Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 332
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#6661 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 25 March 2011 - 05:01 PM

Cu intarziere Anca iti spun si eu ::La multi ani! Ciocolatosul tau arata :headbang: , iar impreuna capsunile :tongue3: !
Crisu, ce de torturi!!! Si toate sunt perfecte! Posetele sunt minunate! Scrisul (indiferent daca este al tau sau RI) este perfect!!! Felicitari!
Cristinel, wow! Esti super talentata si originala! Scrisul tau e :toothy9; ! Bravo!!!!
Pun si eu un tort(milch-schnitte din nou si mai vin 2 cu aceeasi crema).

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_03_2011/post-739-13010652624467.jpg

#6662 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 25 March 2011 - 07:30 PM

Anca , :icon_twisted: , daca vin la cluj , imi faci si mie un asa tort ?

Cristinel , talent adevarat ... povestioarele foarte reusite .

Crisu , unul mai perfect decat altul , felicitari .

Punticu , trandafirii tai ma baga in boala . Superb modelul , si marginea cat de efect e ... cu ce ai facut-o ?
mama de fete cucuiete Imagine postata

#6663 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 26 March 2011 - 08:16 AM

Buna dimineata,fetelor!In sfarsit am reusit sa mai scriu si eu cate ceva pe aici! Nu mi-o luati in nume de rau dar chiar nu am mai avut timp de scris. Am mai intrat asa, mai rarut si v-am vazut torturile din ce in ce mai frumoase si le-am admirat, chiar daca nu am scris pentru fiecare. Eu nu am mai facut nici un tort de aproape doua luni si nici nu cred ca voi mai face pana cand nu ma linistesc cu serviciul. Sunt asa de stresata cum nu va puteti imagina, nu mi-ar sta gandul la tort si nu vreau sa stric bucuria nimanui. Va pup si felicitari tuturor pentru torturile realizate. Acum voi rasfoi paginile din urma si va voi vedea frumusetile si voi comenta,promit! Pupici!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#6664 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 26 March 2011 - 09:09 AM

Fetelor... sunt grozave ! Ati facut niste minunatii!!!!!! :icon_twisted:
Miny- foarte frumoase florile tale roz , si tortul pe ansamblu!
Anomiss- reusit laptopul si celelalte si multe si frumoase! Felicitari!
Punticule ........ niste torturi superbe Te invidiez pentru marginile alea... de la LB ? si ultimul cel pe albastru e deosebit!
Anca.. cu intirziere.. La multi ani! Foarte apetisant ciocolatosul tau!
Crisu ce harnicuta ai fost si ce torturi frumoase ti-ai iesit din mina!
Cristinel... deja la tine e de asteptat ca ai niste torturi cu figurine super ! Foarte frumos si cel cu ursitoarele si cel cu cavaleri motani! Super!

Tortule meu de ieri, blat negresa , crema de iaurt cu piersici!

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_03_2011/post-366-13011233303658.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2011/post-366-13011233372026.jpg

