Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 354
  • 355
  • 356
  • 357
  • 358
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#7101 Useril este offline   victoria_alba 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 06 June 2011 - 06:42 AM

Dan Irinel, extraordinar de frumos, chiar s-a meritat munca voastra, bravos tie si sotiei =)) Si cel de botez este minunat. Felicitari!
Abcd,foarte frumoase, dino imi place cel mai mult, bravo!
Dani_ela, e luni scumpa mea si n-am tihna daca nu vi cu ceva uimitor...inca astept aci in primul rand... =))

#7102 Useril este offline   dani_ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 06 June 2011 - 09:10 PM

Vezi postareavictoria_alba, la 06 June 2011 - 06:42 AM, a spus:

Dan Irinel, extraordinar de frumos, chiar s-a meritat munca voastra, bravos tie si sotiei :) Si cel de botez este minunat. Felicitari!
Abcd,foarte frumoase, dino imi place cel mai mult, bravo!
Dani_ela, e luni scumpa mea si n-am tihna daca nu vi cu ceva uimitor...inca astept aci in primul rand... :)



ma provoci , ai ? :) stai ca vin , desi nu am mai avut atat de lucru ...


Imagine postata


Imagine postata


Imagine postata


Imagine postata


Imagine postata


Imagine postata


Imagine postata


Imagine postata

cam astea ar fi :)

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 06 June 2011 - 09:14 PM


#7103 Useril este offline   victoria_alba 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 07 June 2011 - 07:16 AM

Dani-ela,draga "atata" insemnand cat? Pentru ca n-ai dormit fo trei nopti si trei zile ca sa faci toate astea. Superbe si enorm de multa munca, dar nu te-ar chema Danieala daca ai face mai putine, te-ar chema victoria :) Te felicit din inima, esti totala si supermama.

#7104 Useril este offline   dani_ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 07 June 2011 - 08:26 AM

Vezi postareavictoria_alba, la 07 June 2011 - 07:16 AM, a spus:

Dani-ela,draga "atata" insemnand cat? Pentru ca n-ai dormit fo trei nopti si trei zile ca sa faci toate astea. Superbe si enorm de multa munca, dar nu te-ar chema Danieala daca ai face mai putine, te-ar chema victoria :) Te felicit din inima, esti totala si supermama.


da de unde ? vreau sa va spun ca eu nu lucrez noaptea ! am facut 18 ani la tura , cu nopti teribile si albe , si mi-am jurat sa nu mai pierd o noapte (exceptand cate o petrecere :) ). torturile astea sunt facute intr-o saptamana ...deci vreo 7 zile :)

#7105 Useril este offline   anasia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 08 June 2011 - 08:07 AM

daniela, jos palaria...sunt superbe! :angryfire:

#7106 Useril este offline   anema 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 82
  • Inregistrat: 11-May 11
  • LocationBucuresti

Postat 08 June 2011 - 09:20 AM

Daniela voi aveti vre-o cofetarie pe acolo? Mai are clienti? Sau toate comenzile te torturi din zona le primesti numai tu? :angryfire: Esti minunata!
Fetelor vreau sa fac un tort ornat cu frisca si cu o imagine din napolitana (vafa). Va rog sa-mi spuneti daca este ok cum m-am gandit sa procedez: ung tot tortul cu un strat de frisca, pun foaia de napolitana apoi adaug peste ea gelatina. Cand s-a intarit cat de cat ornez tot tortul cu frisca. Este ok asa sau trebuie sa procedez altfel?

#7107 Useril este offline   dani_ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 08 June 2011 - 09:59 AM

anasia- multumesc :angryfire:
anema- la noi sunt cofetarii , dar din pacate (sau din fericire ??? :wacko: ) fac doar torturile clasice din frisca si ciocolata ... cei care vor altceva , trebuie sa comande la bacau (vreo 50 de km de onesti ) . asa ca cei care afla de mine , ma contacteaza ... :pupic:

#7108 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 08 June 2011 - 02:54 PM

I-am promis Victoriei ca imi fac putin timp si uite ca am reusit.
Pun si eu din ultimele torturi, nu mai stiu de cand n-am mai postat si imi fac mea culpa insa sunt zombie mereu. Ziua mea a intrat rau la apa si imi cer mii de scuzoaie. :)(

Astea sunt, majoritatea cu ciocolata sau fructe de padure:

Asta e tortul nostru aniversar (am implinit niste ani de cascatorie :) )

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-20-13075373680024.jpg

Si nu neaparat in ordine cronologica, urmatoarele:

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-20-13075374164813.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-20-13075374503356.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-20-13075374677112.jpg

Asta e facut pentru majoratulu baiatului verisoarei mele:

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-20-13075374797497.jpg

si inca pentru un majorat:

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-20-13075375762667.jpg

Va pup si va felicit in gup pentru torturile voastre minunate si gustoase.

Dan Irinel felicitari echipei pentru primul tort de nunta. Eu nu am inca atata curaj, da las ca cresc io mare :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#7109 Useril este offline   cristinel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 08 June 2011 - 08:14 PM

Dan Irinel , felicitari pentru torturile etajate! Imi plac literele tortului de botez.
Daniela, imi pare rau sa aud ca ai deveni somera, poate ca-i tot raul spre bine si vei porni o afacere cu torturile pentru ca ai toate "datele": pricepere, talent, idei, putere si lista ar putea continua...
Gloxinia, bine ai revenit! Abecedarul imi place foarte mult. La cat mai multi ani de la casatorie!

#7110 Useril este offline   anema 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 82
  • Inregistrat: 11-May 11
  • LocationBucuresti

Postat 09 June 2011 - 08:35 AM

Vezi postareaanema, la 08 June 2011 - 09:20 AM, a spus:

Fetelor vreau sa fac un tort ornat cu frisca si cu o imagine din napolitana (vafa). Va rog sa-mi spuneti daca este ok cum m-am gandit sa procedez: ung tot tortul cu un strat de frisca, pun foaia de napolitana apoi adaug peste ea gelatina. Cand s-a intarit cat de cat ornez tot tortul cu frisca. Este ok asa sau trebuie sa procedez altfel?

Nu-mi raspunde nimeni? :toothy6:

#7111 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 09 June 2011 - 09:23 AM

Anema in teorie e asa cum spui. In practica insa ai putea avea probleme cu vafa. Adica sa se intinda culorile. Personal nu lucrez cu frisca si vafe, insa am vazut la unele fete ca au patit asa. Peste vafa eu cred ca nu e gelatina e un alt fel de gel am vazut parca la lumeabasmelor.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#7112 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 09 June 2011 - 09:24 AM

Multumesc de urari Cristinel!
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#7113 Useril este offline   victoria_alba 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 09 June 2011 - 09:40 AM

Gloxi, de data asta scapi usor numai cu cateva :toothy6: Vai, imi plac toate foarte mult, bleumarinul ti-a iesit mortal, cum ai facut combinatia sau ai culoare?
Topsi ti-a iesit minunat, ai mai facut sau acum e prima data? Abecedarul e durere,culorile ti-au iesit perfect, sunt atat de vii si efervescente (sau fluorescente :toothy9; ). Dupa restul ma scurg cum se scurge glazura ta apetisanta de pe cel de aniversare a casatoriei. Mortale. Va doresc din suflet o vesnicie impreuna, cu pace, sanatate, lumina si iubire! La multi ani!

#7114 Useril este offline   Miny 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 09 June 2011 - 10:14 AM

Felicitari tuturor, sa va arat si eu ultima creatie, blat kinder cu crema de ciocolata si fragola si crema de mascarpone cu bucati de capsuni, acoperit cu plastelina de ciocolata.
Imagine atasata: monthly_06_2011/post-418-13076072334049.jpg

#7115 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 09 June 2011 - 01:24 PM

Frumoasa buburuza ta Miny.
Gloxi , imi place tare mult pisicuta si rosul de sub ea.Cum va iasa asa un rosu inchis?

#7116 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 09 June 2011 - 02:11 PM

Victoria, emotionant mesajul tau. :) =))

Si albastrul si visiniul sunt obtinute cu colorant praf de la LB.

Miny, macii ma omoara. Vreau si euuuuuu. Dar numa sa am ocazia. Superbi!
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#7117 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 09 June 2011 - 03:41 PM

Proaspat , tortul pentru aniversarea casatoriei mele , blat clasic cu cacao , crema de cocos de la "tehnici/creme" , pasta de zahar

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-780-13076268720995.jpg

#7118 Useril este offline   dani_ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 09 June 2011 - 08:48 PM

anema- imi pare rau ca nu te pot ajuta ; nu am folosit niciodata vafa de aia , am preferat sa imi scot eu imaginile pe placa de pdz
miny- foarte frumos tortul ! buburuza e belea :-* , cum faci pasta asta de ciocolata ? mor cand vad ce fain va iese (tie si lui dan irinel ) ; cu ce ai colorat ciocolata ?
izuk- multi, multi ani inainte ! tortul este perfect !

#7119 Useril este offline   Ozy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 111
  • Inregistrat: 26-November 10
  • LocationCraiova

Postat 09 June 2011 - 08:57 PM

Gloxinia, cristinal, victoria_alba, dar si celelalte fete va multumim din suflet. Cit despre torturile pe care le-ati facut in ultimul timp... sunt pur si simplu superbe. Trebuie sa incercam si noi un Topsy-Turvy cit mai curind. Este o adevarata provocare.
Inca odata felicitari si spor.
Ptr. simbata avam un alt tort de nunta dar momentan pot pune doar florile.
Se vor a fi anemone.

#7120 Useril este offline   Miny 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 10 June 2011 - 08:41 AM

Vezi postareaizuk, la 09 June 2011 - 01:24 PM, a spus:

Frumoasa buburuza ta Miny.
Gloxi , imi place tare mult pisicuta si rosul de sub ea.Cum va iasa asa un rosu inchis?


Multumesc

Vezi postareagloxinia, la 09 June 2011 - 02:11 PM, a spus:

Victoria, emotionant mesajul tau. :-h :-*

Si albastrul si visiniul sunt obtinute cu colorant praf de la LB.

Miny, macii ma omoara. Vreau si euuuuuu. Dar numa sa am ocazia. Superbi!

Merci, si inca nu sunt pe deplin multumita ca nu au stamine, insa se apropie destul de mult de cei reali.

Vezi postareadani_ela, la 09 June 2011 - 08:48 PM, a spus:

anema- imi pare rau ca nu te pot ajuta ; nu am folosit niciodata vafa de aia , am preferat sa imi scot eu imaginile pe placa de pdz
miny- foarte frumos tortul ! buburuza e belea =)) , cum faci pasta asta de ciocolata ? mor cand vad ce fain va iese (tie si lui dan irinel ) ; cu ce ai colorat ciocolata ?
izuk- multi, multi ani inainte ! tortul este perfect !

Dani_ela, multumesc de aprecieri, eu folosesc plastelina de ciocolata reteta pusa de Ramo (450g ciocolata si 180 miere), stiu ca Dan Irinel are o reteta cu ciocolata si zahar pudra. La ciocolata rosie am folosit colorant pudra de la LB iar la cel verde am pus colorant gel Wilton. Dar in perioada de vara ar trebui sa renunt la plastelina de ciocolata de inmoaie foarte tare am lucrat cu un castron cu gheata langa mine, i-mi inghetam mainile apoi lucram.

Frumoase anemone Dan_Irinel abia astept sa vad tortul, si am o intrebare tu ce fel e suport folosesti la torturile cu etaj? din carton si betisoare de frigarui sau altceva?

Arata acest topic


  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 354
  • 355
  • 356
  • 357
  • 358
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

20 useri citesc topicul
0 membri, 20 vizitatori, 0 utilizatori anonimi