dora, la 14 February 2010 - 05:20 PM, a spus:
Draga Dora,se poate sa ne "uitam" pe gaura cheii?!sa vedem si noi ce se ascunde acolo,ce bunataturi.!?
Yours4ever, la 14 February 2010 - 11:54 PM, a spus:
si torturile mele din weekend
tort pt vecina mea, am lucrat cu ea si cu fetita unor prieteni, eu doar am ajutat, le'am dat lor mana libera la decor:)
pandispan si mousse'uri cioco
tort Elena.jpg
mousse cioco amaruie si menta, mousse cioco alba, mousse cioco lapte, decor chocolate rolls
tort Florin.jpg
chocolate mudd cake si mousse cioco alba si cioco neagra, pt un cfr'ist:D
tort tren.jpg
Ralu'In toate torturile tale se vede caracterul tau(nu gasesc acum alt sinonim,ca altul as fi vrut),vesel,optimist,sincer,asa-i?Felicitari imi plac torturile tale si ce exprima ele!
gabrenia, la 15 February 2010 - 12:28 AM, a spus:
Buna seara! Acum sa va prezint tortul acela cu freziile:doua blaturi;unul simplu,pandispan si celalalt tot pandispan dar cu cacao.Mousse de vin alb,mousse de fistic si mousse de piersici,toate din retetele
Dorei careia ii multumesc !Invelit cu pasta marshmallows .Tortul l-am numit N & G pentru ca a fost ziua varului meu pe 6 febr, si a varisoarei mele pe 10 febr. asa ca le-am facut un tort la amandoi.Maimutoiul are o semnificatie aparte pentru ei,e din pasta de zahar iar freziile dupa cum stiti, sunt din lapte praf.Va pup,sper sa va placa!
tort N&G 1.jpgO feliuta si pentru voi!
Oau-oau-oau!Un tort pt care ai lucrat cu mult drag!Se vede!
mona, la 15 February 2010 - 01:06 AM, a spus:
Am facut si eu doua torturi.
Unul pt fratele sotului. Blat negresa,crema ganache,amestecata cu o jumatate de portie de crema de cacao reteta d-nei Carmen (ca am facut=o de proba,e foarte gustoasa si intradevar se preteaza si la umplut si la decorat)[/color]
Picture 480.jpg
Picture 482_picnik.jpg
Sticla e facuta din blat maruntit,amestecat cu crema. Am zis sa incerc sa nu mai fac din salam de biscuiti. Dar ! Odata omogenizata,aceasta compozitie nu are aceeasi tinuta ca si cea din biscuiti,. Asa ca mi s-a rupt gatul sticlei,ca era mult mai lung si l-am reparat cum am putut...
Si scrisul...clar ca trebuia sa ma fac dr
Si un tort pt noi
. Stiu...mi s-a mai spus,cand e vorba sa fac pt mine imi piere si bruma de rabdare pe care o am de obicei !
Sotul meu a zis odata ca o sa-mi comande tort,poate daca mi-l plateste, ma straduiesc mai mult
Picture 475.jpg
Picture 477.jpg
Mona draga,imi place mult tortul cu sticla!Ii de efect.Cu privire la ceea ce a spus sotu tau...sa stii ca si mie mi-i se potriveste.Fix asa a zis si sotul meu,si mai mult m-a pus sa ornez un tort ,care ramasese asa mai ..."ramasita" si nu mai aveam nici frisca sau pasta,dra a trebuit sa improvizez.Si ,colac peste pupaza,baietelul meu de 3 ani, a zis ca tre' sa si cantam "La multi ani".Ar trebui sa deschidem un topic cu "esecuri in bucatarie" sau "ce am pregatit pt noi".
taylor, la 16 February 2010 - 09:42 AM, a spus:
un tort pentru o prietena
s.jpg
Taylor ce finut tort!nu te cunosc f bine , dar imi permit sa spun, ca acest tort te caracterizeaza!Sper sa nu te supar.
MIMI, la 16 February 2010 - 11:47 AM, a spus:
Iata si tortul,pentru am crezut ca mor de emotii -fetelor ce m-a uimit a fost ca al meu client a fost fff incantat
Picture 266.jpg
Apai,io totusi cre' ca mai ai tu o mana"de rezerva" pe undeva si nu ne-ai spus!

In orice caz, si pe noi ne-ai uimit!Foarte bine, felicitari!Daca cu o man faci asa ceva...d'apai cu doua....