#6665 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationmalul Dunarii

Postat 26 March 2011 - 09:48 AM

Meda bine ai venit printre noi!Este dragut tortul pentru mama ta,trandafirii sunt reusiti mai ales daca spui ca sunt primii! poseta, din pacate nu se vede prea bine din cauza fundalului intunescat dar sunt sigura ca ti-a iesit bine! Si gargarita e frumoasa, ai mana insa iti mai trebuie coloramti mai buni si mai mult exercitiu. Felicitari si tine-o tot asa! Marinaemy castelul cu printese e minunat! Ai muncit ceva la el,se vede! Felicitari! Dana3262 fata,m-ai lasat paf! maseluta,tortul acela cu floricelele in ghirlanda si mai ales bordurasunt atat de frumoase si de bine executate! dar cel mai mult mi-a placut cel atajat, de majorat, este super elegant,sandaua nu se distinge insa prea bine dar a iesit mai mult decat frumos! Esti profi, ce mai !Claudia, La multi ani! chiar daca e tarzie urarea! Ciocolatosul tau e frumos si sectiunea...faina tare, cred ca a fost foarte gustos!Gloxi masina de pompieri e minunata iar cel cu ciocolata topita ma face sa saliveeeez!Amorasa inimioarele sunt frumoase tare insa mai mult mi-a placut cea maro! Cel de botez e super iar la cel pentru Sofia imi plac tare mult floricelele d pe margine,ii da un efect deosebit, felicitari!Miny tortul primavaratic cu crengutele de cires este foarte frumos, parca simti adierea vinticelului cald de primavara, felicitari!Punticule tortul de "mot"cred ca ti-a mancat mult timp,e frumos executat si o cromatica deosebita insa,asa cum ai spus, si mie mi se pare cam incarcat,te felicit!CEC camasa e de nota 10! Curat lucrat si cravata de un rosu mortal!Dana3262 cum numesti tu astea, caricaturi? Sunt doua torturi foarte frumoase,lucrate ingrijit,culorile bine alese si ceea ce mi-a placut cel mai mult sunt acele lemne care sunt realizate atat de bine! Chiar,cum le-ai facut?Alinus minunat tortul cu vietatile marine dar in mod deosebit mi-a placut mica testoasa care e suuuper faina! Are o fatza tare de tot si o expresie! Felicitari!Mihaela inimioara e frumoasa,la fel si cel cu basket,scrisul e tare frumos, mai vino cu frumuseti1Claudia punguta cu ...32 ani e mortala, felicitari!Monatibi trenuletul e tare frumos dar as vrea sa vad mai multa culoare, mai ales la un tortulet pentru copii; sectiunea imi lasa gura apa! felicitari!Gloxi Ultimile torturi pentru copii m-au dat pe spate! Sunt asa de vesele,viu colorate, optimiste si figurinele foarte frumoase,te felicit,faci niste torturi pentru copii,minunate!Ramo tir ce sa-ti mai spun? Esti super profi si tu stii asta,torturile tale sunt perfecte,cel cu aniversarea de 30 ani e atat de elegant iar cel pentru graviduta e tare finut si decent! am mai vazut unele care mi s-au parut cam triviale si nu mi-au placut, al tau e minunat, felicitari!Luminis draga mea, acest tort cu Pinochio m-a gogonat ochii la propriu si la figurat!!! Esti super tare,imi plac toate figurinele,sunt reusite, ce mai ,fara cuvinte! La multi ani pustiului!

#6666 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationmalul Dunarii

Postat 26 March 2011 - 10:22 AM

Stati asa ca nu am terminat! am dat repede add replay ca sa nu se intample ceva si sa pierd postarea cum am mai patit si cine mai rescria tot ceea ce scrisesem?! :cheers: Alinus frumoasa palarioara,frumoasa figurina, imi plac culorile sunt frumoase, pastelate,lucrat ingrijit, felicitari!Daniela esti din ce in ce mai profi! Maseluta imi place de numa' ,printesele,torturile aniversare pentru copii si special am lasat la urma tortul de majorat cu sandaua aceea atat de frumos executata! Te felicit!AnomissFrumoase torturile tale in spacial poseta aceea lila,cel de botez,Minny mouse,laptopul la care as fi pus un pic mai multa culoare,nu stiu,un trandafir,ceva, ca sa fie mai viu si scrisul l-as fi mai accentuat un pic. Nu te supare pe mine,imi spun doar parerea si noi asa ar trebui sa invatam, din sfaturi. Oricum, cel mai important lucru e reactia sarbatoritului si din cate am inteles a fost una wow! Felicitari si mai vino cu torturi! Miny orhideele roz sunt fara cusur! La fel si lalelele acelea crete si frumos colorate,rosul ala e frumos tare de tot! Lalelele le-ai facut dupa acea forma de la LB, setul verde? sunt minunate, felicitari!Crisule mama mia dar ce de torturi, unul si unul ! Toate imi plac,cel de botez,halatul de doctorita,kitty,posetele, tortul cu thomas e frumos,imi place ca ai avut o abordare diferita in sensul ca ai facut si acel tunel,fain, tare! Ai facut si tu cascheta de politist; mi se pare mai reusita decat a mea! Del mai mult mi-au placut personajele din Ice Age, sunt mortale!!! Te felicit !!!Anca nu te mai plange ca o baba! Viata e frumoasa la orice varsta, depinde cum vrei sa o traiesti! Ciocolatosul tau cu capsuni e super aperisant, de l-ar vedea sotul meu va saliva sigur,el e fan absolut ciocolata! La multi ani! Punticule ma uimesti din ce in ce mai mult! Ultimul tort cu trandafiri e minunat! imi place buchetul de flori,imi place grilajul de pe margine,chiar,cum l-ai facut? La celalalt vad ca ai folosit si tu decupatoarea aceea de la LB pe care am folosit-o si eu mai prin iarna,e de un efect deosebit,mai ales ca ai pus si margelutele acelea. Chestia aceea ca o inima din grilaj e din PDZ? E de efect! Felicitari!Cristinel fata dar mult ai mai muncit tu la tortuletele astea doua! Ideea cu muzele e buna tare pentru un tort de botez iar
muzele sunt asa de bine executate,imi place de Rila iepurila si puiul de caprioara! bravo fata! Muschetarii sunt minunati,ai muncit mult,cred ca si rasplata a fost pe masura!
Vrabiuta uite ca intre doua mesaje de ale mele posta si Vrabiuta! Ce mai faci scumpici? A venit primavara la voi? Foarte frumos tortul,aceea e crenguta de mar? Frumos realizata! Pupici multi fetele si o primavara numai cu bucurii!

