Forum Culinar: Reţete detox - Forum Culinar

Salt la continut

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Reţete detox

#321 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 23 March 2012 - 04:44 PM

Vezi postareazerda, la 23 March 2012 - 04:14 PM, a spus:

Deci inca 500 de grame si nici macar nu ma bagasem in cursa, acum m-am ambitionat! Daca tot mi-am terminat unghia rashcetind-o, macar sa ma laud cu ceva!! Deci salata de ridichi negre, cu bonus accident.

brava Zerda! imi place competitia! e fain sa slabesti (nu stiu daca tu ai nevoie, eu mare), nu?
imi pare rau de accident, lasa ca o sa creasca unghia, important sa incapem in rochitele/hainutele de vara :thumleft:
tot cu supa coreana ii dai in principal?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#322 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 23 March 2012 - 05:11 PM

Azi comut ca am terminat kimchi. Sa vad pe ce ma fixez.Carnea tot nu ma atrage, poate tofu, sau branza cu ceva. peste cel mai probabil.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#323 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2012 - 05:17 PM

Vezi postareazerda, la 23 March 2012 - 05:11 PM, a spus:

Azi comut ca am terminat kimchi. Sa vad pe ce ma fixez.Carnea tot nu ma atrage, poate tofu, sau branza cu ceva. peste cel mai probabil.

Iti place tofu? ce tofu? am luat o data si mi s-a parut horror :thumleft:

#324 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 23 March 2012 - 11:36 PM

well done!!! Imagine postata Imagine postata Imagine postata

scot şi pompoanele, numai să spuneţi ce culori preferaţi

PS tofu şi soia in general, pot fi foarte alergenice, eu le-aş ocoli in timpul detoxului

#325 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 March 2012 - 12:01 AM

Vezi postareaDexter, la 01 February 2012 - 07:15 PM, a spus:

hamburgher detox, fără poză ( carnea tocată am condimentat-o şi am pus-o 4 minute in microwave) pe salată de daikon pe care v-am mai arătat-o
ceaiul de azi, kombucha (ceai fermentat) amestecat cu oolong, ananas, mango şi flori de safflower

doar o portie? doar 4 minute? modelat? merci :(
pompoane rosii pentru mine, multu' :(

vroiam sa te inteb: ceapa e considerata o leguma separata? dar usturoiul ? :(
Azi am pus si 3 cepe verzi la salata verde cu zeama de lamaie, servita alaturi de un pic de cod tras la tigaie cu usturoi, sare, piper zeama de lamaie si capere + coditele verzi de la ceapa taiata marunt.

#326 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 March 2012 - 12:24 AM

am uitat sa raportez: cufurezeala maxima! era sa ma scap pe drum pana acasa!!!
ieri si azi dupa cina pofta de dulciuri. Nu cedez nici unei tentatii! doar am un obiectiv! :(

am recitit acum din spate, am vazut ca ceapa si ceapa verde sunte considerate legume in sine
deci am fleostit-o si azi! vedem dimineata la proba cantarului .... :(

#327 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 24 March 2012 - 01:33 AM

Vezi postareaDexter, la 23 March 2012 - 11:36 PM, a spus:

well done!!! Imagine postata Imagine postata Imagine postata

scot şi pompoanele, numai să spuneţi ce culori preferaţi

PS tofu şi soia in general, pot fi foarte alergenice, eu le-aş ocoli in timpul detoxului

Sunt absolut sigura ca nu am alergie la niciuna. Nu de altceva dar le-am testat la greu.

#328 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 March 2012 - 03:06 AM

dani, hamburgheru' e modelat şi pus 4 minute in microwave, 2 pe o parte şi 2 pe cealaltă
cufureala e de bine, iese toxina. dacă ai chef de dulce, bagă proteină şi ţin'te tare!
usturoiul e condiment dar ceapa a e condiment numai dacă este deshidratată şi pui o linguriţă. caperele nu-s pe listă

zerda, eşti norocoasă că tolerezi soia, eu m-am scărpinat la greu de la edamame

bre, da greu mai găsii pompoane, forza la doamne şi jos toxina!

Imagine postata

#329 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 March 2012 - 04:21 PM

la raport mai tarziu, ca nu e bun la moral, azi dimi doar 100g (60,3 kg). Se incapataneaza saizecile astea sa stea pe mine.
o fi greseala cu curcanul? sau bucatica aia de ceapa de aseara ?
azi dimi am mancat friptura de curcan, cu salata de varza+portocala (lamaie + 1 strop de basamic). Decretez ca nu imi plac salatele fara ulei. Oriu unde varza asta era tare ... . Diseara mananc muschi de vita la gratar cu rosii natur.
Am luat o bucata de muschi de vita argentinian, cea mai mica era la 1,8 kg, 361 lei nenica, 90 eur olelei
Sper sa am maine rezultat bun (min 300g). O sa fiu mai atenta...
Am luat si eu 4 hamburgheri de vita gata formati, zice la compozitie doar carne de vitel, or fi ok? Doar ii presar cu un pc de sare si piper si ii dau la gratar sau la MO, ok?

#330 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 24 March 2012 - 04:29 PM

Vin şi eu în concurs ! :boohoo: M-au convins pompoanele şi kilogramele date jos de voi. Dimineaţa m-am cântărit: 54 :drool: Aşa-i fără tutun...
Am început de sâmbătă să mă pot obişnui fără cafea. Dimineaţă un măr şi un ceai de soc.
La prânz peştele cu roşioare, foarte gustos( mulţam, Dex )
Pe la 17 o să mănânc o portocală, iar la cină cred că salată verde cu grătar de pui.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_03_2012/post-508-13325993490635.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#331 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 March 2012 - 04:56 PM

dani, urmăreşte varza, e posibil să deraieze slăbitul in ziua respectivă, am observat că in zilele in care am păpat varză, acul cîntarului se mişcă mai încet.
hamburgerul, dacă are numai carne de viţel e OK. condimentează-l şi fă-l pe grătar, la microwave nu iese aşa de bun... eu il bag acolo numai cînd sunt in criză de timp.

koral, bine ai venit şi jos toxina!

PS nu uitaţi să vă măsuraţi pentru că de obicei în zilele cînd nu se vede prea mult la cîntar, atunci dispar din centimetri.

#332 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 24 March 2012 - 05:55 PM

Sunt in sevraj dupa kimchi!! Azi am mancat mai mult apa chioara, fasole verde, carnea i-am lasat-o domnului inca n-am chef de ea! Nu m-am cantarit dar omul a zis ca se simte la mana.

#333 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 March 2012 - 06:17 PM

zerda, in topicul cu de toate al maestrului papparotti ai reţetă de kimchi homemade, e uşor de făcut şi scapi de sevraj :boohoo:

#334 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 March 2012 - 07:36 PM

Cina mea: salată verde cu usturoi, sare, piper şi balsamic şi piept de pui la grătar.Mă"c să văd reţeta de kimchi, am auzit că e foarte sănătos.
Mâine raportez kilele.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_03_2012/post-508-1332610584665.jpg

#335 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 March 2012 - 10:58 PM

Vezi postareaDexter, la 24 March 2012 - 04:56 PM, a spus:

dani, urmăreşte varza, e posibil să deraieze slăbitul in ziua respectivă, am observat că in zilele in care am păpat varză, acul cîntarului se mişcă mai încet.
hamburgerul, dacă are numai carne de viţel e OK. condimentează-l şi fă-l pe grătar, la microwave nu iese aşa de bun... eu il bag acolo numai cînd sunt in criză de timp.

koral, bine ai venit şi jos toxina!

PS nu uitaţi să vă măsuraţi pentru că de obicei în zilele cînd nu se vede prea mult la cîntar, atunci dispar din centimetri.

pfff! ce spui dex? varza? ieri am mancat piept de curcan cu rosii la pranz si un firicel de peste cu salata verde cu 3 fire de ceapa verde impartite pe friptura verzitura si in salata partea alba. Deci cu ce m-am abatut ieri a fost curcan in loc de pui si cele 3 fire de ceapa verde.
varza abia azi dimi am mancat-o si dc zici ca "are greutate" nu ma mai ating de ea pt ca oricum nu-mi place!

Koral, ce ma bucur ca ni te-ai alaturat! Jos toxina!, vorba managerului de topic :)

In seara asta am avut o bucata din muschiul de vita argentinian cu pret nesi, alaturi de rosii stropite cu putin otet balsamic. Mmmbun rau

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-685-13326226605875.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-685-13326226991013.jpg

#336 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 March 2012 - 10:28 AM

Raportez: 59,9 kg ,YEEES! Am dat jos saij'de'kila! :(( , deci ieri 400g. Good!
fug ca am pe foc MD- pranzul (muschi de vita la gratar cu spanac cu usturoi. Yolalarihihi ...
La pranz voi avea pastrav la gratar probabil cu rosii (sau ridichi)

#337 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 March 2012 - 11:34 AM

HAI DA-NIE-LLA !!!! :((
Felicitări, asta-i deja o piatră de hotar în planul tău, ştiu că îţi doreai de mult să treci sub pragul de 60.
Eu azi dimi aveam 53,5kg, dar mă simt cam obosită, poate nu are legătură cu dieta, ci cu ora... merg mai departe, vreau şi eu un 50, aşa, de mădăreală, mai mult să am o rezervă, deşi e bine şi 52.
Dimineaţă un măr şi un ceai verde.
La amiază eu voi avea tot peşte cu roşioare, nu vă mai pun poza că o ştiţi deja, iar la cină ceapă cu carne de vită la tigaie. Fructul de după-amiază tot portocală.
Mâine la prânz mi-am programat piept de pui la grătar cu castraveţi iar seara spanac cu un ochi românesc.

#338 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 March 2012 - 11:22 PM

Bravo ,Koral :rolleyes: . Iupii! Primele zile nu te simti grozav din cauza eliminarii cafelei, cred eu. Eu am fost destul de incetosata, parca imi lipsea si coerenta/fluiditatea in vorbire. Primele 3 zile sunt chiar nashpa. De prin ziua a 5.a, mai ales cu acul cantarului ce scade, moralul tau e mai sus si iti revii complet. Nu mai simt deloc lipsa cafelei sau prezenta restrictiva a dietei.
Maine as implini 1/3 de dieta, Koral sunt mai mult decat convinsa ca are Dex dreptate cu in medie 7 kg. Deci ajungi la 47 kg, greutatea mea de baza, un vis! Bun si modest obiectiv ti-ai fixat, dar primesti cadou surpriza, sa vezi ...
Cred ca eu sa o mai tin 1-2 ture, sa te ajung, de acum m-am obisnuit si sincer nu e greu aproape deloc penru satisactiile ep are ti le da. Asa cum zicea si Dex, in plus ne invata ca puem gati cu un numar redus de ingrediente, fara cele pe care noi le consideram indispensabile, Sun curioasa cum ti-a iesit carnea de vitel cu ceapa? tocata? Sunt oarecum tematoare ca miercuri - vineri am vizita la nivel inalt si destul spre foarte greu imi va fi sa ma descurc.

Muschi de vita cu spanac pentru MD pe la 11.
Pastrav la gratar cu rosii cherry crude pe la 6 (fara poza, in vizita la ai mei).
Nu m-am abatut azi cu nada de niente, asa ca maine dimi sper ca prietenul nostru cantarul sa ma arunce intr-o saptamana plina de optimism.
Am sarit fructele azi, nu am avut vreme de ele ... numai pe viteza ... :toothy6:

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_03_2012/post-685-13327105264744.jpg

#339 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 March 2012 - 01:12 AM

bravo gagix, de o mie de ori bravo! :rolleyes: :toothy6::toothy6:

dani, cînd ai mosafirii înalţi o să papi la restaurant, nu? comanzi piept de pui la grătar fără nimic pe el, salată verde numai cu lămîie şi gata. dacă nu se poate şi trebuie să mănînci in afara listei, a doua zi redu cantitatea de proteină la 100 g.

#340 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 March 2012 - 06:10 AM

Incredibil!!!! Azi cantarul arata fix 53 de kg...eu inca nu pot sa cred ca in 2 zile am slabit un kilogram... e-adevarat ca energia e inca pe minus, dar la cat de obosita si stresata am fost in ultima perioada, nu-i de mirare... continuam.Nu stiu daca am timp sa fac poze zilnic, dar raportul il dau.
Dana, felicitari!

Arata acest topic

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul