Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1521 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 11 March 2010 - 01:39 PM

Lissa sunt foarte frumoase torturile. Imi plac foarte mult! Cel cu excavatorul ma da pe spate.....nu inteleg cum sta chestia in picooare :-?? Cum ai pus-o sa stea asa in picoare. Imitatia de iarba e din carioca sau colorant lichid?
Hana Montana e finut din cale afara. Imi place foarte mult.Imi place mult modelul acela de frisca facut pe margine!
Cel al soacrei mi se pare primavara intr-o farfurie de dulce!Ai acoperit doar sus cu cioco sau si lateralele?
Imi place si cel pentru 1 an.

Pupici pentru tot ce ai facut :floare: :floare:

#1522 Useril este offline   anasia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 11 March 2010 - 01:54 PM

lissa...absolut superbe :floare: :floare: :angry:

#1523 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 11 March 2010 - 02:35 PM

Vezi postareaMIMI, la 10 March 2010 - 03:38 PM, a spus:

Cecilia fff frumos tortul!Si florile ti le-am admirat ffff mult si la decoratii!

multumesc pt aprecieri, dar numai tort fain nu a fost asta
doar florile ce i-a mai dat un pic de farmec

Vezi postareagloxinia, la 11 March 2010 - 01:31 AM, a spus:

Ceci ce fain iti luceste glazuraaaaaaaaaaaa. E glazura Adrianei?

multumesc
da e glazura Adrianei si mi-a iesit un pic cam grosuta, dar pana l-a urma i-am dat de cap (cu toate ca nu a iesit chiar cum as fi vrut)

Vezi postareaYours4ever, la 11 March 2010 - 10:57 AM, a spus:

Ceci, buchetul de flori e tare fain!

multumesc
ma bucur ca-ti place
si celor care au mancat din tort le-a placut in mao special floricelele
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#1524 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 12 March 2010 - 08:00 AM

lisa sunt superbe torturile,toate sunt frumoase in felul lor :D :D :D :cheers:

#1525 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 12 March 2010 - 08:03 AM

yoyo nu te-am uitat nici pe tine,ca de obicei ne uimesti cu minunatele torturi,ce-l cu bebele imi place mult,ptr bebe ai folosit mulaj? :D :D :cheers: :D

#1526 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 12 March 2010 - 08:12 AM

Vezi postareamamistef, la 11 March 2010 - 12:11 PM, a spus:

Lissa,ce sa mai spun? atit de elegant si de....curat :D La multi ani soacrei!!!

daca tot te-am prins pe aici :D poti sa imi spui cum faci tu crema de lamiie?de Paste ar fi prima oara cind incerc o crema de lamiie si vreau sa folosesc o reteta verificata si apreciata de voi,fetele de aici :D
intrebarea nu e valabila doar pentru Lissa, daca are cineva o sugestie pentru mine ma bucur tare :D

Multumesc Mamistef!
Crema de lamaie am facut-o asa :
2 oua intregi ,4 lg zahar,sucul de la o lamaie ,150 ml frisca .
-ouale impreuna cu zaharul si sucul de lamaie le-am pus pe abur si am mestecat bine pana s-au ingrosat ,apoi am dat deoparte si am lasat la racit .
Frisca batuta am amestecat-o cu crema rece cu mixerul.Nu trebuie amestecata foarte tare ca se ingroase repede ,daca se pare ca e prea groasa,mai pui suc de lamaie si amesteci cu lg.

Vezi postareagloxinia, la 11 March 2010 - 01:13 PM, a spus:

wooooooooooooooow Lissa ! Ce de torturi! Moama mia! oate sunt IMPECABILE! Deci Hanna arata intr-un mare fel! Ti-a iesit super! :cheers:

Gloxinia ,sa sti ca si d-nei i-a placut ...nu mai era loc si pt printesa de plastic :D si mai bine asa ...

#1527 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 12 March 2010 - 08:21 AM

Vezi postareayoyo, la 11 March 2010 - 01:39 PM, a spus:

Lissa sunt foarte frumoase torturile. Imi plac foarte mult! Cel cu excavatorul ma da pe spate.....nu inteleg cum sta chestia in picooare :-?? Cum ai pus-o sa stea asa in picoare. Imitatia de iarba e din carioca sau colorant lichid?
Hana Montana e finut din cale afara. Imi place foarte mult.Imi place mult modelul acela de frisca facut pe margine!
Cel al soacrei mi se pare primavara intr-o farfurie de dulce!Ai acoperit doar sus cu cioco sau si lateralele?
Imi place si cel pentru 1 an.

Pupici pentru tot ce ai facut :D :D

Yoyo te pup si eu :D La excavator am tras bratul ala pe doua bete de frigarui si l-am implantat in tort,pe cel indoit tot la fel ,...nu a fost greu de facut deloc,la inceput ma speriasem cand am auzit ca vrea excavator...am uitat ceva totusi si nu mi-am dat seama decat dupa ce a venit dupa tort,ar fi trebuit sa scriu si firma CAT pe el,dar nu si-a dat nimeni seama ..
La hannah montana pe margine e cu royal .

Vezi postareaanasia, la 11 March 2010 - 01:54 PM, a spus:

lissa...absolut superbe :D

Multumesc ,Anasia!

Vezi postareaelida-silvia, la 12 March 2010 - 08:00 AM, a spus:

lisa sunt superbe torturile,toate sunt frumoase in felul lor :D :cheers: :D :D

Merci Elida,te pup!

#1528 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 12 March 2010 - 08:56 AM

Ioana si Lissa, ati facut niste torturi superbe. Tortul tau de botez Ioana mi drag tare rau, imi plac culorile alese, bebeu, ingerasii, defapt tot si felul in care i-ai dat forma finala.
Lissa, excavatorul tau e perfect, ai impresia ca e de jucarie. Am inteles acuma dupa ce ai explicat cum l-ai facut, ce nu inteleg e daca a fost tort sau doar pasta? :D Felicitari pentru torturile tale care sunt impecabile toaaaate :cheers:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1529 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 12 March 2010 - 01:47 PM

vai Lissa, asta e arta curata!
cum ai facut excavatoru'? e doar din pasta?
Raluca

#1530 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 12 March 2010 - 03:25 PM

Vezi postareaLissa, la 12 March 2010 - 08:12 AM, a spus:

Multumesc Mamistef!
Crema de lamaie am facut-o asa :
2 oua intregi ,4 lg zahar,sucul de la o lamaie ,150 ml frisca .
-ouale impreuna cu zaharul si sucul de lamaie le-am pus pe abur si am mestecat bine pana s-au ingrosat ,apoi am dat deoparte si am lasat la racit .
Frisca batuta am amestecat-o cu crema rece cu mixerul.Nu trebuie amestecata foarte tare ca se ingroase repede ,daca se pare ca e prea groasa,mai pui suc de lamaie si amesteci cu lg.

multumesc mult de tot,Lissa!!!O trec acum la catastif :lol:

#1531 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 12 March 2010 - 06:49 PM

Vin si eu acum cu tortuletul facut pentru miine.
Are blat de amandina fara cacao :beer2: si-s tare multumita de pufosenia lui :beer2: ,mousse de cioco neagra si visine,etajul insiropat cu sirop de caramel,ca sa poata minca din el copiii,iar baza are si visinata adaugata la sirop.

Stiu ca e cam incarcat tortul,insa clienta mi-a trimis pe mess poza clara cu tortul pe care voia sa=l reproduc dupa posibilitati.A vrut si bulinele,si funda,si bilutzele,si dungile,si a vrut si cuburi cu numele baietelului.Asta ca sa nu credeti ca am innebunit eu si am trintit ornamente peste ornamente :hug:

Imagine postata
Imagine postata

#1532 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 12 March 2010 - 07:30 PM

yoyo, lissa, gloxi, mamistef- primiti cate o :hug: fete harnice si pricepute; ati facut torturi unul si unul.
pentru maine trebuie sa fac o carte pt doi baieti de 14 ani, gemeni( copiii unei prietene si totodata colega de serviciu),si musai sa fie frooomooaaasaaa. deci ar trebui sa scriu ceva istet, ceva miscator, ceva sa-i dea pe spate pe pusti- dar ce sa scriu? hai ajutati-ma si dati-mi idei, dar daca mi le-ati da in seara asta...ar fi super :hug:

#1533 Useril este offline   bbenyci 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 125
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationarad

Postat 12 March 2010 - 08:52 PM

Vezi postareacec, la 10 March 2010 - 02:52 PM, a spus:

wow ce de minunatii
imi pare rau ca intru cam rar pe aici si nu apuc sa le iau pe fiecare in parte, dar toate sunt superbe
am asteptat ziua de 8 martie sa fac si eu tort, dar aprope ca m-am facut de ras cu ele (ca au fost 2 la fel)
am pus cam putina gelatina si nu s-a intarit cum trebuie
plus ca glazura s-a intarit cam repede si abia am reusit s-o pun sa-mi ajunga
cu toate ca nu a iesit sa fiu multumita de mancat s-a mancat si a fost apreciat gustul si in mod special florile

Atasament DSCF7697-tile.jpg

Atasament DSCF7701-tile.jpg

foarte frumos tortul

Vezi postareayoyo, la 10 March 2010 - 10:06 PM, a spus:

Dora intrebam in ideea in care spuneai tu ca ai citit intr-o revista despre ele si ceream sa zici denumirea in limba respectiva si asa poate gasim ceva.

Vin si eu cu cateva torturi pe care numai nu am reusit sa le postez :P nu de alta dar eram prea ocupata sa salivez in fata torturilor voastre superbe postate pana acum!

Tortul primavaratic adica flori de primavara plus iubire pot transmite numai voiosie si energie este facut din blat negresa, mousse cioco cu lapte si crema iaurt de piersici

Atasament DSC08482 1.jpg

La carte sincer nu am mai avut rabdare si cred nici inspiratie sa fac un decor acceptabil macar. La mine bucataria e foarte mica si astfel nu am unde sa scot toate sculele de decor sau cele de le folosesc pe post de scule si dupa ce termin cate un tort imi aduc aminte ca puteam sa fac decorul x, y, z in n feluri. Sunt constienta ca e un tort foarte urat. Daca vreti sa faceti carte nu faceti siruri pentru a face pagini ca va cam mananca timpul :P. Are aceasi compozitie ca cel de sus.

Atasament DSC08490 resized.jpg

Iar cel din urma fost facut cu blat negresa, mousse de cioco cu lapte si cioco alba a fost pentru botezul unui ingeras.

Atasament DSC08458 modified.jpg

tortul pentru botez mi-a placut foarte mult

Ioana bine ca ti-ai facut curaj sa postezi in sfarsit :D Auzi da la sfaturi esti tare buna, tu de ce nu ai scrijelit marginile paginii? :P

Azi pentru o prietena draga, un tortulet simplu : blat negressa, crema de branza cu lamaie, glazura de cioco. Si ornamentele de sezon off cource :P

Atasament P1050855 1600x1200.JPG

frumos si finut,

Vezi postareaLissa, la 11 March 2010 - 12:02 PM, a spus:

Vaaai de mine cate minunatii s-au adunat aici,sunteti grozave ...felicitari tuturor si cate o :P

De-abia acum am avut ceva timp si va arat ce am mai facut si eu ,
-tortul cu ghiocei pentru soacra mea ,a fost ziua ei in 7 martie
blat cu cacao ,crema de lamaie ,jeleu de zmeura si crema cu budinca de capsuni,o combinatie dulce acrisoara.

cred ca soacra a fost foarte incantata

Vezi postareaLissa, la 11 March 2010 - 12:06 PM, a spus:

-un excavator :P
tort de ciocolata si visine

-Pt un copilas -diplomat
-pt o fetita -blat cu nuca si crema de ciocolata
si hannah montana pt aceeasi fetita

toate torturile sunt foarte frumoase dar in special excavatorul imi place la nebunie, felicitari

Vezi postareamamistef, la 12 March 2010 - 06:49 PM, a spus:

Are blat de amandina fara cacao :hug: si-s tare multumita de pufosenia lui :hug: ,mousse de cioco neagra si visine,etajul insiropat cu sirop de caramel,ca sa poata minca din el copiii,iar baza are si visinata adaugata la sirop.

Stiu ca e cam incarcat tortul,insa clienta mi-a trimis pe mess poza clara cu tortul pe care voia sa=l reproduc dupa posibilitati.A vrut si bulinele,si funda,si bilutzele,si dungile,si a vrut si cuburi cu numele baietelului.Asta ca sa nu credeti ca am innebunit eu si am trintit ornamente peste ornamente :hug:

Imagine postata
Imagine postata

foarte frumos , mie nu mi se pare foarte incarcat, totusi e pentru un copilas.

Vin si eu cu ultimul tort, terminat la ora 4 pm,e cu tehnica impletitului in premiera, stiu a mai am multe de invatat, dar exersez.
Imagine postata

Arienne Sophie

Imagine postata
Nicole Anamaria

http://bbenyci.blogspot.com/

#1534 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 12 March 2010 - 08:55 PM

Vezi postareabbenyci, la 12 March 2010 - 08:52 PM, a spus:

wow ce de minunatii
imi pare rau ca intru cam rar pe aici si nu apuc sa le iau pe fiecare in parte, dar toate sunt superbe
am asteptat ziua de 8 martie sa fac si eu tort, dar aprope ca m-am facut de ras cu ele (ca au fost 2 la fel)
cu toate ca nu a iesit sa fiu multumita de mancat s-a mancat si a fost apreciat gustul si in mod special florile

foarte frumos tortul

Multumesc :hug:
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#1535 Useril este offline   bbenyci 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 125
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationarad

Postat 12 March 2010 - 08:56 PM

Vezi postareabbenyci, la 12 March 2010 - 08:52 PM, a spus:

wow ce de minunatii

foarte frumos tortul

Vezi postareayoyo, la 10 March 2010 - 10:06 PM, a spus:

Dora intrebam in ideea in care spuneai tu ca ai citit intr-o revista despre ele si ceream sa zici denumirea in limba respectiva si asa poate gasim ceva.

Vin si eu cu cateva torturi pe care numai nu am reusit sa le postez :P nu de alta dar eram prea ocupata sa salivez in fata torturilor voastre superbe postate pana acum!

Tortul primavaratic adica flori de primavara plus iubire pot transmite numai voiosie si energie este facut din blat negresa, mousse cioco cu lapte si crema iaurt de piersici

Atasament DSC08482 1.jpg

La carte sincer nu am mai avut rabdare si cred nici inspiratie sa fac un decor acceptabil macar. La mine bucataria e foarte mica si astfel nu am unde sa scot toate sculele de decor sau cele de le folosesc pe post de scule si dupa ce termin cate un tort imi aduc aminte ca puteam sa fac decorul x, y, z in n feluri. Sunt constienta ca e un tort foarte urat. Daca vreti sa faceti carte nu faceti siruri pentru a face pagini ca va cam mananca timpul :P. Are aceasi compozitie ca cel de sus.

Atasament DSC08490 resized.jpg

Iar cel din urma fost facut cu blat negresa, mousse de cioco cu lapte si cioco alba a fost pentru botezul unui ingeras.

Atasament DSC08458 modified.jpg

tortul pentru botez mi-a placut foarte mult

Ioana bine ca ti-ai facut curaj sa postezi in sfarsit :D Auzi da la sfaturi esti tare buna, tu de ce nu ai scrijelit marginile paginii? :P

Azi pentru o prietena draga, un tortulet simplu : blat negressa, crema de branza cu lamaie, glazura de cioco. Si ornamentele de sezon off cource :P

Atasament P1050855 1600x1200.JPG

frumos si finut,

Vezi postareaLissa, la 11 March 2010 - 12:02 PM, a spus:

Vaaai de mine cate minunatii s-au adunat aici,sunteti grozave ...felicitari tuturor si cate o :P

De-abia acum am avut ceva timp si va arat ce am mai facut si eu ,
-tortul cu ghiocei pentru soacra mea ,a fost ziua ei in 7 martie
blat cu cacao ,crema de lamaie ,jeleu de zmeura si crema cu budinca de capsuni,o combinatie dulce acrisoara.

cred ca soacra a fost foarte incantata

Vezi postareaLissa, la 11 March 2010 - 12:06 PM, a spus:

-un excavator :P
tort de ciocolata si visine

-Pt un copilas -diplomat
-pt o fetita -blat cu nuca si crema de ciocolata
si hannah montana pt aceeasi fetita

toate torturile sunt foarte frumoase dar in special excavatorul imi place la nebunie, felicitari

Vezi postareamamistef, la 12 March 2010 - 06:49 PM, a spus:

Are blat de amandina fara cacao :hug: si-s tare multumita de pufosenia lui :hug: ,mousse de cioco neagra si visine,etajul insiropat cu sirop de caramel,ca sa poata minca din el copiii,iar baza are si visinata adaugata la sirop.

Imagine postata
Imagine postata

foarte frumos , mie nu mi se pare foarte incarcat, totusi e pentru un copilas.

Vin si eu cu ultimul tort, terminat la ora 4 pm,e cu tehnica impletitului in premiera, stiu a mai am multe de invatat, dar exersez. Ce parere aveti? cum a iesit?

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_03_2010/post-421-126842015665.jpg

Imagine postata

Arienne Sophie

Imagine postata
Nicole Anamaria

http://bbenyci.blogspot.com/

#1536 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 12 March 2010 - 09:24 PM

daniela,da-ne un hint ceva,in legatura cu ce ar trebui sa fie vorbele de duh?:-
Lisa=perfecte torturi!

Mamistef-nu mi se pare incarcat tortul,poate funda trebuia sa fie mai subtire.

#1537 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 12 March 2010 - 09:38 PM

Pt. Daniela:

Oamenii mari nu pricep niciodată nimic şi este obositor pentru copii să le dea întruna explicaţii.

Toţi oamenii mari au fost mai întâi copii. (Dar puţini dintre ei îşi mai aduc aminte).

Nu folosesc la nimic cerneala şi hârtia cărţii, ci înţelepciunea pe care ea o poartă.

citate din Saint Exupery(Micul print si Citadela)

ultima cred ca e cea mai potrivita:-)

#1538 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 12 March 2010 - 09:56 PM

Vezi postareaortansa, la 12 March 2010 - 09:38 PM, a spus:

Pt. Daniela:

Oamenii mari nu pricep niciodată nimic şi este obositor pentru copii să le dea întruna explicaţii.

Toţi oamenii mari au fost mai întâi copii. (Dar puţini dintre ei îşi mai aduc aminte).

Nu folosesc la nimic cerneala şi hârtia cărţii, ci înţelepciunea pe care ea o poartă.

citate din Saint Exupery(Micul print si Citadela)

ultima cred ca e cea mai potrivita:-)

Mie imi place prima :hug:

Mamistef nici mie nu mi se pare incarcat ci intr-adevar funda e cam mare sau ocupa prea mult loc. Per totoal e ok.

Bbnici lasa ca numai asa invatam

:hug:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1539 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 12 March 2010 - 10:03 PM

Lissa , tortul pentru soacra e minunat ! Sa-ti traiasca multi ani , cu sanatate ! :floare: Ghioceii sunt perfecti . Sectiunea delicioasa ... :drool:
Excavatorul e perfect , zici ca e de jucarie , eu nu cred ca as fi lasat pe cineva sa manance din el ...
La cel pentru 1 an , imi place de numa` modelul cu frisca , de pe margini .
Printesa e draguta .
La cel cu HM , imi place , asa cum am zis modelul de pe margine . Ai folosit vafa ? Cum ai facut cu ea ? Ai pus gelatina ? Ca eu am cosmaruri cu vafele astea ...
Multumim pentru crema de lamaie , si eu am notat-o . :floare:

Stefana , tortul tau e dragut , asa cum e cu buline , cu dungi , cu bilute , cu funda si cubulete cu nume . Si imi place cum ti-a iesit elefantul , zici c-ar fi de plus ... :floare: Albastrul , din ce l-ai obtinut ? E asa curat . Eu am pus colorant wilton blue royal , dar nu mi-a iesit foarte albastru , poate trebuia sa pun mai mult . :scratch: Da` m-am temut sa mai pun ca trebuia sa mai adaug si amidon , sa nu se lipesca de masa , si tot ramanea alb deasupra . Voi cum faceti sa iasa curat , nu cu urme de amidon ?

Bbenyci , mie imi place cum ti-a iesit pentru prima data impletitura . Atat doar ca mai trebuia nivelata frisca putin deasupra ... stiu ca e greu de nivelat , e mai usor de dat explicatii si indicatii :tongue3: Poate intra Mimi si ne spune cum niveleaza ea perfect , asa cum se vede la torturile ei , si Mona parca are torturi cu frisca nivelate perfect ...

Pun si eu doua torturi noi ... :lol:

Blat negresa , crema mascarpone si ganache de ciocolata cu lapte , facut pentru sefa mea

Imagine postata

Imagine postata

Blat negresa si crema din budinca cu frisca de caramel si mousse de cocos , facut pentru ziua unui domn (Gloxi :hug: :floare: )

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Parca ii lipsea ceva , nu stiu ce , n-am fost foarte multumita de rezultat ...
mama de fete cucuiete Imagine postata

#1540 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 12 March 2010 - 10:14 PM

gloxi,si mie-mi place primul citat,da' zisei ca cealalta are legatura cu cartea si de-aia:-)

Doriana-imi plac tare mult torturile tale,lucrezi extraoridnar de curat.observ niste perlute albastre pe ultimul tort,imi poti spune de unde le-ai cumparat?

fetelor,nu stiti nici una dintre voi reteta irlandeza de tort cu bere care se face de Sf. Pattrick?cum ziceasm,am gasit mai multe pe net,dar nu stiu care e cea originala.pleeeease!

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul