MIMIsa-ti traiasca puiutzu si sa va bucurati de el!Misto masinutze,sper sa nu le vada ai mei ,ca si lor le-ar trebui!
Cecy multumecs de parecieri;nici io nu prea am comenzi "de-astea cu bani",mai mult is torturi de "obligatii" "aniversari"etc,adica mai mult moca

Dana3262imi plac fff mult torturile tale,mai ales cel de iarna si egipteanul.Felicitari!
Oti mie imi place tare mult Alba-ca-zapada,si nu mi-i se pare incarcat,numa' ca tot numaram piticii si nu-mi ieseau la numar

Izuka incantata de cunostinat,bine ai venit pe aici;ce pofta imi face "laptogul" tau (asa-i zice fiica-mea)

Pun si io sa va arat ce am mai mesterit:un tort care s-a vrut un fel de cutie de cadou marca "GUESS" dar mi-a iesit numa' o tentativa de cutie de cadou,nu-s incantata de el deloc,si m-am mai enervat si pt. ca m-am incurcat cu tavile si nu mi-o incaput pe tavi de-alea de carton aurii

Tortu' nr. 2 este un ciocolatos!(blat amandina,ganache de cioco' cu lapte,insiropat cu sirop de zahar +esenta de migdale)uraaaa,in sfarsit si altceva!!!Multumesc mult Luminis,Gabreniei,Otiliei,Danie_eleipt. ajutorul vostru!A iesit bun la gust dar un pic l-as insiropa mai tare ,data viitoare.Miane va prezint si poza cu sectiunea,sper sa o primesc!Tortu' a cantarit 3,8 kg,am facut un blat din 8 oua,crema din 700 ml de frisca+700 gr cioco(si mi-ar mai fi trebuit inca vreo 100 de gr de crema).Blatul l-am copt in forma de 26 cm,dar l-am "montat" intr-o cratita de 30 cm,si l-am facut "carapace" cu foi de pandispan din comert

DAU EDIT:nu am mai pus nici o gelatina,si poate ca devin si io fan cioco'!
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de Anca_B: 13 January 2011 - 12:40 AM