Bravo ,Koral

. Iupii! Primele zile nu te simti grozav din cauza eliminarii cafelei, cred eu. Eu am fost destul de incetosata, parca imi lipsea si coerenta/fluiditatea in vorbire. Primele 3 zile sunt chiar nashpa. De prin ziua a 5.a, mai ales cu acul cantarului ce scade, moralul tau e mai sus si iti revii complet. Nu mai simt deloc lipsa cafelei sau prezenta restrictiva a dietei.
Maine as implini 1/3 de dieta, Koral sunt mai mult decat convinsa ca are Dex dreptate cu in medie 7 kg. Deci ajungi la 47 kg, greutatea mea de baza, un vis! Bun si modest obiectiv ti-ai fixat, dar primesti cadou surpriza, sa vezi ...
Cred ca eu sa o mai tin 1-2 ture, sa te ajung, de acum m-am obisnuit si sincer nu e greu aproape deloc penru satisactiile ep are ti le da. Asa cum zicea si Dex, in plus ne invata ca puem gati cu un numar redus de ingrediente, fara cele pe care noi le consideram indispensabile, Sun curioasa cum ti-a iesit carnea de vitel cu ceapa? tocata? Sunt oarecum tematoare ca miercuri - vineri am vizita la nivel inalt si destul spre foarte greu imi va fi sa ma descurc.
Muschi de vita cu spanac pentru MD pe la 11.
Pastrav la gratar cu rosii cherry crude pe la 6 (fara poza, in vizita la ai mei).
Nu m-am abatut azi cu nada de niente, asa ca maine dimi sper ca prietenul nostru cantarul sa ma arunce intr-o saptamana plina de optimism.
Am sarit fructele azi, nu am avut vreme de ele ... numai pe viteza ...