primit avansul pt tort a umblat George peste tot pe la magazinele mari sa gaseasca o tava maaare,rotunda.Nu a gasit nicaieri dimensiune asa de mare(am facut blatul de la baza si am montat parterul intr-o cratita ff mare,care abia incape in cuptor,nu-i stiu diametrul,are in jur de 40 banuiesc) si dupa citeva zile de cautari a venit intr-un final nervos si mi-a zis sa ma descurc,ca el nu gaseste pe nicaieri.Singura solutie a fost sa ma lipsesc de o tava mare de tot pe care o aveam eu de nu stiu unde prin casa,si inca m-am considerat norocoasa (in conditiile date) ca o aveam si pe asta in casa.Altfel habar n-am ce-as fi facut. Deci sunt total de acord cu voi in privinta tavii!

#2443 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 17 May 2010 - 07:53 AM

Vezi postareanuzi, la 16 May 2010 - 02:04 PM, a spus:

Acum sa va arat tortul facut pentru soacra mea care ieri a implinit o frumoasa varsta,noi am vrut sa o sarbatorim, chiar daca ea din pacate este in Romania.Noi ii transmitem"La multi ani!"si ca o iubim mult fiindca este un om extraordinar.

E minunat,minunat tortul!!! felicitari din suflet si pentru funda superba,si pentru gest! Ma bucur ca exista femei care au parte de soacre bune,a mea a fost si ea un om minunat dar s-a stins la 52 de ani,era o femeie exceptionala si tare mi-as fi dorit sa am sansa sa-i fac si eu asa cite o bucurie,cum faci tu!! sa-ti fie sanatoasa si sa va intelegeti tot atit de bine si in continuare!

Vezi postareadora, la 16 May 2010 - 02:36 PM, a spus:

er elegant...si bine executat...dar asa cum zicea Blanka as fi ales un alt platou de prezentare ...asta pt ca tot s-a deschis canalul...sinceritatii!!!

multumesc mult Dora :biggrin:,am raspuns mai sus in legatura cu tava buclucasa

Vezi postareagloxinia, la 16 May 2010 - 07:15 PM, a spus:

Wooow Stefana ce fain ti-a iesit! Si rosul ala ma baga in boala. Ha, ha cand am vazut tortul si mie mi-a sarit platoul in oki. Chiar voiam sa iti spun ca eu mi-am facut la comanda la un atelier de mobila 2 platouri, Unul rotund si unul dreptunghiular. Am masurat frigiderul si le-am facut cat am putut de mari. Asa ca la ocazii festive am pe ce sa le pun fie ca e tort rotund fie dreptunghiular

Gloxi, o sa vorbesc si eu cu George sa-mi mestereasca doua platouri din pal, sa fie maaari si sa nu mai am grija platourilor,chit ca trebuie sa ma intorc dupa platouri la sala! Numai de-ar da Dumnezeu sa am parte de comenzi asa de mari!

Rosul e pictat cu mari emotii,sa nu se pateze albul tortului...observati probabilca "mari emotii" e leit motivul tortului,daaa?

Vezi postareaLuminis, la 16 May 2010 - 07:17 PM, a spus:

Merci, Stefana! 13 kile? Nu a avut atat de mult, nu stiu cat exact, dar in niciun caz nu 13 kg.

M-am uitat si eu in urma....habar n-am cum de-am retinut eu ca tortul tau a avut in jur de 13 kile....oboseala,maica,oboseala

Superrr tare tortul-barcuta!!! foarte,foarte fain!! Salvat/retinut modelul!

Vezi postareadani_ela, la 16 May 2010 - 08:06 PM, a spus:

am facut si io un tort aseara, cu crema de portocale si crema caramel.mie mi-a fost tare drag...

Foarte frumos,foarte frumos,imi place buchetelul de trandafiri atit de mult!!!

Vezi postareayoyo, la 16 May 2010 - 11:40 PM, a spus:

Stefana nu am de ce sa ma supar eram doar socata ca doar prin ceea ce scriu se observa ca sunt cam directa.....desi mi-am muscat de n ori limba poate in ideea de a nu leza persoana.Nu reformula nimic, e foarte bine asa cum ai scris.Avem tendinta de a despica firul in n ori eu cred ca ar fi mult mai bine sa fim mai subiectivi si sa nu stam la despicat. Vin cu o sugestie la torturi cand le pui pe material incearca sa iei un material mai deschis si mai vioi pentru ca griul acela putin schimba intensitatea culorilor si a tortului.
Tortul cu dansatori e de o finetzeeeeee din calea afara.Felicitari pentruu ceea ce ai facut! Stiu si eu am patit cu funda ca tot pica insa eu lateralele adica buclele le pensulez si alea apoi imi bag degetele in interior putin si apas si stau asa putin ca sa prinda pe pasta funda. Multumesc de apreciere a sinceritatii !

