si eu am terminat tortul copilei mele. a vrut tort negru
Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 15 June 2010 - 10:16 AM
Postat 15 June 2010 - 11:47 AM
Daniela, La multi ani, fetei tale! Eu cred ca tortul e super, abia astept sa il vad.

si
Postat 15 June 2010 - 01:08 PM
@ Simona....ti-a iesit foarte faina oala..si cel de graduare e f frumos in lucrat ingrijit...brava
@ Oti...nu te necaji
@ Daniela...abia astept sa expui tortul...oricum combinatia negru-alb este una eleganta...LA MULTI ANI fetitei tale
Postat 15 June 2010 - 04:07 PM
dani_ela, la 15 June 2010 - 10:16 AM, a spus:
Ar fi bine sa-ti iei doua
Postat 15 June 2010 - 08:31 PM
Daniela , La multi ani Stefanei , sa fie sanatoasa ,sa va aduca bucurii nenumarate ! Abia astept sa vad tortul .
Imi place si ultimul tort , cel pentru Madalina , ti-au iesit asa faini trandafirii ... Eu cred ca fac prea multe petale , si de-aia nu-s asa frumosi ca ai vostri .
Gloxi , fain tortul tau , eu nu ma pot pronunta ce nu e ok la el ... Mie imi place , si cand stiu cata munca e pentru orice tort , nu mai pot comenta nimic ... Decat ca e foarte fain .
Ramo , asa cum ne-ai obisnuit , torturile tale sunt perfecte . Felicitari pentru rabdarea pe care o ai .
Gabrenia , crinii tai sunt foarte foarte reusiti , ma baga in boala . Toate florile tale sunt din pasta de lapte ?
Stefana , frumoasa cartea ta , sa-ti traiasca sora , sa va bucurati multi ani una de cealalta .
Camasa vad ca ai calcat-o perfect , e numa` buna de mancat ...
Masina e ... asa rosie , imi place tare mult .
Simona , fain tort pentru doamna diriginta , inseamna ca si-a iubit mult elevii , felicitari dansei . Oala , ti-a iesit foarte faina , nu inteleg de ce nu erai multumita . Literele , cu ce le-ai decupat ?
Mimi , frumusel galbiorul tau . Iti doresc sanatate , si multa putere sa treci si peste aceasta perioada tensionata . Cam cat de mare e tortul acesta ? ce greutate are ?
Legat de tavile pe care le are Ramo , este o firma la noi in Oradea , care le comercializeaza , microlit se numeste , daca cineva e interesat , ma poate contacta , sa vedem cum putem face ...
Acuma , revin la tortul meu postat acum mai bine de o saptamana ,, cel pentru majorat , ma intreba Gloxinia cum am facut marginea colorata in rosu : am facut pasta de culoare roz , ca doar asta imi iese , apoi am facut un sarpe luuuung , cat sa-mi ajunga de jur-imprejurul tortului , l-am lipit si aplatizat putin , apoi cu o forma mica de inimioara , (din cele luate de pe Sovata) am tot facut inimioare pana a iesit cum se vede ... Mi-ar place mie sa am palmuta aceea care o au fetele (si fac asa margini frumoase) , da` mi se pare scump setul acela , si nu stiu daca restul ustensilelor din set le-as folosi la ceva ... Voi le folositi ? Tortul a avut in jur de 5,500 kg , m-am gandit eu ca ajunge pentru 40 de persoane ... Nu stiu daca am apreciat corect , cand m-au sunat au zis ca a fost foarte bun si ca a trecut tot ...
Gloxi , daca vrei material rosu ca al meu se rezolva , doar sa spui , il iau , il tivesc si ti-l pun pe posta ...
Dupa minunatiile postate de voi , vin si eu cu un ciocolatos , facut tot pentru Ionut , cel cu majoratul , de data asta pentru o petrecere in familie :

Blat negresa , insiropat cu sirop de capuccino , crema ganache de ciocolata cu lapte , glazura Adrianei , se vede ce lucioasa e , da ? M-am indragostit de aceasta glazura , si eu am ajuns la concluzia ca trebuie lasata sa se raceasca bine inainte de a o pune pe tort ...
Va doresc o saptamana linistita , cat mai racoroasa .
Postat 15 June 2010 - 09:18 PM
dora- se gasesc si la onesti ventilatoare, cum nu , dar fiind orasul mic , oferta nu e prea mare, iar preturile sunt foooaaarte ridicate in comparatie cu bucurestiul. asa ca prefer sa iau de acolo...
acesta este tortul buclucas , al stefanei- v-am zis ca si-a dorit unul negru , dar eu i-am facut unul alb cu putin negru

blat pandispan cu cacao , crema de frisca cu ciocolata amara , si crema de ciocolata alba.
Postat 15 June 2010 - 09:29 PM
La multi ani inca o data , tot ce-si doreste sa i se implineasca , sa te bucuri in fiecare zi de succesele ei !
Postat 15 June 2010 - 09:39 PM
dani_ela, la 15 June 2010 - 09:18 PM, a spus:
acesta este tortul buclucas , al stefanei- v-am zis ca si-a dorit unul negru , dar eu i-am facut unul alb cu putin negru
blat pandispan cu cacao , crema de frisca cu ciocolata amara , si crema de ciocolata alba.
La multi ani cu sanatate! pentru Stefana, sa va umple viata de bucurie! Foarte frumos tortul, finut, elegant si ingrijit lucrat. Spune-mi, te rog, cum ai facut pasta aceea atat de neagra, pare ca nu e pictata si nu mi se pare sfaramicioasa, ti s-au taiat foarte frumos margaretele. Pe mine ma apuca raul cand am de facut un tort cu ceva negru din cauza pastei, care colorata atat de mult imi iese extrem de sfaramicioasa si se rupe f f repede.
Postat 15 June 2010 - 10:00 PM
Daniela este f frumos tortul, ador contrastul alb negru, cum de ai abtinut acel negru?
Postat 16 June 2010 - 06:29 AM
Postat 16 June 2010 - 08:45 AM
Doriana, se vede, se vede:) trebuie sa o incerc si eu
Daniela, la multi ani Stefanei,imi place tare mult tortu' care i l'ai facut.
Postat 16 June 2010 - 10:54 AM
postez si eu ultimile torturi 2facute mai demult si 2 recent fiecare cu cate o poveste (sau o scuza)
am facut 2 tiruri: la unul am fost anuntata prea din scurt si nu am avut timp sa fac rotile asa ca le-am pictat,

iar la al doilea am zis ca e ok am o saptamana la dispozitie deci am timp de roti ,doar ca nu am luat in calcul ca cleenta a vrut tortul ma scurt decat primul care il aratasem eu ca model asa ca rotile facute de mine erau prea mari pentru tir asa ca am luat rotile de la tirul lui ficiormiu si le-am pus (ca dovada ca am facut rotile i-am dat o roata de rezerva );torturile au avut ganache de ciocolata si blaturi normale.
ca tot era vorba de copiat idei de prin carti sau de pe alte site-uri ,eu nici macar nu am fost in stare sa copiez perfect tirul lui lissa

Postat 16 June 2010 - 11:06 AM
Postat 16 June 2010 - 12:07 PM
Postat 16 June 2010 - 01:42 PM
Daniela, ai facut niste trandafiri ... jos palaria. LMA fetei tale, mie imi place tare alb cu negru, iar tie ti-a iesit tare elegant si frumos, doar e facut cu dragoste
Simona, amandoua torturile sunt reusite dar oala ... oala e nemaipomenita
Oti mie mi drag tare tortu tau, musafirii astia pe nepusa masa ... offf cum nu te-au lasat sa faci iarba
Nelly wow ce de camioane, foarte faine si diferite de ce am vazut, imi plac tare
Postat 16 June 2010 - 01:51 PM
Tortul lui Rares( pun al lui primu ca el e sarbatorit azi

Si tortul Karinei, rochia cu crema de vanilie, corpul papusii din plastic, iar caleasca cu crema de vanilie si lamaie (Lissa
Postat 16 June 2010 - 02:25 PM
Postat 16 June 2010 - 02:54 PM
Torturile sunt superbe, ca de obicei. In special Wall E e foarte reusit, interesant conceptul. Sunt curioasa cum l-ai facut, bratele sunt doar din pasta sau si blat? Inca o data, felicitari!
Postat 16 June 2010 - 03:32 PM
Ramo, la 16 June 2010 - 01:51 PM, a spus:
La multi ani copiilor
am dat edit ca am uitat sa-ti multumesc pentru cuvintele frumoase de mai sus
Aceasta postare a fost editata de nelly_th2001: 16 June 2010 - 03:35 PM
Postat 16 June 2010 - 04:52 PM
Doriana super ciocolatosul tau
Daniela e foarte elegant alb-negrul tau. Sa va traiasca fata si sa va aduca bucurii!
Nely tari tirurile; nu-s de ce am impresia ca le-ai mai postat
Ramooooooooooooo m-ai inebunit cu torturile astea! Sunt superbeeee! La multi ani copiilor sa va traiasa si sa va bucure in fiecare zi.

si

Ajutor