#6667 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 26 March 2011 - 02:56 PM

Vrabiuta, e foarte elegant tortul tau! Si finut... cu panglica cea rosie... Felicitari!

La tortul cu trandafirii albi, pe margine am folosit un decupator de la LB. Cred ca e model nou ca nici eu pana acum nu l-am vazut. Cu acelasi decupator am facut si acea inimioara de pe celalalt tort. Am gasit pe la un SH o inimioara din portelan si dupa ce am decupat o bucata de pasta am pus-o peste acea inimioara acoperita cu folie de plastic, am taiat marginile si am lasat-o la uscat.

Pun si eu ultimele 2 torturi, ambele Milch-schnitte. La cel cu inimioara, mi-am tocat nervii o gramada de timp (ne se vede). Prima portie (am facut 3 :cheers: ) de pasta am colorat-o cu rosu pudra si dupa ce am pus-o pe tort a inceput sa crape rau de tot. M-am chinuit o gramada sa-l indrept, dar n-am mai reusit. Am dat-o jos, am acoperit din nou tortul cu pasta alba si pune-te pe vopsit. Am vopsit la el 3 ore! Stiu ca pare exagerat, dar atat mi-a luat. Nu mint.
Cel de-al doilea stiti modelul deja. As fi vrut sa le schimb modelele, mai ales la poseta, dar chiar nu am mai avut timp sa caut pe net . Cu o zi inainte d-na pentru care era tortul ma sunat si mi-a zis ca i-ar fi placut sa pun niste machiaje langa tort, asa ca ceea ce vedeti acolo e facut asa, cam fuserit!

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_03_2011/post-739-13011441641513.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2011/post-739-13011441874677.jpg

#6668 Useril este offline   dana3262 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 26 March 2011 - 07:54 PM

punticule, esti meseriasa "rau"!!!!!!!!!!!
Sunt superbe, perfecte, minunate torturile!!!!!!!!!!!

gabrenia, sunt folii de plastic speciale pentru imprimat si am facut cu cea care imita lemnul!
pun o poza, dar n-am gasit decat una ce imita piatra!

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-184-13011620672916.jpg
dana

#6669 Useril este offline   monatibi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 153
  • Inregistrat: 15-February 11
  • Locationconstanta

Postat 26 March 2011 - 10:13 PM

buna seara!felicitari pentru torturile voastre foarte frumoase,pentru toate cite o :)
gabriela,multumesc,esti o draguta ;) coloranti nu am, am folosit colorant alimentar lichid de la kaufland...si voi stiti ca nu sint asa buni ...o portie de pasta am aruncat-o ca nu am putut lucra cu ea.imi voi face comanda de coloranti si cite ceva din ustensile...macar stictul necesar.voi ce-mi recomandati sa-mi cumpar mai intii?ce culori?ce ustensile? eu nu am nimic pt torturi .