Yoyo :tongue3:
Am un material,un portocaliu stins,piersica ii zice cred,o sa-l folosesc pe ala,si eu cred ca e cam stins griul folosit ,insa pina sa zici asta nu imi amintisem de materialul acela ,iar chef si timp sa umblu prin magazine sa caut un material mai viu colorat nu gasisem si nici nu cred ca o sa gasesc prea curind,cu prichindeii dupa mine.La urmatorul tort o sa probez materialul respectiv,sa vedem diferenta!

Asa procedasem si eu cu fundele,insa cred sincer ca erau un pic cam mari pentru a se usca si lipi in timp util,am fost un pic in criza de timp si nu am apucat sa le fac pe toate in tihna,ca de obicei,si s-a cunoscut! Tare inteleapta as fi fost sa fac fundele cu o zi inainte si sa le usuc in picioare,sa nu mai am grija lor! Eh,next time de-acuma...bine ca au stat in picioare la poza festiva

va pup,va multumesc foarte mult pentru aprecieri,pentru sugestii si pentru sfaturi,va doresc o saptamina minunata si plina de torturi frumoase!!

<br style=""> <br style="">

<br style=""> <br style="">

Nu stiu de ce nu mi-a luat mesajul mare din prima,l-am salvat in word apoi l-am pus pe bucati aici,s-au pierdut niste emoticoane,sper sa nu fi facut vreo bulibaseala

#2444 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 17 May 2010 - 07:56 AM

Ce frumos,Mimi!!! :biggrin: Mi-e dor si mie sa fac un bust!!

#2445 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 17 May 2010 - 09:53 AM

[quote name='Luminis' date='15 May 2010 - 11:47 PM' timestamp='1273956455' post='37434']
[]
[/quote]
Draga ,soţul tau n-a îmbătrinit ! A devenit mai cu experienţă ! :biggrin: Felciitari, super tortul tau !

[quote name='gloxinia' date='16 May 2010 - 12:28 AM' timestamp='1273958896' post='37445']
[Vrabiuto, bine ca tortul a ajuns intreg. Sincer am avut niste emotiiiiiiiii!
[[/quote]
TUUUUUUUUUUU ai avut emoţii ???????? Multumesc frumos de susţinere :tongue3: ! Incearca sa-ti inchipui cum am fost eu !

[quote name='cec' date='16 May 2010 - 12:29 AM' timestamp='1273958968' post='37446']

vrabiuta a iesit ff fain laptop-ul, felicitari

[/quote]

Multumesc frumos !
[quote name='gloxinia' date='16 May 2010 - 12:34 AM' timestamp='1273959265' post='37448']
[/quote]
Ca de obicei torturi foarte frumoase ! felicitari!

[quote name='dora' date='16 May 2010 - 09:59 AM' timestamp='1273993182' post='37463']
Vrabiuto tare finut ti-a iesit lap-top-ul!:D

Multumesc frumos,dar pina sa te ajung pe tine , mai am ! Da perseverez.........

[quote name='cellya' date='16 May 2010 - 10:03 AM' timestamp='1273993395' post='37465']
vrabiuta, vad ca ai scapat de grija laptop-ului ! super ti-a iesit si ...e satisfactia ta ca ai reusit sa-ti surprinzi nepoata :D felicitari !
iti adresez o intrebare : care-i hartia de proasta calitate si care e cea buna ???
[/quote]

Pai la noi la cucuietii din deal, nu am prea multe sortimente din care sa aleg... astfel, am constatat că hirtia de copt marca Carrfour e OK, Am mai folosit ceva hirtie de copt marca ungureasca da nu e buna .

[quote name='cellya' date='16 May 2010 - 10:14 AM' timestamp='1273994085' post='37470']

[/quote]
Ouauuuuuu! Ce fain tortul Spider !!!!!!!!! felicitari!

[quote name='yoyo' date='16 May 2010 - 11:35 AM' timestamp='1273998917' post='37477']
[/quote]
Foarte fain tortu ! Ai pus si cafea in cescuta ? :D

#2446 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 17 May 2010 - 10:02 AM

Vezi postareaStefana, la 16 May 2010 - 01:24 PM, a spus:

Si pentru ca acusa iesim si noi la aer curat,pun repede aici si tortul de aseara :tongue3:

Foarte frumos şi elegant ! Felicitari !

Vezi postareanuzi, la 16 May 2010 - 02:04 PM, a spus:

[

Superb ! Elegant,impecabil lucrat, perfect ! Ca de obicei ! Felicitari!

Vezi postareaLuminis, la 16 May 2010 - 07:25 PM, a spus:

[center]Acum sa va arat si ultimul meu tort de saptamana asta. Beneficiarul este un mare amator de pescuit, proprietar de

Foarte dragut ! Cred si eu ca a fost incintat !

Vezi postareadani_ela, la 16 May 2010 - 08:06 PM, a spus:

Felicitari,frumos şi bun rau !

Vezi postareaMIMI, la 17 May 2010 - 07:07 AM, a spus:

Doua din torturile de saptamana ce tocmai s-a incheiat-mai sunt 3,revin dupa ce micsorez pozele.

Foarte frumoase ambele ! Felicitari! Nu mi-ai raspuns cu privire la frisca,trucuri şi sfaturi ! :biggrin:

#2447 Useril este offline   tot_eu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 24-March 10

Postat 17 May 2010 - 11:57 AM

hello!
scriu acum, fuga-fuga, ca am inceput sa impachetez ....maine plecam la Cluj si ...trebuie sa iau tot dulapu' :D dupa noi, nu mai zic de biberoane si alte chestii pt Daria.
deci e clar ca voi pune ustensilele in pod pt cel putin 2 saptamani. :hungry:

Yoyo, foarte faiiiin tortul tau !! super ti-a iesit ! spune-mi, te rog, ce ai pus in cescuta ?

Vezi postareagloxinia, la 16 May 2010 - 11:19 AM, a spus:

Celya, imi place tortul cu spider foarte mult. Cum l-ai pictat direct pe tort? Nu ti s-au umezit cariocile? Eu am oroare de scris pe pasta uda ca imi mor cariocile
Despre tortul cu viorele am doar o sugestie. Incerca sa subtiezi petalele la margini, le da un aer mai natural. Despre glazura nu pot decat sa te felicit si sa zic iar si iar ca sunt invidioasa pe voi astea carora le iese glazura Adrianei :scratch:

Gloxinia, ce ma bucur ca iti place Spideru' meu ...
nu e pictat direct pe tort !!! am facut o placa pdz, dar fff subtire de abia se observa :!:...mai departe stii procedeul.
mersi de sugestie (pt viorele), data aviatoare promit sa am grija la acest aspect. te pup!

Citeaza

Multumesc foarte mult,Cellya!E atit de placut sa ii vezi cum se bucura si cum iti apreciaza munca si implicarea!minunat tortul 2 cu spiderman,foarte dichisit si bibilit!! Bravo, e pe gustulmeu si al lui Tudor!

Stefana, nu pot decat sa ma bucur !!!! daca e pe gustul tau (si al lui Tudor)am garantia ca am facut treaba buna.
Nuzi, n-am cuvinte! cum ti-a iesit funda aia .....mamaaaaa. tu esti profesionista, deci pe viitor stiu ce vei posta: torturi mi-nu-na-te!

Citeaza

Cu mare placere cellya...vad ca evoluezi pe zi ce trece..bravo tine-o tot asa:)

Dora, nici nu stii ce mult inseamna cuvintele tale pt mine!! :) mi-ai facut ziua mai frumoasa si nu glumesc :)
sper sa mai urc...sa tot urc ...imi dau silinta si sper sa se vada .

Citeaza

Multumesc frumos, Celia. Eu m-am chinuit ceva mai mult la ele, poate ca a fost pentru prima data cand le-am facut. Pana pe 6 iunie ai tot timpul sa incerci si cu siguranta iti vei forma mana. Incearca, n-ai ce pierde!

nu prea am cand sa incerc.azi impachetez, maine plecam in concediu si ....asta e .
o scot cumva la capat atunci :) trebuie !

Citeaza

Bravo Celia! Evoluezi pe zi ce trece, tine-o tot asa!

Lumi, multumesc ! sper sa o tin asa in continuare ....
felicitari si pt tortul barca !!! imi place tare mult ... si sunt curioasa cand ai decupat ...dupa ce ai pus cremele si s-a intarit sau inainte(adica doar blaturile) ?????

#2448 Useril este offline   tot_eu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 24-March 10

Postat 17 May 2010 - 11:57 AM

Dani_ela
, superb tortul tau ! trandafirii sunt foarte reusiti ! felicitari !

Citeaza

fff frumoase,imi place cum pictezi pasta!

multumesc frumos ! :) :scratch:
Mimi, foarte finute ambele torturi ! inca n-am facut bust, dar imi doresc ...sper sa am ocazia ...

Citeaza

Ouauuuuuu! Ce fain tortul Spider !!!!!!!!! felicitari!

oauuuu! multumesc frumos ! :) chiar asa mult ti-a placut ?
eu sunt deja ... plictisita de Spider :D intr-o saptamana am facut 2 torturi cu tema asta:))) sper sa primesc si altceva :)

va multumesc pentru aprecieri ( si pentru sugestii caci sunt binevenite !)si va doresc o saptamana linistita.
aaa,sa nu uit: sa aveti SPOR !!!

va pup :hungry: :!:

#2449 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 17 May 2010 - 12:45 PM

Cellya,vacanta frumoasa acasa,la Cluj! :!:

Eu cu ochii dati peste cap va anunt ca a facut si fiica-mea varsat de vint :hungry:.deci dupa doua saptamini de stat acasa cu varsat de vint azi e prima zi de mers la gradinita pentru Tudor,si,ca o preaminunata coincidenta (:scratch: ),tot azi e prima zi de bubute la Maria.O luam de la capat,dar oricum eu ma bucur macar ca scapa acuma amindoi,inca doua saptamini si nu mai avem grija varicelei.

#2450 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • LocationArad

Postat 17 May 2010 - 08:39 PM

Lumi, Oti, Celya, Ioana, Stefana,Nuzi,Daniela,MIMI, va felicit si va pup pe toate.
Raluca

#2451 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationArad

Postat 17 May 2010 - 09:11 PM

am ramas datoare cu un tort
tort 3 feluri cioco, imbracat in frisca si cioco, porumbei din pasta de zahar.
Imagine atasata: monthly_05_2010/post-360-127412342586.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-360-127412346137.jpg
Raluca

#2452 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationArad

Postat 17 May 2010 - 09:17 PM

si asta e tortul de logodna pt frate'mio. chocolate mud cake si mousse de cioco alba si neagra ~x(
la figurine nu prea pot sa'mi asum merite, ca a fost lucrare comuna cu ei si alti 2 prieteni:)
a fost cu peripetii ca l'am transportat si asa a ramas una din valize fara maner... ( sunt valize, sa nu aud altceva,da? :floare: )
din departare e ok, dar de aproape a avut multe defecte, dar a fost facut cu drag

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-360-127412379026.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-360-127412379872.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-360-127412380589.jpg
Raluca

#2453 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 18 May 2010 - 09:01 AM

Mimi ce faina masina ai facut. Si rosul din manechin e tare!

Raluuuuuuuuuuuuuuuu ce fain e tortul! Dar ce tare sunt mirii de deasupra! Casa de piatra fratelui tau. Ce draguti sunt impreuna si ce tanara pare miresuca. Sa aiba o viata usoara si plina de bucurii. :hello:

edit: am uitat sa iti zic de tortul cu porumbei: e atat de finutz!
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2454 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationArad

Postat 18 May 2010 - 09:08 AM

Oti, multu! sunt tineri amandoi, 22 de ani :hello:
Raluca

#2455 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 18 May 2010 - 09:13 AM

Super torturile,Ralu,si super perechea de miri!Asa de mult imi plac figurinele astea copilaresti,mi se par mult,mult mai expresive si mai speciale decit cele obisnuite,cumparate,gen bibelou :hello:

Casa de piatra fratelui!

#2456 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 18 May 2010 - 10:39 AM

NuziFelicitari!tortul este deosebit si funditele sunt minunate.Poate voi face si eu unul odata asa cu pampoane!Super frumos!
Luminis este beton barca!Si gagicile!Ii da drumul la apa pe Dunare?Te pup si felicitari! Daniela imi place tare mult tortul tau dreptunghiular .imi plac si culorile pastelate si florile.Pupici si sa auzim numai de bine!Raluca sunt super frumoase si finute torturile viitorilor miri!Casa de piatra si sa le fie viata inseninata tot timpul,numai bucurii si viata imbelsugata!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#2457 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 18 May 2010 - 10:46 AM

[quote name='MIMI' date='17 May 2010 - 07:07 AM' timestamp='1274072850' post='37583']
-un tort simplu,ornat cu frisca,blat pandispan si crema vanilie

Mimisor cum ne-ai obisnuit,torturile tale sunt mai mult decat reusite!Ce mai,esti maestra in tehnica ornarii cu frisca!Felicitari!Nu ramane mai prejos nici bustul damei!Te pup si spor la treaba in continuare!P.S. Daca nu te superi,nu vrei sa -mi spui ce fel de crema de vanilie faci,ca eu stiu vreo trei dar parca niciuna nu simt ca e asa cum ar trebui sa fie?Poate o ai scrisa pe undeva sa-mi dai trimitere sau daca nu-ti rapesc prea mult din timp sa o scrii la creme?Multumesc anticipat!Pupici!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#2458 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 18 May 2010 - 11:24 AM

MIMI ceste decor a mers chiar foarte repede pentru ca m-am folosit de o ceasca de cafea mica de farfurioara si maini si cam gata...la funda cand am vazut ca am de inconjurat tortul cu mini bulinutze am zis nu e pt mine asa ca am inceput cu buline mai mari :floare: si aia am facut-o in cateva minute.

Observ ca ai clienti indrazneti asa ca traiasca busturile. Imi place dantela aia de la bust tare mult.Fa tzitzi mai mari daca iti trebe trunchi asa maricel ca altfel arata putin trunchiul ca si cum ar fi fost pusa d-soara in patul lui Procust :P. La frisca pt mine tu esti maiestra...eu nici cu lingura nu o pot intinde :P.

Vrabiuta multumesc tare mult.Am pus si cafea insa o cafea mai diferita...si pentru ca imi era lene sa topesc cioco am zis ca topesc gelatina in care am adaugat cacao si dupa ce se racise am turnat in ceasca insa nu recomand pentru ca dupa racire s-a starns toata gelatina si mi-a lasta un fel de apa astfel faceti ca si Lissa sau Oti cu ciocolata topita turnata.

Cellya multumesc. Am raspuns mai sus ce anume am facut.Pentru ca am avut ceasca mica mi-am permis sa umplu aproape pana sus cu pasta ceasca am lasat-o la uscat , inainte am uns cu ulei cana si apoi am pus pasta ....si am apasat cu degetele pasta in jos ca sa-mi fac loc pentru a turna cafeaua.O sa pun diseara poza cu cana si cafea unde se vede bine ce zic.Sincere felicitari pentru evolutie....sa stii ca ultimele tale torturi au iesit foarte faine! Bravo!

Yours4ever ma declar ca is pe spateeeee de ce frumusete ai facut!Sincere felicitari pentru ceea ce ai realizat...evolutie 100%!
Multumesc de apreciere.

#2459 Useril este offline   bbenyci 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 125
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationarad

Postat 18 May 2010 - 11:28 AM

Vezi postareaYours4ever, la 17 May 2010 - 09:17 PM, a spus:

si asta e tortul de logodna pt frate'mio. chocolate mud cake si mousse de cioco alba si neagra ~x(
la figurine nu prea pot sa'mi asum merite, ca a fost lucrare comuna cu ei si alti 2 prieteni:)
a fost cu peripetii ca l'am transportat si asa a ramas una din valize fara maner... ( sunt valize, sa nu aud altceva,da? :floare: )
din departare e ok, dar de aproape a avut multe defecte, dar a fost facut cu drag

Atasament 31037_10150200637775651_857155650_12434751_5917239_n.jpg

Atasament 31037_10150200637795651_857155650_12434752_4533893_n.jpg

Atasament 31037_10150200637815651_857155650_12434754_4860194_n.jpg

wow felicitari sincere, Ralu m-ai lasat cu gura cascata:)
Casa de piatra fratelui tau si multa fericire.
Imagine postata

Arienne Sophie

Imagine postata
Nicole Anamaria

http://bbenyci.blogspot.com/

#2460 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 18 May 2010 - 01:22 PM

Am facut si eu un tortulet cu crema de lamiie si blat alb,am primit comanda ieri dupa amiaza si din cauza asta e cam grabit dumnealui :P

cu blitz

Imagine postata

si fara blitz

Imagine postata

N-am mai pus materialul cel portocaliu-stins,ca trebuia calcat,sa nu credeti c-am uitat :floare: sper sa-mi gasesc pe undeva cheful de calcat zilele astea :P

Culoarea e Christmas Red de la Wilton,trandafirasii sunt pictati dupa uscare.

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul