Tehnici si preparatii de baza Subforumuri
Forum | Statistici | Ultima postare | |
---|---|---|---|
Fructe exotice |
|
||
Ingrediente retete |
|
||
Shopping culinar |
|
Topic | Deschis de | Statistici | Ultima postare | |
---|---|---|---|---|
Detergent biologic pentru vase - reteta: Laura Adamache
(home made) |
Foxyy |
|
||
Sare de mare cu verdeturi uscate | Maya |
|
||
Aromatizarea otetului | Eataly |
|
||
jintuială sau osânză | cornel3672 |
|
||
Vopsirea oualor - Arta si traditie de Pasti
- in jurul Mielului bland - |
W Mamadeus Paparotti |
|
||
Pasta ideala pentru uns tavi/forme/oale
Bye-bye hartie de copt/folie aluminiu... |
Daneza13 |
|
||
Cum folosim vasele Zepter - tehnici si preparatii de baza.
Preparate diverse, mod de lucru si retete. |
Daniella |
|
||
Marcato Biscuits
a folosit cineva presa pentru biscuiti? |
Daniella |
|
||
Creme si mousse-uri | mona |
|
||
Wafe Maker | Dagmar |
|
||
cum folosim tacamurile ?
video, daca se poate... |
AllyMcBeal |
|
||
Extract de Vanilie
si zahar vanilat |
Maya |
|
||
Blaturi
retete de blaturi folosite de noi |
ortansa |
|
||
Catina - metode de pastrare? | Amina |
|
||
Petale dulci de trandafiri
De efect in prajituri si alte cocaturi |
Guest_Gelutza_* |
|
||
Gradina din fereastra | dragos |
|
||
Gratare
De interior si exterior. Electric, pe gaz, pe carbuni/lemne? |
Daniella |
|
||
Masina de Inghetata
- Vreau sa cumpar o masinuta |
yoyo |
|
||
Metode eficiente de marinare a carnii
Marinarea in kefir (si nu numai) |
W Mamadeus Paparotti |
|
||
Cofetaria - o afacere? | KikenHana |
|
||
Piureul de cartofi - reguli elementare | Alexandru |
|
||
Masina de spalat vase
sfaturi, pareri |
Foxyy |
|
||
Ciocolata
tehnici de prelucrare si decorare |
KikenHana |
|
||
Zahar lavandat | Eataly |
|
||
Oala de lut
smaltuita, nesmaltuita |
yoyo |
|
||
Ce e Marmite ?
Aliment sau medicament ? |
Piscotel |
|
||
Espresso
Espresso nu functioneaza |
polar |
|
||
Cooking oil comparison chart | dragos |
|
||
Carnati si Slanina de casa cu piper si mirodenii
Povestea porcului . :)) |
Piscotel |
|
||
Sous vide, acasa, fara echipament special
gatit in suc propriu, la temperaturi mici |
W Mamadeus Paparotti |
|