Si uite iar a trecut o saptamana in care eu nu am apucat sa postez vreun raspuns ... Ati facut toate torturi minunate , sunteti niste harnicute .
Daniela , La multi ani Stefanei , sa fie sanatoasa ,sa va aduca bucurii nenumarate ! Abia astept sa vad tortul .
Imi place si ultimul tort , cel pentru Madalina , ti-au iesit asa faini trandafirii ... Eu cred ca fac prea multe petale , si de-aia nu-s asa frumosi ca ai vostri .
Gloxi , fain tortul tau , eu nu ma pot pronunta ce nu e ok la el ... Mie imi place , si cand stiu cata munca e pentru orice tort , nu mai pot comenta nimic ... Decat ca e foarte fain .
Ramo , asa cum ne-ai obisnuit , torturile tale sunt perfecte . Felicitari pentru rabdarea pe care o ai .
Gabrenia , crinii tai sunt foarte foarte reusiti , ma baga in boala . Toate florile tale sunt din pasta de lapte ?
Stefana , frumoasa cartea ta , sa-ti traiasca sora , sa va bucurati multi ani una de cealalta .
Camasa vad ca ai calcat-o perfect , e numa` buna de mancat ...

Tortul pictat e super , imi place tare mult , sa te mai aud ca n-ai talent la pictura ...
Masina e ... asa rosie , imi place tare mult .
Simona , fain tort pentru doamna diriginta , inseamna ca si-a iubit mult elevii , felicitari dansei . Oala , ti-a iesit foarte faina , nu inteleg de ce nu erai multumita . Literele , cu ce le-ai decupat ?
Mimi , frumusel galbiorul tau . Iti doresc sanatate , si multa putere sa treci si peste aceasta perioada tensionata . Cam cat de mare e tortul acesta ? ce greutate are ?
Legat de tavile pe care le are Ramo , este o firma la noi in Oradea , care le comercializeaza , microlit se numeste , daca cineva e interesat , ma poate contacta , sa vedem cum putem face ...
Acuma , revin la tortul meu postat acum mai bine de o saptamana ,, cel pentru majorat , ma intreba Gloxinia cum am facut marginea colorata in rosu : am facut pasta de culoare roz , ca doar asta imi iese , apoi am facut un sarpe luuuung , cat sa-mi ajunga de jur-imprejurul tortului , l-am lipit si aplatizat putin , apoi cu o forma mica de inimioara , (din cele luate de pe Sovata) am tot facut inimioare pana a iesit cum se vede ... Mi-ar place mie sa am palmuta aceea care o au fetele (si fac asa margini frumoase) , da` mi se pare scump setul acela , si nu stiu daca restul ustensilelor din set le-as folosi la ceva ... Voi le folositi ? Tortul a avut in jur de 5,500 kg , m-am gandit eu ca ajunge pentru 40 de persoane ... Nu stiu daca am apreciat corect , cand m-au sunat au zis ca a fost foarte bun si ca a trecut tot ...
Gloxi , daca vrei material rosu ca al meu se rezolva , doar sa spui , il iau , il tivesc si ti-l pun pe posta ...
Dupa minunatiile postate de voi , vin si eu cu un ciocolatos , facut tot pentru Ionut , cel cu majoratul , de data asta pentru o petrecere in familie :
Blat negresa , insiropat cu sirop de capuccino , crema ganache de ciocolata cu lapte , glazura Adrianei , se vede ce lucioasa e , da ? M-am indragostit de aceasta glazura , si eu am ajuns la concluzia ca trebuie lasata sa se raceasca bine inainte de a o pune pe tort ...
Va doresc o saptamana linistita , cat mai racoroasa .