#6670 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 26 March 2011 - 10:55 PM

Felicitari tuturor tortaleselor! Nici nu stiu care imi place mai mult, toate torturile sunt superbe! :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#6671 Useril este offline   Crisu' 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 91
  • Inregistrat: 27-January 11

Postat 26 March 2011 - 11:52 PM

Simonique, Punticu, Doriana, Vrabiuta, Gloxinia, multumesc mult, fetelor!
Anca, Claudia, acum ma dezmeticii si eu ca a fost ziua voastra... Cu intarziere va spun si eu la multi ani si va felicit pentru torturile minunate pe care le-ati facut!
Monatibi, in primul rand bine ai venit! Eu te-as sfatui sa-ti iei doar culorile de baza (rosu: red-red, galben si albastru: navy blue) plus negru. Daca tii neaparat, ia-ti si un praf auriu sau argintiu, dar poti sa faci torturi bine-mersi si fara ele. Cat despre ustensile pot sa-ti spun ca eu mi-am luat numai de curand trusa de bete de modelat de la Wilton si cea verde de flori tot de la Wilton, dar, tot asa, nu sunt absolut necesare. Pentru ca esti la inceput cu torturile, cred ca ar trebui sa te concentrezi pe tehnicile de baza: cum sa-ti iasa tortul drept, cum sa intinzi bine crema de unt pe el (de asta depinde foarte mult aspectul final al pastei de zahar). Uite, ai putea sa-ti iei un platou rotativ, te ajuta mult, incepand cu felierea blatului pana la ultimele detalii de ornat. Daca tii neaparat sa faci flori, iti trebuie un set de flori, dar trandafiri ai putea sa faci si fara. Cauta tutoriale pe YouTube si nu se poate sa nu inveti o groaza de lucruri utile din ele. Ca sa nu mai vorbesc de comoara pe care o reprezinta sfaturile fetelor atat de experimentate de pe forum, plus colectiile de reviste cu torturi pe care le-am descoperit si eu pe “decoratiuni torturi”... Cu ajutorul tuturor acestor lucruri si (ai fi surprinsa cat de putine ustensile) nu-ti mai trebuie decat putin pana sa ne uimesti cu torturile tale. A propos, citeste subiectul Tehnici si ustensile pt decorat torturi si vei vedea ce de ustensile ai deja prin casa sau iti poti procura cu mult mai putini bani decat de pe Lumea Basmelor. Si, ca sa nu uit, ultima data cand am verificat, pe Bbsuperimport aveau promotie la coloranti, sper ca mai e valabila. Spor! :)

#6672 Useril este offline   Crisu' 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 27 March 2011 - 12:04 AM

Gabrenia, sper sa te linistesti cat mai curand cu serviciul si sa reincepi sa faci torturi. Sunt sigura ca nu ai strica bucuria nimanui, dimpotriva, dar sunt de acord cu tine ca e frumos sa fii linistita si sa te bucuri de ceea ce faci atunci cand te apuci de un tort. Parca iti iese si mai frumos.
Ma bucur tare mult ca ti-au placut torturile mele. Sa stii ca nu am reusit pana la urma sa citesc chiar toate paginile din urma si nu am vazut cascheta facuta de tine, dar sunt sigura ca e mai frumoasa decat a mea. As fi fost tare fericita daca nu ar fi trebuit sa o fac, dar sotul meu a avut gura mare (desi, saracutzul, era doar increzator in talentele iubitei sale sotii :) ) si i-a sugerat doamnei care a comandat-o sa-i dea nasului politist fix o cascheta... Ce mai puteam sa zic, ca nu sunt in stare sa o fac?... Asa m-am pricopsit cu comanda respectiva. Iar maimutoii din Ice Age m-au surprins si pe mine, ca dupa ce i-am terminat ma uitam la ei si nu-mi venea sa cred ca i-am facut eu hehehe A fost un moment de revelatie in care am priceput ca pana la 30 de ani n-am avut habar de ce sunt in stare sa fac si cine stie cate or mai fi pe-acolo prafuite(asta in varianta optimista)... Pup! :D

#6673 Useril este offline   Crisu' 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 27 March 2011 - 12:17 AM

Cristinel, ai facut niste torturi de nota 20! Cata rabdare ai avut sa faci atatea decoratiuni minunate! De doua ori bravo! Sincera sa fiu, eu nu ma inham la atata munca nici pentru un tort de 5 kile, decat daca mi se cer in mod expres nu stiu cate personaje. Poate cand oi mai mari pretul hihihi
Punticu, tortul cu trandafir e impecabil, iar trandafirii – mortali, ca de obicei! Inimioara are un mesaj pe cat de crud, pe atat de tare! Iar poseta si pantoful sunt exceptionale! Ce de detalii minunate si fin lucrate! Ce orhidee superbe! Ce aranjament armonios! Ce mai, esti nemaipomenita! Bravo!
Vrabiuta, foarte frumos tortul cadou cu ramura de cires. Delicat si in ton cu briza primavaratica de afara. Felicitari!

#6674 Useril este offline   Crisu' 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 27 March 2011 - 12:21 AM

Acum va prezint si eu una dintre ultimele productii, un tort cu blat de cacao si mousse de cioco. Presimt ca trebuie sa mai incerc si eu alte retete ca, desi clientii sunt mereu altii, m-am cam plictisit de eternele mousse-uri de cioco, desi sunt demential de bune. Dar poate ca le mentin, ca m-am apucat de cura si chiar am reusit sa dau jos vreo doua kile, asa ca nu vrea sa stric toata stradania de pana acum.
Cum zicea, ceasul meu cu mousse de cioco:
Imagine postata
Va pup si va doresc noapte buna! :)

#6675 Useril este offline   Meda 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 03-March 11

Postat 27 March 2011 - 09:27 AM

Vezi postareapunticu, la 26 March 2011 - 02:56 PM, a spus:

.... La cel cu inimioara, mi-am tocat nervii o gramada de timp (ne se vede).

Superbe torturile. Florile mari iţi vine să le miroşi, atât sunt de naturale. Însă mie îmi plac foooooooarte mult cele miculuţe. Bordura de floricele e demenţială! FELICITĂRI! :)

#6676 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 27 March 2011 - 10:34 AM

Crisu ma bucur ca ai facut acele albastre :D Stii ca una din fetele tortalese a crezut ca i s-a terminat cartusul la imprimanta si le-a facut alta culoare... Mare tragedie ... :D :D :) E superb, ce mai. Toate torturile tale sunt super. :D

Ultimele torturi:

pt o fetita de un an:

-crema de iaurt

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-20-13012147873739.jpg

Si pt un baiat de 6 ani care mi-a indicat toate lighioanele ce le vrea pe tort :D (asa ca nu ma intrebati ce legatura de rudenie este intre ele) :

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-20-13012148570709.jpg
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#6677 Useril este offline   mihaela-hotea 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 12-February 11

Postat 27 March 2011 - 01:15 PM

Ceau fetelor, mari minunatii ati facut, am atatea intrebari sa va pun dar deocamdata nu prea am timp, in schimb Gloxinia, Crisu', Punticu, Vrabiuta, Cristinel,Anca-B, Miny, Anomiss, Dani_ela, Alinus,,Luminis, Ramo, Dana3262, superbe sunt toate, din partea mea la toate cate o :floare: :floare: :floare: .
va arat ce am facut si eu un tort de ciocolata ,pt un cuplu care au implinit 6 luni de cand sunt impreuna, ma bucur sa observ ca am multi colegi care vor sa caute orice motiv pt a serba ceva si sa vina la mine sa comande un tort, deci blaturile sunt cu cacao, crema branza mascarpone cu ciocolata neagra, l-am insiropat cu esenta de rom, deasupra este acoperit cu plastelina de cioco maro iar figurinele cu plastelina de cioco alba, pictate cu putin colorant auriu, paharelul e din ciocolata neagra iar in el am pus 2 stiks-uri folosite normal pt inghetata.
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1119-13012242769447.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1119-13012242897395.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1119-13012243211794.jpg

#6678 Useril este offline   mihaela-hotea 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 12-February 11

Postat 27 March 2011 - 01:17 PM

Gabrenia iti multumesc pt urari, ma bucur ca ti-au placut torturile mele, hai mai des pe aici, si eu cand nu am timp sa scriu, admir rapid frumusetile facute de fete pt ca nu trece o zi sa nu ma uit ce noutati mai sunt.

#6679 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationmalul Dunarii

Postat 27 March 2011 - 01:50 PM

Vezi postareapunticu, la 26 March 2011 - 02:56 PM, a spus:

Pun si eu ultimele 2 torturi, ambele Milch-schnitte. La cel cu inimioara, mi-am tocat nervii o gramada de timp (ne se vede).Cel de-al doilea stiti modelul deja.

Punticu reusite amandoua si sa stii ca nu te-ai chinuit degeaba cu acel rosu, ti-a iesit frumos rau! sandaluta mi-a placut tare mult, uite, eu nu am avut ocazia sa fac niciuna pana acum, felicitari!

Vezi postareadana3262, la 26 March 2011 - 07:54 PM, a spus:

gabrenia, sunt folii de plastic speciale pentru imprimat si am facut cu cea care imita lemnul!
pun o poza, dar n-am gasit decat una ce imita piatra!

dana multumesc mult! Am vazut pe undeva asemenea folii dar nu mai tin minte pe unde am tot umblat pe net, galeria Creativ?

Vezi postareamonatibi, la 26 March 2011 - 10:13 PM, a spus:

gabriela,multumesc,esti o draguta :floare: coloranti nu am, am folosit colorant alimentar lichid de la kaufland...si voi stiti ca nu sint asa buni ...o portie de pasta am aruncat-o ca nu am putut lucra cu ea.imi voi face comanda de coloranti si cite ceva din ustensile...macar stictul necesar.voi ce-mi recomandati sa-mi cumpar mai intii?ce culori?ce ustensile? eu nu am nimic pt torturi .

Mona ,la inceput si eu am folosit coloranti din aceia lichizi de la kaufland dar incet, incet am inceput sa-mi cumpar de la Lumea basmelor: coloranti, decupatoare, diverse scule. Nu pot sa-ti spun: cumpara aia sau aia pentru ca eu nu mi le-am luat decat atunci cand vroiam sa fac ceva si m-am lovit de lipsa lor. In rest, poti lucra si cu unelte improvizate, trebuie doar sa incerci. Pupici!

Vezi postareaCrisu, la 27 March 2011 - 12:04 AM, a spus:

Gabrenia, sper sa te linistesti cat mai curand cu serviciul si sa reincepi sa faci torturi. Sunt sigura ca nu ai strica bucuria nimanui, dimpotriva, dar sunt de acord cu tine ca e frumos sa fii linistita si sa te bucuri de ceea ce faci atunci cand te apuci de un tort.

Crisu multumesc frumos de urari! Asa e, cand esti linistit si nu te coplesesc grijile, ai toata sansa sa iti iasa ceva frumos, ori eu in momentul de fata, sigur nu am starea necesara. Poate de Pasti sa fac unul pentru nasi. pupici!

Vezi postareagloxinia, la 27 March 2011 - 10:34 AM, a spus:

Ultimele torturi:

pt o fetita de un an:

Si pt un baiat de 6 ani care mi-a indicat toate lighioanele ce le vrea pe tort :floare: (asa ca nu ma intrebati ce legatura de rudenie este intre ele) :

Oti fata, ce-mi plac torturile tale pentru copii! figurinele sunt tare reusite,palmierul e mortal iar papagalul e suuuper! Pupici!

#6680 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationmalul Dunarii

Postat 27 March 2011 - 02:07 PM

Vezi postareaCrisu, la 27 March 2011 - 12:21 AM, a spus:

Cum zicea, ceasul meu cu mousse de cioco:

Crisule sa te uite relele asa cum te-am uitat eu pe tine acum!!! :floare: Ceasul e fain tare de tot! fata, dar tu esti meseriasa tare! :floare:

Vezi postareamihaela-hotea, la 27 March 2011 - 01:15 PM, a spus:

va arat ce am facut si eu un tort de ciocolata ,pt un cuplu care au implinit 6 luni de cand sunt impreuna,

Mihaela multumesc frumos! Ca lumea tare ciocolatosul! Se vede ca esti fan cioco! Imi place mult paharutul de cioco; eu as fi pus si un pic de culoare, ceva rosu, sa fie pata de culoare; o floare, mai ales ca este pentru un cuplu tanar. Pupici si spor la lucru in continuare!

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 332
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic