Lissa , tortul pentru soacra e minunat ! Sa-ti traiasca multi ani , cu sanatate !

Ghioceii sunt perfecti . Sectiunea delicioasa ...
Excavatorul e perfect , zici ca e de jucarie , eu nu cred ca as fi lasat pe cineva sa manance din el ...
La cel pentru 1 an , imi place de numa` modelul cu frisca , de pe margini .
Printesa e draguta .
La cel cu HM , imi place , asa cum am zis modelul de pe margine . Ai folosit vafa ? Cum ai facut cu ea ? Ai pus gelatina ? Ca eu am cosmaruri cu vafele astea ...
Multumim pentru crema de lamaie , si eu am notat-o .
Stefana , tortul tau e dragut , asa cum e cu buline , cu dungi , cu bilute , cu funda si cubulete cu nume . Si imi place cum ti-a iesit elefantul , zici c-ar fi de plus ...

Albastrul , din ce l-ai obtinut ? E asa curat . Eu am pus colorant wilton blue royal , dar nu mi-a iesit foarte albastru , poate trebuia sa pun mai mult .

Da` m-am temut sa mai pun ca trebuia sa mai adaug si amidon , sa nu se lipesca de masa , si tot ramanea alb deasupra . Voi cum faceti sa iasa curat , nu cu urme de amidon ?
Bbenyci , mie imi place cum ti-a iesit pentru prima data impletitura . Atat doar ca mai trebuia nivelata frisca putin deasupra ... stiu ca e greu de nivelat , e mai usor de dat explicatii si indicatii

Poate intra Mimi si ne spune cum niveleaza ea perfect , asa cum se vede la torturile ei , si Mona parca are torturi cu frisca nivelate perfect ...
Pun si eu doua torturi
noi ...
Blat negresa , crema mascarpone si ganache de ciocolata cu lapte , facut pentru sefa mea
Blat negresa si crema din budinca cu frisca de caramel si mousse de cocos , facut pentru ziua unui domn (Gloxi

)
Parca ii lipsea ceva , nu stiu ce , n-am fost foarte multumita de rezultat ...