punticu, la 26 March 2011 - 02:56 PM, a spus:
Pun si eu ultimele 2 torturi, ambele Milch-schnitte. La cel cu inimioara, mi-am tocat nervii o gramada de timp (ne se vede).Cel de-al doilea stiti modelul deja.
Punticu reusite amandoua si sa stii ca nu te-ai chinuit degeaba cu acel rosu, ti-a iesit frumos rau! sandaluta mi-a placut tare mult, uite, eu nu am avut ocazia sa fac niciuna pana acum, felicitari!
dana3262, la 26 March 2011 - 07:54 PM, a spus:
gabrenia, sunt folii de plastic speciale pentru imprimat si am facut cu cea care imita lemnul!
pun o poza, dar n-am gasit decat una ce imita piatra!
dana multumesc mult! Am vazut pe undeva asemenea folii dar nu mai tin minte pe unde am tot umblat pe net, galeria Creativ?
monatibi, la 26 March 2011 - 10:13 PM, a spus:
gabriela,multumesc,esti o draguta

coloranti nu am, am folosit colorant alimentar lichid de la kaufland...si voi stiti ca nu sint asa buni ...o portie de pasta am aruncat-o ca nu am putut lucra cu ea.imi voi face comanda de coloranti si cite ceva din ustensile...macar stictul necesar.voi ce-mi recomandati sa-mi cumpar mai intii?ce culori?ce ustensile? eu nu am nimic pt torturi .
Mona ,la inceput si eu am folosit coloranti din aceia lichizi de la kaufland dar incet, incet am inceput sa-mi cumpar de la Lumea basmelor: coloranti, decupatoare, diverse scule. Nu pot sa-ti spun: cumpara aia sau aia pentru ca eu nu mi le-am luat decat atunci cand vroiam sa fac ceva si m-am lovit de lipsa lor. In rest, poti lucra si cu unelte improvizate, trebuie doar sa incerci. Pupici!
Crisu, la 27 March 2011 - 12:04 AM, a spus:
Gabrenia, sper sa te linistesti cat mai curand cu serviciul si sa reincepi sa faci torturi. Sunt sigura ca nu ai strica bucuria nimanui, dimpotriva, dar sunt de acord cu tine ca e frumos sa fii linistita si sa te bucuri de ceea ce faci atunci cand te apuci de un tort.
Crisu multumesc frumos de urari! Asa e, cand esti linistit si nu te coplesesc grijile, ai toata sansa sa iti iasa ceva frumos, ori eu in momentul de fata, sigur nu am starea necesara. Poate de Pasti sa fac unul pentru nasi. pupici!
gloxinia, la 27 March 2011 - 10:34 AM, a spus:
Ultimele torturi:
pt o fetita de un an:
Si pt un baiat de 6 ani care mi-a indicat toate lighioanele ce le vrea pe tort

(asa ca nu ma intrebati ce legatura de rudenie este intre ele) :
Oti fata, ce-mi plac torturile tale pentru copii! figurinele sunt tare reusite,palmierul e mortal iar papagalul e suuuper! Pupici!